Hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights) Hurghada ****

Ocena hotelu (239 opinii)

5.5
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.1
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.5
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

99% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    ali_58 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel, godny polecenia, super baseny i animacje, jedzenie bardzo dobre - bardzo duży wybór, super drinki, pokoje duże - chociaż standard średni. Ogólne wrażenie bardzo dobre - polecam!

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    adi2627 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim ten bajkowy hotel,jedzenie super,obsluga,czystosć na 6 z + drinki bdb.oraz polecam wycieczke na wyspe giftun-widoki niesamowite napewno na drugi rok EgipT i Alf leila wa Leila,blisko jungle park-super zabawa.Jeżeli ktoś ma jakieś pytania-adi25-26@o2.pl. Pokaż »

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Joanna Winiarska ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wraz z rodziną byłam w Hotelu Alf Leila Wa Leila od 20-27 lipca 2012r. Hotel ten pod każdym względem przerósł nasze największe oczekiwania. Ogromne, czyste oraz super wyposażone pokoje, przemiła obsługa, wspaniali animatorzy, którzy przez cały czas naszego pobytu starali się miło i aktywnie zagospodarować nasz czas. Jedzenie smaczne i urozmaicone (kuchnia Azjatycka, Ogólna, Marokańska, Włoska plus pizza oraz różnego rodzaju mięsa z grilla). Wspaniałe baseny. Oryginalne napoje oraz alkohole. Kawiarnia w której pyszne kawy były serwowane całą dobę. Do tego bary gdzie podawane były napoje oraz drinki w tym jeden bar w basenie :) Z czystym sumieniem polecam Wszystkim hotel Alf Leila Wa Leila i z pewnością wrócę tam jeszcze w przyszłym roku tylko już nie na 7 tylko 14 dni :))) W razie jakichkolwiek pytań dotyczących tego hotelu proszę pisać na priv. Wkrótce dodam zdjęcia do galerii. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (29) »

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    Anna W ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel cudowny klimatyczny i bardzo przyjazny. Świetnie bawiłysmy się z córką. Wieczorami było co robić. Mozna posiedzieć pooglądać i pozwiedzać, bo na terenie hotelu znajduje sie muzeum i organizowany jest pokaz wraz z histora również w języku polskim. Zabawy i animacje w amfiteatrze przyjemne i dla mnie i dla dziecka. Polecam!!!!!! Pokaż »

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    anetaz74 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel świetny, pod każdym względem godny polecenia. Duża ilość restauracji, kawiarni. Jedynym minusem jest brak bezpośredniego dostępu do morza ( do plaży z hotelu kursują bezpłatne busy co 20min ).

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    tuptek ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam hotel przepiękny bardzo rozległy jest amfiteatr muzeum klika basenów lodziarnia cafeterie 5 restauracji gdzie można jeść jedzenie zróżnicowane i dobre obsługa bardzo mila uśmiechnięta pokoje dziennie sprzątane czyste codziennie woda mineralna w lodowce po kilka butelek polecam ten hotel w 100% ja tam wrócę jeszcze Pokaż »

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    mlenka ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    witam. byłam -zobaczyłam - bardzo chciałam - gdyż rok temu byłam z hotelu Dana beach-ten od plaży i .... sredni jak dla mnie- jedzenie pycha-otwarcie lodziarni podczas naszego pobytu/ ale za to pokoje koszmar- 2 razy zmiana - w jednym widok na pole golfowe w drugim smród z klimy. potem pokój numer 180-polecam- duzy- lazienka troszke brudna/ ale za to z balkonem- przez który można wskoczyć prawie że do basenu.-małego cichego bez muzyki i tłumu. jedzenia dobre- w sam raz/ ale hotel jako taki to jak dla mnie widać ze stary. w Dana beach tego nie bylo- cały kompleks hotelu Dana Beach taki sam jak ta część w Alf leili dla niemców- czyli ładne zielone zadbane- i wygodne. animacje takie sobie w kołko to samo. Plaża- wydzielona- czyli ostatnia częsć- kamienista -potem piach. hotel obok jungle- super bardzo ładny- widziałam. byłam i razcej wolę Dana Beach i Jungle. Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    miron1 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Była w tym hotelu drugi . Poziom usług zawsze taki a nawet z roku na rok coraz wyższy . Jedzenie szczególnie warte polecenia - rewelacja! Nadal jestem pod wrażeniem tego miejsca i już tęsknie. Hotel nie ma sobie równych! Z pewnością wrócę tam ponownie za jakiś czas. -------------------------------------------------------------------------------- Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mariusz ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu tydzień, obsługa super, czysto. Oceny powyżej 5.0 nie są przesadzone. Warto tam polecieć i korzystać ze wszystkiego pełną parą, jeść,pić można dosłownie wszystko, nie trzeba się obawiać dolegliwości żołądkowych. Natomiast na pewno nie wolno używać wody z kranu, bo byli tacy, którzy jej próbowali i bardzo cierpieli. Hotel godny polecenia, kto tam pojedzie nie pożałuje, a będzie bardzo zadowolony tak jak my. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Dominika ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    REWELACJA!!!!!Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i to były najlepsze wczasy w naszym życiu.Hotel bombowy!!!!!!!!Jedzenie takie,że palce lizać,smak i jakość potraw przerosła moje najśmielsze oczekiwania!!A jak w drugim pobytu podano we włoskiej restauracji...schabowe,to kucharze przeszli samych siebie,nie wspomnę już o ilości deserów,owoców,mięs,ryb,kebabów.....w kafeterii podawano kawy z karty zarówno ciepłe jak i mrożone,pychota,w "Jezzie" drinki z karty,ach nie wiadomo było gdzie iść,co pić i jeść.....rozrywka na terenie hotelu na wysokim poziomie,zarówno w dzień jak i w nocy,nocne beach party,kąpiele w basenie o północy przy muzyce na żywo-bomba.....pokoje schludne,codziennie sprzątane.....ludzie na terenie obiektu uśmiechnięci,nikt nie żałował alkoholu do drinków.....można było pojeździć na terenie obiektu za free na wielbłądach,koniach....na terenie restauracji tańczyli przy kolacji derwisze,tancerki brzucha,wszędzie coś się działo,nie było mowy o nudzie....Do bazaru Kleopatra kilka minut spacerkiem,gdzie ciągną się na długości mniej więcej 2 km sklepy i spokojnie można zrobić zakupy.Do plaży dowodzi busik,co pięć minut dosłownie.Polecam ten hotel z czystym sumieniem,a jak ktoś na niego narzeka to niech do mnie przyjedzie to kopnę go w dupę! Pokaż »

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny