Hotel Condor Słoneczny Brzeg ***

Condor

Ocena hotelu (14 opinii)

4.7
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 3.1
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.5
    • Komunikacja 5.8
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 4.8
  • Wyżywienie
    3.6
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 3.6
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 3.8
  • Hotel
    5.1
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.3
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.3

    mirobrando ocenił hotel Condor

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel ogólnie czysty i blisko plaży i promenady. Pokoje ok. 20m2 (Tv,klima,lodówka) + balkon (ok. 3m2). Słaba łazienka (mała, prysznic bez brodzika, brak suszarki). Basen przy hotelu jest ale płatny. (5lv/dzień za osobę) Hotel polecam dla osób nie korzystających z basenu i mniej wymagających klientów. Pokaż »

    2011-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Piotr ocenił hotel Condor

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    duży hotel,super miejsce,nocne życie na deptaku,masa knajpek,super plaża

    2011-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Martyna Polanis ocenił hotel Condor

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    gorąco polecam ten hotel, zwłaszcza dla młodych osób, jedzenie jest zdecydowanie za dobre

    2011-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    nadina ocenił hotel Condor

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ja uważam, ze ten hotel jest w miarę ok. Wróciłam kilka dni temu i jestem nawet zadowolona. Powiem tak: Jeżeli chodzi o pokoje, łazienkę to wszystko ok. Pokoje ładne, schludne. Obsługa hmm.. zależy od dnia.. na poczatku wykonywała swoje obowiazki tak jak powinna, jednak później zdarzało się za nie wynosili śmieci, nie dawli papieru.. musieliśmy się o niego prosić. Basen w sam raz, nie za duży, nie za mały. Ważne, że czysty. Jednak jedzenie bywało monotonne. Jednak w pierwsze dni nawet smakowało. Pokaż »

    2010-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Dodinka ocenił hotel Condor

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W tym Hotelu wakacje spędziłam we wrześniu 2008 i uważam,że było bardzo przyzwoicie. Pokoik czyściutki,codziennie sprzątany,ręczniki wymieniane codziennie lub co 2 dni. Nic nam nigdy nie zginelo. Jedzenie nie było zbyt wyśmienite( na szczęscie mieliśmy same śniadania),dla mnie zawsze coś się znalazło - płatki,świerze rogaliki,owoce, Mój chłopak niestety żywił się wyłącznie na mieście,bo parówki,ser itd były stare. Duży minus to płatny basen- maxymialnie 10 osób przy nim,reszta na plaży,także bez tłoku. Tanie alkohole w holu hotelowym- można było na miejscu wypić smacznego drina. Poza tym super okolica,mnustwo barów, sklepów i dyskotek. Widok z okna cudowny ( SB w nocy wygląda czarująco). Jeżeli ktoś chce spędzić fajny urlop we 2 i większą paczką to napewno będzie zadowolonu,bo tw SB naprawdę jest co robić :) Pokaż »

    2009-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Alicja Golubiewska ocenił hotel Condor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel blisko morza, czysto, jedzenie ok, bardzo sympatyczna obsługa, zwłaszcza panie w recepcji. W razie jakiegoś technicznego problemu można liczyć na szybką pomoc. Rozrywkowa okolica. Byłam tam z dzieckiem, mieszkaliśmy na 8 pietrze od strony promenady, hałas wcale nie jest tak wielki, jeśli komuś przeszkadza to drzwi i okna balkonowe doskonale go wyciszają . Upał w pokoju nie grozi bo zawsze można włączyć klimatyzację :) Ręczniki wymieniają raz w tygodniu ale w domu też pewnie nie codzienni je zmieniacie :) Polecam ten hotel zwłaszcza dla młodych imprezowiczów - nie trzeba się błąkać w poszukiwaniu atrakcyjnych knajpek, wszystkie fajniejsze w zasięgu :) Jeśli ktoś ma ochotę na wycieczkę, przystanek autobusowy w stronę Nesseberu jakieś 150 metrów od hotelu a z powrotem prawie pod samym hotelem :) Rada - im dalej od promenady tym taniej ! na zakupy wybierajcie się do supermarketu, najtańszy nazywa się - po polsku to będzie Młodość (jakieś 3 przystanki od hotelu i w prawo w głąb osiedla, czerwony budynek) Musicie odwiedzić Nessebar i Aquapark Nessebar ( Aqua Paradise) atrakcje gwarantowane. Wyjechaliśmy zrelaksowani, opaleni, wypoczęci i zadowoleni. Miłego pobytu !!! Pokaż »

    2009-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    Andrzej ocenił hotel Condor

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byłem w tym hotelu z rodziną (2 dzieci 7i12 lat) w lipcu 2007.Jeżeli chodzi sam hotel to nawet nieźle położony 50m od morza i właściwie to wszystko co dobrego można o tym hotelu napisać. Nie będę się powtarzał jeżeli chodzi o jedzenie (masakra).Co do czystości to też nic dobrego nie można powiedzieć.Ręczniki wymieniali 2 razy w tygodniu, żeby zabrali śmieci z pokoju trzeba było przypilnować sprzątacze bo jak tego nie zrobiliśmy to po przyjściu z plaży kosz był pełny.Jak ktoś chciał z korzystać z przyhotelowego basenu musiał bardzo wcześnie wstać żeby zająć leżak których było kilkanaście sztuk. Szczerze nie polecam nikomu tego hotelu Słoneczny brzeg to swoisty kurort i niestety było tam drogo poza tym trzeba być bardzo czujnym i nie zostawiać kosztownych rzeczy na wierzchu (nawet pod wózkiem w siatce) bo kradną !!!!.Znajomym na kolacji w jednej z knajpek ukradli aparat fotograficzny nie pisał bym o tym ale byliśmy tam całą paczką i nawet nie wiemy kiedy to zrobili.Ogólnie wakacje się udały (pogoda wynagrodziła nam wszystkie minusy),ale z Bułgarii wyleczyłem się na następne 15-lat. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    MACIEJ ocenił hotel Condor

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    strzezcie sie tego hotelu, bulgarzy sa masakryczni tam, jedzenie ciagle te same, zimne, na moje uwagi nie robili sobe z tego nic, poza tym jak ktos sadzi, ze jest ok, to jak pojedzie niech zerknie na hotel obok, tam dopiero jest wypas

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Mariusz D ocenił hotel Condor

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mieszkałem na ostatnim piętrze tego hotelu, pokój był z widokiem na morze. BAJKA. Wszystkim polecam ostatnie kondygnacje ponieważ nie słychać tam już gwaru promenady i restauracji. Do centrum około 800m fajną promenadą. Dużo dyskotek, restauracji, sklepów.... POLECAM Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Agula Banaś ocenił hotel Condor

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Nie polecam tego hotelu, potwierdzam co piszą inni, obsługa jest beznadziejna , opryskliwa i nieuprzejma , jedzenie monotonne ( parówki ze śniadania dodano do nich sos i jest kolacja, najtańsza martadela jako wędlina i wyschnięty ser ), stoły brudne, sztućce, naczynia nie domyte. Jedyny plus tego hotelu to bliskość do plaży i do deptaka. Słoneczny Brzeg polecam jak najbardziej ale nie w tym hotelu!!!!! Pokaż »

    2009-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny