Hotel Long Beach Resort Incekum *****

Ocena hotelu (10 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.9
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.9
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.9
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.8
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 5.7
    • Sport 5.9
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    HaniaWP ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fajny hotel. Byliśmy z dziećmi i przyjaciółmi. Polecam zwłaszcza dla rodzin z małymi dziećmi (my byliśmy z 3-latkiem i 8-latkiem). Aquapark ze statkiem dla dzieci i nowy, świetny aquapark ze sporymi zjeżdżalniami ale wpadającymi do płytkiej wody (30 cm) gdzie nawet młodsze dzieci mogą zjeżdżać z dorosłymi (chociaż woda bardzo chlapie przy wchodzeniu i nie wszystkie dzieci to lubią). Jest jeszcze mały brodzik ze zjeżdżalnią -ośmiornicą w części przy hotelu, ale osłonięty, więc rano woda była za zimna i nie korzystaliśmy. Hotel jest lepszy niż w katalogu, polecam przejrzeć najnowsze zdjęcia podróżnych, gdyż nawet na ich stronie nie ma zdjęć nowej części (aquapark dla dzieci, przepiękny basen nad morzem, rozbudowane duże zjeżdżalnie). Parom również polecam, są tam baseny z rozrywkami , jak i spokojne "romantyczne", jest dyskoteka na której bawi się sporo osób Minusem jest restauracja, tłumy, jedzenie średnie, wybór średni, (w poprzednim hotelu - Gural Belek- było rewelacyjne) trzeba się było spieszyć, jedzenie szybko znikało i szybko było sprzątane- jeszcze przed godziną zamknięcia. Szczególnie późne śniadanie bardzo skromne. Dlatego nie chodziliśmy nawet na obiady, tylko po śniadaniu przenosiliśmy się do części położonej nad morzem i było tam kilka barów z przekąskami, a tu -jak na snack bary oczywiście - nie było źle. Po południu były lody (gałki). Hotel bardzo rozrywkowy, dobrze się bawiliśmy. Pokaż »

    2014-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    ruda1041 ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest super. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi. Basen dla dzieci bardzo fajny, animacje i różne atrakcje na 6 z plusem. Mimo że w grupie animatorów nie było polaków moje 4 letnie dziecko było zachwycone! Codziennie czynny klubik, malowanie buzi, chodzące maskotki, występ magika wszystko na wysokim poziomie. Jedzenie różnorodne(byliśmy 2 tyg i nam się nie znudziło)do tego niezłe w smaku. Zawsze można było znależć coś dla siebie. Polecam! Pokaż »

    2013-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    scholastyka nowak ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super nie ma się do czego przyczepić. Jedzenie dobre i dużo. Czysto , bardzo miła obsługa. Dla dzieci raj i dla dorosłych też.Polecam na 100% ten hotel.

    2012-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewelina Bajda ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    REWELACYJNY HOTEL! Bardzo miła obsługa, pyszne drinki w lobby barze! Jedzenie smaczne i bardzo dużo różnorodnych potraw, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Miejsca w restrauracji też nigdy nie brakowało. Pokoje bardzo czyste, ładnie urządzone, polecam widok na morze. Jeżeli chodzi ogólnie o hotel to super, bardzo ładny, można w nim wszystko znaleźć co potrzebne na wakacjach, jest nawet i małe kino dla gości. Mnóstwo atrakcji dla dzieci, fajna dyskoteka. Wypożyczalnia samochodów. Bardzo blisko hotelu znajduję się delfinarium!! Naprawdę wszystko w tym hotelu jest dopięte na ostatni guzik. W razie pytań służę pomocą :). W następnym roku również wybiorę ten hotel! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2012-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    paula27_08 ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowna wakacje, w cudownym miejscu, bardzo wysoki poziom obsługi. Nie czuć tłoku ani na plaży, ani podczas posiłków, jedzenie wspaniałe i urozmaicone, dzieci nie mają możliwości się nudzić. Polecam.

    2012-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Freestyler ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Powiem krótko i na temat do hotelu nie się czego przyczepić, wręcz przeciwnie jestem w szoku ! Hotel wypasiony na maxxa jedzenie rewelacyjne, hotel jest tak ogromny ma tyle atrakcji że przez tydzień nie zdążyłem z wszystkiego skorzystać. Jedyny minus ale to tylko jeśli musiał bym się już przyczepić byle czego to to że droga jest szybkiego ruchu przy hotelu, ale myślę że to tylko kropla w morzu w porównaniu z wypasem jaki jest w tym hotelu. Pokaż »

    2012-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    bogumila44 ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel b.duży,ale nie ma problemu z leżakami przy basenach i plaży,jest ich ogromna ilość.Dużo zieleni,kwiatów,barów przy basenach,plaży i w budynku.Jedzenia ogrom,urozmaicone przez tydzień nie mogłam spróbować wszystkiego.Przeważająca ilość Rosjan,ale mnie to nie sprawiało problemu / nasi czasem zachowują się gorzej /Pokoje duże,czyste ,ręczniki zmieniane codziennie.Animacje przez cały dzień,wieczorami prrogram w amfiteatrze,dyskoteka.Aquapark,każdy naprawdę znajdzie coś dla siebie.Polecam gorąco Pokaż »

    2011-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    kika029 ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ten hotel to istna rewelacja jedzenie super czystosc na wysokim poziomie wogole po prostu luksus

    2010-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Janusz ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dosc dobry . Nowy budynek i sprzety w pokojach . Niestety cos za cos . Poniewaz hotel jest nowy , wokol bardzo malo zieleni . Stojace kikuty uschnietych palm wygladaja tak sobie . Do plusow mozemy dopisac ladna stolowke i dobre jedzenie . Niestety polozenie hotelu przy dwu pasmowej drodze , ktora oddziela go od plazy nie wyglada najlepiej . Basen na plazy ze slona woda , nalezy uznac za lagodnie mowiac nieporozumienie . Niestety basen przy hotelu jest zajety przez niemcow i holendrow ktorzy wstaja o 4 rano i zajmuja lezaki . Generalnie zbyt malo basenow ze slodka woda . Plaza bardzo szeroka , ale wejscie do morza kamieniste . Daleko do lotniska . Dojazd twajacy dwie godziny jest dosc meczacy . Obsluga sprawna i mila . Bezplatny dostep do internetu . Pomimo wszystkich plusow cena jest jednak zbyt wygorowana . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Zauroczona ocenił hotel Long Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przepiękny duży (ok. 650 pokoi) międzynarodowy hotel. Pobyt w nim wart był każdych pieniędzy. Byliśmy w lipcu 2008. Do dziś codziennie moje dzieci wspominają cokolwiek z tego pobytu. 6 różnych basenów, aqua park, dyskoteka, animacje w 4 jęz., 4 restauracje, plaża bliżiuteńko,... . Obsługa doskonała. Czyściutko. A jedzenie? ok. 100 potraw do wyboru jednocześnie - nawet trudno było wszystkiego spróbować. Naprawde szczerze polecam. Pokaż »

    2009-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny