Hotel Medena Trogir ***

Medena

Ocena hotelu (28 opinii)

4.5
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    4.0
    • Basen 2.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.9
    • Animacje i rozrywka 4.2
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.4
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

82% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.5

    sopuch ocenił hotel Medena

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Dalmatyńska Eskapada 20.07.-29.07.2013 r. Stary hotel - chyba lata '70 ubiegłego wieku. Generalnie nie podobało mi się. Pokój (o ile dobrze pamiętam 382, blok B) - może dlatego, że Beee. Za napoje do obiadokolacji musieliśmy dopłacać - sok pomarańczowy 16 Kun za 0,2 L. Generalnie ja nie wybrałbym się tam kolejny raz. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2013-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    jola21 ocenił hotel Medena

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jedzenie super, plaża super, pokoje hotelowe jak za czasów komunizmu ale nie jechaliśmy siedzieć w hotelu.

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Lucyna ocenił hotel Medena

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam z wycieczki objazdowej po Chorwacji, mieszkaliśmy 3 noce w Medenie. Hotel bardzo duży, ale pokoje czyste, łazienka była codziennie sprzątana + codziennie czyste ręczniki. Mieliśmy pokój na 3 piętrze z tarasem i widokiem na Adriatyk oraz Trogir. Klimatyzacja w pokojach regulowana, TV z polską stacją polonia. Zejście do plaży promenadą w lasku, wieczorem oświetlona. Wyżywienie - śniadania i obiadokolacje serwowane w formie szwedzkiego stołu, bardzo różnorodne i smaczne. Obsługa podczas posiłków bez zarzutu. Jedynie brakuje w hotelu basenu, ale plaża blisko a Adriatyk czysty jak woda w szklance więc czego można więcej chcieć. Pokaż »

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.6

    szalona_turystka ocenił hotel Medena

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajne miejsce, co prawda byłam po sezonie i z wycieczką objazdową ale chętnie tam wrócę na wypoczynek. Hotel położony blisko morza, doskonałe przejście na plażę, dookoła lasy piniowe.

    2012-05-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    madzia1980 ocenił hotel Medena

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel ładny duży obsługa miła jedzenie dobre, byliśmy przed sezonem i nie wszystko było czynne, poza tym moge polecić osoba mniej wymagającym

    2012-02-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    plazowiczCRO ocenił hotel Medena

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w części bez klimatyzacji o niższym standardzie. Hotel był miejscem gdzie jedliśmy i spaliśmy, większość urlopu spędziliśmy poza hotelem, więc nie czepiam się takich szczegółów jak np. odchodząca tapeta, stare drzwi, okna, ponieważ nie przyjechałem mieszkać w hotelu, tylko korzystać z wakacji. Jedynym minusem to brak lodówki, piwka trzeba chłodzić w wannie w chłodnej wodzie, albo latać do sklepiku położonego obok hotelu ;p Wyżywienie - bardzo dobre. Jedzenie smaczne, praktycznie bez ograniczeń, jemy ile chcemy (można przybrać pare kilo ;). Obsługa - bardzo dobra, dogadamy się i po polsku i po angielsku. W dniu przyjazdu/wyjazdu nie siedzimy w holu na walizkach, tylko chowamy je w specjalnym pokoju i możemy skorzystać z wolnego czasu, co jest dużym plusem w tym hotelu (w niektórych siedzimy na walizkach). Ogółem hotel, a raczej blok o niższym standardzie nadaje się tylko i wyłącznie dla osób, które wolą pojechać na jakąś wycieczkę niż wydać więcej pieniędzy na wyższy standard mieć klimatyzację z której i tak nie skorzysta - przykład znajomego. Jako miejsce do spania za tą cenę jest okej, choć mogłoby być lepiej ;p Pokaż »

    2011-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    dalmatynka ocenił hotel Medena

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pokoje skromne ale czyste , Panie pokojowe sprzątały nawet balkony,codzienna wymiana ręczników, 2 xwymiana pościeli, wyżywienie urozmaicone smaczne. Miejscowość Seget Donj pięknie położona około4 km od Trogiru ,dużo miejsc do zwiedzania, piękne wyspy, duże plaże. Pokaż »

    2011-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    bordoox_82 ocenił hotel Medena

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Biuro Easy Tour. Mimo takiej samej ceny wycieczki dla turnusu , dostaliśmy na miejscu pokoje o zróżnicowanym standardzie. UWAGA! PONIŻĘJ 5 PIĘTRA POKOJE o bardzo niskim standardzie ( Gierek ). Jedzenie dobre, ale monotonne. Jednak celem naszej podróży nie było spędzanie czasu w hotelu. Plaża piękna, morze czyste. Bardzo warto wykupić wycieczkę Fish piknik ( 50 euro z 2 osoby). Tramwaje wodne (10-15 kuna) często odpływają do Trogiru a stamtąd można się dostać do Splitu autobusem lini 37 (co 20 min za 20 kuna od osoby- podróż 40 min). WARTO. W Trogirze duże targowisko, super owoce. Warto kupić PROSZEK- czyli słodkie wino! Pycha! Ogólnie jesteśmy prze zadowoleni. Szkoda tylko że hotel podzielił nas na różne klasy - mówię odnośnie pokojów. Pokaż »

    2011-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.5

    PEe ocenił hotel Medena

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Obsług pracowników biura i rezydentki na miejscu bardzo dobra. Dojazd autokarem firmy Globus z Pszczyny pozostawia wiele do życzenia. Z klimatyzacji lała sie woda w autobusie, a na ostatnich siedzeniach w autobusie tak wiało, że trzeba było siedzieć w czapkach na głowie i grubych swetrach. Próba prowizorycznego uszczelnienie poduszkami przez kierowców nie przyniosła żadnych efektów. Najgorsze jest to, że pomimo zgłaszania ww. usterek w drodze do Chorwacji to i tak po tygodniu przyjechał ten sam autobus z nieszczelną klimatyzacją. Pokaż »

    2011-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    ladypodroznik ocenił hotel Medena

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Właśnie wróciłam z wakacji i muszę przyznać, że sam hotel w porządku( poza tym że musieli naprawiać mi klimatyzację w pokoju i wymieniać łóżko które było w fatalnym stanie), jedzenie monotonne i raczej kiepskie ( nawet się z tego jedzenia pochorowałam) , obsługa niezbyt miła i chyba wogóle nie potrafią się śmiać , plusem jest położenie hotelu ( okolica cicha, spokojna), bliskość plaży i piękny las w którym można odpocząć Pokaż »

    2011-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny