Hotel Sunberk Side ***

Sunberk

Ocena hotelu (16 opinii)

3.4
  • Położenie
    3.8
    • Odległość od plaży / stoku 3.9
    • Plaża / stoki 3.5
    • Cicha i spokojna okolica 3.9
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 3.6
  • Pokoje
    3.1
    • Wielkość 3.1
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 2.5
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.3
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 2.5
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    2.7
    • Basen 3.0
    • Udogodnienia dla dzieci 1.8
    • Animacje i rozrywka 2.6
    • Sport 1.8
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 2.9
  • Jakość / cena
    3.9

Rekomendacja

55% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.4

    basiacoolass ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    super polożenia adekwatny hotel do ceny plaża cudna blisko do promenady i do starożytnego side hotel kameralny, polecam

    2011-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.0

    Frakcja ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jedzenie było ca prawda monotonne ale smaczne i można było się nieźle najeść, obsługa była bardzo przyjemna i towarzyska. Jak dla mnie za tą cenę nie można było sie spodziewać czegoś lepszego. GORĄCO POLECAM !!!!

    2011-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.1

    ewka1960 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    ten hotel nie powinien pojawić się w ofercie biura Itaka a przedstawiciel biura powinien sprawdzić hotel i warunki w nim panujące nie polecam go nikomu nawet tym najmniej wymagającym cały opis hotelu to wielka bujda po pierwsze-pokoje nie są sprzątane ręczniki wymieniono nam i sprzątnięto pokój po naszej interwencji u rezydentki przez trzy dni nie mogliśmy doprosić się zmiany materaca na którym nie dało się spać ze względu na wystające sprężyny po drugie-posiłki bardzo monotonne ciągle to samu zero kuchni tureckiej alkohol chrzczono wodą tzn.1/5 alkoholu 4/5 wody w dystrybutorach z wodą mineralną była -woda z kranu napoi typu fanta ,spray nie było inne były robione z proszku plus woda z kranu często brakowało kawy po trzecie-dojazd na plażę był prawdziwym wyzwaniem i przygodą-małym obskurnym busem bez klimatyzacji ale z obawą czy podwozie nie odpadnie nim dotrzemy do plaży po czwarte-basenik na terenie hotelu jest tak mały że w pierwszym momencie po przyjeżdzie myślałam ze to brodzik po piąte- brak jakichkolwiek atrakcji na terenie hotelu po szóste -preferowani turyści z Niemiec, Polacy jak to określiła obsługa-to smutasy z wykrzywioną mina ale tak na prawdę to z czego tu się cieszyć?pieniądze wydane mniejsze czy większe ? to bez znaczenia bo wakacje zmarnowane.Nie polecam nikomu tego hotelu.a jeśli ktoś zdecyduje się odwiedzić hotel-Sunberk proszę o opinię ja wiem jaka będzie. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji tym którzy się jeszcze na nie wybierają .Będą -pod warunkiem że spędzą je państwo w innym hotelu Pokaż »

    2011-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.6

    O88 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    problemy z zakwaterowaniem:/ nowych gości kwaterują w drewnianych altankach, co jest niezgodne z umową, w toaletach nieprzyjemnych zapach, w środku ciemno, slaby dostęp do światła dziennego. bez łapówki dla Turka w recepcji w okularach nie przenoszą do pokoju. czekaliśmy 3 dni na zmianę pokoju a w tym czasie przyjmowano nowych gości, po zmianie pokoju bezczelnie zażądano od nas pieniędzy za zmianę pokoju. obsługa dosyć miła, jedzenie dobre, chociaż dla wybrednych pewnie mało urozmaicone. nam jedzenie smakowało. jeśli chodzi o pokoje to są ładne, przestronne. ogólnie hotel polecamy, ale tylko tę część główną. no i niestety brak jest wydzielonego miejsca dla osób palących. Niemcy palą przy każdym posiłku, co niestety czuć w całej stołówce. reszta ok. blisko do morza i do centrum:) Pokaż »

    2010-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.7

    turysta1 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel przyjmuje nadmierną ilość osób w związku z tym brak jest pokoi w budynku i kwaterują w drewnianych budach. Jedzenie dobre ale przez cały czas to samo na śniadanie. na posiłki tylko jedno danie bez wyboru. Jechać ale tylko nie z GTI. Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Agnieszka Czarnecka-Majkut ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel spełnił moje oczekiwania. Wszystko, czego oczekiwała i co było zawarte w opisie znalazłam na miejscu. Śniadania niezbyt urozmaicone, ale kto z nas je codziennie cos innego? Mięso na lunch i kolację. Nie jest prawdą, że były to tylko kurczaki. Duże ilości warzyw. Owoce do każdego posiłku. Bardzo dobra baza wypadowa zarówno do centrum, jak i do plaży oraz do organzowania samodzielnych wycieczek po okolicy. Warto wybrać się do Manavgatu (zwłaszcza na poniedziałkowy targ warzywno-owocowy), zapuścić się w uliczki w kierunku przeciwnym do plaży, skorzystać z trwających atrakcji Festiwali Kultury i Sztuki, jaki chyba jeszcze trwa.Obsługa bardzo pomocna. Nikomu nic nie płaciłam dodatkowo, a moje prośby były spełniane jeśli tylko było to mozliwe. Dotyczy to zarówno informacji, jak i naprawy usterek (nie działąjący telefon; słabo mrożąca lodówka). Hotel znajduje sie pomiędz inymi hotelami, nie ma w nim żadnych animacji (jedna noc turecka na 2 tygodnie). Jedyną atrakcją dla dzieci jest basen.Największym problemem jest zbyt duża ilość gości do możliwości hotelu. Widać to zwłaszcza podczas posiłków oraz podczas korzystania z basenu. Często brakujemiejsca. Mimo wszystko jest to miejsce godne polecenia osobom spędzającym czas na zwiedzaniu, ponieważ wracając można odpocząć, nie męczą nas żadne hałąsy.Dzieci mogą się tu nudzić. Ponieważ hotel jest w trakcie zmiany wystroju (widzać to po zdjęciach, gdzie zmienione zostały elementy wystroju; miejsce części jadalnej), więc mozna liczyć się z poprawą warunków. Na co liczę :) Pozdrawiam życząc miłego odpoczynku wsystkim, którzy potrafia cieszyć się słońcem . Rada: Trzymajcie się z daleka od malkontentów! Pokaż »

    2010-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.9

    Piotr68 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel bardzo mały i miły.Obsługa się stara .Jeśli nie będzie nic do kieszeni (szczególnie dla Pana w okularach w recepcji) to traficie do domków -a tam jest strasznie!!!!Koniecznie trzeba żądać pawilonu głównego tam są najlepsze pokoje!!!Na 100% brak placu zabaw dla dzieci!!!!Szef Hotelu Turek !!!!Z niczego nic sobie nie robi tylko ogląda się za samotnymi kobietami.W trakcie naszego pobytu nawet założył przyciemnianą folię na szyby od swojej kanciapy(bo inaczej tego pomieszczenia nie można nazwać)żeby móc wszystkie kobiety podglądać!!!!Jedydyny atut tego hotelu to wspaniałe położenie.Przez dwa tygodnie jedliśmy tylko kurczaki a na śniadania jaja na twardo-okropieństwo!!!!! Pokaż »

    2010-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    zaneta1704 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dla mało wymagających turystów. Rozbrajają mnie opinię ludzi narzekających. Kupując wczasy każdy chyba ogląda standard hotelu. Chciało się luksusu trzeba było szukać 5* !!! Ale nie wiem kto by znalazł w tej cenie. Sam hotel na początku nie robi dobrego wrażenia... wręcz przeraża :) ale wbrew tej pierwszej opinii bardzo dobrze wspominamy z mężem pobyt w SUNBERK. Obsługa rewelacyjna: miła i wesoła :) Czystość na db poziomie, ale czego można oczekiwać od 3*. Jedzenie może mało różnorodne ale świeże i pyszne. Ważny jest fakt, że do plaży i centrum jest blisko. Jeśli ktoś nie lubi spacerować dla leniuchów są pewne udogodnienia :)POLECAM !!! Samo miasto w sobie jest przepiękne !!! Pokaż »

    2010-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    karolina21 ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nie za duży, ale położony bardzo blisko plaży, a to chyba najważniejsze. Jedzenie smaczne jednak nieco monotonne (większość potraw jest na bazie pomidora) - ale każdy znajdzie coś dla siebie. Najbardziej różnorodne są kolacje. Pokój bardzo duży, czysty, prawie codziennie sprzątany, z tarasem wychodzącym wprost na basen;) Basen nie za duży, ale można popływać. Obsługa baaaaardzo miła, sympatyczna i mimo, że pracują po 12 godzin bez przerwy uśmiech nie znika z ich twarzy;) Byłam już w wielu hotelach, ale uważam, że ten jak na 3* i tak niską cenę jest bardzo dobry. Polecam!!! Pokaż »

    2010-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.2

    Misza ocenił hotel Sunberk

    • Położenie
      1.4
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Totalna porażka. Jedzenie bardzo słabe wybór prawie żaden.Obsługa kiepska jeszcze nie zdążysz zjeść a już talerz zabierają. Hotel przepełniony ludzi upychają w domkach o bardzo kiepskim standardzie których w ogóle nie ma w ofercie!!! Co za tym idzie w basenie tłok!! Związku z tym na gwałt szukanie i zmienianie pokoi(domków)brak godziny wymeldowywania się(teoretycznie do 12) Nam kazano się wynieść z pokoju 0 11 bo brakowało pokoi. Sporty, animacje i jakichkolwiek rozrywek BRAK a do tego wiecznie kończący się alkohol( na gin czekałem 3 dni ) w tym czasie nawet wódka się skończyła. Nie polecam tego hotelu nikomu. Moim zdaniem nawet wstyd mieć ten hotel w ofercie Pozdro. Pokaż »

    2010-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny