Hotel Louis Colossos Beach Faliraki ****

Louis Colossos Beach

Ocena hotelu (15 opinii)

4.9
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 3.9
    • Standard wyposażenia 3.5
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.7
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 4.9
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

92% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Marcin ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie radzę kierować się jakimiś słabymi opiniami zamieszczonymi wcześniej . To była moja pierwsza wizyta w Grecji , czytając to co wypisują tu ludzie zastanawiam się skąd to wzięli . Jedzenie super ! Możecie mi wierzyć , każdy znajdzie tu coś dla siebie . Jestem osobą wymagającą a mimo to nigdy nie chodziłam tam głodna . Obsługa w tym hotelu jest na 6+ , zawsze do dyspozycji . Miła i przede wszystkim dba o dobre imię swojego Hotelu . Napoje dolewane(coś jak w KFC) . Plaża super czysta , morze również . Animacje przyciągają tam prawdziwe tłumy . Basen czyszczony codziennie o godzinie 4 rano Dużo osób w hotelu rozumie po polsku bo są z Polski he he , Polecam . Co do okolicy , kiedy pierwszy raz wyszyłem na miasta Faliraki Bardzo bogate życie nocne a kasa leci w lewo prawo :)) , Kilkadziesiąt klubów, dyskotek, knajp, restauracji, barów, sklepów, straganów. Zabytków brak. Blisko do miasta Rodos - komunikacja miejska (autobusy co 20min) jakieś 20-25min. Do zatoki A.Quinna z centrum można dojść pieszo... spacer trwa ok 40 min. W porcie można wykupić tanie wycieczki do Lindos, do Rodos, nawet na Symi. Ale jeśli ktoś chce zwiedzić wyspę, to proponuje wypożyczyć skuter lub auto... wypożyczalnie są dosłownie na każdym kroku. Miejscowość raczej dla ludzi młodych. Starszych może razić ogromna ilość pijanej młodzieży przewalająca się wieczorami i nocą po ulicach ;) ” " Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    kasia_n ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy dwa tygodnie w tym hotelu. Wszystko było OK poza pokojem - zakwaterowano nas w nie wyremontowanej części ale nie możemy mieć pretensji do hotelu, ponieważ to ITAKA zarezerwowała nam taki pokój (jak pozostałym swoim klientom, którzy odpoczywali w tym samym czasie), co potwierdziła nam recepcjonistka. Obsługa bardzo miła (niemal w każdym barze i restauracji pracują Polacy). Jedzenie różnorodne i pyszne. Aniamacje - nam się podobały choć, wiadomo, to rzecz gustu. Przy hotelu są 3 baseny (w tym jeden dla maluszków). Leżaków jest dużo - nie trzeba się zrywać rano, żeby dokonać rezerwacji. Trzeba mieć swoje ręczniki plażowe. Bardzo blisko do morza - tam płatne leżaki (6euro/dzień dla dwóch osób). Przy hotelu przystanek autobusowy-można podjechać do Rodos czy Faliraki. Na przeciwko hotelu jest ogromny Water Park (tam polecam iść bez biżuterii, ponieważ nie pozwolą w niej skorzystać z większości zjeżdżalni oraz skarpety - żeby zjechać ze zjeżdżalni trzeba wejść po schodach i tam zostawić laczki i później, znowu po schodach, po nie wrócić a tak nie ma problemu). Hotel ma dobre ceny na wypożyczenie samochodu. Zdjęcia pokazywane w folderach oddają urok tego miejsca. Zdjęcia pokoju dołączone do mojej opinii. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Zorba ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel co prawda nie najwyższych lotów , ale pracownicy robią wszystko żeby gość czuł się dobrze. Jedzenie wspaniałe - praktycznie większość potraw jest dostępna przez cały czas posiłków..dużo greckiej kuchni, przez tydzień nikomu się nie znudzi..Jak na wrzesień to trochę mało owoców - dostępne były stare pomarańcze , smaczne greipfruity , stare jabłka i twarde jak kamień brzoskwinie..Tradycyjnie napoje alkoholowe i bez marnej jakości ale z drugiej strony patrząc to tylko alkohol..Wino do posiłków smaczne pomimo kartonowego pochodzenia..Pieczywo gorące prosto z pieca..krótko mówiąc masowe żywienie bez zarzutu ..Aha co drugi dzień w południe czynny chiński bar./ Przychodzi dwóch chińczyków i gotują takie tam swoje deep'y olejowe - ale tez może być..tyle o jedzeniu. Pokoje w miarę ok . My mieliśmy od strony morza z pięknym widokiem ale od ulicy też są fajne /zachód słońca/.w miarę czyste , klimatyzacja jest słaba/centralna/ - grecki archaizm techniczny. Sejf w pokoju również słaby bo na wielki klucz i tak naprawdę sie chodzi z kolejnym elementem i w dodatku z numerem pokoju / idealny dla złodziei. Plażą: praktycznie jej nie ma ale za to łagodne zejście do morza i krystalicznie czysta woda - nie ma fal morze łagodne - bo zatoka. Lepiej zostać przy basenie i przejść kilka metrów do morza. Basen ok , ale woda mocno chlorowana. Leżaków nikomu nie zabraknie ..Udogodnienia dla niepełnosprawnych Reasumując polecam, aczkolwiek nie tym co szukają dziury w całym. Gwiazdki się zdegenerowały więc rozmowa o ich ilości nie ma sensu Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    knaB ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wrażenia raczej pozytywne. Na początku chcę podkreślić, że byliśmy tam razem z naszym rocznym dzieciaczkiem także moja ocena pewnie nie dla wszystkich będzie miarodajna:) Hotel podobno posiada 4 gwiazdki. Hmm raczej naciągane:) Obiektywnie mówiąc wydaje mi się że 3,5 były by sprawiedliwe. 4 gwiazdki kojarzą się już z... powiedzmy pewnego rodzaju luksusem. W tym hotelu wrażenie pewnego "luksusu" kończy się na parterze:) Nie pisze tego dlatego żeby "dopiec", ponieważ ogólnie hotel oceniam pozytywnie, ale dlatego, że moim zdaniem po 4 gwiazdkowym hotelu można spodziewać się jednak czegoś więcej. Pokój. Niestety dla nas (najbardziej dla naszego malucha) zakwaterowano nas w części ... nazwijmy to prostopadłej do morza gdzie z jednej strony co wieczór słychać było występy animacyjne, tak mniej więcej do godziny 23, z drugiej zaś strony 24h na dobę słychać było odgłosy jakiś agregatów. O ile agregaty przy zamkniętych drzwiach balkonowych nie stanowiły problemu o tyle animacje do późnych godzin wieczornych, pomimo zamkniętych drzwi mogły być dla małego uciążliwe. Wyposażenie pokoju.... oceniam raczej na 3 gwiazdki:) Pokój i łazienka codziennie sprzątane, czyste, klimatyzacja działała bez zarzutu. Minusy to brak półek w szafie (tylko wieszaki:)) i nie działający pilot do telewizora. Z tym pilotem to oczywiście żart:) Owszem nie działał ale z telewizora raczej nie korzystaliśmy. Chcąc być jednak sprawiedliwym... w "4" gwiazdkowym hotelu takie rzeczy nie powinny mieć miejsca:) Jedzenie. Powiem krótko, dla mnie spoko, nawet bardzo spoko. Duży wybór, duże ilości, smaczne. Alkohole jak to alkohole w opcji all inclusive. Pod dostatkiem, marki "no name":) Plaża. 70m od hotelu, ciemny piasek. Trochę kamieni. Baseny. Za małe jak na taką ilość ludzi. Odległość od Faliraki ok. 3,5km. Taksówka 5 Euro. Polecam wybrać się tramwajem turystycznym do łaźń w Kalithea. Reasumując, hotel ogólnie polecam ale nie na wczasy z rocznym dzieckiem. Poza tym trochę za duży na zbyt małej powierzchni. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.7

    Lila Patucka ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel duy, wile fajnych atrakcji i animacji. jedzonko pycha! w hotelu obsuga wszyscy mili , pracuje 17 polakow. pokoje sa brzydkie, ogolnie hotel stary, codziennie swietne wystepy o 21.30. super sporty wodne na plazy. ogolnie bardzo fajny pobyt, mili ludzie. warto. Pokaż »

    2011-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    KamilO ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłem w tym hotelu 2-gie wakacje na rodos i kolejne w grecji i muszę że były to bez wątpienia najlepsze greckie wakacje. hotel zapewnia świetna rozrywkę w postaci codziennych animacji, przepyszne jedzenie serwowane w 3 różnych restauracjach (np. na lunch do wyboru - main bar - jedzenie europejskie, bar przy basenie - chińszczyzna, bar przy plaży - kebab i grilowane kurczaki), świeże , na bieżąco uzupełniane, obsługa bardzo miła, opcja all inclusive z mnóstwem drinków, napijów i morożonych kaw. w ciemno polecam ten hotel wszystkim osobą chcącym odpocząć w parach lub z dziećmi. naprawdę można z niego nie wychodzic cały tydzień. Pokaż »

    2011-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    cytadela ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Sam hotel z czasów "Wczesny Gierek", ale nie po to jedzie się na wczasy aby siedziec w pokoju hotelowym. Tak na prawdę była klima i łazienka oraz wygodne łóżka, wszystko codziennie sprzatane i wymieniane ręczniki i to wystarczy jeżeli chodzi o pokój. Wyżywienie wspaniałe smakowo i różnorodne. Bardzo często podawane owoce morza. Polecam kurczaka w najrozniejszych smakach oraz wolowinę i ryby. No dobra..... wszystko było bardzo dobre. Do kraju przywiozłem 2, 5 kg dodatkowo. Plaża ładna z barem all inclusive ale z płatnym dodatkowo serwisem plazowym mimo iż obsluga jest hotelowa.Komunikacja z Faliraki i Rodos bez zarzutu zarówno autobusowa jak i taksowkowa. Wypozyczalni samochodów od zatrzęsienia, można wybierać i przebierac. Czasami na jednej uliczce jest ich z 20. Wypożyczony samochód to dobry sposób na zwiedzenie wyspy a jest co oglądać. Polecam Rodos, Lindos, Monolitos, Kritinia, 7 żródeł, Dolinę Motyli, Falerimos. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.1

    monicool ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Własnie kilka dni temu wrociłam z tego hotelu, zdecydowanie NIE POLECAM!!! moja najwieksza uwaga jakosc i wyposażenie pokoi zdecydowanie odstaje od stardardu 4 gwiazdkowego hotelu. Brudne, stare wyposazenie, pokoje z widokiem na "pole" warczacych klimatyzatorów i smietnik, dla rodzin z dziecmi koszmar!!! Obsługa w recepcji arogancka i obojętna na wszelkie interwencje i reklamacje. Pokaż »

    2011-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    eib ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Spędziliśmy tam 8 dni i z chęcią zostalibyśmy dłużej. Hotel jest zbudowany w latach '80, co widać po kształcie budynku i pokojach, ale widać również, że regularnie jest odnawiany, sprzątany itp. Rzeczywiście nie można nazwać go nowoczesnym, ale określenia typu 'jak za Gierka' są przesadzone. Pokoje duże, z telewizorem, lodówką, klimatyzacją, lustrem, komodą, w łazience wanna, suszarka, duże lustro, przedpokój z ogromną szafą, oczywiście balkon w każdym pokoju. Pokoje codziennie sprzątane. Dwa baseny, plaża bezpośrednio przy hotelu. Mały minus - żeby zarezerwować leżaki w najepszym miejscu, trzeba wstać naprawdę wcześnie ;) Na plaży wyłacznie goście hotelowi. Kilka restauracji do wyboru, jedzenie serwowane od 7.00 do 23.00 bez przerw, napoje bez ograniczeń, pyszne lody. Jedzenie bardzo dobre. Na szczególny plus zasługuje obsługa, która jest naprawdę miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Hotel jest swietną bazą wypadową: do miasta Rodos zaledwie 20 min autobusem (przystanek pod hotelem) i koszt 2,20 euro od osoby, do dyskotekowego centrum Faliraki - 5 min autobusem za 1 euro. Pół godzinki od gotelu jedna z najpiękniejszych plaż Rodos - Kalidea. W hotelu można wypożyczyć samochód - 30 euro / 1 dzień i wyruszyć w podróż dookonała wyspy, co polecamy, bo widoki niezapomniane. Byliśmy w wielu miejscach, mamy porównanie - hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki, a wakacje w nim spędzone napewno będą udane! Pokaż »

    2011-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    bacanowa ocenił hotel Louis Colossos Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2011.Oceniamy hotel na 4 z minusikiem,ale ile ludzi tyle opini.Jeśli chodzi o pokoje były dość małe ale czyste.toaleta a,la Gierek ale czysta.Baseny super,lecz gdyby był jeden więcej to było by luzniej.Jeśli chodzi o jedzenie to było go dużo(nam niestety nie smakowało)rano śniadanie w restauracji hotelowej.Gdzieś od 11nastej otwarte restauracje na zewnątrz(jeśli poszedłeś jeść po otwarciu to jedzenie było ciepłe)super pizza,frytki.ryba.Aha poweim wam tak jestem po szkole gastronomicznej więc co wiem-przy plaży restauracja-grill otwierana o 12.30.serwują bardzo dobrego gyrosa.Proponuję żeby nie jeść od razu po otwarciu bo dostaniecie mięsko z dnia poprzedniego wiele razy odgrzewane.Ale poza tym naprawdę super.Inną sprawą jest to że jeśli w poniedziałek był kurczak grilowany to we wtorek na kolację ten sam kurczak był w sosie koperkowym.Minusem był brak owoców(minimalne ilości pomarańczy i jabłek)My po tygodniu wiedzieliśmy co można jeść.Jeśli chodzi o obsługe to dużo Polaków(praktykanci)Dla mnie miłym zaskoczeniem była obsługa.Grecy są bardzo mili.Jeśli chodzi o atrakcje to w hotelu zbyt wiele ich nie było.internet 1 uero za 10 min więc uważam ze drogi.Kilka kilometrów od hotelu znajduje sie centrum Faliraki gdzie co wieczór można się pobawic.Jesli chodzi o plaże to woda byla krystalicznie czysta lecz zejscie do morza kamieniste.Na plaży takie atrakcje jak skutery,banany itd.Pisząc to wszystko jestem jeszcze upojony greckim alkoholem więc przepraszam za błedy.I PO DLUZSZYM ZASTANOWIENIU I PRZEANALIZOWANIU WSZYSTKICH SPRAW UWAŻAM TO MIEJSCE ZA GODNE POLECENIA.POZDRAWIAM Pokaż »

    2011-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny