Hotel Zdravets Złote Piaski ****

Zdravets

Ocena hotelu (15 opinii)

3.5
  • Położenie
    4.0
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 3.6
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 3.7
  • Pokoje
    3.5
    • Wielkość 3.8
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.3
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 3.0
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.1
  • Hotel
    2.8
    • Basen 3.0
    • Udogodnienia dla dzieci 2.2
    • Animacje i rozrywka 2.7
    • Sport 2.5
    • Obsługa 2.9
    • Czystość 3.6
  • Jakość / cena
    3.6

Rekomendacja

54% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 1.5

    margolek ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    hotel zasługuje najwyżej na *** gwiazdki, jedzenie monotonne ciągle kurczak i spagetti po 2 tygodniach robi się już niedobrze na samą myśl o tym jedzeniu, w hotelu nie ma miejsca żeby spokojnie wypić drinka w szkle jest tylko miejsce przy basenie( gdzie pije sie w plastikowych kubkach o wyznaczonych godzinach). Hotel nie jest przystosowany dla rodzin z dziecmi, gdyż jak zamkną barek przy basenie to trzeba wózek dzwigać po schodach. Pokaż »

    2012-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 2.7

    malezja10 ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.7
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel Zdravets na pewno nie zasługuje na cztery gwiazdki zgadzam się w zupełności z poprzednimi wypowiedziami.Basen mały zacieniony drzewami barek z napojami zamykany podczas posiłków,jedzenie mało urozmaicone i nie zbyt smaczne.Wieczorem praktycznie nie było gdzie posiedzieć i wypić drinka ,grupa młodzieży z Ukrainy głośno się bawiła przy swojej muzyce tańcząc i głośno śpiewając na cały głos . Pokaż »

    2012-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.2

    Alfredo ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Lato 2012 Hotel Zdravets jest typowym przykładem jak programy komputerowe potarfia zretuszować wygląd hotelu, to co widac na zjeciach to wyglad sprzed 20lat, aktualne trzeba dodać mu te 20lat ale bez remontów. Na zdjeciach nie widac zdemolowanych łazienek, pokoje raczej jak na standart kolonii dla dzieci a nie wczasów dla dorosłych na poziomie ****. Obsługa to jedna wielka porażka, barman przy basenie podaje drinki "z petem na zebach" tylko jedna barmanka zna angielski jakies postawowe drinki reszta gdy sie ich prosi o jakies dobre słodkie wino dostaje się rakije albo vodke, animtorzy ukrywają przed goścmi albo albo drinkują sobie gdzies z boku, barman chcąć wykurzyć gości wieczorami z nad basenu puszcza Drum and Bass (ciezkie techno) i trak co wieczor, jak che sie zeby puscił cos bardziej lajtowego to on nie zna angielskiego. Takze nie wiem kto i za co dał hotelowi te ****, albo moze ile to kosztowało, plus jakies pozytywne opinie gośći a raczej nie gości lecz menadzerki tego hotelu. Pokaż »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.2

    Monika Krawczyk ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Fajny Ja byłam na koloniach Zdecydowanie Polecam "Szczególnie Basen" !;) ;)

    2012-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    sylwia513 ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Bułgaria jest świetna ale jeśli ktoś szuka luksusów w hotelu Zdrawets to będzie rozczarowany. PLUSY: jest w samym centrum Złotych Piasków, blisko do pięknej plaży i tętniącego życiem nocnym miasta (ok 7min), pokoje czyste bez robactwa łazienki w miarę "zadbane", SUPER REZYDENTKA SPASENA PAWLOWA-wszystko załatwi. MINUSY: baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mały basen, popękany, stary od zewnątrz, od rana zajęty przez starszych ludzi i dzieci z obozów których jest tu w hotelu najwięcej, zero animacji dopiero jak grupa Włochów przyjechała do hotelu to zaczeli coś z nami robić, jedzenie to w kółko to samo mały wybór, co drugi dzień dorzucali coś innego na obiad ,śniadania i kolacje dzień w dzień te same, ponura obsługa. Polecam hotel ale napewno nie za ponad 2 tyś bo będziecie rozczarowani. Cena do 2 tyś a nawet taniej jest jeszcze do zaakceptowania Pokaż »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.4

    justynas1996 ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel okropny. Sprzątaczki nie wywiązują się ze swoich obowiązków, wymieniaja tylko ręczniki i składają prześcieradła. Jedzenie okropne, niedobre, zimne, trzeba długo czekać aż dołożą nową porcję, mało, nieróżnorodnie, nieprzyprawione. Z automatu z piciem leci woda zamiast kawy, herbaty lub czekolady. Soki są wymieszane z wodą i smakują jak woda z basenu(chlorowane). Cola, sprite, fanta i ketchup są wymieszane z wodą. Jedyne co tam można zjeść to frytki, lody i woda z automatu. Obsługa nie miła. Na recepcji gubią się klucze. Szyby pękają bez powodu, np. gdy zamyka się balkon. Na windę bardzo długo trzeba czekac, również nie mają czujnikow i często przygniatają ludzi. Animatorzy byli ale nie zachowywali sie jak animatorzy. Plusem są darmowe leżaki przy basenie, wi-fi, klimatyzacja i lodowka w pokoju.Nie polecam nikomu tego hotelu. Pokaż »

    2012-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.7

    Gdanszczanka ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    witam, na przełomie czerwca i lipca byłam w tym hotelu. miał być odnowiony -nie był. duża pochwała dla rezydentki Spaseny - super kobieta, każdy problem rozwiąże - zmiana pokoju to nie problem, mimo że w recepcji udają ze nie rozumieją po ang (młodzi) a starsi wolą rozmawiać po rosyjsku lub niemiecku. hotel o wystroju późnego Gierka - lata 80te, dla osób nie szukających luksusów wystarczy. pokoje o standardzie dla mnie na 3 - co prawda sprzątane codziennie. jedzenie dobre (opcja ALL) w miarę różnorodne nie ma do czego się w sumie przyczepić. jedyny minus to zamykanie pool bar'u na czas posiłków, więc napoje dostępne tylko w restauracji. basen lekko w ceniu drzew otaczających hotel co okazało się zbawienne przy strasznych upałach. na plaży leżaki płatne, ale są strefy darmowe gdzie oczywiście pełno polaków. do plaży blisko - i chyba za to hotel ma 4 gwiazdki:) ale na plaży patelnia okropna, ciężko było wytrzymać, wiec basen jest lepszą opcją. 2 animatorów bardzo się starało, dziewczyna zajmowała się dziećmi i wychodziło jej to dobrze, natomiast chłopak organizował czas dorosłym - od gimnastyki porannej, konkursów, zawodów w lotki i inne gierki, bingo po aerobic w wodzie:) - mile, pozytywne zaskoczenie. w hotelu dużo niemców, rosjan i tak w całej bułgarii. obsługa raczej ponura, dla nich to zwykła praca, nieliczni przykładali się i byli pozytywnie nastawieni. oczywiście dla niemców wszyscy byli milusińscy .. no ale taki już nasz los. ogólnie polacy są lubiani:) życie nocne kwitnie, wieczorem jest gdzie pójść. promenada wypełniona stoiskami i boksami z różnościami, zwiedzanie było utrudnione przez wysokie temp,więc raczej miejsce do wypoczynku. wyjazd mogę zaliczyć do udanych! Pokaż »

    2012-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.1

    tegoto ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla mniej wymagających klientów. Hotel na co najwyżej 3 gwiazdki. Pokoje nie za duże, standardowo wyposażone, duży plus codzienne sprzątanie, wymiana ręczników, koszy. Łazienka możliwa do użytku. Na minus jedzenie, zimne, bardzo mały wybór, jeden produkt przyrządzony na wiele sposobów. Obsługa niemiła, bardzo ciężko się dogadać. Jedynie do Pań sprzątających nie można mieć pretensji, bardzo miłe i uczynne. Basen przy hotelu mały, czynny do 18!!!. Hotel oddalony o ok. 300m od plaży, choć nie jest to problem, mały spacer nie zaszkodzi. Plaża też w porządku. Stosunek jakości do ceny na w miarę normalnym poziomie. Jeżeli ktoś jest wymagający, to nie ma czego tutaj szukać. Pokaż »

    2012-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.7

    welna87 ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie jestesmy osobami wymagajacymi wielkich lususow ale to co sie dzieje w hotelu Zdraveds to DRAMAT!!.Jestesmy w tym hotelu juz tydzien i ku naszemu zdziwieniu jak na 4 gwiazdki hotel jest beznadziejny.Codziennie na sniadanie i obiad jest to samo a co najgorsze jedzenie jest ZIMNE!!.Obsługa hotelu jest beznadziejna zwlaszcza kelner a na dodatek nikt nie umie muwic po angielsku nawet panie w recepcji.A co do basenu owszem jest ładny,ale mozna korzystac z niego tylko do godziny 18.Oceniam hotel na 2 gwiazdki a restauracje hotelu na 1,5. Osobiscie NIE POLECAM tego hotelu. Pokaż »

    2011-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.1

    damiank ocenił hotel Zdravets

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam. Właśnie wróciłem z Bułgarii i z czystym sumieniem polecam hotel Zdravets. Położenie uważam za dobre. Do plaży 4 minuty spacerkiem. Nie jestem amatorem opalania więc nie przeszkadzało mi, że hotelu nie postawiono "w wodzie". Okolica jest OK. Żeby dojść do hotelu trzeba się wdrapać po schodach, bo jest położony na lekkim wzniesieniu (może to co niektórych denerwować- w szczególności gdy biegają często po piwo lub whiskey :-). No i jesteśmy w samym centrum promenady, gdzie kwitnie nocne życie. Jeżeli chodzi o wyżywienie, to byliśmy w lekkim szoku. Myśleliśmy ,że śniadania i kolacje to będzie za mało i będzie trzeba dojadać na mieście. Nic podobnego. Na śniadaniu warzywa (papryki, oliwki, pomidory, ogórki, sałatki, kapusty itp.), miecha (parówki, kiełbaski, pieczone szyneczki, salami, szynki), smażone jajka, dwa rodzaje jajecznicy, owoce, kawa, soki. I wszystko ile człowiek zje. Obiady też wypasione. Jeżeli ktoś ma ochotę coś przegryźć w trakcie dnia, to polecam restauracje rybacką "Magdalena". Za niewielkie pieniądze jadłem rzeczy, o których mi się nawet nie śniło, a porcje są bardzo duże. Magdalena znajduje się na samym końcu promenady, przy porcie. Pokoje uważam, że są schludne, ładne ale nie porywające. ( Btw. na takie wakacje nie jedzie się po to żeby gnić w hotelu.) Codziennie sprzątane, świeże ręczniki, kosze wyniesione. Brakowało mi czajnika w pokoju. Za to minus. Obsługa hotelowa bez zastrzeżeń. Sąsiedzi- w większości Polacy w wieku 30+. Basen- czysty, niezbyt duży, popływać się dało. Ja miałem radochę, gdy w pool barze kupowałem piwko, ładowałem się do brodzika i sączyłem browarek. Super ochłodzenie i orzeźwienie :). Podsumowując- jeżeli ktoś ma zamiar jechać pierwszy raz do Złotych Piasków, chce spędzić w miarę aktywny urlop to polecam hotelik. Ps. uzbroicie się w cierpliwość. W Złotych Piaskach po prostu nie można spokojnie się przespacerować. Wszędzie są naganiacze (wszyscy poligloci), którzy zapraszają was do restauracji i dają tony ulotek. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2011-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny