Hotel Louis Creta Princess Maleme ****

Louis Creta Princess

Ocena hotelu (14 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 3.4
    • Atrakcje w okolicy 2.9
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.0
    • Standard wyposażenia 4.2
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.1
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.2
    • Sport 4.2
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.5

    Aleksandra Bosacka ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel z przepysznym jedzeniem.miłą obsługą.Czyste pokoje codziennie sprzątane.Poza wiatrem,który wiał to było fajnie.

    2016-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    katarzyna izdebska ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo duży, jednak teren też ogromny, więc nie ma ścisku. Składa się z budynku głównego i 2 rzędów bungalowów. My bylismy zakwaterowani w budynku głównym. Hotel na pewno lata świetności ma daleko za sobą, jednak ogólne wrażenie jest dobre. Wiele do życzenia pozostawia wielkość pokoi, niby wiedziałam, że są małe, ale rzeczywistośc okazała sie jeszcze gorsza. Pokój "rodzinny" to podwójne łóżko z dwoma dostawkami... i brak miejsca do jakiegokolwiek ruchu. Goście hotelowi to zdecydowana większość Rosjanie i to raczej tej drugiej kategorii. Na terenie hotelu jedna restauracja główna i jedna restauracja a'la carte, do której należy sie zapisać dzień wcześniej. jedzenie oceniam jako kiepskie, brak różnorodności i raczej kiepski smak, ale to odczucie moje i mojej rodziny. Pyszna pizza w barze przy basenie! zaletą jest kompleks basenów , leżaków dużo, więc nie ma problemów ze znalezieniem wolnego. Animacje w ciągu dnia oraz wieczorne na niskim poziomie. Obsługa hotelowe sympatyczna i uśmiechnięta, służąca pomocą. Samo hotel dobry, jednak głównym mankamentem, jak dla mnie i mojej rodziny, to wyżywienie. Raczej nie planujemy powrotu do tego hotelu. Pokaż »

    2014-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.8

    ernik ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciliśmy z tego hotelu bardzo zadowoleni. Bardzo czysto, jedzenie rewelacja. Kamienista plaża nam nie przeszkadzała, korzystaliśmy z pięknych basenów. Animatorzy świetni. Przez cały dzień lody przepyszne. Wybralibyśmy ten hotel jeszcze raz, gdyby był tańszy. Owoce morza bardzo często. Pokaż »

    2014-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Marta ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Genialny hotel, standard na najwyższym poziomie. All Inc. najlepsze na jakim byłam, świetne jedzenie, pyszne drinki, do wyboru do koloru :D Szczerze polecam wszystkim. Okolica nieco za cicha i ciężko w nocy odnaleśc tam nocne życie, ale w hotelu są dyskoteki. Wielkie baseny są znów na plus. Niestety minusem pogoda- drugi tydzień (wrzesień) padał deszcz i praktycznie nie wyszło słońce. Pokaż »

    2012-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.1

    p2000 ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na sieci Louis bez względu gdzie. Śmiało polecam hotele w tej sieci. Jedyny minus to może pokój i łazienka ale do zaakceptowania szczególnie gdy porówna się cenę wycieczki często bardzo atrakcyjną a tym co się otrzymuje Pokaż »

    2012-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    krzysztof andrzejewski ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel rewelacyjny ,14 dni za 2399 w opcji all inclusive rewelacja , czystość, miła obsługa oraz rozmaitość potraw wręcz nie do ogarnięcia ,baseny przy hotelu rewelacja co do plaży jak dla nas duży minus dlatego polecamy wypożyczenie samochodu na 7 dni w cenie 210 E i zwiedzenie ważniejszych monastyrów oraz przepięknych plaż m.in Balos , Elafonisi i Falasarna Pokaż »

    2011-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    aga777 ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Udane wakacje.Jedyny minus to troszeczkę słabe animacje. Wyżywienie co do jakości i ilości super.Specjalne posiłki dla najmłodszych.Polecam

    2011-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    jagiellonka ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duży, ale ilość osób nie przeszkadza, jest wręcz dość kameralnie. Obsługa na 6. Pokój z widokiem na morze i basen - taki wybierałam przy wykupie w Itace i taki dostałam,.Łazienka mała, stara, ale czysta. pokoje sprzątane co dzień. Niektóre pokoje mogą być przechodnie i mają między sobą drzwi - to minus, jeżeli ma się głośnych sąsiadów za ścianą. Klimatyzacja sterowana indywidualnie. Plaża kamienista - potrzebne buty, piasek dopiero w morzu po 1-2 metrze niezbyt czyta - wypływa trawa morska przy dużych falach, ale ciepła, pusta.Leżaki, parasole o dowolnych godzinach dostępne. Basen spory, niezbyt czysty /piasek na dnie/. Jedzenie bardzo dużo i dobre. Śniadania monotonne i ciężkostrawne. Nie mniej już od 10.00 są serwowane posiłki w barach przy basenach, ciepłe dania, kanapki, owoce, lody. Lunch również w restauracjach przy basenie: chińska, pizza - na zmianę i w barze głównym grill, zupa, sałatki, ciasta. Kolacja w restauracji głównej - urozmaicona i dobra, przez 2 tygodnie zdarzyły się potrawy serwowane tylko 1 raz. Pyszne drinki serwowane bez ograniczeń. Napoje bezalkoholowe - do samodzielnego nalewania i w restauracjach i przy barze na plaży. Animacja - jeżeli ktoś oczekuje to na poziomie zerowym dla dorosłych, dla dzieci jak najbardziej OK. Warto wybrać się na spacer plażą w prawo /w lewo nie można - jednostka wojskowa/, promenada, knajpki, kolejna większa miejscowość Platanis - urocza. Polecam też Chanię - autobus bezpłatny z hotelu 3 razy dziennie - można cały dzień spędzić na "włóczędze" zakamarkami miasta. Ja hotel, personel, jedzenie oceniam na 4+. trzeba wiedzieć czego można się w Grecji spodziewać :) Okolica cicha i spokojna. Po 4 dniach miałam naładowane akumulatory. Ale oczywiście to rzecz gustu, co kto lubi. Wschody słońca - koniecznie musicie zobaczyć i posłuchać tysięcy ptaków tuż zaraz po, do tego szum morza....ach! Pokaż »

    2011-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    agadaf1 ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.7
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      2.0

    ogólnie mi sie nie podobało i nie polecała bym tego hotelu innym osobą.Począwszy od pokoju który mieliśmi z widokiem na śmietnik i klimatyzatory które chodziły 24h, skończywszy na jedzeniu było monotonne:( ble....itd

    2011-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 1.8

    beznadzieja ocenił hotel Louis Creta Princess

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel nie nadaje się dla rodzin z dziećmi ze względu na małe pokoje, nie nadaje się również dla singli ze względu na brak rozrywki w hotelu i w okolicy, nie nadaje się dla par bo nie ma warunków ani do spacerów po plaży ( kamienistej i nie są to małe kamienie ) ani do robienia czegokolwiek innego prócz całodziennego leżenia przy basenach, baseny to jedyna rzecz do której nie można się przyczepić choć mogli by je wyczyścić. Jak wszędzie alkohol specyficzny, tzn rozcieńczony, wódka nie smakuje jak wódka, whisky jak whisky ani piwo jak piwo, jedzenia dużo ale jak za takie pieniądze i na tyle gwiazdek to bez szału. Z całego pobytu jednak najgorszy był powrót do pokoju, po pokoju bez obuwia ani razu nie przeszłam przez cały pobyt, balkony mikroskopijne, oprocz 1ego pietra gdzie wszyscy goscie mieli WSPÓLNY taras, jednak najgorsza była mikroskopijna łazienka z mikroskopijną wanną z brudną zasłoną która non stop przyklejała się podczas kąpieili do ciała, ponadto koło wanny była kratka z której wylatywała woda podczas kąpieli i po każdej kąpieli mieliśmy zalaną łazienkę a czasem nawet woda wylewała się do pokoju. poza tym jak na hotel 4* to używanie starych, ciężkich kluczy do pokoi zamiast kart to trochę dziwne, no i oczywiście jeden klucz na 2 osoby tzn na pokój ;] Podsumowując, za takie pieniądze i na tyle gwiazdek to w takim beznadziejnym hotelu w życiu nie byłam, a byłam już w wielu, nigdy nie dodawałam opinii ale stwierdziłam, że nie życzę nikomu aby czuł się tak oszukany i zawiedziony dlatego apeluję, jeżeli chcecie wydać tyle pieniążków na ten hotel to nie róbcie tego! dodam na koniec, że byliśmy w 3 pary i gdyby nie towarzystwo to zdecydowałabym się na miejscu dopłacić i zmieniać hotel ! Pokaż »

    2011-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny