Hotel Blue Fish Konakli ****

Blue Fish

Ocena hotelu (14 opinii)

4.5
  • Położenie
    3.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 2.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 2.0
    • Atrakcje w okolicy 2.2
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    3.7
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 3.4
    • Animacje i rozrywka 3.1
    • Sport 1.8
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    MagdaMagda ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pierwsza podstawowa rzecz, dla mnie bardzo wazna, ten hotel jest bardzo czysty!!! I to super. Obsluga bardzo mila (oprocz recepcji).Malo kto z obslugi mowi po angielsku, ale za to wszyscy mowia po rosyjsku. Wieczorem jest tylko jedno miejsce gdzie mozna posiedziec i wypis drinka, ale tam ryczy (doslownie) rozyjska muzyka, codziennie ta sama. ie do wytrzymania. Nie da sie zamienic dwoch slow, jest tak glosno. I to jest istna masakra. Bardzo glosna rozyjska muzyka do godziny 2-3 nad ranem - bardzo meczace, bo nie da sie spac przy otwartych oknach... Jedzenia bardzo duzo, super warzywa. Mieso bardzo kiepskiej jakosci, wlasciwie z miesem ma niewiele wspolnego. Wielka tragedia to WI-FI. Po prostu nie dziala (w pokojach nie ma go wcale, przy recepcji mozna znalezc siec i zalogowac sie do niej jeden raz na 15-20 prob). Bardzo frustrujace jesli ktos musi skorzystac z internetu. Plaza moglaby byc lepsza, ale da sie z niej korzystac, wiec nie widze problemu. Basen nieduzy, ale zadbany. Ogolne wrazenia bardzo pozytywne, mimo wszystkich minusow wrocilismy zadowoleni. Relacja ceny do jakosci wciaz bardzo dobra, a co najwazniejsze - i bede to wciaz podkreslac, w tym hotelu bylo naprawde czysciutko. Pokaż »

    2014-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    pawulon80 ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo przyjemny i czyściutki hotelik, pyszne jedzenie, fajna obsługa i ładna okolica. Plaża hotelowa piaszczysto-żwirowa, wejście do morza kamieniste(polecam wziąć buty wodne), słabe animacje wieczorne, muzyka typowo pod ruskich których z resztą jest tam multum. Ale ogólnie bardzo przyjemnie było. Polecam dla tych którzy chcą odpocząć. Dla lubiących całonocne szaleństwa raczej nie. Pokaż »

    2014-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Dominica ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel całkiem niezły. Pokój o średnim standardzie. Łazienka dobrze wyposażona, prysznic z nowym brodzikiem, suszarka do włosów. Sprzątające codziennie zostawiały nową wodę mineralną. Jedzenie zjadliwe, idealne dla amatora ziół. Bardzo dużo sałatek i owoców. Napoje w All inclusive dostępne cały czas, w dystrybutorach soki, kawa, herbata, czekolada. Przy basenie codziennie otwarty Snack bar z przekąskami i ciastkami. Drinki dość kiepskie, wódka, raki i gin z tonikiem, piwo koszmarne. Bar na plaży nie działał, trzeba było chodzić do tego przy basenie. Animacje w ciągu dnia kiepskie, czasem aqua gim i piłka wodna, na plaży siatkówka. Wieczorem zabawy dla dzieci, dyskoteka i zabawy dla dorosłych. Zorganizowany był wyjazd z animatorami do klubu w Alanyi. Przy hotelu niewiele do zobaczenia, busami łatwy dojazd do centrum Konakli i Alanyi, można bez problemu zwiedzić na własną rękę. Polecam bardzo wyjazd na Jeep safari i Rafting, niezapomniane wrażenia! Pokaż »

    2012-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    barcaldine ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel ok, ale nastawiony tylko na turystów ze Wschodu - po 2 tyg.rosyjska muzyka "wychodziła bokiem"

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Wald ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy z żoną w tym hotelu w pierwszej połowie sierpnia. Spędziliśmy tydzień bardzo fajnych wczasów. Jedzenie bardzo dobre, plaża słaba, ale niedaleko dla wymagających urokliwy i piaszczysty kawałek. Animacje na bardzo niskim poziomie, ale to bez znaczenia. Do Konakli blisko - można zrobić zakupy, do Alanii też niedaleko. Busy jeżdżą w zasadzie bez przerwy. Polaków w hotelu niewielu, rzadzą w nim Rosjanie, ale na plaży tego nie widać. Inaczej przy basenie. Wróciliśmy do Polski bardzo zadowoleni i wypoczęci. Jeżeli ktoś nie ma przesadnych oczekiwań to nie bedzie żałował pobytu. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2010-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.5

    Domino ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Blue Fish byłam w połowie sierpnia 2008 roku. Pobyt wspominam z uśmiechem na twarzy. Hotel godny polecenia, obsługa bardzo miła, basen nie duży ale wystarczający. Przy basenie i na plaży darmowe leżaki i parasole. Sejf w pokoju za dopłatą, jeśli dobrze pamiętam 1,5 euro za dobę. W pokoju indywidualna klima, lodówka i tv z polskimi programami. Jedzenie w formie bufetu, bardzo dobre i urozmaicone. Dodatkowo bar przy basenie zarówno z napojami jaki i jedzeniem (frytki, hamburgery, naleśniki). Dodatkowo dla gości hotelu bar przy plaży. Lokalizacja średnia, gdyż daleko jest do pobliskich miejscowości a w Konakli nic się nie dzieje. Plaża niestety żwirkowo- kamienista z miejscami gdzie jest piasek. Wieczorne animacje na bardzo niskim poziomie. Głownie godzinnna dyskoteka dla dzieci, następnie średnie animacje i disco dla dorosłych ( z reguły parkiet był pusty:) ) Niedaleko od hotelu znajduje się biuro podróży gdzie są dużo tańsze wycieczki, właściciel mówi po polsku! Polecam rafting i Pammukale. W razie pytań proszę pisać na maila:) Pokaż »

    2009-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    Wojciech Rek ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu (wrzesień 2007 r.). Wcześniej odwiedziłem go w czasie pobytu znajomych - ja mieszkałem w innym hotelu - w lipcu 2002 r. Bardzo dobra jakość za tę cenę.

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Roberto ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Żarcie jak na *** super. Chyba jeden z najlepszych hoteli w tej klasie w All. W hotelu miażdząca przewaga Rosjan- mających na nich alergie-mogą przeszkadzać, animacje po rosyjsku, codziennie nieśmiertelne kaczuszki dla dzieci o 21.00. Plaża średnia (niebezpieczne zejście kamieniste, ale wystarczy 300m w lewo i jest super). Obsługa się stara - naginają od rana do wieczora. Pokoje czyste. Wielkość bez zastrzeżeń. Basenik nie zafajny, głeboki jak dla małych dzieci, brodzik to jakaś parodia. Alkohole -można przyjmować od 10.00 do 22.00, potem się płaci. Dlatego radzę zgromadzić jakiś zapas przed 22 na swoim stole :). Podsumowując polecam rodzinom z dziećmi, choć na pewno tam nie wrócę z uwagi na nieodpartą chęć spróbowania wyższego standardu i formuły Ultra All Inclusive. W końcu trzeba się rozwijać. Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Anna Szkop ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam tam w 2006 roku z mężem i 5 letnim synem. Ogólnie wrażenie dość średnie, ciągle to samo jedzenie, brak klimatyzacji na stołówce. Szef kelnerów wyliczał drinki i napoje, mimo, że miałam opcję AL. Mały basen i ciężko było znaleźć wolny leżak. Kamienista plaża i bardzo niebezpieczne dla dzieci zejście do morza. Plusem były animacje. Nie polecam tego hotelu na dłuższy pobyt niż 7 dni. Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Beata ocenił hotel Blue Fish

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel oceniam bardzo pozytywnie; obsługa bardzo dobra i miła, zawsze sprzątnięty pokój i łazienka; olbrzymie ilości jedzenia - nie do przejedzenia ;) w wersji AL, 2 dostępne bary - na basenie i na plaży - do 23 alkohole w cenie (AL). Bardzo blisko na plażę i niedalekie odległości od miasta Alanya (bus kursujący co kilka minut). W ramach animacji dostępne dla gości boisko do piłki nożnej, siatkówki i tenis stołowy; piłka wodna, aerobik, darty oraz różne gry i zabawy organizowane przez animatorów. Chętnie jeszcze nie raz odwiedziłabym ten hotel!! Było super!! Pokaż »

    2009-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny