Hotel Panorama & Panorama Bungalows El Gouna ****

Panorama & Panorama Bungalows

Ocena hotelu (18 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 4.3
    • Plaża / stoki 3.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 2.9
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 2.7
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

56% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.5

    Adam Z. ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.3
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Niekorzystne opinie w internecie dość negatywnie nastawiły mnie do tego obiektu, po przyjeździe okazało się, że nie jest tak źle ! Wybierając Egipt jako miejsce podróży trzeba od razu założyć, że warunki i standardy są tu troszkę inne i nie należy porównywać gwiazdek europejskich z egipskimi. Po przyjeździe na miejsce wybraliśmy sobie Bungalow (domek na wodzie) dopłata 20$/ dzień - urzekł nas bezpośredni dostęp do wody i widok. Domki ładne i przestronne. W środku gdzieś w pokoju odchodzi farba, gdzieś urwana klamka, wykończeniówka raczej na niskim poziomie, dużo napraw które robili podczas naszego pobytu to też była fuszerka, jednak czysto łóżka duże codziennie solidnie sprzątane.Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. W wielu opiniach było napisane, że jedzenie monotonne, nie mogłem tego zrozumieć do 2 dnia :) Okazało się ,że wybór jest mały i codziennie jest praktycznie to samo, mi to nie przeszkadzało bo często się przemieszczaliśmy i spędzaliśmy czas po za hotelem właściwie byliśmy tylko na śniadaniu i obiadokolacji ale rozumiem ludzi którzy korzystają z "Alla" pełną gębą (są pewnie rozczarowani) Podsumowując, mi hotel pasował bo służył nam za bazę wypadową, więc spędzaliśmy w nim mało czasu a standard był zadowalający, dodatkowo zapłaciłem za przelot + hotel w opcji all za 7 dni 1700 zł więc byłem zadowolony.Hotel polecam osobą mniej wymagającym i osobą które zdają sobie sprawę, że jadą do Egiptu :)) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-04-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    valentine ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przeczytałam wszystkie możliwe opinie na temat tego hotelu i szczerze powiem że mogą one bardzo zniechęcić do wyjazdu do tego hotelu. Ale niezważając na złe opinie i tak zdecydowałam się na pobyt w Panoramie. PObyt zaliczam do bardzo udanych ( 3 raz w Egipcie). A więc na początek kilka rad : po pierwsze i najważniejsze radzę wykupić pobyt w bungalowach ( koniecznie nad wodą , 10- 20 dolarów dla recepcjonisty i taki bungalow jest wasz można też powiedzieć żeby był nad wodą) standardowe pokoje są straszne ( byłam w takim pokoju 1 noc - zbyt puzno rezerwowałam i sun&fun niedosłał wszystkich papierów przed moim przyjazdem) niema co kombinować i kupowac standardowego pokoju bo i tak nie dostaniecie bungalowu !!!!! Po drugie Restauracja - jedzenie dobre ( mi smakowało) tylko że codzienie to samo tylko w innych wariantach kurczak, wołowina, makaron, bardzo dużo warzyw, ziemniaki, ryż , ryba, czasami owoce morza. Na 1 tydzień ok ale na dwa może się znudzić . Przepyszne ciasta i desery. Co mnie zaskoczyło Cola z butelek a nie rozcieńczona z jakichś beczek !!!! Egipcjanie naprawde mega mało zarabiają więc proszę dolar czy 2 napiwku od czasu do czau nikogo nie zbawi a kelnerzy i obsługa będą się cieszyć a przede wszystkim zyskacie ich zainteresowanie i o wiele lepszą obsługę ( i szybszą ). Plaża - trzeba dopłynąć łodzią ( płynie ok 3 minut) , odpływa co 1 godz. , Zeytuna Beach super mega , zacisznie masa leżakow ładna rafa , bar na plaży napojami i przekąskami all inclusive wiec nie trzeba wracać na obiad . Po wyjściu z łodzi kilka sklepików radze szybko z tamtąd uciekać bo strasznie zaczepiają i chcą żeby coś od nich kupić dość drogo i tandetne rzeczy !!!!. Goście hotelowi - rosjanie ale tych to zawsze wszędzie pełno , gdy bylismy w marcu najwiecej było holendrów i niemców wiec kulturka :) brak polaków . Ja ogólnie cały dzień byłam poza hotelem wiec jak jest tam w ciągu dnia to cięzko powiedzieć . Polecam ten hotel osobom pływającym na " kajcie" i baze RedSeaZone Pokaż »

    2013-03-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.1

    K A ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    w głównym hotelu duże, przestronne pokoje , jednak w pokojach przy dojsciu do plazy grzyb na ścianach , malutkie łazienki , słaba klimatyzacja . Właśnie na taki pokój trafiliśmy z chorym na astme dzieckiem ! ( mimo dolarów w paszporcie ) Po 1 dniu do hotelu przybyl najlepszy na świecie rezydent i bez problemu , bez dodatkowych opłat załatwił pokój w głównym budynku. Woda mineralna z urządzenia w bańkach , na każdym korytarzu, nigdy nie brakło, ciągle donosili. Obiad serwowany na plaży ( porażka) tylko kilka wiatraków i pełnia słońca i ogromny skwar od pieca z pizza , frytkownicy, grilla....kolacje zawsze cos wykwintnego i oczywiście szwedzki stół. Bardzo dużo Rosjan ! obsługa mówi prawie tylko po rosyjsku!!!!! Animatorzy- PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    rufin14 ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Czytałem bardzo dużo pochlebnych opini niestety były one od osób które były tam 3 lub 4 lata temu teraz hotel jest bardzo zaniedbany i brudny i rozpadający się, jego plusy to piękna okolica czysta stołówka i dobre jedzenie miła obsługa napoje tylko firmowe piwo b.dobre drinki mocne zawsze schłodzone nie trzeba po nie stać w długich kolejkach z jedzeniem podobnie cicho i spokojnie gdyby tylko troche zadbali o hotel to ocena najwyższa ale i tak wakacje uważam za udane jak na Egipt ostatnio bardzo obniżył loty rozmawiając z osobami innych hoteli na wycieczkach lub w samolocie Pokaż »

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    renata spanialska ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Kiedy byliśmy w tym hotelu właśnie został on otwarty jakies 2-3 miesiące wstecz.Hotel oczywiście czysty,zadbane baseny miła obsługa.Mogę z czystym sumieniem polecić hotelik.Blisko do głównej promenady spacerkiem jakies 15 min.Polecam Fajny.Super animatorzy ,jeśli jeszcze są Pokaż »

    2011-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    dzastina ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Obiekt wymagający remontu i brudny, brak przekąsek w ALL, miła obsługa, kiepski animator i muzyka, brak klimatyzacji i lodu do napojów w barze w lobby po godz. 18-tej. Jedna restauracja, posiłki smaczne i urozmaicone. Jednak zdecydowanie cena jest za wysoka jak na takie warunki i dla młodych ludzi. Osoby w wieku 60+ powinny czuć się tam dobrze. Pokaż »

    2011-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    dosia29 ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędzilismy cudowny czas na wyjezdzie sylwestrowym.Sam sylwester niesamowity.Specjalnie wybudowny namiot, jedzenie tak wykwintne ze trudno to opisac.Rewelacja.Polecam serdecznie!!!!!

    2010-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    ULA69 ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    mało jedzenia, słabe drinki, hotel pamięta czasy komuny...

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    mokita ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    egipt- zawsze marzylam zeby tam pojechac, wybralismy z grupa znajomych ten hotel po zaprezentowaniu go w biurze podróży alfa star, jak tylko dotrarlismy na miejsce odrazu szok- smierdziało szambem, podczasz wnoszenia bagazy do pokoju po schodach przebiegł szczur. animatorzy wogole nie zajmuja sie goscmi. bardzo duzo tubylcow, kobiety ktore chodz caly czas zakryte w tych samych ubraniach wchodza do basenow. przed 23.00 kiedy konczy sie all in.nie mozna brac alkoholu, jeden kelner az narobil awantury ze my juz nie mozemy brac alkoholu. nie polecam hotelu dla mlodych ludzi wieczorkiem naprawde neima co robic i ogolnie jest syf. obiad byl podawany w barze nad morzem, a tym barze bylo ok 30-40 stopni jak w takich warunkach mozna jesc???!!!! sniadania i kolacje w klimatyzowanym pomieszczeniu. Pokaż »

    2010-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Jacek ocenił hotel Panorama & Panorama Bungalows

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy tam w czerwcu 2008 w 8 osób hotel czysty , zadbany, rewelacyjnie położony ,bardzo blisko do centrum miasteczka w którym mozna spokojnie spacerować ( nikt nie zaczepia , mozna spokojnie poogladac towary w sklepach) wyjazd bardzo udany i moge polecic tan hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny