Hotel St George Kudowa Zdrój ****

St George

Ocena hotelu (15 opinii)

3.4
  • Położenie
    3.2
    • Odległość od plaży / stoku 2.6
    • Plaża / stoki 2.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 2.6
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 2.4
  • Pokoje
    3.7
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 4.1
    • Czystość 3.0
    • Łazienka 3.7
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 3.7
    • Obsługa 3.5
  • Hotel
    3.1
    • Basen 3.1
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 2.8
    • Sport 3.3
    • Obsługa 3.5
    • Czystość 3.3
  • Jakość / cena
    3.4

Rekomendacja

60% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 1.8

    amarok74 ocenił hotel St George

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Trudno ocenić pobyt pozytywnie. Pokoje owszem duże, lecz nie są czyste. Wykładzina nie odkurzona i od cholery wszędzie kurzu. My jesteśmy alergikami więc gdy przebywaliśmy w pokoju ciągle kichaliśmy. Sprzątanie ogranicza się do uzupełnienia papieru toaletowego i wyniesienia śmieci.Basen wielkości kilku większych wanien. Sauna dodatkowo płatna. Podczas naszego pobytu (1 tydzień) obsługa to praktykanci. Niestety bez żadnego kierownika/nauczyciela. Manager dojechał tylko na weekend. W tygodniu obfite w alkohol imprezki i jadący odorem gościu zapisujący/wykonujący masaż!!! W związku z tym nie skorzystaliśmy choć mieliśmy w cenie! Jedzenie względne, chociaż mężczyźnie raczej nie starcza. Przegięciem jest płatny parking! A na nim 4 auta! Hotel jest oddalony od Kudowy ok. 5 km w górę. Taxi ok 25 zł w jedną stronę. W Kudowie polecamy pizzerie "Fanaberia" - rewelacja i cukiernia"Ptyś". Jeżeli planujecie wyjazd z grouponu to trudno się z nimi skontaktować w sprawie rezerwacji. My dzwoniliśmy 3 dni do hotelu (nie odbierali) i czekaliśmy na odp. mailem również długo. Pokaż »

    2013-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.3

    greg1972 ocenił hotel St George

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Zdecydowanie odradzam, b. słabe jedzenie, nie spotkałem się z takim nawet w 2*, koszmarne "spa" - 1 zapyziały basenik i 2 osobowa sauna - reszta tj jacuzi i jakieś bicze były zepsute , nad wszystkim czuwa "ratownik" ( łysawy po 50 tce) który siedział z założonymi do góru nogami i czytał ( oglądał ) kolorowe brukowce , ale gdy ktoś przychodził to skrzętnie pilnował aby czasem nie wszedł do basenu bez wzięcia prysznica albo bez ręcznika do sauny- dobrze że pilnował, ale sposób zwracania uwagi to bezczelne prostactwo. Nie wiem kto pisze te pełne zachwytu opinie, ale oceniłem ten hotel w miarę obiektywnie - ładna okolica mimo że byliśmy jesienią . To kolejny ( chyba 6) hotel który kupiłem w gruponie i chyba jeden z ostatnich. Pokaż »

    2013-02-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.2

    Zbigniev ocenił hotel St George

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo miły pobyt w hotelu, który można określić bezproblemowym. Pokoje duże i wygodne, czyste. Śniadania i obiadokolacje bez zastrzeżeń. Basen owszem niewielki, ale można popływać. Ratownik na basenie uprzejmy i pomocny (pozdrawiamy!). Codziennie jeździliśmy na narty do Zieleńca (ok. 30 minut) i uważamy, że to była dobra opcja. Wypoczynek po nartach (basen, sauna, jacuzzi) taki jaki chcieliśmy. W cenie groupona również pojedyncze zabiegi-bardzo przyjemne. Pokaż »

    2013-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Emilia xxx ocenił hotel St George

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przepiekny! Naprawde polecam! Cicha spokojna piekna okolica :) Obsluga naprawde sie stara sa bardzo mili. Jedzenie pyszne! Pokoje bardzo ladnie urzadzone tak samo lazienka :) w srodku basen,bilard ,bar,masaze i klinika urody. POLECAM POLECAM POLECAM Pokaż »

    2013-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.4

    Ireneusz Labuda ocenił hotel St George

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    całkowicie zgadzam się z opiniami joldema i anii 92,hotel max.na 2gwiazdki,brak windy dla gości !!!!!!jedna tylko na bagaże i to jedzie w tempie 1piętro-3min!!!brudne wykładziny na korytarzach i w pokojach,brak restauracji/to co jest to jadalnia/obiadokolacje a w zasadzie obiad od 18-20 w czasie godz.otwarcia pseudobasenu,hotel nastawiony na pobieranie wysokich opłat od gości/25złdoba parkingu,10zł za szlafrok od osoby/dz itd Stanowczo nie POLECAM Pokaż »

    2012-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 6.0

    KATARZYNA1974 ocenił hotel St George

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeżeli chcesz uciec od zgiełku i spędzić miłe chwile w pięknej scenerii górskiej, to pobyt w tym hotelu jest czymś dla Ciebie. Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Przebywałam w tym hotelu 7 dni, nie wychodząc z niego ze względu na zdrowie, ale nie mogę narzekać. Pokoje czyściutkie, codziennie świeże ręczniki, do dyspozycji gości Lobby bar, jedzenie smaczne i urozmaicone. A dla narzekających Pytania: ile rodzajów chleba podajesz na śniadanie swojej rodzinie, czy masz aż tak urozmaicony jadłospis, ze narzekasz na codzienny świeży twaróg, sery żółte, pleśniowe kilka gatunków wędlin, coś na gorąco i mega porcje warzyw , owoców, musli itp. jeżeli tak, to zrezygnuj SNOBIE!!!! z pobytu w hotelu. Wybierz coś z większa ilością gwiazdek, może wtedy będziesz zadowolony. Ja jestem pod wrażeniem zaangażowania i uprzejmości personelu hotelu. Miły i z profesjonalnym podejściem recepcjonista, miła obsługa w restauracji, miłe panie sprzątające. Medal dla obsługi KLINIKI SPA, wspaniała Pani Ewa, która nie zostawiła mnie z problemem zdrowotnym, namawiała na mnóstwo innych zabiegów, by sprawić, bym poczuła się lepiej, a do tego jeszcze uprzejmy i rzeczowy lekarz . To prawdziwi fachowcy, których będę polecała wszystkim znajomym. Jeżeli chodzi o basen, jest mały, ale dla relaksu idealny, bo przecież po to jedzie się do tego Hotelu Uzdrowiskowego. Polecam wszystkim!!! KASIA SM Pokaż »

    2012-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 5.1

    barbiee ocenił hotel St George

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo milo wspominam i wspominać będę ( a raczej będziemy) pobyt w hotelu St George. Miła obsługa, czyste pokoje oraz duża ilość przepysznego jedzenia. Polecam odwiedzenie tego miejsca ( mimo negatywnych komentarzy warto samemu sprawdzić ten hotel) jaki i zwiedzenie cudownej okolicy:) wyjazd z gruponu był jak najbardziej udany:) Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 5.1

    Doma87 ocenił hotel St George

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami o tym hotelu. Ogólnie hotel zasługuje na pochwałę. Jego personel jest bardzo miły, choć widac, ze nie brakuje im pracy. Wraz z koleżanką i byłysmy tam 5 dni wiec moge cos napisac o tym miejscu. Duzy wybór posiłków( bogaty stół szwedzki). Co prawda codziennie jajka na śniadanie ale to akurat dla nas nie był żaden problem. Kelnerki bardzo miłe szczególnie szczupła pani w czarnym warkoczu. Największym pozytywem tego hotelu jednak jest klinika zdrowia. Bogaty wybór zabiegów i profesjonalna obsługa. Wraz z koleżanką mielismy w zyciu wiele masaży jednak te, ktore odbyly się w saint george w kudowie były jednymi z najlepszych i dzieki temu napewno wrocimy do tego hotelu w nast roku. Bardzo chcialabym podziekować pracownikom SPA (pani Ewie oraz panom: Sebasianowi , Remikowi oraz doktorowi z Mongolii). Dużą wadą hotelu jest jednak opłata za parking wynosząca 25 zł za dobę. Suma sumarum gorąco polecam ten hotel. Dominika Pokaż »

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 4.9

    silviae ocenił hotel St George

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. Jeśli ktoś jak tlenu potrzebuje miejskiego gwaru samochodów, komunikacji, pubów i dyskotek oraz doznaje rozstroju żołądka na samą myśl o otaczającym hotel przepięknym lesie, cudownie pachnącym mokrymi igłami drzew powietrzu i bliskości wręcz bajecznych szlaków górskich(do Błędnych Skał godzinka zielonym szlakiem) – zdecydowanie odradzam. Jeśli ktoś za skandaliczny uznaje fakt złączenia 2 łóżek w jedno małżeńskie(czy powinniśmy domagać się z mężem orderu za ten ponadludzki czyn jakim było złączenie łóżek bez pomocy personelu???)jego stopa nie powinna przekroczyć progu tego dość przytulnego (stylowe ciemne meble, ogromne łóżko, wygodna toaletka, praktyczna szafa, TV, zapas wody mineralnej, lodówka, duży wręcz 2-osobowy prysznic, czyste ręczniki a i na płytkach ani wykładzinie brudu nie zauważyłam) pokoju hotelowego. Jeśli ktoś za monotonne uznaje podawanie na śniadania 4 rodzajów pieczywa, 3 rodzajów płatków do mleka, sera żółtego i pleśniowego, twarożku, kilku rodzajów wędlin, warzyw, dżemu, jajecznicy, kiełbasek na ciepło i razi go serwowany przez przemiłych kelnerów i kelnerki 2 daniowy, przyprawiony na tyle aby smaku użytych produktów nie zabić solą, pieprzem i glutaminianem sodu obiad (plus deser) – powinien wybrać inny hotel. Jeśli ktoś nie potrafi się obyć bez prywatnego niewolnika noszącego za nim bagaże, otwierającego butelki z napojami i ewentualnie wielbiącego… – konkretne odpowiedzi personelu na wszelkie pytania faktycznie może uznać za niemiłe. Jeśli ktoś tuż u podnóży Gór Stołowych oczekuje basenu na miarę tego w Jungle Aquapark w Hurghadzie – rozczarowanie może nie mieć granic. Jednak dla małżeństwa takiego jak my: 28 letnia prawniczka i 30 letni przedsiębiorca, oboje zakochani w górach od wielu lat, nie wymagający marmurów w łazienkach (mamy je w domu) – Hotel ST George to ŚWIETNY wybór. Zdecydowanie polecamy i na pewno tam wrócimy! Pokaż »

    2012-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 1.8

    joldem ocenił hotel St George

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Katastrofa, kupiliśmy na grouponie ale to i tak wyrzucone pieniądze. Mieliśmy dostać pokój z łóżkiem małżeńskim, Pan z recepcji kazał nam 20 min czekać na zmiane pokoju, okazało się ,że po prostuzłączono 2 łóżka. Pokój brudny,przez 4 dni(3 noce) ani razu pokój nie był odkkurzany,łazienka nie sprzątnięta, wymieniono nam tylko ręczniki i zabrano śmieci. Basen porażka, 4 osoby na tym maleństwie i już tłok, czynny w dodatku tylko od 18 do 21 czyli w porze obiadokolacji. Śniadania monotonne,ciągle to samo. Obiadokolacja to po prostu późny obiad, dwa dania i deser. Stoły brudne, chodzą po nich mrówki.Wszystko zupełnie bez smaku. Parking płatny 25 zł ! Nigdy więcej nie pojedziemy , nawet za darmo. Jedyny plus to bardzo miła Pani i dwóch Panów w SPA. Polecam peeling ciała i masaż kręgosłupa. Pokaż »

    2012-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny