Hotel Villa Hoff Trzęsacz ***

Villa Hoff

Ocena hotelu (13 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 5.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.8
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 4.6
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

91% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.9

    szarmi ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest wspanialy, obsluga naprawde dobra i pomocna. Najlepsza jest jednak restauracja - codziennie wspaniale jedzenie z roznych zakatkow swiata. Doskonale przyrzadzone i doprawione, roznorodne, zaskakujace i pomyslowe menu. Niebo dla podniebienia! Chcialabym miec tak dobra restauracje w poblizu domu. Ponadto swietny masazysta w hotelowym SPA. W czasie wakacji (lipiec '13) masa atrakcji dla dzieci organizowanych w hotelu. Naprawde warto. Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    Wyska ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Za pierwszym razem byłam w długi listopadowy weekend z rodziną - byłam zachwycona i polecałam w ciemno wszystkim - jedzenie różnorodne i dużo, rewelacyjny masażysta, dobra kosmetyczka, obsługa miła i nawet pomimo wprowadzenia w błąd i przy takiej liczbie osób istotnie wyższego rachunku, zapłaciłam z uśmiechem na twarzy - bo bardzo miło spędziliśmy czas ... dodatkowo byliśmy pod wrażeniem (pomimo że "bezdzietni"), tego jak obiekt był przygotowany na przyjazdy rodzin z dziećmi, które nikomu nie przeszkadzały :) Więc drugi raz zabraliśmy zimą mamę i bratową z jej małą pociechą... pobyt zaczynał się w środku tygodnia i kończył w sobotę ... mieliśmy wrażenie, że personel i kuchnia pracują tam TYLKO W WEEKEND ... PIERWSZE CIEPŁE ŚNIADANIE DOPIERO W SOBOTĘ PRZY WYJEŹDZIE - obiadokolacje mikroporcje i w dodatku posiadające kilka wcześniejszych wcieleń - kończyło się więc wizytami w restauracjach w Rewalu i Kołobrzegu ... i pewnie nie byłoby trzeciego wyjazdu gdyby nie rewelacyjny masażysta, spokojna okolica i ogólnie czystość w obiekcie co miało znaczenie przy wizycie z dzieckiem... Skusiłam się więc na trzeci raz - tym razem na przyjazd na wiosnę z inną parą - tym razem nauczeni doświadczeniem wykupiliśmy masaże i śniadanie ale bez obiadokolacji ... niestety pobyt skończył się totalną katastrofą i świeceniem oczami przed naszymi gośćmi - okropne jedzenie, obsługa nie miła, nie pomocna, nadąsana - pokoje OBRZYDLIWE!!!!! Tapicerki brudne, aż świecące się - klejące nie dało się na tym siedzieć bez obrzydzenia, pokoje niedosprzątane ... gdyby nie zaliczka ... Pomimo praktycznie prawie pustego obiektu nie zgodzono się na zamianę na inne pokoje nawet te tańsze przy chęci zostawienia płatności na tym samym poziomie lub dopłaty do droższych. Podsumowując: o tyle ile lokalizacja i masażysta super - to już poziom i jakość pracy pozostałych pracowników (kuchni, recepcji, pokojówek) daleki od standardów, jak na obiekt w tej cenie! Pokaż »

    2012-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    2padam ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo fajny hotel, położony w ślepej uliczce, ale zaledwie 50 m od deptaka i plaży. Miejsce w sezonie nastawione na wypocznek rodzinny, dla dziecikaów jest sala zabaw oraz organizowane są animacje (choć można mieć troszke zastrzeżeń do Pani animatorki za, wydawałoby się, brak entuzjamu). Przy niepogodzie, nie sposób się nudzić. Bardzo dobra kuchnia i duży wybór potraw, każdy znajdzie coś dla siebie. Przemiła i pomocna obsługa! Ogólnie kameralna atmosfera, polecam! Pokaż »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.9

    Iza Piozor ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    szczerze polecam , urzekła mnie atmosfera hotelu oraz przyjazna i pomocna obsługa

    2012-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    artprom ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    rewelacyjny hotel i świetna obsługa. Atrakcji w okolicy poza sezonem brak ale w odległości zaledwie 2 km jest inna miejscowość z dyskoteką i knajpami. W hotelu jest restauracja z wyśmienitym jedzeniem więc nie ma potrzeby szukania czegoś innego. Polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    doga 1 ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Spedziłam w hotelu tzw,,.babski weekend'' :) miejsce komfortowe , pyszne posiłki .W salonie SPA skorzystałam z masaży , absolutna rewelacja i pełen profesjonalizm .Szczerze polecam ...i już planuję kolejny pobyt .

    2011-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    grechutek ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    świetne miejsce. byłem z żoną - rewelacja. Potem z dziećmi - super. Wybieram się kolejny raz. Bardzo miła obsługa, profesjonalizm, posiłki b.smaczne. Dodatkowo animacje dla dzieci, chłopaki mieli co robić a jak nie było zajęć - śmigali po hotelu, nie było żadnej obawy, że coś im się stanie. Żona zachwycona SPA, ja - spokojem okolicy, obsługą. Polecam. Grzegorz, Szczecin Pokaż »

    2011-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    masel ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Co tu duzo pisac - doskonaly hotel zarowno dla rodzin z dziecmi, jak i dla par, czy osob samotnych. SPA - to osobny temat - bo ciezko zalezc drugie rownie dobre w naszym kraju.

    2011-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    MonikaZ ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecam obiekt "Villa Hoff", położenie hotelu znajduje się w cichej, spokojnej okolicy, 5 minut spacerkiem do plaży. Skorzystałam z narzeczonym z "Pakietu Dla Zakochanych" jesteśmy zachwyceni organizacją, atrakcji ( wykwintne śniadanie do pokoju, romantyczna kolacja, zabiegi SPA ) oraz obsługą hotelową, poza tym jedzenie wyśmienite, piękne wnętrza. Hotel posiada podziemny parking, duży plus!! Serdecznie polecam osobą ceniącym ekskluzywny , spokojny wypoczynek :-) Pokaż »

    2011-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    artprom ocenił hotel Villa Hoff

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel. Spokojna okolica, umiejscowiony bardzo blisko plaży i zejścia na plążę. Piękny wystrój wnętrza , kameralna atmosfera oraz świetna obsługa

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-02-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny