Hotel Villa Park Ciechocinek ****

Villa Park

Ocena hotelu (8 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 0.0
    • Plaża / stoki 0.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 3.0
    • Komunikacja 0.0
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 2.2
    • Standard wyposażenia 3.0
    • Czystość 4.1
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 4.7
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.5
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    3.6

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 3.3

    Hopla ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.3
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Koszmar!! Pokoje na 3 piętrze są stare, brudne, ciasne i niewygodne. Pokój 2-osobowy to klitka z łóżkiem dla krasnoludków, mikro holem i łazienką. W pokoju bak nawet długopisu czy łyżki do butów, o szamponie i ręcznikach nie wspominając. Od rana słońce nagrzewa pokój do temperatury sauny. Siedzialam w holu, bo w klatce zwanej pokojem wytrzymać się nie da. Klimatyzator tak brudny, że nie odważylam się go włączyć. Wstyd a nie 4 gwiazdki! Restauracja dotknięta zębem czasu. Wytarta wykładzina, stare krzesła. Jakość potraw pozostawia wiele do życzenia. Za obiad z 2 dań zapłaciliśmy tyle, ile w super resto w Warszawie. Śniadanie odpowiada standardowi hotelu 2*-najtańsze produkty, paskudne pieczywo, okrojonej jakości śliska wędlina. Męczarnia. ODRADZAM! Pokaż »

    2014-03-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    kaskab ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Personel recepcji mało zorganizowany , uzyskałam sprzeczne informacje co do godzin pracy gabinetu kosmetycznego . Kosmetyczka średnio doszkolona , masażystka milcząca jak grób a ponoć rozmowa przy masażu ma właściwości terapeutyczne. Jedyne co zasługuje na pozytywną ocenę to restauracja i drink bar .Przemiła obsługa i przepyszne posiłki Pokaż »

    2011-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.4

    kaffka ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    chciałabym przede wszystkim skomentować opinię dającą 3.3 pkt hotelowi. faktycznie, hotel umożliwia dostęp do basenu i jacuzzi gościom spoza hotelu, ale za opłatą i to dość wysoką. z moich doświadczeń wynika, że mniej kultury posiadają goście hotelowi przekonani o swojej wyższości i wyjątkowości - masakra ;/ co do "smrodu" na basenie i w szatni to czuć wyłączenie solankę, co jest chyba w tym miejscu zrozumiałe :) w restauracji bardzo przyjemnie szczególnie w słoneczną pogodę - część dachu jest przeszklona, więc miło zjeść śniadanie w blasku porannego słońca :) zrozumiała jest też max godzina korzystania z bilardu - jest na korytarzu, więc w nocnych godzinach przeszkadzałoby to gościom. podsumowując - każdy z obsługi zna się na swoich obowiązkach. wg mnie miła obsługa - szczególnie w restauracji. basen, sauny, zabiegi do polecenia. byłam 2 razy w przeciągu roku i widać, że hotel wciąż się rozwija na plus. Pokaż »

    2011-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    13Krystyna ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.3
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bywam w tym hotelu od 6 lat, przeciętnie 2-3 razy w roku. Raz, że to Ciechocinek, a po drugie hotel oferujący pakiet usług wspomagających zdrowie i urodę. Fantastyczny basen z doprawdy kompetentnym i inteligentnym, p. Andrzejem. Pokoje , moim zdaniem są za małe jak na obiekt 4*. Ale czyste, staranne.Śniadania zawsze bardzo eleganckie, posiłki główne, z racji wielokrotnego pobytu znam na pamięć i ubolewam, że menu się nie zmienia . Pokaż »

    2010-02-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.3

    Jolanta ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel zasługuje co najwyżej na 2 gwiazdki, przede wszystkim bardzo brudny basen, w szatni basenowej wręcz śmierdzi, basen jest niewielki a dodatkowo jest udostępniany gościom z zewnątrz przez co zamiast relaksu w ciszy napotyka się harmider, ogólny gwar i tłok. Obsługa SPA nie potrafi powiedzieć nic na temat zabiegów. Z Bilardu można korzystać tylko do 22.00 a z tenisa stołowego i siłowni jedynie do 20.00. Jedzenie na przemian bardzo dobre i fatalne. Bardzo słaba wentylacja wszędzie czuć kuchnię, a przy samym wejściu uderza nas odór papierosów. Pokoje hotelowe OK, śniadania też OK. Za tą cenę można odpocząć w SPA dużo wyższej klasy. Pokaż »

    2009-12-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    ewka ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam zarówno pobyt w samym hotelu jak i korzystanie z zabiegó w spa&walness Villa Park. Komlepks ma bardzo dobre położenie w centrum Ciechocinka. Pokój nowoczesny, przytulny, łoże małżeńskie bardzo wygodne. W cenie pokoju śniadanie oraz możliwość korzystania z Aqua Salt Parku. Duży plus za basen solankowy, z mężem sporo czasu spędziliśmy w saunie i jacuzzi :) Mąż korzystał z laptopa, na terenie obiektu można bezpłatnie korzystać z Internetu. Jeśli zaś chodzi o samą obsługę - nie mieliśmy zastrzeżeń. Polecam także korzystać z zabiegów w klinice SPA mają pakiety dla mężczyzn :) Pokaż »

    2009-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    jacek ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Obsługa w rejestracji w Villa Park w Głęboczku jest chamska i nieuprzejma.W zeszłym roku byłem na konferencji firmowej i było super.klimat,masaze przy muzyce spa,lecz po remoncie i zapewne zmianie obsługi panie są opryskliwe i nieuprzejme.Juz tam nie jedziemy. A zarobili na naszej wizycie ponad 50 tys zł!!!!! Chytry traci 2 razy. Pokaż »

    2009-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    ULA ocenił hotel Villa Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cały pobyt w Klinice Zdrowia i Urody Villa Park mogę zaliczyć do udanych. Mają tam świetne pokoje, miłą obsługę, genialną restauracje "Preludium" a poza tym hotel jest świetnie usytuowany bo w otoczeniu zabytkowych tężni i Parku Zdrojowego. Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu i za to właśnie wielki plus! Pokaż »

    2009-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny