Hotel Beach 2 Lido di Jesolo ***

Beach 2

Ocena hotelu (9 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 3.9
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 4.7
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.0
    • Basen 0.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.8
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

63% poleca ten hotel

  • 5.8

    iwoonka ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii , hotel bardzo fajny, czysty, miła obsługa. Pani Ewa bardzo miła i sympatyczna.Wszyscy byliśmy miło zaskoczeni wieczorkiem pożegnalnym, który zorganizowała :) były tańce i darmowe drinki. Hotel blisko plaży, nie było problemów z późnym powrotem do pokoju. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel i oczywiście rozważam wypad tam za rok :) Pokaż »

    2013-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    InaR ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.4
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    No niestety, polecić nie mogę. Pokoje sprzątane "po łebkach", wyżywienie fatalne...No i widok z balkonu albo na ruchliwą ulicę, albo na obskurne podwórko...

    2012-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Angy ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Niestety od 2010 roku nic się nie zmieniło jeśli chodzi o jeden typ wędlin i sera na śniadanie oraz plastikowe kubeczki do soku. Obiadokolacje bardzo smaczne przygotowywane przez włoskiego kucharza. Osoby,które lubią makarony będą zachwycone. Łazienki im niższe piętro tym gorsze. Najlepsze pokoje znajdują się na poddaszu, jednak bez wykupienia klimatyzacji można się udusić. Obsługa bardzo sympatyczna. Pokaż »

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Stokrotka45 ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bylismy wraz z cala grupa , przez tydzien w hotelu Beach. Zarowno pokoje jak i hotel jest przykladnie czysty, jedzenie przygotowuje wloski kucharz wiec moglismy probowac kuchni wloskiej w prawdziwym wydaniu, piekna plaza, mila obsluga.Jedyny szok to male lazienki, gdzie woda z prysznica rozlewa sie po calej lazience, na szczescie codziennie dokladnie sprzatane. Bardzo milo wspominamy ten wypoczynek. Pokaż »

    2011-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.3

    jowi ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W czerwcu 2010 byłam z mężem w hotelu BEACH-Jesolo Włochy.Pobyt zaliczam do udanego i miłego.Pokoje w hotelu czyściutkie przestronne z dużymi balkonami i codziennie sprzątane. Wyżywienie całkiem dobre zwłaszcza kolacje były syte z wyborem 4 potraw i bufetem sałatkowym oraz deserem do wyboru.Hotel położony prawie tuż przy placu Milano gdzie co 2 dni odbywały się imprezy pokazy koncerty dla turystów a uliczka zamykana dla ruchu samochodowego o 19.00 pełna sklepów restauracji tętniła życiem prawie do 1;00 w nocy. Plaża świetnie zagospodarowana z prysznicami i toaletami a promenada nadmorska tonie w kwiatach,oleandrach i palmach. Na pewno jeszcze tam wrócimy!:)) Pokaż »

    2011-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 0.0

    Wiola2500 ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Jeśli w lipcu 2009 było tego jedzenia "pod dostatkiem", to we wrześniu 2010 było stanowczo za mało! Śniadania w formie bufetu, to po prostu ŻENADA! Przez cały tydzień podawali jedną i tą samą wędlinę! Poza tym jadalnia jest nieprzyjemna, wiecznie jest tam ciemno, żaluzje zasłonięte non stop!!! I zarówno śniadania, jak i obiadokolacje jada się przy zapalonym świetle! Łazienki oceniam faktycznie bardzo krytycznie, ani wanny, ani kabiny prysznicowej, tylko jakiś prowizoryczny prysznic, który przy korzystaniu z niego moczy całe WC, które stoi zaraz obok :-( I jeszcze jeden duży minus: nie można wypożyczyć z kuchni szklanek, ani sztućcy do pokoju! A sok przy śniadaniu pije się tylko z plastikowych kubeczków! Jak w przedszkolu! Stanowczo odradzam ten hotel! Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (4)
  • 4.7

    jan w ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    polecam , czysto , miło , mówią po polsku , wyżywienie na styl włoski bardzo smaczne polecam

    2010-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    polmaj ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w Lido di Jesolo w hotelu Beach2 w sierniu 2009r. Bardzo jestem zadowolona z tego pobytu. Hatel niewielki, czysty (codzienniu sprzątane pokoje) . Do plaży niedaleko jakieś 150m. Hotel prowadzi Polka Pani Ewa, bardzo dba o gości, jedzonko pyszne i pod dostatkiem. Obsługa miła, sympatyczna (w większości Polacy). Plaża jest czysta, do dyspozycji wczasowiczów na plaży przysługuje leżak fotel, parasol oczywiście wykupione przez hotel. Za taki luksus niestety płaci się. Może czyste, brzegg płytki, można płynąć dalekooooo. Na brzegu masa muszelek różych kształtów i kolorów. No cóż , być może dlatego, że sierpień to miesiąc urlopowy dla Włochów, wieczorami przetaczały się tłumy turystów po głównej (zamkniętej dla ruchu ulicy). Mało muzyki na ulicach, taki spokojny różnobarwny tłum. Sklepy wszystkie) , knajpki urocze, otwarte chyba do ostatniego gościa. Blisko do Wenecji i innych kolorowych wysepek. Trochę popsuła mi pobyt współlokatorka na dostawkę , ale polecam i pozdrawiam Panią Ewę. Pokaż »

    2010-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 2.5

    Oskar Kowalski ocenił hotel Beach 2

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Zdecydowanie nie polecam. Tylko kilka pokoi odnowionych, reszta to syf, a szczególnie łazienki, które są w skandalicznym stanie. Jedzenie fatalne, a jak przyjechałem razem z grupą, nie było bufetu, bo grupa za dużo zje i to co znalazłem na talerzu, można nazwać chyba kontynentalnym. Jeśli hotel pragnie zbankrutować to jest na najlepszej drodze, Pokaż »

    2009-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny