Hotel Saritas Obagol ****

Saritas

Ocena hotelu (43 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 3.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.1
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 4.6
  • Hotel
    4.1
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

71% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.9

    bering ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Odradzam. Przy wyborze hotelu sugerowałem się zamieszczonymi opiniami i czekała na nas nieprzyjemna niespodzianka. Pokoje hotelowe znacznie różnią się jakością. Najlepsze są zlokalizowane w budynku A. Polaków na "dzień dobry" zamieszczają w budynku C. Na początek mieliśmy pokój bez klimatyzacji, ze strasznym smrodem oraz widokiem na budowle. Nie dało się spokojnie odpocząć nawet nocy. Nie była to najgorsza opcja - niektórzy dostali pokój z "widokiem" na WC. Ostatni remont w pokojach widoczne miał miejsce około 30 lat temu. Przy zakwaterowaniu spotkaliśmy polską rodzinę, której od 10 godzin nie przydzielono pokoju. Turecki pracownik recepcji był bardzo niemiły, krzyczał na rezydentkę,która chciała problem rozwiązać, rzucał się teczką, Na szczęście, udało się nam zmienić pokój. Ogólnie pracownicy hotelu nie są zbyt mili. Wszędzie atmosfera ograniczenia - wszystko rozpisane co do minuty. Po 17 godzinie wyganiają z basenu i nie bardzo jest co robić. W basenie woda zimna. Basen mały - mało leżaków, trzeba "rezerwować" wcześnie rano. Drinki są bardzo ograniczone - ze 3 rodzaje, robione byle jak. Jeden z Polaków, który wcześniej trochę głośno się zachowywał (moim zdaniem, całkiem normalnie) prosząc następnego dnia o drinka, zobaczył od kelnera figę. O czystość dbają bardzo dobrze - sprzątanie idzie cały czas. Czasami nawet przesadnie. Jedzenie na amatora - ani bardzo złe, ani bardzo dobre. Słabo urozmaicone. Plaża hotelowa jest przez drogę, kamienista i niezbyt ładna. Lepiej jechać autobusem na plażę Kleopatry. Ogólnie miasto bardzo ładne, widoki są super. Animacje - dobre. Ale radziłbym poszukać innego hotelu - ten zawiódł oczekiwania. Najlepiej - 5-gwiazdkowego. Inaczej istnieje ryzyko trafienia na gorszy hotel. Pokaż »

    2012-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    monikalacka1983 ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam zainteresowanych na tema HOTELU SARITAS 4 *. Jedzenie nic specjalnego , pozostałości z obiadu czy śniadania lądują w sosie mięsnym na kolację . Piwko słabiutki , wino rozcięczane a drinki woda ale za 1 dolara coś się poczuje . Miały być przekąski pizza kawka turecka nic takiego niema. Pokoje malutkie ale przytulne . Ręczniki niewymieniane na czyste przez cały tydzień Plusem jest to że plaża jest po drugiej stronie ulicy i blisko do miasta Alania. Tam jest piękna plaża Kleopatra . Bardzo faje animacje i prowadzący . A jeszcze jedno mieso na stołówce jest wydzielane i żucane na tależ . Hotel oceniam na 3* i to słabe mając porównanaie z innymi hotelami Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 3.8

    teresa20ac ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni,mieszkaliśmy w budynku A na pierwszym piętrze z największym tarasem z widokiem na morze.Jedzenie smaczne,pokoje czyste,obsługa miła.

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    anka_rsl ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.3
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel Saritas jest godny polecenia. Przede wszystkim jest bardzo czysty,obsługa przemiła, jedzenia bardzo dużo-smaczne,każdy znajdzie coś dla siebie.Jeśli chodzi o pokoje są duże,ładne,przede wszystkim bardzo czyste, ale łazienki nie wyglądają za ciekawie-zresztą nawet nie ma ich na zdjęciach na oficjalnej stronie hotelu.Były czyste,ale zbyt małe. Słuchawka prysznicowa na stałe przymocowana, a wanna bardzo malutka. Ale da się przeżyć.Jeśli chodzi o łóżeczka dla dzieci to ich niema.Jedynie są dla dzieci półrocznych-większe nie zmieści się.Walka o leżaki przy basenie.Poza tymi dwoma niedogodnościami hotel warto polecić ze względu na cenę, która jest do niego adekwatna. Pokaż »

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    iza tymińska ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel składa się z trzech budynków: A,B i C. Pokoje są wielkości różnej, są dwupokojowe, jednopokojowe z łóżkami piętrowymi oraz pojedyncze z dostawkami. Czysto, bardzo sprzątają w całym hotelu. Basen bardzo zadbany. Wadą jest to że trzeba niestety rezerwować rano leżaki na basenie. Plaża niestety publiczna i tylko exim ma bezpłatne leżaki, ale odległość do plaży to przejście przez ulicę lub pod ulicą - bardzo blisko. wada - tylko woda + 2 soki na plaży i nic więcej. Leżaki dostępne bez problemu. Jedzenie od rana - bardzo smaczne: 7.30-9.30 śniadanie, 11-14 luncz oraz 12.30-14 obiad, ciastka od 12-18, kolacja 19.30-21. Jedzenie różnorodne. Pokaż »

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Sylwia Kobylecka ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moim zdaniem hotel super obsługa bardzo miła atmosfera super jedzenie bardzo dobre ,animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych spoko . Na terenie hotelu jak równierz w hotelu ład i pożądek .było bardzo miło i sympatycznie.

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MiMTriP ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Powyżej Naszych Oczekiwań !!! W Hotelu Bardzo dbają o czystość! Codziennie sprzątane pokoje, wymieniane pościele oraz ręczniki!Jedzenie przepyszne!!!Codziennie były podawane różne dania - (Naleśniki, Omlety,Ryby,Wędliny,Sałatki różnego rodzaju, przepyszne owoce podawane w dużych ilościach !! Napoje gorące, alkoholowe , zimne ! Do tego pyszne desery!Hotel znajduje się blisko plaży, przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy ,z którego można się udać za jedyne 2 zł ( 10 min jazdy ) do głównego centrum miasta!!!Hotel Idealny dla wszystkich osób a także dla tych którzy podróżują z dziećmi!!!! POLECAM!!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2012-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    pipi_smutasek ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam byłam w tym hotelu bardzo niedawno i jednym słowem porażka typowy Caritas Polski!!!!!!!!! Gdyby nie to że ktoś na tych opiniach nie napisał że trzeba do paszportu dać kasę to pewnie mielibyśmy pojkój jak nasi znajomi czyli do ........!!! Jedzenie jedno i to samo nic nowego a przepraszam raz był kebab i kolejki jak za komuny a dawali tego mięsa że kot napłakał dlatego trzeba było iść dwa razy.Co do zabaw i Alimatorów to porażka ja Alimatora przez cały tydzień nie widziałam dopiero jak miałam wyjerzdżać to się ukazały jak duchy tak samo zabaw zero.Do baru po cole to owszem szło się ale tylko dwie do dwuch rąk i finisz;P Na plaży syf i śmierdzi że masakra no ale cóż.Szczerze to nie polecam pierwszy i ostatni raz tam byłam.Ale Turcja piękna;) Pokaż »

    2012-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (6)
  • 5.2

    gumis357 ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel w stosunku jakość/cena. Jedzenie naprawdę dobre i w miarę różnorodne, wszelkie napoje, a alkoholu nie żałują (pół na pół). Pokoje czyste i ładne, w sam raz dla ludzie preferujących w miarę aktywny tryb wypoczynku. Jedyne co można zarzucić to średnia plaża, trochę irytująca muzyka w dzień przy basenie (za głośna i jakieś dziwne remixy) i czasami trudność z dogadaniem się po angielsku z obsługą. Mimo wszystko polecam i mogę spokojnie dać 5/6! :) Pokaż »

    2012-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Adriana B ocenił hotel Saritas

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, Hotel mogę polecić parom bez dzieci. Ogólnie hotel nie jest zły ale nie za tą cenę jaką płaciliśny. Blisko do Alani, plaży , centrum handlowego. Obsługa miła, hotel w miarę czysty( poza wyjątkiem łazienki). Jedzenie smaczne , choć trochę monotonne. Pyszne arbuzy :) Pokaż »

    2012-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny