Hotel Dwór Prawdzica Gdańsk **

Dwór Prawdzica

Ocena hotelu (17 opinii)

3.1
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 4.5
    • Restauracje w okolicy 3.2
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    3.1
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 3.4
    • Łazienka 2.9
  • Wyżywienie
    2.9
    • Ilość i dostępność 2.8
    • Smak i jakość potraw 3.0
    • Różnorodność potraw 2.7
    • Obsługa 3.0
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.5
    • Udogodnienia dla dzieci 2.6
    • Animacje i rozrywka 2.8
    • Sport 2.5
    • Obsługa 2.9
    • Czystość 2.9
  • Jakość / cena
    2.8

Rekomendacja

63% nie poleca tego hotelu

Ranking

  • 6.0

    Franek_Z ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Korzystałem z pakietu biznes i jestem bardzo zadowolony. Przy wjeździe dostałem pyszną kolację, nie było problemów z internetem, śniadanie bardzo urozmaicone, miła i pomocna obsługa a na dodatek mogłem sobie popływać w basenie.

    2015-01-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    michalbober ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    najgorszy hatel jaki w zyciu bylem, wszystko stare i poniszczone, telewizor nie dzialal, dzwi od balkonu zepsute, toatela zepsuta, raz na śniadaniu zatrulem się jedzeniem, jedna chamska baba na recepcji - ODRADZAM KAŻDEMU

    2013-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.5

    jdermont ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nie jestem pracownikiem hotelu.Odnoszę wrażenie, że byliśmy w dwóch różnych hotelach z panem Sebastianem i Justyną fi. To co państwo wypisujecie to nie miało nic wspólnego z tym co ja i moi znajomi przeżyliśmy. Kawa, herbata stała obok naszego stolika na dużym stole. Jeśli akurat zabrakło to wystarczyło poprosić kelnerkę, a natychmiast donosiła. Szampana można było w bufecie odebrać przed północą. Nie widziałam, żeby ktoś czekał w bufecie 35 minut. Jedzenie i muzyka to rzecz gustu. A co do ilości, to jak ktoś zjadłby konia z kopytami to się rozczarował. Konia nie było. My nie byliśmy w stanie zjeść tej ilości.Opuszczaliśmy ten lokal o 5 rano. Na stołach zostało mnóstwo jedzenia i alkoholu. Życzę pani tylko takich "koszmarów" w Nowym Roku. Pokaż »

    2013-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (7)
  • 1.6

    sebastiann ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Pani justyna ma racje ja bylem tam pierwszy i ostatni raz .czyli kolejka do szatni .brak jedzenia.. alkocholu .kawy.cieplych posilkow.a szampana dostalismy 5 minut po 12 .nie polecam szkoda 440 zl.za pare.no i te konkursy zenada.pozdrawiam tylko pana z szatni bardzo mily starszy pan . Pokaż »

    2013-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 1.0

    justyna fi ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ktoś podważa moją opinię i na każdy mój zarzut odpowiada pozytywem .Mieszkam w Szwecji i nie jestem żadną konkuręcją . Znajomi których spotykam dwa razy w roku mieli zorganizować sylwestra i do dzisiaj przepraszają dzwoniąc . Jeżeli ktoś chce spędzić najgorszego sylwestra w życiu , zepsuć sobie humor , siedzieć go przy stole i nie zatańczyć ani jednej piosenki to zapraszam do Dworu Prawdzica . To jest Skandal żeby coś takiego zorganizować , jak już pisałam wcześniej kolejka po kotleta około 35 minut , renciści i emeryci przyzwyczajeni do kolejek więc im może to pasowało - mi nie i 17 innym osobą które były ze mną również . My jeszcze żyjemy i chcieliśmy się tylko pobawić - nie napić alkoholu nie najeść się , bo to wszystko mamy w domach , chcieliśmy tylko dobrze się pobawić . Opinia poniżej jest ewidentnie pisana przez pracownika hotelu , a jak ktoś chce sprawdzić to za rok niech tam pójdzie i sam się przekona . Ja jestem rozczarowana jak nigdy . Pozdrawiam Justyna Pokaż »

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 4.5

    jdermont ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Super sylwester. Jedzenia nie byliśmy w stanie zjeść, tyle tego było. Alkoholu tyle, że człowiek nie był w stanie wypić. Zespół muzyczny trafił w gusta, co było widać po ilości ludzi na parkiecie. Pani dyrektor kompetentna i bardzo pomocna klientom.Myślę, że negatywne opinie o tym hotelu pisała jego konkurencja. My wrócimy tam za rok! Pokaż »

    2013-01-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (7)
  • 1.8

    justyna fi ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Sylwester 2012/2012 Tragedia!!! Zacznijmy od początku 20minut czekania na szatnię , stoliki około 8 osób - jak już po długim oczekiwaniu na szatnię się tam przedostaniemy przez tłum emerytów i rencistów . A teraz najciekawsza sprawa - jedzenie - kolejka po kotleta (miałam wrażenie , że odgrzewanego z przed roku)- czas oczekiwania około 35 minut. Wszystko wszystkim Sylwester kosztował 220zł od osoby a menu ubogie , nie smaczne w bardzo małych ilościach .To jeszcze bym przeżyła , bo przyszliśmy ze znajomymi (18 osób około lat 30)i chcieliśmy sobie potańczyć coś na czasie i tu ponowne zaskoczenie - "ZESPÓŁ" . Starsi trzej panowie , którzy miałam wrażenie , że są na stypie a nie sylwestrze , jedyny kawałek , który mogliśmy zatańczyć to "Jesteś szalona". Nikt nie brał pod uwagę różnorodności wiekowej , aby zapewnić wszystkim gościom taką muzykę żeby każdy mógł się pobawić . Mówi się że jaki Nowy Rok taki cały rok , oby nie . Nie polecam , tragedia , mam 34 lata i w swoim życiu byłam na niejednym Sylwestrze - nigdy na takim jak ten ŻENADA - koszmar przez , który nie mogłam zasnąć , zepsuli mi jeden z lepszych dni w tym roku . Pani kierownik chodziła i przykręcała temperaturę nie reagując na prośby uczestników . Przed następnym Sylwestrem muszę koniecznie dopytać o szczegóły . NIE POLECAM ODRADZAM WSTYD dworze prawdzica Pokaż »

    2013-01-01
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 1.5

    alma5 ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NAJGORSZY HOTEL!!! Światła w łazience się nie doczekałam, wody w basenie też nie. Po śniadaniach było mi niedobrze. Jedynie bliskość plaży mnie tam zawiodła, a poza tym to bardzo niemiłe wspomnienia o hotelu i personelu, kosztach itp. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Pokaż »

    2012-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 2.4

    aak ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeśli ktoś nie zadba o ten hotel to będzie ruiną. Dostaliśmy pokój w "nowej" części. W pierwszym pokoju, który dostaliśmy nie było światła w łazience tylko stała mała lampka. Lodówka bez prądu mocno śmierdząca. Przenieśliśmy się do drugiego pokoju. Światło było ale lodówka jeszcze gorsza. Wykładzina brudna. Okna nie myte chyba od kilku lat w tej "nowej" części. Wyrwane drzwiczki od prysznica, oberwane brudne ręczniki. I jeszcze do tego stare poduszki z pierza. O łóżeczku dla niemowlaka można zapomnieć. W pokoju duszno, w ciepły dzień nie da się wytrzymać a co dopiero latem. W szafie był rozwalony wiatrak wentylacyjny. Plac zabaw porośnięty trawą do kolan. Jedzenie dobre ale ciągłe braki. Soki to woda zabarwiona. Można jechać za cenę nie wyższą niż 50 zł. Poza dobrym położeniem to nic nie przyciąga. Pokaż »

    2012-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.8

    ewa_karina ocenił hotel Dwór Prawdzica

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Mam wrażenie, że Sylwester dopiero będzie... tak podzielam opinie poporzedników! Kuszona soczystym opisem menu oraz wszystkich atrakcji wieczoru zarezerwowałam miejsca. A tak miejsca - w Dworze Prawdzica trzeba porzadnie na nie zasłużyć. Poinformowano mnie jaki nr ma mój stolik, udałam się we wskazane miejsce - niestety było już zajęte. Ok 20 min stałam na srodu sali w oczekiwaniu na przyznanie jedynego wolnego, a zarazem bardzo chronionego przez obsługe stolika. Po pewnym czasie szanowna P. Ola podeszła do mnie pytając, cytat "w czym jest problem?" - czyli brak mniejsca dla mnie to mój problem! No nic udało się spocząć. 400 zl od pary to nie mało, za to mało było na stole, z niedowierzaniem poprosiłam o wydruk menu na miejscu, żeby potwierdzić to co widzę, widziałam ewidentne braki. Poprosiłam o dostawienie stosownych dań z karty na stole, otrzymałam kolejna nic nie warta informację: "spokojnie na pewno wszystko doniesiemy, a za 15 min podamy obiad" - jeżeli chodzi o obiad, tak też się stało - za jakąś godzinę. Odnosiłam wrażenie, że obsługa prowadzi coś w rodzaju włoskiego strajku! Dalej toczyło się bez zmian, tzn dania z menu nie pojawiły się na stole tak jak obiecano, podobnie było ze sztućcami i talerzami. Jakiekolwiek uwagi kierowane do obsługi nie miały żadnego sensu,no chyba, że ktos miałby ochote potrenowac swoje nerwy i opanowanie. Tutaj zdecydowanym nr 1 do starcia wśród obsługi jest w/w p.Ola (kierowniczka sali:)- niezapomniany wygląd pustego, bezmyslnego, obrażonego i lekceważącego spojrzenia - po prostu bezcenne.Nasz sylwester zakończyliśmy piętnaście minut po pólnocy, głodni i wkurzeni. Jednym słowem jeżeli ktoś ma zbędne pieniadze (niemałe) oraz zapędy masochistyczne na pewno się tam odnajdzie. Jeżeli zaś marzycie o wspaniałym, niezapomnianym wieczorze w przyjaznej atmosferze, a do tego chcielibyscie zjeść cos pysznego - przeczytajcie prosze opinie o miejscu, do którego zamierzacie się wybrać... ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Pokaż »

    2012-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny