Hotel Kahya Resort Aqua & Spa Antalya *****

Kahya Resort Aqua & Spa

Ocena hotelu (10 opinii)

5.6
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    6.0
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 6.0
    • Łazienka 6.0
  • Wyżywienie
    6.0
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 6.0
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.8
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 5.6
    • Sport 5.2
    • Obsługa 6.0
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    DariuszBarczak ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo dobry hotel, fajne baseny, dobre jedzenia. polecam

    2015-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Krzysztf ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak i biuro z którego lecieliśmy czyli Net Holiday okazało się strzałem w dziesiątkę. Bardzo sprawnie działający rezydent, przemiła Pani Kasia oprowadzająca podczas wycieczki do Alany. Sam hotel nowy co widać na wejściu zarówno do lobby, pokoju czy restauracji. Morze piękne, czyste i blisko Hotelu. Aqua park rewelacyjny, każdy znajdzie coś dla siebie i ten duży i ten mały. Cały czas są prowadzone animację oraz nocą show time. Pokaż »

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka M. ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nowoczesny, elegancki hotel z prywatną plażą - bardzo stylowy. Super Aqua Park dla dzieci i dorosłych. Pyszna restauracja główna, ogromny wybór dań i deserów. Bar z przekąskami blisko basenu - najlepsze na świecie ! Blisko centrum Konakli - bardzo dobre położenie. POLECAM DLA RODZIN Z DZIEĆMI, DLA PAR, DLA OSÓB SZUKAJĄCYCH LUKSUSU :) Pokaż »

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka M. ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nowoczesny, elegancki hotel z prywatną plażą - bardzo stylowy. Super Aqua Park dla dzieci i dorosłych. Pyszna restauracja główna, ogromny wybór dań i deserów. Bar z przekąskami blisko basenu - najlepsze na świecie ! Blisko centrum Konakli - bardzo dobre położenie. POLECAM DLA RODZIN Z DZIEĆMI, DLA PAR, DLA OSÓB SZUKAJĄCYCH LUKSUSU :) Pokaż »

    2015-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    ga123456789 ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w hotelu Kahya Resort . Najlepsze wakacje w żżyciu! !!! Polecam wszystkim. Dla rodzin z dziecmi, parpar , czy osób starszych. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Najlepsze wakacje tylko z NET HOLIDAY

    2015-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Monisia ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowne wakacje!!! W Turcji czwarty raz w tym po raz drugi z Net Holidey i najlepszym rezydentem Maged - razem w hotelu Mirador w 2014 roku oraz Kahya Resort @ Spa w 2015roku. Hotel Kahya Resort @ Spa bardzo dobry, spełniający wszystkie nasze oczekiwania. Dziękujemy!!! Pozdrawiamy z Darłowa. Kochamy Turcję - Monika Galińska i Wiktoria Galińska Pokaż »

    2015-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Renata ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel.Pokoje ładne ,czyste,przestrzenne.Jedzenie bardzo smaczne.Basen i zjeżdzalnie fajne.Trochę pusto w okół hotelu ale to dopiero początek i myślę,że się trochę wszystko rozbuduje i bardziej za zieleni.Do plaży blisko. Pokaż »

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    buniaa ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę bardzo dobry. Nowy, czysty. Jedzenie bdb i różnorodne. Byliśmy w sezonie i bez kolejek się nie obyło, ale na to po prostu trzeba się przygotować. Najbardziej podobało mi się ze to był jeden główny budynek a nie rozsiane po całym terenie bungalowy. Okolica nie za ciekawa, ale my z małymi dziećmi nie nastawialiśmy się na zwiedzanie. Wychodziliśmy sobie do pobliskich sklepików spożywczych i z ubraniami, ale nic poza tym. Dla dzieci zjężdżalnie małe i duże, oddzielny basen, sala zabaw - niestety bez polskiej animacji. Plaża nieciekawa. Byliśmy tam tylko dwa razy przez cały pobyt. Trzeba było zajmowac leżaki przy basenie. Teren hotelu jeszcze nie do końca zagospodarowany - roślinki dopiero rosną, więc nie nastawiajcie się na bujną zieleń...Ogólnie można z czytym sumieniem polecić ten hotel. Pokaż »

    2013-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Agaton02 ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Jedzenie pyszne, czysto, napoje i alkohol 24h. Dużo atrakcji dla dzieci. Wszystko w hotelu pachnie nowością. Bardzo serdecznie polecam!

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (7)
  • 5.8

    Grazyna Świnarska ocenił hotel Kahya Resort Aqua & Spa

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nowy , czysty, przestronny. Mieliśmy dwa pokoje (tz familijny) połączone drzwiami. W każdym klimatyzacja. W mniejszym: dwa pojedyncze tapczany, szafki, biurko a w naszym duże łóżko, lodówka szafki, stolik, biurko. Pokój z widokiem na basen i częściowo na morze. Na balkonie stolik i dwa foteliki. W każdym pokoju tv (lecz brak polskiego kanału) Pokoje sprzątane codziennie. Świeżo i pachnąco. Wyżywienie rewelacja, nie sposób wszystkiego spróbować. Przy basenach i na plaży Mini bar, coś na styl naszego KFC : (hamburgery, frytki, kurczaczki w panierce, spagetii, sos pomidorowy, ryz, warzywa i owoce, ciasta, kawa, napoje, drinki, piwo w nieograniczonych ilościach., wszystko świeże i smaczne. Super zjeżdżalnie (6 różnych ) w tym jedna zupełnie zakryta i taka która wpada do basenu z taka niby rzeczką super!!!!i Dla dzieci oddzielna zjeżdżalnia i mały plac zabaw. Baseny czyste czyszczone codziennie. Leżaki i parasole bezpłatne. Do plazy blisko przejscie tunelem pod autostrada. Plaza nie zachwyciła mnie ale to taka uroda tej części Turcji... taki brudzący piasek, wejście do morza kamieniste, warto mieć buty do pływania. Na plaży łazienka i prysznice.Do najblizej miesciny ok 30 min spacerkiem, ale sa tez busiki. Do Alanya 15 km tez można podjechać busem. Wszyscy zyczliwi, mili, uśmiechnięci. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny