Hotel Delphin Plaza Hammamet ****

Delphin Plaza

Ocena hotelu (124 opinii)

3.7
  • Położenie
    3.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.4
    • Plaża / stoki 3.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 3.9
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.6
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    4.0
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.6
    • Animacje i rozrywka 4.3
    • Sport 3.8
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 3.3
  • Jakość / cena
    3.9

Rekomendacja

56% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.0

    ciunki ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wrócilem właśnie z tego hotelu i niestety potwierdzilo się to co piszą wcześniej inni( pozytywne opinie chyba pisane są przez pracowników biur podróży) .Hotel dość ładny i na pierwszy rzut oka robi pozytywne wrażenie. Pokoje ogólnie mogą być jeśli działa w nich klima.Są czyste i sprzątane. Za tą kasę jest ok. Na terenie hotelu jest basen -nawet fajny. Do plaży trzeba przejść brudną ulicą ok 500m.Plaża fajna, ale na plaży tylko napój z dżemu -opcja AL. To tyle pozytywów. Stołówka i posiłki to jakieś nieporozumienie - tragedia.Syf, brud, niedomyte talerze, sztućce. Na obiedzie łapiesz co jest nawet nie wiedząć co pakujesz na talerz. Gdyby nie jedzenie i ta stołówka to może dałoby się jakoś wytrzymać. Ubikacje na terenie hotelu - recepcja , koło basenu to poprostu jeden wielki syf. Często kubki jednorazowe zbierane po nocy nad basenem były myte i lądowały w barze.Większość w hotelu to arabowie-tragedia na stołówce.Nie daj Boże pojechać tam z dziećmi-chyba umrą z głodu. Nie czytajcie tych głupot,że adekwatnie do ceny bo brud nie jest adekwatny do żadnej ceny.Taki hotel można polecić tylko swojemu wrogowi.Byłem widziałem i nigdy więcej, chyba że za karę. Pozdrawiam wszystkich, którzy już to maja za sobą Pokaż »

    2012-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.1

    Ila93 ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byłam w 2007 roku i to były najgorsze wakacje, zmarnowane pieniadze i czas, z głownych atrakcji to grzyb na scianach, paskudne jedzenie, kradzierze nagminne i oczywiście nic nie warte animacje.

    2011-12-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.7

    smokowaty ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel miły i przytulny wszystko było by ok gdyby nie brudne talerze na stołówce i zimne jedzenie to samo przez dwa tygodnie zero rozmaitości makaron makaron ryba i ryba przystawki typu ciasta bardzo dobre ale ile można jeść ciastka. Alkohol na all w postaci drinka słabszy od piwa tak rozcieńczany często brakowało i nie było . Animatorzy super ale to nie wystarczy żeby mieć dobrą opinie. Mają mnóstwo owoców jako ciepły kraj natomiast na stołówce podają tylko arbuz i melon dwa razy były winogrona a na pewno mogli by podawać granaty opuncje figi brzoskwinie i wiele innych i ciekawych egzotycznych owoców natomiast zero inicjatywy. Pokaż »

    2011-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.1

    shymoon ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wbrew wszystkim negatywnym opisom jakie można znaleźć w necie na temat tego hotelu informuję, że są to kłamstwa. Ci którzy opisuję różnego rodzaju brednie najwidoczniej za kwotę 1500 zł chcieliby wymagać standardów hoteli z emiratów arabskich. Większość klientów tego hotelu jest bardzo zadowolona z jego standardów. Rozmawiałem z wieloma turystami z rosjanami, francuzami, różnej nacji muzułmanami i wszyscy uważają że ten hotel jak na swoją klasę jest bardzo, bardzo dobry. Dziwią więc mnie opinie w internecie polaków, którzy wymagają niestworzonych rzeczy. Animatorka z biura podróży Sun Fan Pani Monika rewelacja- wspaniała kobieta, która dba o wszystko co tylko się da aby klienci byli zadowoleni z pobytu. Ludzie nie porównujcie Tunezji do Egiptu tam są inne standardy. W Tunezji, Maroko i innych państwach standardy hotelowe na pewno będą niższe niż w Egipcie. Pokaż »

    2011-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)
  • 1.0

    Basik1 ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Śmieszą mnie pogardliwe wypowiedzi innych o ludziach wystawiających złą opinię, że maruderzy, że narzekają, że za wysokie wymagania, że to Polacy tak brudzą, itp. Zamieszczone drastyczne zdjęcia z roku 2010 chyba świadczą dobitnie co się tam działo. Jeśli ktoś był po sezonie to nie wykluczone, że mógł trafić lepiej, np zakwaterowano go od razu w tych lepszych pokojach, które w sezonie są prawie wyłącznie dla Arabów, a na stołówce nie było tego całego syfu. Posądzanie osób wyrażających negatywne opinie o to, że się czepiają, po obejrzeniu tych wszystkich zdjęć zamieszczonych przez różne osoby, świadczy albo o tym że niektórzy tak mają w domu i dlatego im to nie przeszkadza, bo to dla nich codzienność, albo tak ich podniecają przystojni animatorzy i dekorowanie łóżek, że to im odbiera zdrowy rozsądek. Tam naprawdę nie odbywają się zjazdy nawiedzonych Polaków maruderów, którzy zamiast odpoczywać czerpią przyjemność z wyszukiwania dziury w całym, a ilość załączonych zdjęć jeżących włosy na głowie świadczy wyłącznie o tym, że gdzie się człowiek nie ruszył tam widział to czego się nie spodziewał w hotelu 4*, nawet w kraju arabskim. Życzę udanych wakacji w sezonie 2011 wszystkim tym, których to nie zrazi! Pokaż »

    2011-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (4)
  • 1.1

    alibia1112 ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    bylam tam w 2006 roku . zdecydowanie nie polecam tego hotelu , jest brudny , smierdzacy, sztucce w restauracji umazane , niedomyte szkło, obsługa tylko czeka zeby dac im w lape- wiem ze tak jest w "tych: krajach , ale mysle ze sa jakies granice;/ basen malutki , w zasadzie zadnych atrakcji... strata waszych pieniedzy i nadziei na mile spedzony urlop. To był nasz pierwszy wyjazd zagraniczny - myslelismy ze tak po prostu ma być - bo to inne zwyczaje inny kraj , mentalnosc- ale juz na kolejnej wycieczce (Egipt) przekonalismy sie ze warunki hotelowe moga byc super oczywiscie w podobnej cenie . Pokaż »

    2010-11-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 2.2

    Bożena ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam.Brud,smród i ubóstwo.Tak można określić jednym zdaniem ten "Hotel.Karaluchy, brudne sztućce, szklanki i naczynia.......itd.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (21) »

    2010-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.0

    gosiab ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardfzo fajny kameralny hotel, ja byłam w pażdzierniku na poczatku,więc po sezonie pewnych atrakcji nie ma ale i tak super, polecam osobom które nie oczekują sami nie wiedza czego. Animatorzy super, ale trzeba do nich podchodzić z przymrózeniem oka bo sa czasem zbyt bezposredni. W hotelu całkiem czysto , gdybym miała teraz wybór hotelu pojechałabym tam ponownie. Okolica cicha, ale jest gdzie pospacerować, mozna pojechac pociagiem, autobusem lub taksówka do starego i nowego Hammametu. Specjalnie nie ma sie czego czepic, polecam. Pokaż »

    2010-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.5

    bandziorek ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bylismy tam w zeszlym roku, pobyt wspominamy bardzo dobrze. Swietny hotel dla mniej wymagajacych. Czysto, schludnie, plaza ladna, blisko hotelu. Jedzonko dobre i urozmaicone. Pokoje czyste sprzatane dokladnie i codziennie, lazienki tak samo. Mila obsluga. Polecam z czystym sercem. Pokaż »

    2010-10-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.7

    keja19 ocenił hotel Delphin Plaza

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam , super obsługa , świetni animatorzy , wyżywienie różnorodne i bardzo smaczne , spokojna okolica.

    2010-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1012 13 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny