Hotel Club Nena Manavgat *****

Club Nena

Ocena hotelu (11 opinii)

5.6
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.9
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.8
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.8
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.8

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Piotr ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo dobry jak na swoje gwiazdki . Plusy :Bardzo czysto w hotelu,internet wi-fi za darmo można rozmawiać prze skype, świetne jedzenie,nie trzeba zajmować leżaków przy basenach i na plaży bo jest ich dużo,blisko do plaży, fajne molo, prysznice na plaży ,miła Polka w recepcji pomocna ,bardzo dużo zieleni , drzewka owocowe, bezpiecznie nie kradną . Minusy :duży obszar hotelu , daleko do restauracji, za mało energiczne animacje w ciągu dnia, za dużo gości z Rosji którzy są wszędzie, obsługa słabo zna angielski i rozmawia po rosyjsku i niemiecku, stary telewizor i tylko dwa programy polskie w tv, kamienista plaża, płatny sejf, cienki ściany między pokojami słychać co robią sąsiedzi, znacznie wyższe ceny w sklepiku hotelowym. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    dmaciej ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polecam tak jak wszyscy dla rodzin z dziećmi , wszystko w hotelu super tylko wg mnie ma małe " głupawki " przy tak dużym standardzie sejf w pokoju płatny 10 euro z tydzień a lody z Algidy różne smaki za free , w ostatnim tygodniu sierpnia w hotelu obchodzą święto narodowe i są w związku z tym są różne atrakcje ale minus tego to obłożenie w 100 % ( tłumy na jadalni i przy basenach ) , siłownia super jak ktoś ćwiczy będzie miał na czym , jeżeli ktoś podczas urlopu będzie musiał używać kompa to radzę zabrać laptopa ( jest tylko jedno stanowisko komp. stacjonarny dla gości hotelowych ) Pokaż »

    2011-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.5

    wiola ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi.Jedzenie bardzo dobre nie sposób wszystkiego skosztować. Nawet niejadki znajda coś dla siebie.Animacje po rosyjsku i niemiecku nam nie przeszkadzały. Plaża kamienista. Mnóstwo leżaków i na plaży i przy basenach. Jednak po 15.06 były od rana zajmowane. Dużo się dzieje w tym hotelu więc nikt nie będzie się nudził. Gorąco polecam. Pokaż »

    2011-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    adam23 ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia,piękny ogród -duży jest gdzie pochodzić ,pokoje ładne duże,czyściutkie,plaza przy hotelu duża,czysta.Jedzenie smaczne ,różnorodne każdy coś dla siebie…

    2011-04-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    R W ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi. Jedyny mały minus to drobne kamienie na plaży i głębokie wejście do morza.

    2010-12-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    ALGA75 ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziećmi, plac zabaw jest nawet na plaży. Spokojna okolica. Czysto i miło. Polecam

    2010-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.6

    baka26 ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny poecenia,piekny ogród -duzy jest gdzie pochodzic ,pokje ładne duze,czysciutkie,plaza przy hotelu duza,czysta.Jedzenie smaczne ,róznorodne kazdy cos dla siebie znajdzie.Obsluga super usmiechnieta skora do pomocy.Animatorzy nie daja sie nudzic,przemilij.Dzieciaki maja co robic w klubie dla dzieci i na basenach ze zjezdzalkami.Polecam ten hotel Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    baka26 ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel,jedzenie smaczne ,róznorodne -kazdy cos dla siebie znajdzie,Animatorzy super nie ma czasu na nude,dla dzieci mnóstwo atrakcji baseny ze zjezdzalniami ,mini klub.Obsługa na 5 z +,pokoje ładne ,czysciutkie,piekny ogród.Hotel znajduie sie przy samej plazy,baseny okej.Godny polecenia. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Wojciech Gosiewski ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecamy bardzo dla rodzin z dziećmi, super ośrodeczek, mili ludzie, jedzonko mistrzostwo świata :), fantastyczna przygoda, animatorki super, oferty wycieczek u pani rezydentki nie były do końca rzetelnie prowadzone - nadzorowane??? Generalnie - Swietny hotel i wspaniałe wakacje Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    Marzena ocenił hotel Club Nena

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia . Czysto.Plaża piaszczysto- żwirowa.Morze czyste szybko głębokie.Możliwość wydania fortuny na plaży - sporty wodne ;-).Obsługa miła.Jeśli lubisz spokój oprócz basenu i brodzika blisko morza możesz wybrać spokojny relax pool z malutkim brodzikiem w głębi otoczenia hotelowego. Dzieci znajdą tutaj coś dla siebie: mini klub, plac zabaw, brodzik , zjeżdżalnie.W otoczeniu hotelu zadbany ogród. Dostęp do internetu, ale na swoim sprzęcie, nie ma kafejki internetowej. Język rosyjski i niemiecki, angielski w mniejszym stopniu. Waluta to zdecydowanie Euro. Wsród wczasowiczów zdecydowana przewaga Rosjan. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny