Hotel Beach Albatros Resort Hurghada ****

Beach Albatros Resort

Ocena hotelu (40 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.3
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.5
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.7

    Lukasz ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nie jest tak wspaniały jak to wcześniej opisywali, zdecydowanie swoje lata świetności ma już za sobą, restauracje podają bardzo mało urozmaicone jedzenie, a obsługa jest średnio miła.Na plus czystość i animacje, plaża natomiast dzika dużo lepsza od hotelowej.Nie jest zły ale zasługuje na 4 i to z minusem. Pokaż »

    2011-11-20
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.9

    lukasz4315 ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Właśnie wróciłem z Hotelu Beach Albatros Garden. Moje opinie bedą się zapewne powtarzać jestem zadowolony z pobytu Hotele tworzą wielki kompleks w którym każdy znajdzie coś dla siebie w hotleu nie da się nudzić wspaniałe animacje kabarety, baseny. Na plaży byłem tylko raz ok 30 minut ogóleni nie plecam plażowania nad morzem woda okropnie słona przez co nieprzyjemna. Jeżeli ktoś wybiera hotel pod wzgledem bliskości do morza to uwierzcie mi te kryteriun nie należy wogóle brać pod uwagę z morza prawie się nie korzysta. Minusy Hotelu: Drinki podają w papierowych kubkach przy basenach ze względu na rosjan, jak chcesz się napić dobrego drinka to polecam po 20:00 otwarty bar znajdujący się obok anfi-teatru lub przy basenach holetu Aqua vista za 1 - 2 $ kelner będzie przynosił ci pyszne drinki w szklankach ze slomką nawet nie musisz ruszać 4 liter. Jedzenie w restauracji crocodil mi nie podchodziło wszystko smakowało podobnie dodawano ciagle do wszystkiego dziwną przyprawę która powodowała że jedzenie było mdłe, były czasem wyjatki. Korzystałem z restauracji Aqua blue, włoskiej i chińskiej. Ogólnie jestem zadowolony. Bardzo wysoka jakość usług. Pyszne frytki pyszna kawa w Lobby barze. Na dzień dobry dałem 10 $ w recepcji co procentowało że pozwolono nam w oststnim dniu korzystać z pokoju do samego końca czyli do godzin wyjazdy 00:30 a nie do 12:00 Pokaż »

    2011-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.6

    zbyszek400 ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kompleks 3 hoteli bardzo ładny i rozbudowny. Dużo zieleni, codziennie starannie pielęgnowana, miła obsługa w barach i restauracjach, czysto i schludnie. Cóż, ale hotel opanowany przez Rosjan zachowujących się bardzo głośno i bez względu na resztę wypoczywających. ( Nawet w nocy dało sie słyszeć głośne okrxzyki i trzaskanie drzwiami) . Umilają sobie czas popijając trunki przywiezione z sobą, bo na miejscowe nie ma co liczyć. Barmani leją śladowe ilości, piwko ma smak podobny do piwa, lany do papierowych kubków po coca - coli, chyba , że po dolarze załapiesz się na plastik a może nawet szkło. Plaża wąska i mała, ale można popływać. Fajne animacje, ale robione głównie pod ruskich. Generalnie hotel jednak wart polecenia, ale na pewno nie wróce. Pokaż »

    2011-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    roro332 ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super Hotel.Wszystkie warunki są do zniesienia.Dużo dobrego jedzenia i mnóstwo drinków.Dobra i życzliwa obsługa za przysłowiowego "$".Na terenie Hotelu polecam wszystkim turystom z Polski odszukać Romana organizuje on safari oraz tanie wycieczki miejscowe ponadto świetnie porozumiewa się po polsku. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2011-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.7

    bbbasiaaa ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.7
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel super oprócz latających samolotów i wieczornych perfum podlewanej trawy.

    2011-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Gabriel ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Opinia moja odnosi się do Hotelu Albatros Beach Garden , gdyż nie ma tu możliwości rozdzielenia opinii dwóch różnych hoteli Albatros Beach i Albatros Beach Garden. Albatros Beach Garden znajduje się w drugiej linii brzegowej , w kompleksie hoteli (garden, blu i vista) , dwupiętrowe domy różnej wielkości , utrzymywane w dobrej kondycji . opcja all bardzo rozbudowana , co kawałek jakiś bar lub snack , goście różnej narodowości od rosjan , niemców , skandynawów , francuzów i dużo polaków . udogodnienia dla niepełnosprawnych , duża ilość basenów , plaża na terenie Beach Albatros , od godzin porannych okupowana przez gości w/w hotelu . ogólna lokalizacja b. dobra , teren hotelu czysty i zadbany , dużo zieleni . kilka sklepików , blisko lotniska . ogólnie przyzwoita obsługa , uprzejma i uczynna , niewielka znajomość j. polskiego ale zawsze się dogadasz , sprzątanie ok , codzienna wymiana ręczników ,dwie duże restauracje : 1 garden i druga w blu, oraz chińska i włoska . duży wybór potraw i napojów , szybka obsługa przy stole . przyzwoite drinki w cenie , szczególnie po wręczeniu napiwku ( polecamy lobby bar w blu ) raz w tygodniu krewetki i kalmary dobrze serwowane , butelki zaplombowane z woda dostępne bez ograniczeń .W Garden 4 zjeżdżalnie i w Beach 2 , najfajniejsze baseny w vista , korty , boiska itp . dyskoteka koło zjeżdżalni do 23 , plaza taka sobie , fajna rafa koło pomostu z Albatros Palace , trzeba do niej niestety podpłynąć od strony Albatros Beach bo na pomost mogą nie wpuścić ( tylko dla gości Palace) , przyzwoity klub dla dzieci ,pokoje przyzwoite typowe dla hoteli w Egipcie , klimatyzacja , tv Polonia , balkon , lodówka , prysznice , suszarka , dla każdego ręcznik duży i mały . ogólnie w normie . Jest to jeden z najlepszych hoteli w Hurghadzie w tym przedziale cenowym . Po pobycie w tym hotelu ciężko znaleźć coś lepszego . Polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2011-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    izaunia1357 ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecam ten hotel, w nim poprostu nie mozna sie nudzić. Byliśmy tylko tydzien ale i dwa tygodnie do zamało by obejsć cały kompleks i wypróbować wszystkich atrakcji. Jesteśmy zachwyceni Egiptem i hotelem. Serdecznie podziekowanie dla wspanialeł animatorki i opiekunki gosci Sky Club p. Magdy. Pokaż »

    2011-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    dejon79 ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wszystko było po prostu super......Byliśmy z grupa znajomych..ale na miejscu tez poznaliśmy kilkanaście osób,,aby się dobrze bawić na basenie jak i na animacjach..Pozdrawiam wszystkich ci co byli w tym czasie od 17,06,2011 do 01,07,2011,,,,A i ostrzeżenie nie wchodźcie na palmy:):)Rece jak i nogi cale po zdzierane:) Pokaż »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    nefertiti ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    kolejne udane wakacje w Egipcie - na pewno nie mozna narzekac na brak nudy - mega sportowy dzien - po sniadaniu zaczynaja i koncza przed kolacja.. wyzywienie - kilka restauracji - totez mozna posmakowac kuchni miedzynarodowej, kolacje tematyczne. napoje ok, woda w zamknietych butelkach, mini bar w pokoju (napelniany naszymi napojami). pokoje ladne, czyste, sprzatane codziennie. plaza - nietylko dla beach albatros garden - mogloby byc luzniej. obsluga ok. caly teren hotelu rewelacyjnie zagospodarowany - baseny roznorodne, zjezdzalnie... dzieci maja tam swoj raj! polecam i na pewno kiedys tam wrocimy. mieszkalismy w czesci Garden. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.7

    wojtekbry ocenił hotel Beach Albatros Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo fajny z wieloma atrakcjami. Bardzo dbają o bezpieczeństwo i czystość. Mankamentami są: - stan pokoi hotelowych (zniszczone łazienki i meble) - dochodzące hałasy z korytarza i ciągłe trzaskanie drzwiami (nie można zasnąć wieczorem a rano pobudka o 9tej) - należy przy podpisywaniu umowy zwrócić uwagę czy pokój jest w hotelu czy w Bungalowie. Generalnie Hotel bardzo fajny! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny