Hotel Les Rois Hurghada ***

Les Rois

Ocena hotelu (17 opinii)

3.5
  • Położenie
    3.3
    • Odległość od plaży / stoku 2.4
    • Plaża / stoki 3.6
    • Cicha i spokojna okolica 2.8
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 3.0
    • Komunikacja 4.2
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 3.2
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 3.4
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    2.8
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.2
    • Animacje i rozrywka 3.3
    • Sport 1.8
    • Obsługa 3.2
    • Czystość 2.6
  • Jakość / cena
    3.3

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 1.9

    Piotr ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      1.6
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Syf ,totalny syf !!!!!! Przy każdym zejściu na stołówkę zapach moczu,a po południu ok.17-tej ogrodnik wylewa ścieki hotelowe do ogrodu przy basenie i przez kilka godzin okrutnie capi odchodami.Nie wiem jak oni sprzątają(bo sprzątających widać),ale korytarze stołówka i hol są ciągle brudne.Basen jest czynny tylko jeden i jest tak mocno zachlorowany,że część turystów dostała uczulenia .W formule all inclusive brakowało napojów( coli ,fanty ,spraita i piwa ).Busy do plaży odjeżdżają kiedy opierniczony recepcjonista złapie coś na drodze,a z plaży często wraca się taksówką.Plaża przyzwoita.Jedzenie niezłe,ale warunki spożywania bez pojęcia(brudne obrusy,brudna podłoga i trzy łyżeczki do herbaty na cały hotel). Pokoje adekwatne do standardu hotelu i codziennie posprzątane.Animacje po rosyjsku i raczej dla Rosjan. Pokaż »

    2011-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.4

    Beata ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Witam.Hotel okazał sie porażką!!! To co było w ofercie hotelu było kłamstwem.Nie ma drugiego basenu jedzenia jest mało wody w kranie brakuje nie sprzątają w pokojach i jest bardzo głośno wieczorami gdyż co noc grała głośno muzyka. Ręczników też czesto nie ma przy basenie. Busik wożący turystów na plaze to jakaś padaka.Nie polecam nikomu tego hotelu(chyba że ktoś jest nastawiony na słońce i picie alkoholu. i jeszcze jedno osoba o niku loookus jest podstawiona moim zdaniem bo nie wysłała mi żadych zdjęc rzekomo poprawy warunków w tym hotelu( po nie spełna 2 tyg.nie można spodziewać się aż tak ogromnych zmian). Ja posiadam naprawde film i zdjęcia z tego hotelu zainteresowanym mogę wysłać. P.S do organizatora czyli oasis tours nie mam zadnych zastrzeżeń bardzo dobra organizacja. Pokaż »

    2011-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    loookus ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciłam dziś w nocy! byłam przerażona ale to okazało się zbędne.było świetnie ! wakacje idealne. 1400 zł na osobę na tydzień w all inc. Mieliśmy karty all inc. Śniadanie: kawa, herbata, soki, woda, mleko i płatki, miód, dżem, nutella, szynka ser, jajko, moc warzyw, masło, bułki, pita, regionalne jedzenie. obiad: kawa, herbata, soki, cola, fanta, spirite, piwo, wino, whiskey, brandy, vodka, gin, rum, nalewka, ziemniaki, ryż, makaron, kurczak, wołowina, ryba, lasagne, zapienanki, arbuz, melon, banan, kaki, ciasta, galaretki, budynie i chyba z 20 rodzaji sałatek i warzyw. kolacja: jak obiad ale zawsze coś innego. Można było jeść ile się chciało, cały czas dokładali. My braliśmy nawet po 40 kubeczków alkoholu w dzień, dawali ile możesz unieść, lali pół na pół:) obsługa świetna, miła, wszytsko chcieli robić, nie liczyli na napiwki, cały czas animacje w basenie, gry, zabawy, a wieczorem show time ! Pokazy kręcenia, połykania ognia, chodznia na szkle, tańce regionalne. Mnie zrobili przyjęcie urodzinowe z wielkim tortem. Hotel w miarę czysty, w miarę bo to Egipt i tam wszędzie jest syf, nawet w 5* hotelach., sama widziałam.. Ale zawsze umyte podłogi, świeże ręczniki, świeże naczynia, i czyste plastikowe kubeczki. Plaża z busem, reczniki i leżaki za darmo. DO centrum dojazd 2 min, busem za 1 LE- 50 groszy. Lub piechotą 8 minut. Plaże inną widać z pokoju, można za opłatą pójść. Hotel miał złe opinie ale zmienił właściciela i teraz jest ok, wszytsko pomalowane, odnowione, wszystkie pokoje zajęte ! Dla zainteresowanych mogę wysłać moc zdjęć :) Pokaż »

    2011-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 0.0

    kasiamichalska ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    wróciłam z Les Rois w sierpniu byłam tam tydzień bo dłużej bym chyba nie dała rady:( wszedzie totalny bród!!!! W ofercie jest ze basen jest na dachu i dyskoteka.Basen jest z zieloną wodą niestety nie użyteczny. Ciepła woda to marzenie o ile wogóle była bo częsty problem z dostawa wody. Z klimatyzacji wydobywa sie nieprzyjemny zapach. Jedzenie smaczne ale tzreba sie spieszyc bo moze zabraknąć:) i często powtarzające sie.Hotel dla bardzo mało wynagających nawet za tak niskie pieniadze. Pokaż »

    2011-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    Ania R. ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel na pierwszy rzut oka wygląda super, ale ... Pokoje są ok, szkoda tylko, że tak rzadko sprzątane. Jedzenie w restauracji smaczne, ale czystość obrusów pozostawia wiele do życzenia. Poza tym niewystarczająca ilość sztućców i szklanek w restauracji. Dwa baseny, a do tego jeszcze busik na wydzieloną plażę (świeciła pustkami). Plaża czysta. Hotel położony dość daleko od centrum miasta. Pokaż »

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.4

    Izabela Ceglarek ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciłam z tego hotelu 20 sierpnia i zupełnie nie rozumiem tak negatywnych opinii :) W mojej ocenie stosunek ceny do jakości świadczonych usług jest bardzo wysoki :) Hotel usytuowany pomiędzy dwoma dużymi centrami, więc rozrywek, sklepów i dobrych restauracji nie brakuje, a znajdą się także miejsca na spokojny spacer we dwoje z dala od zgiełku. Co najważniejsze to brak robaków, nie spotkałam ani jednego karalucha a tak straszono. Pokoje sprzątano nam codziennie, zmieniano pościel i ręczniki, jako bonus zostawiano nam kolorowe ozdoby wykonane z kwiatów sztucznych i ręczników. Pokoje trafiły nam się wystarczająco duże z pięknymi widokami (jeden z balkonem, drugi z dużym oknem w stronę basenu i morza) Posiłki podawane od 7-10 i 19-22 jedzenia bardzo dużo i wiele do wyboru, każda z czterech osób znalazła coś dla siebie. Obsługa bardzo chętna do pomocy i umilają pobyt. Do plaży dowozi busik w godzinach 9.30-14.50 (5 kursów) + 3 kursy późniejsze do hotelu z plaży 13, 15 i o 17.00. Plaże my mieliśmy dwie w pierwszym tygodniu piękna duża żwirkowa i super obsługa i barem i co najważniejsze z okolicznymi rafami więc można było przez 2 godziny pływać i spokojnie oglądać ławice pięknych dużych i małych ryb. Druga plaża piaszczysta, bez rafy, z pomostem bardziej przeznaczona do pływania :) gdybym w przyszłym roku miała zapłacić też 1200zł za dwa tygodnie w tym miejscu z pewnością bym wróciła! Pokaż »

    2010-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.7

    tomek ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    byłem w 2005 lub 2006 -najgorszy hotel w jakim byłem, piękny marmurowy hol z fontanną niestety idąc dalej na schodach kurz, w pokoju bardzo często wody nie ma,2 baseny ale raczej brudne, brudne ręczniki, nie było też chyba z 2 razy prądu, kto mógł uciekał do innego hotelu, posiłki to niesamowite przeżycie, śniadanie jakos da sie znieść jeśli sie uda upolować kelnera z piciem ( jest ich kilku ale tylko 1-2 ma napoje reszta poluje na sztućce bo ciągle ich brakuje i nie mogą wszyscy goscie jesć naraz - zwłaszcza łyżki są deficytowe i kelnerzy polują az klient odłoży sztuśce i szybko je zabierają) - zwykle jajka na 2 sposoby zato obiado -kolacja to wielka wojna - w odróżnieniu od normalnych hoteli zaczyna sie koło 20- wszyscy sie w holu zbierają i zaczyna sie wyścig - mimo wydzielania jedzenia tylko garstka szczęśliwców załapie sie na mieso - podobno oni nie lubia grubych ludzi- kto przyjdzie za późno nie załapie sie na wiekszosć jedzenia - nawet spagetti jest deficytowe, plaża przeciętna ale w miarę blisko -woda czysta, biuro podróży uważa że hotel jest ok wiec to chyba nie rokuje na jakiekolwiek zmiany w tym hotelu Pokaż »

    2010-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    emilia ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla bardzo niewymagających. Jedzenie monotonne, atmosfera średnia, brak animatorów, mały basen.

    2009-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Lila ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ja jestem raczej zadowolona z pobytu w tym hotelu: jedzenie było bardzo urozmaicone i każdy mógł brać do woli (m.in. kucharz robił na śniadanie jajecznicę z dowolnymi dodatkami lub piekł na życzenie pittę, zawsze spory wybór), pokoje czyste (miałam z widokiem na morze), obsługa średnia (w szczególności panowie na recepcji :-/ ), bardzo fajny (choć skromny) taras z basenem na dachu hotelu - z widokiem na pustynie i morze ;-) hotel zlokalizowany jest blisko nowej części miasta (pełno sklepów, restauracji, banków, kantorów itp), można również taxówką (bardzo tanie!) podjechać do starej części miasta (wszystko to co w nowej części + rynek), do plaży trzeba dojść ok 400m - do dyspozycji bezpłatne leżaki, parasole. W porównaniu do innych hoteli w innych częściach Egiptu mogę powiedzieć, że na prawdę było ok. Pokaż »

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    Jolanta ocenił hotel Les Rois

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Obsługa hotelu nie reaguje na uwagi gości hotelowych (zepsuta spłuczka, klimatyzacja itp.). Goście hotelowi korzystają z ogólnodostępnej plaży (popsute leżaki, zacumowane łódki itp.). Przenieśliśmy się do hotelu Ambasador - polecam. To pobyt w 2006 roku. Nie wiem jak jest teraz. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny