Hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa Kołobrzeg ***

Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

Ocena hotelu (9 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.3
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 4.5
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.5
  • Hotel
    3.9
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 2.8
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 2.0
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

83% poleca ten hotel

  • 2.2

    kapsz0 ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Dwa minusy nad którymi warto pomyśleć - jedzenie bardzo mało urozmaicone i w niewystarczających ilościach - stosunek obsługi do gości jak w PRL u Barei; ciągła kontrola i inwigilacja, a panie w recepcji na etacie głównego "kapo"

    2013-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (11) / Nie (7)
  • 4.7

    Zrehabilitowana ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa to świetnie ulokowany w Kołobrzegu obiekt sanatoryjno-rehabilitacyjny. Wyrazy uznania należą się Kierownictwu za profesjonalne zarządzanie placówką oraz fachowość zatrudnionych pracowników, którzy wspierają powrót do zdrowia swoich podopiecznych. Baza zabiegowa jest nowoczesna. Nawet największy "mózgowiec" może polubić ćwiczenia na przyrządach, jeśli jego opiekun potrafi to pokazać i wytłumaczyć, że coś jest możliwe do wykonania i może pomóc. Zabiegi przeprowadzane są w nienagannie czystych pomieszczeniach, z należytą starannością. Wyżywienie obfite, wartościowe, ale kucharki nie przepracowywują się, tzn. nie rozpieszczają sanatoriuszy różnorodnością posiłków. Czystość pokoi gwarantowana, z mała obiekcją, dotyczącą wykładzin, które powinny być zlikwidowane lub zastąpione czymś bardziej higienicznym. Atrakcji kulturalno-rozrywkowych na obiekcie jest niewiele, ale ich brak zastępuje wielość dancingów, organizowanych w sanatoriach i swoista atmosfera Kołobrzegu, w którym nawiązuje się znajomości i przyjaźnie. Centrum Rehabilitacyjne Niwa to sanatorium, które rekomenduję wszystkim, którzy chcą wrócić do zdrowia i sprawności psycho-fizycznej i zapoznać się z dobrą organizacją pracy. Pokaż »

    2012-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (4)
  • 4.6

    myca54 ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wszystko byloby dobrze, poza tym, że hotel nie dba o ekologię. Brak pojemników do segregacji szkła, plastiku , itp. Poza tym małe wpadki na turnusie sanatoryjnym, na którym byłem.Np. zabrakło prowiantu dla wyjeżdżających z turnusu!!!! Brak organizacji czasu wolnego!!!!! No i alkohol w sanatorium!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2011-11-21
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (4)
  • 4.8

    _kasia4 ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel przyjemny, czysty, obsługa taka sobie z wyjątkiem pani sprzątającej-bardzo miła i grzeczna, wyposażenie kuchni skromne ale wystarczające najlepsze pokoje z oknami na basen do południa cień i da się przeżyć bez klimy ale koniecznie z wentylatorem i wtyczką na komary na większe zakupy warto jechać do lidla nawet taksówką się opłaci bo ceny w barze np woda 1,5 l 1euro w pobliżu sporo tawern najbliższa toiguana ale najlepsze to stani przy plaży i ambrozja przy głównej ulicy Pokaż »

    2011-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (6)
  • 5.0

    Marek Wlach ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Będąc na początku czerwca byliśmy przez parę dni sami w obiekcie :)))))) Miejsce gdzie człowiek osiąga tzw. święty spokój. Wypożyczonym jednosladem za parę euro odkryliśmy dodatkowo plaże i zatoki gdzie mozna być z dala od gwaru plaż. Ciepła woda i dalekie płycizny w krystalicznie czystej wodzie. Do miasteczka rzut kamieniem. Masa miejsc gdzie można zjeść specjały miejscowe. kuchnia wyposażona tak że można coś upichcić. w pobliżu wszystko mające sklepy. Pokaż »

    2011-01-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.4

    kwika ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Obsługa, warunki, baza zabiegowa bez zarzutu. Jednak posiłki to tragedia. Przez 2 tygodnie na śniadanie i kolekcję jesz to samo, czyli: smażona kiełbasa, parówki, jajko sadzone, wędliny niskiej jakości (mortadela, mielonka, szynka konserwowa), bigos, tłuste sosy. Jak jesteś na diecie to zapomnij o niej na 2 tygodnie. No i niestety nie starczało jedzenia dla wszystkich gości. Szczytem było jak brakowało chleba. A kilka razy się to zdarzyło. Brak atrakcji dla dzieci. Pokaż »

    2010-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (26) / Nie (9)
  • 4.8

    TERESA NOWAK ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    pobyt przyjemny jeżeli się nic złego nie przydaży ze zdrowiem bo wtedy są problemy trzeba ma własną rękę robić badania no i oczywiśćie są duże koszty a poza tym poruszać się po omacku w obcym miescie. Pozdrawiam

    2009-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (13)
  • 6.0

    Beata ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Niedawno wróciłam ze sanatorium Niwa w Kołobrzegu pełna podziwu dla całego personelu naprawdę godny ośrodek polecenia

    2009-12-12
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (7)
  • 5.9

    Dorota Adamczyk ocenił hotel Centrum Rehabilitacji Rolników Niwa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    poleciłabym każdemu,pokoje bardzo dobrze wyposażone,czysto,bardzo przytulnie,blisko do morza i do miasta,wysoki standard,miła obsługa,bardzo dobre wyżywienie, estetycznie podane,dostęp do internetu, na miejscu kawiarenka,cóż więcej można chcieć? Pokaż »

    2009-03-15
    Opinia pomocna?
    Tak (28) / Nie (26)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny