Hotel Sanatorium MSWiA Kołobrzeg ***

Sanatorium MSWiA

Ocena hotelu (23 opinii)

3.6
  • Położenie
    4.0
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 3.7
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 3.5
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.1
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 3.4
    • Łazienka 3.4
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 4.0
  • Hotel
    3.5
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 2.2
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 3.2
    • Obsługa 3.6
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    3.2

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.4

    gosia7601 ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nie ma się czego przyczepić.wszystko na najwyższym poziomie.baza zabiegowa rewelacyjna.wyżywienie smaczne i urozmaicone.pokoje przytulne i czyste.chętnie tam wrócę.

    2016-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    Tamara Nowak ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.3
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.7
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Sanatorium jak za czasów komunistycznych.Brak internetu w pokojach.Brak choćby małej lodówki.Pokoje małe.Jedzenie byle jakie i monotonne.Jadąc prywatnie wyżywienie nie różni się niczym od pobytu z NFZ.Baza zabiegowa dobra ale osoby wykonujące zabiegi są opryskliwe.Najbardziej nieuprzejma jest Pani,Która przyjmuje rezerwacje i czasami bywa w recepcji.Za to jak Ktoś jedzie się bawić a nie leczyć to w kawiarni ma pełen dostęp do alkoholi i codzienne zabawy przy muzyce.Dla mnie koszmar!!!!!!!!! Pokaż »

    2016-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    anailil ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dobra baza zabiegowa, sympatyczny personel, dobre jedzenie. Polecam szczególnie masażystę pana Leszka - super profesjonalista. Morze bardzo blisko.

    2016-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    akimkerad ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem bardzo zadowolony z pobytu ,niezłe pokoje z łazienkami fajny telewizor z C+ w pakiecie Dobra baza zabiegowa wszyscy mili i sympatyczni. Wszystko na miejscu . Jedzenie doskonałe . Trudno się do czegoś przyczepić.

    2016-05-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    jeryPn ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w sanatorium MSW w październiku 2013 r. Muszę powiedzieć, że lepiej nie mogłem trafić. Pokój "jedynka" świeżo odnowiony, nowe mebelki, czyściutka łazienka, przemiłe sprzątaczki, jedzenie dość urozmaicone, choć jak na dużego faceta porcje nieco małe, bazy zabiegowej mogłyby pozazdrościć inne ośrodki. Oczywiście jak ktoś narzeka na całe życie to i tu znajdzie powód. Pokaż »

    2013-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (22) / Nie (3)
  • 2.7

    Aneczka1414 ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Brak pokoi dwuosobowych. Baza zabiegowa wporządku, orpócz fango (personel niemiły, nieuprzejmy, wiecznie nie mające czasu panie) Wysokie ceny w kawiarni. Jedzenie na bardzo słabym poziomie.

    2013-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 5.9

    zygma ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byłem z żoną w wrześniu 2011do 5 pażdziernika pierwsze 2 dni były koszmarem bo w nocy ładowali na barki-pogłębiarki kamienie ale póżniej zaprzestali nocnych załadunków kamieni ,obsługa miła,rehabilitanci OK,winda dla niepełnosprawnych że nie muszą wchodzić po schodach ,pokoje odnowione kolega z pracy był 2 turnusy wcześniej też był zadowolony ,polecam innym ,teraz z żoną jedziemy też do Kołobrzegu w kwietniu 2013ale do WISTOMU będziemy mieli porównanie gdzie jest lepiej Pokaż »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (4)
  • 2.5

    halina01 ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ośrodek nie dostosowany do osób mających problemy z poruszaniem się ( brak poręczy przy schodach i wkładek antypoślizgowych na śliskich schodach) W pokojach brudno Pokoje małe z małymi łazienkami

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.2

    jagaopolanka ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w MSWIA na turnusie wielkanocnym,było super pod każdym względem, szeroka baza zabiegowa,dobra kuchnia,zadowalające warunki bytowe,znakomici rehabilitanci - bezkonkurencyjny masażysta pan WITEK -polecam wszystkim.Wróciłam zrelaksowana i wypoczęta.Kołobrzeg poza tym to bardzo przyjemne miasto,dlatego wracam tam niebawem, bo już latem na wczasy. Jagoda z Opola Pokaż »

    2012-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 1.6

    susum ocenił hotel Sanatorium MSWiA

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Sanatorium MSWiA to typowy moloch - ponad 300 kuracujszy w jednym terminie. Pokoje odnowione to znikoma ilość. Większość kuracjuszy kwaterowana jest w pokojach trzyosobowych. Jedzenie dobre, ale stołówka zimna i gwarna, jedzenie na dwie tury. Bardzo dokuczliwe przeciągi na korytarzu I piętra prowadzącego na baze zabiegową, gwarantuje przeziębienie, jak nic! Bardzo zły system przyjmowania kuracujszy w dniu rozpoczęcia turnusu. Tak niesympatycznej i burkliwej przełożonej nie spotkałem jeszcze nigdy! Baza zabiegowa dobra, personel uprzejumy. Ogólnie jednak nie polecam, są lepsze miejsca! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2012-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (14) / Nie (5)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny