Hotel Villa Victoria Kołobrzeg **

Villa Victoria

Ocena hotelu (11 opinii)

3.6
  • Położenie
    3.8
    • Odległość od plaży / stoku 4.3
    • Plaża / stoki 3.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.5
    • Restauracje w okolicy 3.5
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    3.8
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    2.9
    • Basen 1.8
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 1.8
    • Sport 2.3
    • Obsługa 3.8
    • Czystość 4.4
  • Jakość / cena
    3.5

Rekomendacja

55% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.2

    GERTRUDA4567 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim ceniącym spokój, ciszę, czystość i prywatność. Pensjonat położony blisko morza wyposażony w sprzęt plażowy. Dyskretna i przemiła obsługa. Pokoje przytulne i czyste. Bardzo smaczne i obfite śniadania. Kuchnia (w smaku i wyglądzie potraw) nowoczesna, ale tradycyjna, menu różnorodne zaspokajające różne preferencje żywieniowe. Wdrożony fajny pomysł zachęcający gości hotelowych i nie tylko ich do korzystania z obiadów w pensjonacie. W pensjonacie panuje rodzinna atmosfera, rzadko spotykana w tego typu miejscach. WSZYSCY PRAGNĄCY ODPOCZĄĆ W CISZY I SPOKOJU, CENIĄCY SWOJĄ PRYWATNOŚĆ POWINNI SKORZYSTAĆ Z TEGO MIEJSCA. Pokaż »

    2012-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 1.1

    paolo ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    witam . do wszystkich zainteresowanych pobytem w tym pensjonacie , omijajcie to miejsce z daleka . przede wszystkim chodzi o właścicielkę która do wszystkiego się czepia , wiecznie poucza , a gości traktuje jak zło konieczne , wchodzi bez pytania i pukania do pokoju , z byle powodu straszy policją . z czymś takim jeszcze się nie spotkałem . po jednym dniu nie można na nią patrzeć . nie polecam . nawet robi wykłady jak powinno się zgniatać puszki i butelki żeby zabierały jak najmniej miejsca w koszu na śmieci. daje - 10 . Pokaż »

    2012-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 1.1

    dd ww ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeśli ktoś zamierza zmarnować sobie wakacje, to jest to odpowiednie miejsce. Standard hotelu przypomina najlepsze czasy komunizmu- ciepła woda od 7-22, pokoje wielkości dziupli, w których nawet osoba niewielkiego wzrostu może sobie rozbić głowę o sufit. Podczas wędrówki na poddasze zostaje się pouczonym, że chodzenie po schodach to samo zdrowie! Właścicielka to osoba o wysokiej samoocenie, zachowuje się jak księżna do której trzeba umawiać się na audiencję, a często i tak nie przyjdzie. Jest niecierpliwa, nieuprzejma, czasami wręcz chamska. Internet- owszem ale tylko w niektórych miejscach najlepiej na korytarzu. Na wstępie zostaje się pouczonym jak obsługiwać kran, żeby nie brudzić ścian, przed wyjazdem nawet pościel zostaje sprawdzona- jeśli są jakieś plamy- trzeba zapłacić! Ogólnie najgorsze miejsce na wakacje- szczególnie z dziećmi. Poza tym nie ma nawet odrobiny ogródka, blokowiska w porównaniu z tym miejscem to wielki komfort. Jednym, słowem odradzam!! Pokaż »

    2012-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.8

    Moniall ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obsługa jak najbardziej na wysokim poziomie, czystość i wygoda również ;] polecam

    2011-12-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.4

    ANDRZEJJ ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo sympatyczny pobyt z dziecmi z ktorymi przyjechlem z Francji zeby spedzly tydzien nad Baltykiem. Bardzo mily i przyjemny pensjonat polozony w spokojnym miejscu niedaleko od morza i centrum. Obsluga bardzo mila, wyzywienie typowo polskie znaczy bardzo dobre i smaczne. Polecam dla wszystkich co chca spokojnie odpoczac nad morzem korzystajac z uslug ladnego miasta jakim jest Kolobrzeg. Pokaż »

    2011-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.7

    ryszard63 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Trzeci mój pobyt z familią i ciągle jestem zadowolony, Wszystko z dużą klasą : troska o gościa, smaczne wyżywienie, odpoczynek w spokoju i ciszy. Pokoje czyste i b. ładnie wyposażone. Pensjonat godny polecenia a my znów się tam wybierzemy Pokaż »

    2011-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.9

    madzia15 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Chciałam ostrzec wszystkich zamierzających wypoczywać w tym hoteliku. Pani właścicielka tego hoteliku kompletna porażka nie będę opisywać całości ponieważ miejsca by nie starzyło dodam tylko iż nie ma za grosz szacunku dla gości jest obskurna i wręcz beszczelna. Jeden przykład beczczelności pani właścicielki to iż na stołówce w obecności wszystkich gości zwróciła mi uwagę iż mój syn 3 latka nie dojadł do końca płatków z mleczkiem i jest to kompletne marnotrastwo a ona na naszym pobycie jednodniowym 220zł. kompletnie nic nie zarabia. Proszę się naprawde dobrze zastanowić nad pobytem w tym miejscu. Hotelik połozony ok.300m od plaży a okolica w miarę cicha. Pokaż »

    2011-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 5.8

    Gosia5 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Villa Victoria to wspanialy obiekt polozony bardzo blisko nadmorskiego parku i samej plazy. Hotel jest zadbany, estetyczny i ma mila atmosfere. Osobiscie mialam okazje spedzic tutaj pare tygodni przez ostatnie 3 lata. Pobyt byl zroznicowany czyli raz przyjechalam sama, raz z mezem i 5 letnim dzieckiem, a w tym roku jest to pobyt zorganizowany z wieksza grupa czlonkow rodziny. Biorac pod uwge moje wymagania musze przyznac ze Pani Karolina (prowadzaca dzialalnosc) oraz hotelowa obsluga pobila mistrzostwo swiata w dogadzaniu nam na porzadku dziennym. Czyste pokoje, spokojna atmosfera oraz smaczna restauracja sprawily ze wakacje i spotkania rodzinne mielismy udane. Dodatkowy bonus to to ze obcokrajowcy sa mile widziani i zrozumiani. Serdecznie polecam to miejsce i z pewnoscia bede tu czesto wracac. Dziekuje Villi Victorii za docenienie mojego wolnego czasu i sprawienie ze spedzilam go przyjemnie. Pokaż »

    2011-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 2.7

    patrycjasobczyk21 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Witam, nikomu nie polecam Villi Victoria Kołobrzeg do wypoczynku:( Jedyne co mogę pochwalić to obsługa, poza tym jedzenie dobre ale bardzo małe ilość, pokoje bardzo małe. Odradzam jeżeli ktoś jedzie z mały dzieckiem, nie można wnosić wózka. A dostępny sprzęt plażowy wybrakowany. Szkoda wydawać pieniędzy, nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2011-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 5.8

    biedronka09 ocenił hotel Villa Victoria

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam to miejce. W pokojach i łazienkach czysto, ponadto w trakcie pobytu, pod nieobecnosc gosci pokoje są sprzątane. Obsługa miła. Śniadania dobre i urozmaicone gdy czegos braknie można poprosic o dołożenie, obiady smaczne ale jak dla łakomczuchów mogą byc troszke małe, chociaz mi wystarczyły ;-) Nikt nigdy nie ingerował w to o której sie wraca... jakies bzdury. Sprzęt plażowy w dobrym stanie. Osobiscie polecam to miejsce, byłam zadowolona ze swojego pobytu tam;-) Pokaż »

    2011-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny