Hotel Grand Makadi Makadi Bay ****

Grand Makadi

Ocena hotelu (11 opinii)

5.8
  • Położenie
    5.7
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    5.9
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 6.0
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.5
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    joohara ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    holel kozak !!! jedzenie pyszne , plaza bardzo ładna , rafa kolarowa ładna , miła obsługa , nie ma ruskich pomiotów ,kebap super

    2013-02-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 5.8

    patini ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na poziomie, dawno nie miałam do czynienia z podobnie dobrym standardem. Szczerze polecam !!!

    2011-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Marta ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy z Mężem w tym hotelu w czerwcu 2010r i z całą odpowiedzialnościa mogę go polecić:) Spędziliśmy tu niezapomniane chwile, generalnie nie ma sie do czego przyczepić. Hotel jest na uboczy, co dla pragnacych rozrywki może być niedogodnością, ale my czegoś takiego szukaliśmy. Pokoje duże, bardzo ładnie urządzone ( junior suite), czysto. Budynki położone są w wielkim ogrodzie, wszystko bardzo ładnie urządzone i przemyślane. Jedzenie bardzo dobre, my korzystaliśmy z kolacji w restauracji ala carte- włoska i karaibska, szczególnie polecamy tą ostatnią. Reasumując, polecamy wszystkim:) PS Biuro Oasis Tours bardzo miło nas zaskoczyło, byliśmy jedyny z tego hotelu w czasie przylotu i praktycznie zostaliśmy obsłużeni poza kolejnością. Dziękujemy Pokaż »

    2011-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Paul ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam na 1000%! Hotel REWELACJA. Obsługa na najwyższym poziomie. Spacerkiem można przejsc do zatoczki z piaszczystą plażą i wyznaczonym zejściem do nurkowania na SUPER RAFIE. Hotel z Makadi Palace tworzy ogromny kompleks, który cały czas się rozbudowuje. Pokaż »

    2011-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    anetaa ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam z mężem na wczasach w Grand Makadi w sierpniu 2010. Niesamowite przeżycie. Jak w bajce... jedzenie, obsługa, plaża, baseny bez zarzutu. Najwięcej NIemców, wielu Polaków, poza nimi Francuzi i Anglicy. Brak Rosjan :) Z ogromną przyjemnością właśnie tam bym wróciła. W porównaniu z innymi hotelami GM bardzo się wyróżnia. Hotel wart swojej ceny. Spędziłam tu fantastyczne wakacje. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    joannakaaa ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniale położony hotel... warty swojej ceny.. na pewno kiedyś tam wrócę.. jest wiele atrakcji dla dziecie.. pizzeria za którą w opcji allincl się nei płaci... przemiła obsługa i bardzo pomocna... pokoje też czyste codziennie sprzątane... ogólnie nie ma do czego się przyczepić... Pokaż »

    2010-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    NNA JURCZAK ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wyjazd we wrzesniu 2009 . Wszystko super. W przypadu pytan prosze o emiala na : biuuro@kredyty.slask.pl

    2009-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Laura ;) ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest pełen podziwu!!! Jedzenie jest OK;)Jest dużo rozrywki,obsługa jest bardzo miła.Pokoje są czyste;)Plaża jest super,a rybki są przepiękne,kolorowe;)Hotel zasługuje na taką cenę!;)Pokoje są wystarczająco duże!;))

    2009-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    marta ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacja! polecam i jeszcze raz polecam. Hotel piekny, zadbany,czysty,z przemila i pomocna obsluga,do tego jedzenie palce lizac. Mile wieczory przy muzyce,bardzo czysta plaza. Same plusy:) polecam wymagajacym i

    2009-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Iwona ocenił hotel Grand Makadi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest fantastyczny !!!! Z pewnością jeden z najlepszych hoteli w tej części Egiptu, jedynie duża odległość od centrum Hurghady może komus przeszkadzac! Piękna rafa koralowa

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2009-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny