Hotel Residence Rewal ***

Residence

Ocena hotelu (17 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.9
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    martabar ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, z czystym sumieniem mogę polecić Państwu ten Hotel -szczególnie wymagającym osobom. Spokój, bardzo wysoka kultura osobista obsługi, wrażliwa na potrzeby gości, pyszne jedzenie, wysoki standard pokoi (po generalnym remoncie)- to wszystko znajdziecie w tym miejscu. My byliśmy zachwyceni - POLECAMY Marta z rodziną Pokaż »

    2014-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Leonard1 ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W miesiącu sierpniu wraz ze swoimi dziećmi . oraz wnukami odpoczywałem w Hotelu Residence . Zajęliśmy trzy pokoje na pierwszym piętrze od strony morza . Widoki na morze i okolicę , zapierają dech w piersiach. Szum morza powiew ciepłego wiatru to jest to o czym marzyłem . Zostaliśmy bardzo serdecznie powitani przez właścicieli hotelu , oraz jedną z pracownic recepcji która w tym dniu miała dyżur. Cały personel bez wyjątków to bardzo uczynni i bardzo mili ludzie. Pokoje duże , czyste aż pachniało. Łazienka bardzo duża ( chciałbym taką mieć w swoim mieszkaniu ). Sniadania w formie bufetu z tak dużym wyborem menu że każdy bez wyjątku znajdzie coś dla siebie .Obiady do wyboru dania mięsne lub rybne ,a Pan Kucharz to MISTRZOSTWO ŚWIATA. Tak - bez wahania mogę tak napisać. Parking monitorowany brama zamykana na kłódkę z czego najbardziej cieszyli się moi synowie. Jest też mały plac zabaw dla moich wnuków huśtawka ślizgawka i piaskownica z którego uczciwie powiem dzieciaki nie korzystały ponieważ ogromna piaskownica z atrakcjami jest przy brzegu morza. Bardzo gorąco polecam to miejsce dla wszystkich którzy chcą naprawdę wypocząć. Pokaż »

    2014-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    Sebastian Nowicki ocenił hotel Residence

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobre miejsce na urlop wypoczynkowy. Piękny i zadbany obiekt z miłą obsługą i dobrą kuchnią. Bajeczny widok z okna!!! Wrócimy 100%!!!

    2014-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    2014 ocenił hotel Residence

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza lokalizacja w Rewalu - niemal nad samym morzem, bardzo blisko tarasu widokowego. Pokoje czyste i przestronne. Obsługa komunikatywna, dyskretna i bardzo sympatyczna. Domowa atmosfera - czułam się jakbym znała właścicieli i personel od lat. Śniadania w formie szwedzkiego stołu bardzo urozmaicone. Hotel Residence polecam każdemu, kto ceni sobie komfort, spokój i rozrywkę na poziomie. Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    pinabednarek ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jesteśmy pod wrażeniem atmosfery i przebiegu naszego pobytu podczas świąt. Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa, menu i dekoracje zrobione z jajem:). Do zobaczenia w sylwestra.

    2014-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Agulka Hrabina ocenił hotel Residence

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam pakiet Sylwestrowy, kilkudniowy pobyt wraz z balem. Mieliśmy czas by zrelaksować się oraz wypocząć przed i po szaleństwie "Sylwestrowej Nocy". Zabawa była szampańska, świetna muzyka grana przez DJ-a, pyszne drinki, wyśmienite menu, ładne dekoracje, fantastyczny pokaz fajerwerków. Całość w bardzo przyzwoitej cenie. Organizatorzy naprawdę zadbali o wszystko. Świetne miejsce aby odpocząć, cisza, spokój, szkoda że nie było śniegu. Pokoje bardzo ładne, duże, czyste, gustownie urządzone, internet, duży telewizor, lodówka, mini barek i co najważniejsze widok na morze. Pyszne śniadania w formie bufetu szwedzkiego plus dania na ciepło. Bardzo miła obsługa, służąca pomocą. Ogólnie wszystko na plus. Na pewno wrócimy. Pokaż »

    2014-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Wojtek321 ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Na urlop wybraliśmy się po sezonie, a mimo to wypoczynek był bardzo udany. Hotel ma świetną lokalizację. Pokoje przestronne i czyste, a widok z okna na morze . . . bezcenny! Warto rezerwować pobyt ze śniadaniem i obiadokolacją. Posiłki smaczne, różnorodne i bardzo ładnie podane. Przemiła obsługa - uśmiechnięta, życzliwa i pomocna. Zdecydowanie polecam. Pokaż »

    2013-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.2

    ManInTravel Luck ocenił hotel Residence

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Podczas cyklicznie odbywającej się imprezy "szkoleniowej" zostaliśmy zawiezieni do hotelu Residence w Rewlu. Dobra lokalizacja, miła obsługa i fajne pokoje. Na pochwałę zasłużyło menu i sposób podania potraw podczas wieczoru pożegnalnego - Sheraton by się mógł uczyć;). Nie wiedziałem, że morze w październiku to dobry kierunek. Na pewno tam wrócę - polecam. Pokaż »

    2013-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Marcin Skabiak ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odkąd pracujemy z żoną w Islandii postanowiliśmy, że co roku spędzimy urlop w innym miejscu Polski. W tym roku wybór padł na Rewal. Po bardzo udanym urlopie obiecaliśmy właścicielce, że podzielimy się naszą opinią z innymi. Urlop 14 dniowy, koniec sierpnia, para z dzieckiem Hotel - świeżo po remoncie, o surowym wystroju bez fajerwerków. Od frontu morze, a z tyłu taras restauracyjny, plac zabaw, parking. Goście głównie z Polski, ale było też sporo Niemców. Całość czysta i zadbana. Pokój - naprawdę duży, czysty, duża łazienka i taras. W pokoju TV led, Wi - Fi (darmowe), telefon, minibarek. Położenie - to pierwsza liga. Morze na wyciągnięcie ręki, dookoła kawiarnie, knajpki, sklepiki. Wszystko to tworzy klimat kurortu letniego. Personel - miły i kompetentny. Nie robił problemów gdy o coś prosiliśmy (wanienka, parawan czy zagrzanie zupki). Pokoje sprzątane na żądanie przez wywieszenie zawieszki, to akurat popieram - nikt nie wchodzi do pokoju bez "zaproszenia". Pokojówki miłe, sprzątanie poprawne. W pokojach minibarki, ceny niższe niż w hotelowej kawiarni czy restauracji - tego nie rozumiem, odwrotnie niż wszędzie? Gastronomia - obsługa młoda i miła. Śniadanie najwyższych lotów. Produkty wysokiej jakości i świeże, duży wybór i apetycznie podane. Obiadokolacje (w cenie naszego pobytu) wybieraliśmy z dwudaniowej karty. Każdego dnia jakaś ryba lub inne mięsne danie, zupa i deser (szarlotka, lody, koktajl itd.) - byliśmy zadowoleni. Rozrywka - siłownia, gabinet masażu, sauna, plac zabaw - nic nie powiemy bo nie korzystaliśmy. My Rewal mamy już odfajkowany, ale jeśli Wy planujecie tam urlop, to szczerze polecamy hotel Rasidence. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    Magda Mk ocenił hotel Residence

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Residence w Rewalu polecam wszystkim !!!! Hotel polecili nam znajomi, ktorzy odiwedzali to miejsce niejednokrotnie. Idealne miejsce na wypoczynek, na ktory liczylismy. Do tego przy samym morzu. Obsluga na wysokim poziomie, bardzo przyjemne i czyste pokoje. Jedzenie urozmaicone. Lokalizacja blisko centrum, co rowniez na plus. Polecam wszystkim !!! Pokaż »

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny