Hotel Lillyland Hurghada ****

Ocena hotelu (134 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 3.8
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.2
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

72% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.4

    Sławomir J. ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    W hotelu bardzo słaba obsługa , bardzo mały wybór potraw . NIE POLECAM ! ! ! Barmani obsługiwali z wielką łaską ( jak by pracowali tam za karę).

    2015-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    Dariapucka123 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Drodzy podróżujący, polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi, mini aquapark to doskonała atrakcja dla całej rodziny. Hotel ma już pare lat, jest w stanie dobrym i zdaje egzamin. Jest się do czego przyczepić, ale to każdego indywidualna sprawa, Naszym zdaniem przydałby się remont. To był nasz 5 raz w Egipcie, a 3 w Hurghadzie. Mamy już porównanie. Na tydzień czasu jest ok, ale wyjeżdżając na dwa tygodnie wybralibyśmy na pewno lepszy hotel. Jak za tą cenę to może jest ok. Już teraz trochę mniej rosjanów, ale za to pełno naganiaczy przy basenie i na plaży. Z doświadczenia już wiemy, że nie warto kupować wycieczek u rezydentów, pokusiliśmy się o wycieczki w lokalnym, polskim biurze 3mtours i byliśmy zadowoleni w 100%. Polecamy! Pokaż »

    2015-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    Maciej46 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Krótko hotel opanowany przez Rosjan i to w 90%,ogólnie to nowa częśc jest ok stara porażka,ładne ogrody jedzenie coś można wybrać ale drugi raz bym nie pojechał do tego hotelu.Plaża ok przynajmiej zawsze w lagunie woda i mozna posnorkować z pomostu,polecam nurkowanie za 35 dol.z Gamalem niezapomniane wrazenia i wyprawa na rafy oraz koniecznie zdjecia 15 dol.pod wodą polecam Gamal wszystkiego nauczy b.dobrze. Pokaż »

    2015-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kemilia ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mimo, iż hotel lata młodości ma już za sobą- pozostawiam mocną 5.Wszystko było super! Wyżywienie, obsługa, czystość pokoju, reakcje obsługi na jakieś sugestie.Plaża, baseny, animacje, gościność tubylców wszystko na medal. Był to mój 3 pobyt i serio szczerze polecam !Mimo, że nasz pokój był daleko od plazy ( przy SPA) drogę nad morze pokonywało się spacerkiem w 7 minut i nikt nie narzekał. Lezaki zawsze dostępne, napoje w beach barze spoko, jedzonko w snack barze OK. Przez całe 15 dni nie było potrzeby chodzenia na obiady:)Wieczorami drinki i alko podawanae w szkle- jak ktos sobie zażyczył i to z lodem. :)Nie mam żadnych zastrzeżeń ! polecam !Córcia 4 letnia zachwycona,mąz i przyjaciele również :)Pięknie wypielęgnowane ogrody, zawsze czysta plaża i baseny. Na stołówkach zawsze wolne miejsce się znalazło, gdy tylko weszliśmy, Kelnerzy szybko czyścili stolik i donosili sztućce. Jedzenie urozmaicone, każdy zawsze sobie coś znalazł.Wykorzystaliśmy 3 wejścia do tematycznych restauracji- odmienne jedzonko niz na codzień w restauracjach :)Duzo by jeszcze można pisać, ale reasumując naprawdę warto za tą cenę lecieć do Lilly :) Pokaż »

    2014-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.0

    Mariola2014 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W Egipcie byłam już dziesiąty raz (lubię tu wyjeżdżać wraz z rodziną) więc wiedziałam czego można się spodziewać po kraju i hotelu o takim standardzie. Hotel położony jest na b. dużym obszarze (z różnych jego miejsc może być trochę daleko np. do plaży, stołówki itp.), b. ładnie zagospodarowanym – dużo zadbanej zieleni. Sam hotel składa się z kilku, a może i nawet kilkunastu mniejszych zabudowań i lata świetności ma już dawno za sobą – widać to niemal na każdym kroku. Pokoje ze starymi meblami, sprawiające wrażenie niedoczyszczonych, gdzieniegdzie konieczny totalny remont (to samo tyczy się łazienki) Obsługa dość miła i nie nachalna. Jak na hotel o tym standardzie, wyżywienie w Egipcie zazwyczaj mieliśmy lepsze – zdecydowanie większy wybór. Najgorsze i najuboższe były śniadania – sporo rzeczy wydzielanych, wciąż brakowało masła, wszystko jakby z narzuconym trybem oszczędnościowym i wieczne czekanie na filiżanki i kolejki po napoje. Podobnie było na lanchu - obiedzie. Natomiast kolacja zawsze urozmaicona (można wybierać zarówno na samej stołówce jak i na zewnątrz, gdzie na świeżo przygotowywane były różne potrawy), i zapewne każdy znajdzie coś dla siebie. Brak natomiast wina do kolacji (serwowane jest zresztą tylko w jednym barze i to dość ciepłe). Inne napoje, oprócz piwa także zazwyczaj nie były zimne, a szkoda, bo w upale zdecydowanie przyjemniej pije się coś chłodnego. Popołudniowe lody dla dzieci to porażka - stoi się w kolejce, w nieklimatyzowanym pomieszczeniu, dziecko dostaje lody w plastikowym kubeczku wielkości łyżki stołowej i nawet jakby chciało więcej nie może ustawić się po raz kolejny po porcję. Same baseny - zjeżdżalnie, zameczki, leżaki, parasole i zadaszenia chroniące przed słońcem na wysokim poziomie. Pomimo, iż całkiem miło spędziłam czas w tym miejscu, nie polecam tego hotelu – w Egipcie czterogwiazdkowe hotele mają zazwyczaj pokoje i wyżywienie o wyższym standardzie, a ten zapewne taką ilość gwiazdek zyskał za ładny teren i fajne baseny. Pokaż »

    2014-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.1

    asteroida ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      1.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam, słabe wyżywienie, brak wody do picia, duże karaluchy w pokojach, gwarantowana "zemsta faraona" gdyż owoce i warzywa są myte wodą z kranu. Pokoje zniszczone, pleśń w łazience. Nie widać aby było sprzątane. W restauracji po tygodniu dawano coraz mniejsze kubeczki na napoje. Można napisac dużo więcej lecz nie ma co się denerwować. Chcecie mieć tragiczne wakacje to wybierzcie ten hotel :( Dzieci może zachwycić basen. Pokaż »

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 6.0

    monika_8 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    to był mój 6 pobyt w Egipcie hotel super animacje najlepsze na najwyższym poziomie najlepsze animacje jakie były w Egipcie.Jedyny minus to restauracje słaba klimatyzacja ...nie da sie zjeść w takim upale . i długie kolejki za piciem jedzeniem reszta ok więcej informacji pod nr tef 518313369 a wycieczki fakultatywne polecam tylko z mustafą WITAM jak byście chcieli jechać na jakieś wycieczki polecam u niego http://www.mojegipt.com/ Egipcjanin który świetnie mówi po polsku wycieczki z nim są rewelacyjne pełne humoru na każdą wycieczkę jeździ i super wszystko opowiada będą to dla Was niezapomniane chwilę Pozdrawiam Monika. J. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2014-02-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    natusik ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecamy ten miły hotel. Spędziliśmy tam wspaniałego SYLWESTRA. Jedzenie było doskonałe i bardzo ale to bardzo różnorodne. Każdego wieczoru kolacje tematyczne. Sam obiekt bardzo zadbany i przemyślany. Ładna plaża, własna laguna i długi pomost do oglądania raf za free! Mieszkaliśmy w bungalowie. Pokaż »

    2014-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Iwona ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ten może nie jest pierwszej jakości-pokoje a tym bardziej łazienki , ale jak to mówią jedziesz wypoczywać nad wodą a nie w pokoju.Wyjazd zaliczam do udanych.Jeden największy minus tego hotelu to jest to, że jak cię wykwaterują o 12:00 to zabierają Ci opaski.Nie obchodzi ich to, że masz małe dziecko i niemasz już dostępu do stołówek.Ale całe szczęście, że tak naprawdę na stołówce nie zwracają na to uwagi czy masz tą opaskę czy też nie :) Pokaż »

    2013-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.6

    OZZINKA ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    POLECAM cena pobytu adekwatna do jakości,ogromny teren jedzenie urozmaicone(jak w arabskich krajach) mimo trwającego ramadanu obsługa bardzo miła (szczególnie w barze znajdującym się przy wyjściu na plażę barman HYDRA i AHMED -kochanie zawsze uśmiechnięci)Ludzie szanujcie ICH i cieszcie że urodziliście się w Polsce.Wycieczki kupujcie tylko od Mohamed Ali na plaży -nauczyciel arabskiego gorąco polecam.Super siłownia Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny