Hotel Lillyland Hurghada ****

Ocena hotelu (131 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 3.8
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.2
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

72% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    kemilia ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mimo, iż hotel lata młodości ma już za sobą- pozostawiam mocną 5.Wszystko było super! Wyżywienie, obsługa, czystość pokoju, reakcje obsługi na jakieś sugestie.Plaża, baseny, animacje, gościność tubylców wszystko na medal. Był to mój 3 pobyt i serio szczerze polecam !Mimo, że nasz pokój był daleko od plazy ( przy SPA) drogę nad morze pokonywało się spacerkiem w 7 minut i nikt nie narzekał. Lezaki zawsze dostępne, napoje w beach barze spoko, jedzonko w snack barze OK. Przez całe 15 dni nie było potrzeby chodzenia na obiady:)Wieczorami drinki i alko podawanae w szkle- jak ktos sobie zażyczył i to z lodem. :)Nie mam żadnych zastrzeżeń ! polecam !Córcia 4 letnia zachwycona,mąz i przyjaciele również :)Pięknie wypielęgnowane ogrody, zawsze czysta plaża i baseny. Na stołówkach zawsze wolne miejsce się znalazło, gdy tylko weszliśmy, Kelnerzy szybko czyścili stolik i donosili sztućce. Jedzenie urozmaicone, każdy zawsze sobie coś znalazł.Wykorzystaliśmy 3 wejścia do tematycznych restauracji- odmienne jedzonko niz na codzień w restauracjach :)Duzo by jeszcze można pisać, ale reasumując naprawdę warto za tą cenę lecieć do Lilly :) Pokaż »

    2014-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.0

    Mariola2014 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W Egipcie byłam już dziesiąty raz (lubię tu wyjeżdżać wraz z rodziną) więc wiedziałam czego można się spodziewać po kraju i hotelu o takim standardzie. Hotel położony jest na b. dużym obszarze (z różnych jego miejsc może być trochę daleko np. do plaży, stołówki itp.), b. ładnie zagospodarowanym – dużo zadbanej zieleni. Sam hotel składa się z kilku, a może i nawet kilkunastu mniejszych zabudowań i lata świetności ma już dawno za sobą – widać to niemal na każdym kroku. Pokoje ze starymi meblami, sprawiające wrażenie niedoczyszczonych, gdzieniegdzie konieczny totalny remont (to samo tyczy się łazienki) Obsługa dość miła i nie nachalna. Jak na hotel o tym standardzie, wyżywienie w Egipcie zazwyczaj mieliśmy lepsze – zdecydowanie większy wybór. Najgorsze i najuboższe były śniadania – sporo rzeczy wydzielanych, wciąż brakowało masła, wszystko jakby z narzuconym trybem oszczędnościowym i wieczne czekanie na filiżanki i kolejki po napoje. Podobnie było na lanchu - obiedzie. Natomiast kolacja zawsze urozmaicona (można wybierać zarówno na samej stołówce jak i na zewnątrz, gdzie na świeżo przygotowywane były różne potrawy), i zapewne każdy znajdzie coś dla siebie. Brak natomiast wina do kolacji (serwowane jest zresztą tylko w jednym barze i to dość ciepłe). Inne napoje, oprócz piwa także zazwyczaj nie były zimne, a szkoda, bo w upale zdecydowanie przyjemniej pije się coś chłodnego. Popołudniowe lody dla dzieci to porażka - stoi się w kolejce, w nieklimatyzowanym pomieszczeniu, dziecko dostaje lody w plastikowym kubeczku wielkości łyżki stołowej i nawet jakby chciało więcej nie może ustawić się po raz kolejny po porcję. Same baseny - zjeżdżalnie, zameczki, leżaki, parasole i zadaszenia chroniące przed słońcem na wysokim poziomie. Pomimo, iż całkiem miło spędziłam czas w tym miejscu, nie polecam tego hotelu – w Egipcie czterogwiazdkowe hotele mają zazwyczaj pokoje i wyżywienie o wyższym standardzie, a ten zapewne taką ilość gwiazdek zyskał za ładny teren i fajne baseny. Pokaż »

    2014-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.1

    asteroida ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      1.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam, słabe wyżywienie, brak wody do picia, duże karaluchy w pokojach, gwarantowana "zemsta faraona" gdyż owoce i warzywa są myte wodą z kranu. Pokoje zniszczone, pleśń w łazience. Nie widać aby było sprzątane. W restauracji po tygodniu dawano coraz mniejsze kubeczki na napoje. Można napisac dużo więcej lecz nie ma co się denerwować. Chcecie mieć tragiczne wakacje to wybierzcie ten hotel :( Dzieci może zachwycić basen. Pokaż »

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 6.0

    monika_8 ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    to był mój 6 pobyt w Egipcie hotel super animacje najlepsze na najwyższym poziomie najlepsze animacje jakie były w Egipcie.Jedyny minus to restauracje słaba klimatyzacja ...nie da sie zjeść w takim upale . i długie kolejki za piciem jedzeniem reszta ok więcej informacji pod nr tef 518313369 a wycieczki fakultatywne polecam tylko z mustafą WITAM jak byście chcieli jechać na jakieś wycieczki polecam u niego http://www.mojegipt.com/ Egipcjanin który świetnie mówi po polsku wycieczki z nim są rewelacyjne pełne humoru na każdą wycieczkę jeździ i super wszystko opowiada będą to dla Was niezapomniane chwilę Pozdrawiam Monika. J. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2014-02-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    natusik ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecamy ten miły hotel. Spędziliśmy tam wspaniałego SYLWESTRA. Jedzenie było doskonałe i bardzo ale to bardzo różnorodne. Każdego wieczoru kolacje tematyczne. Sam obiekt bardzo zadbany i przemyślany. Ładna plaża, własna laguna i długi pomost do oglądania raf za free! Mieszkaliśmy w bungalowie. Pokaż »

    2014-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Iwona ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ten może nie jest pierwszej jakości-pokoje a tym bardziej łazienki , ale jak to mówią jedziesz wypoczywać nad wodą a nie w pokoju.Wyjazd zaliczam do udanych.Jeden największy minus tego hotelu to jest to, że jak cię wykwaterują o 12:00 to zabierają Ci opaski.Nie obchodzi ich to, że masz małe dziecko i niemasz już dostępu do stołówek.Ale całe szczęście, że tak naprawdę na stołówce nie zwracają na to uwagi czy masz tą opaskę czy też nie :) Pokaż »

    2013-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.6

    OZZINKA ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    POLECAM cena pobytu adekwatna do jakości,ogromny teren jedzenie urozmaicone(jak w arabskich krajach) mimo trwającego ramadanu obsługa bardzo miła (szczególnie w barze znajdującym się przy wyjściu na plażę barman HYDRA i AHMED -kochanie zawsze uśmiechnięci)Ludzie szanujcie ICH i cieszcie że urodziliście się w Polsce.Wycieczki kupujcie tylko od Mohamed Ali na plaży -nauczyciel arabskiego gorąco polecam.Super siłownia Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    joanna ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ciąg dalszy poprzedniej opini. ...Generalnie obsługa całego hotelu bardzo miła i pomocna. Animacje dla dzieci, codziennie wieczorem mini disco, super zorganizowane rewelacyjny plac zabaw, kluby malucha i animatorzy którzy potrafią naprawdę dobrze i wesoło zorganizować dzieciom czas. po animacjach dla dzieci , animacje dla dorosłych , codziennie coś ciekawego. Polecamy wycieczki fakultatywne , my ze względu na dzieci 4 latka i 13, byliśmy na wycieczce miesiąca i wyspie giftun ze snurkowaniem z Alfa Staru, było super. Nie rozumiem ludzi którzy jadą i narzekają. Trzeba sobie uzmysłowić że jedzie się do krajów Afrykańskich , gdzie jest inna kultura i inne jedzenie, nie smakuje tak jak u nas, to jest ta różnorodność i możliwość spróbowania czegoś innego,.że jedzie się tam odpocząć a nie siedzieć w pokojach i narzekać że stare meble albo jedzenie nie takie, w takiej sytuacji to może niektórzy powinni jechać nad nasze polskie morze, gdzie może być słońce albo cały urlop padać, zjedzą kiełbasę albo grochówkę i będą zadowoleni. Polecam ten hotel Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 6.0

    joanna ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy z dwójką dzieci w tym hotelu dwa tygodnie, czytając niektóre opinie wcześniejsze oceniane na 00 to się zastanawiam czy ja przypadkiem albo tamci goście nie byli w innym chotelu ;-) zacznę od pokoi ,mieliśmy pokój rodzinny koło recepcji , składał się z dwóch pokoi kuchni i łazienki , zawsze czysto posprzątane ,świeże ręczniki , żadnych isektów karaluchów ani mrówek przez cały pobyt nie trafiliśmy, Ahmed naprawdę się starał i dbał o pokój. Otoczenie hotelu bardzo ładne i czyste, dużo zieleni , kwiatów , i ogrodnicy którzy już od rana o to wszystko dbają. Bary ok , nie mam zastrzeżeń, wszystko w jak najlepszym porządku. Plaża przepiękna zawsze wolne leżaki jakieś były , widoki super , woda czyściutka plaża też, można było przy brzegu nawet kraby sobie pooglądać, a z pomostu zobaczyć rafę i kolorowe rybki , trzeba mieć tylko buty do wody bo plaża jest z kamyczków i nie bardzo da się po tym chodzić na gołe nogi a i dla bezpieczeństwa jest to wskazane. Baseny w miarę czyste , przynajmniej jak coś było nie tak, to obsługa zaraz usuwała niedoskonałości (nie ma co się dziwić że takowe się zdażają skoro jest tam tyle dzieciaczków). Stołówka trochę za mała jak na ilość gości , lub poprostu trochę żle ustawiona, jedzenia naprawdę dużo różnorodnego. Każdy coś dla siebie znajdzie, naprawdę nie ma problemu a i dziwnych owoców moża można popróbować na tematycznych kolacjach. Wiele razy spotkałam się w opiniach że wydzielają jedzenie, niezgadzam się z tym ktoś się obuża że na zewnątrz stołówek dostał dwa kawałki jakiegoś mięsa lub czegoś innego , tylko że za nim stoi kolejka następnych ludzi którzy też czekają , w ten sposób dostał każdy, a jak komuś było mało to mógł 10 razy podejść po dokładkę i nie było problemu, z drugiej strony bardzo się cieszyłam że suszi dostałam dwa kawałki , bo w zasadzie mi nie smakowało i zostawiłam ale miałam okazję spróbować.Aż żal patrzeć jak na stołówce gdzie jest szwedzki stół ludzie pakują sobie bez opamiętania a potem to zostawiają . Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 4.6

    Magda ocenił hotel Lillyland

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dwutygodniowy pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany. Jadąc tam nie oczekiwaliśmy złotych klamek i czerwonych dywanów, a czytając niektóre komentarze mieliśmy pewne obawy co do standardu, miło się jednak zaskoczyliśmy. Co prawda wyposażenie pokoi ma już swoje lata, ale przecież nie po to jedzie się do Egiptu, by wylegiwać się w pokoju... Cały teren hotelu przepiękny: zadbana, różnorodna roślinność i mnóstwo alejek, którymi bardzo przyjemnie się spacerowało. Plaża bardzo duża, byliśmy w sezonie przy pełnym obłożeniu hotelu, a mimo to nie było problemu ze znalezieniem leżaków dla naszej sześcioosobowej grupy. Gorzej z leżakami przy basenach, ale wystarczyła chwila cierpliwości i wyczucie czasu :) [w porze obiadowej leżaki się zwalniają]. Czytając niektóre komentarze jestem w szoku - nie spotkałam się z tym, by w basenach pływały pety i śmieci, gdy tylko coś się pojawiło, obsługa od razu reagowała. Na stołówkach dość tłumnie, ale panowie z obsługi wyszukiwali nam stolik, gdy sami mieliśmy z tym problem. Jadąc do Lillylandu trzeba wiedzieć, że to ogromny hotel, w którym w sezonie liczba turystów przekracza 2 tysiące, a obsługa musi pracować na pełnych obrotach, by taką ilość obsłużyć. I tu wielki szacunek dla pracowników - zawsze uśmiechniętych i pomocnych. Wystarczy poświęcić im chwilę czasu, by dowiedzieć się jak pracują - dla nas to był ogromny SZOK - pracowali po 3 m-ce bez żadnego dnia wolnego, po 12-16 godzin, by później mieć tydzień wolnego i jechać do domu. Mimo tak ciężkiej pracy byli naprawdę mili, dużo z nami rozmawiali a kilku z nich podzieliło się z nami swoimi prywatnymi historiami i zdjęciami rodziny - dziękujemy im za tak miłe przyjęcie - dzięki nim ten pobyt był jeszcze bardziej udany! Świetne animacje, a nasza rodzima ekipa - Daniel, Ania i Marta to naprawdę wspaniali ludzie - będziemy ich długo pamiętać, to odpowiednie osoby na swoich stanowiskach :) 3 razy nie było wody na ok 1h - problem w całej Hurgadzie. Dużo Polaków. Szczerze polecam ten hotel Pokaż »

    2013-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny