Hotel Bone Club Svs Mahmutlar ****

Bone Club Svs

Ocena hotelu (11 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.7
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 4.8
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    3.9
    • Basen 4.4
    • Udogodnienia dla dzieci 3.6
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 2.9
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    danuta_koszalin ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel fajnie położony , wszędzie można dojść lub dojechać dolmuszami, całkowicie opanowany przez Rosjan, ale są bardzo sympatyczni i skorzy do integraci, obsługa super panowie kelnerzy przemili, animacje ciekawe , szkoda że na miejscu brak dyskoteki po za tym rewelacja ! Pokaż »

    2013-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    Monika ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w tym hotelu 29/08/2012 z chłopakiem to powiem tak ...... daleko od lotniska z 3h jazdy autokarem to troszkę męczące , my byliśmy w bloku C pokój standard czyli łóżko, balkon,tv z 2polskimi kanałami:) kibelek,lodówka,klima ,prysznic i suszarka .Jedzonko -każdy se coś znajdzie mi osobiście smakowało i kilogramów się nabrało:P lecz mój chłopak nie mógł nic znaleść ,animacje- codziennie. Większość raczej z 90% to Rosjan. W ofercie nie ma baru na plaży a jest i to miła niespodzianka ,do plaży idzie się tunelem są leżaki i parasole piasku raczej nie ma tylko takie drobniutkie kamyczki piling dla stóp lecz strasznie gorący, do wody polecam buty na skałki bo jest podłoże kamieniste i i jest ślisko woda była cudna ciepła no super lecz strasznie słona aż oczy szczypią jak naleci. Hotel się dzieli na 3 bloki i w koło też pełno bloków takie skupisko ale w sumie się tam tylko śpi więc można się przyzwyczaić. Kto nie jest wymagający chce się przespać zjeść i ruszać w drogę to polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    ramafasa ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Razem z dziewczyną bardzo pozytywnie wspominamy tydzień spędzony w BONE CLUB SVS. Hotel ok, nie było żadnych wpadek z brudną łazienką, ręcznikami itp. Panie sprzątające bardzo miłe i pomocne. Jedzenie bardzo ok, dużo i smacznie. Jedyne do czego mozna sie przyczepić to śniadania trochę monotonne, ale obiad i desery oraz przekąski między posiłkami to nadrabiały. Do plaży bardzo blisko (wystarczy przejść przejściem pod ulicą). Plaża czysta, leżaki i materace bezpłatne (co podobno jest plusem bo nie wszedzie tak jest). Baseny ok. Obsługa miła, czsami pani barmanka miała znużoną minę i obsługiwała jakby za karę ale trudno się dziwić, z tego co zauważyłem pracowała codziennie po wiele godzin :( Jeżeli chodzi o Rosjan - podobno w Turcji to normalne... Trzeba się więc przyzwyczaić do rosyjskiego. Ogólnie bardzo POLECAM :) Pokaż »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.0

    janussaa3 ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam. Spędziłem tydzień w tym hotelu i mieszkałem w budynku C. Pokój mały , ale czysty i klimatyzowany 24 h na dobę. A więc jeśli chodzi o pokój to nie mam zastrzeżeń. Plaża blisko, ale samo zejście do wody , dla osób które słabo pływają dosyć niebezpieczne. Pod wodą skały i przy wysokich falach, można się poobijać. Jak już wspominano 90 % to nasi wschodni sąsiedzi. Ja osobiści miałem dosyć tego języka i tego jak się pchali w kolejce po alkohol i jedzenie. Jedzenie , a , że jestem polakiem i zjeść dobrze lubię osobiście mi nie smakowało. Obiady dojadałem na mieście. Jedzenie bez smaku... Ale moja dziewczyna nie narzekała. Jadła owoce ::) Ogólnie wyjazd oceniam ok, do alanya blisko, wsiadamy w dolbusz i za grosze jedziemy .. Całkiem ciekawe przeżycie :) Pozdrawiam Mariannooo Pokaż »

    2012-04-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    akczokar ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Okolica piękna ale nie wspominam tego hotelu dobrze. Byliśmy jedynymi Polakami w hotelu. Przy zameldowaniu dwa razy dostaliśmy pokój z robakami ( w bloku A), trzeba było dać recepcjoniście kilka dolarów w łapkę żeby wreszcie dał nam pokój w bardziej cywilizowanym bloku C. Obsługa mówi biegle po rosyjsku, po angielsku niekoniecznie. Sami Rosjanie. Jedzenie to głównie makarony i warzywa ale bardzo smaczne. Do plaży bardzo blisko biorąc pod uwagę przejście pod ulicą co jest bardzo wygodne ale sama plaża nie jest ładna, przy wejściu do morza dużo skał, przy większych falach można upaść i się rozbić. Nie ma piasku, jest żwir. Dużo restauracji ale mało ciekawych miejsc do zobaczenia. Ogólnie polecam hotel w Alanya, to większe miasto, więcej atrakcji, więcej różnych narodowości (cały Mahmutlar to głównie Rosjanie) i ładniejsza plaża. Pokaż »

    2012-01-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    szpkasia ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nastawiony bardzo mocno na Rosjan - cała obsługa mówi po rosyjsku, natomiast po angielsku raczej słabo lub wcale. Do plaży (drobny żwirek) bardzo blisko, ale w morzu sporo skał i duże fale. Wyżywienie smaczne pod warunkiem, że lubi się wszelkiego rodzaju sałatki i warzywa - jest ich pod dostatkiem, podobnie jak słodyczy. Dużo potraw "lokalnych" z kuchni tureckiej. Zwolennicy mięsa raczej nie będą mieli czego szukać (mało, racjonowane, i niezbyt dobre). Obsługa bardzo dobra, codzienne dokładne sprzątanie, pokoje odnowione, klimatyzacja bez zastrzeżeń (byliśmy w Bloku C). Baseny poprawne, ale bez fajerwerków. Animacje wyłącznie rosyjskojęzyczne i generalnie nieciekawe. Pokaż »

    2011-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    annaabella ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam tydzień, jestem bardzo zadowolona, hotel spełnił moje oczekiwania, jestem zdziwiona ,ze ludzie narzekaja na wyżywienie. Własciwie to cały czas można coś jeść, na główne posiłki bardzo duzy wybór warzyw , sałatek , owoców, zawsze jakiś grill, dla łasuchów dużo ciast i budyni, napoje jak wszędzie. gdybym chciała jeść wszystko przywiozłabym kilka kilogramów wagi więcej. W pokojach sprzatane codziennie, ja przez cały pobyt dałam 2 EU i codziennie było p[osprzatane , a nawet leżące kwiaty na łóżkach ( mieszkałam w loku a z widokiem na morze).To prawda ,że najgorsze pokoje są w bloku B, nie ma tam lodówek i za tę samą cenę znajomi mieli gorsze warunki. Rosjan wielu ale zachowywali się lepij niż niejeden Polak. Podczas mojego pobytu było bardzo dużo Polaków. Plaża blisko, mozna wylegiwac się na brzegu , minus - zakaz kapieli nocą w morzu. Brak dyskoteki podanej w ofercie, brak siłowni. Pokaż »

    2011-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Wiktoria ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciłam 27 lipca 2011 r. z hotelu. Wypoczynek wspominam dobrze. Plaża- dostępność bezproblemowa, przechodzi się prywatnym tunelem pod drogą szybkiego ruchu, to prawda nie ma tam zwykłego piasku lecz taki drobniutki żwirek ale jest on przyjemny (dobry peeling). Pokoje fajne (m.in. suszarka, telewizor ), czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne, co do wydzielania jedzenia to robią to tylko gdy jest dużo ludzi żeby było szybciej. A co do grilla to zawsze pyszne jedzonko jest tam robione. Dwa baseny (mały ze zjeżdżalnia i większy) . Leżaki jak wszędzie zajmuję się (kto pierwszy ten lepszy). Animacje- pierwszy tydzień fatalne! To co miało być w danym czasie nie było nic nie organizowane, muzyka w niedziele nie leciała bo NIEDZIELA ! Drugi tydzień dużo dużo lepszy, dzięki zmianie animatorów, powoli się rozkręcali. Całkowicie inaczej Jak dla mnie jedyny minus to brak dyskoteki w hotelu. Wiadomo organizowali płatny wyjazd do Alanya ale to co innego niż dyskoteka na miejscu. Ogólnie polecam ! W razie pytań gg: 802833 Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2011-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    Anula1 ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel; Wszystkie hotele w wielkiej ciasnocie - blokowiska.Restauracja : (stołówka) na wolnym powietrzu tylko pod zadaszeniem ( muchy!),brak klimatyzowanych pomieszczeń do spożywania posiłków- mordęga! Posiłki: smaczne, różnorodne, każdy mógł znależćcoś dla siebie, choć takim zgrzytem było wydzielanie mięsa przez obsługę( takie mało eleganckie, ale może to wynika z wysokiej ceny mięs w Turcji?) Goście hotelowi to w 90% Rosjanie i wszystko jest z myślą o nich i pod nich( język,animacje...) Animacje odbywają się przy basenie więc zdarzyło się, że dziecko wpadło do basenu, na szczęście nic mu się nie stało.Ogólnie animacje bardzo słabe ( mam porównanie). Morze: przejście wygodne- tunelem, plaża żwirowa, wejście do morza- kamieniste i takie też jest dno morza.Pokoje: standard różny - my byliśmy w bloku "B" czysto, przyzwoicie, ale podobno najlepiej jest dostać pokój w bloku"C". Baseny: małe ale woda czysta, zjeżdżalnia czynna dwa razy dziennie, po dwie godziny ( nikt z obsługi hotelu nie pilnuje bezpieczeństwa!) Bardzo wysoko oceniamy obsługę biura Wezyr, wszystko było profesjonalnie i sprawnie przeprowadzane, czuliśmy się bezpiecznie. Podsumowując: hotel choć przyzwoity, przez te opisane wcześniej mankamenty, można zaliczyć dla dla osób mało wymagających. Pokaż »

    2010-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (0)
  • 4.7

    malina72 ocenił hotel Bone Club Svs

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W sumie OK, ale dla informacji: hotel składa się z 3 budynków: A,B,C (A-najstarszy, C-najnowszy); Jedzenie świetne, obsługa dobra, 90% gości hotelowych to Rosjanie i dlatego wszystko dostosowywane jest do nich (język, animacje...). Okolica w porzadku, we wtorki bazar, masa sklepów, barów i straganów. Wiekszość cen w dolarach, ale spokojnie mozna płacić w euro. Hotel ogólnie rzecz biorąc polecam, mozna w nim spędzić czas za rozsądną cenę, to hotel spełniajacy niezbyt wygórowane oczekiwania. Pokaż »

    2010-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny