Hotel Happy Dreams Beach Konakli ***

Happy Dreams Beach

Ocena hotelu (12 opinii)

3.6
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.0
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 3.1
    • Komunikacja 4.2
  • Pokoje
    3.2
    • Wielkość 3.6
    • Standard wyposażenia 2.9
    • Czystość 3.8
    • Łazienka 2.3
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 2.6
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    3.0
    • Basen 3.9
    • Udogodnienia dla dzieci 2.6
    • Animacje i rozrywka 2.3
    • Sport 1.9
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 3.2
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.6

    Marek ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wczoraj wróciliśmy z Happy Dreams i zdecydowanie zgadzam się z poprzednią opinią. Nic mnie nie zaskoczyło na minus a już pisanie że jedzenie niedobre i zimne to całkowita nieprawda. Jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze znajdzie. Do personelu też trzeba mieć podejście a nie chodzić z zadartym nosem i marudzić. Mnie barman nalewał tyle wódeczki ile chciałem i to samej bez dodatków. Jak na swoje 3 gwiazdki i cenę 2200 za 2 tygodnie to nie można sądzić że będzie to Hilton. Na nasz odjazd personel aż wyszedł pomachać na ulicę co przy innych osobach się nie zdarzało. Bądź miły a oni będą również i to z nawiązką. Pytajcie to odpowiem w razie potrzeby. Pokaż »

    2013-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.3

    Janek66 ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nie wiem co mają na myśli Ci którzy tak nisko oceniają ten hotel. Typowe 3 gwiazdki i tyle, bez żadnych szaleństw. I jak na ten standard to wypada hotel świetnie. Obsługa miła i pomocna, nie dawałem żadnych bakszyszy czy łapówek za obsługę. Tuż pod hotelem przystanek komunikacji miejskiej z którego można dojechać za 3 liry do Alanya. Z tego miejsca zabierają też autokary wycieczkowe. W niewielkiej odległości centrum miasta ze sklepami, restauracjami i kantorem wymiany walut działającym do późnych godzin nocnych. Warto zabrać ze sobą euro i tam wymieniać na liry, płatności na miejscu ewidentnie tylko w lirach. Oto przykład - nasz kurs w kantorze za eur to 4,20 zł tam za jedno euro dostajemy 2,6 liry a tam na miejscu płacimy za pamiątkę czy coś innego 1 euro lub 2 liry. Ceny w mieście umiarkowane. We środy duży bazar ale poza owocami nie warto tam nic kupować bo wszystko można kupić w miejscowych marketach za cenę którą na bazarze trzeba długo negocjować i tak nie da się kupić taniej niż w markecie. Reasumując hotel wart swoich gwiazdek i ceny 14 dni w all za 2.250 zł Pokaż »

    2013-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.5

    krokodyl9 ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    UNIKACJE TEGO HOTELU !!!! Ja odlıczam az mına te 2 tygodnıe- najgorsze wakacje !!!!!!!! Nıe decydujcıe sıe na pobyt tutaj- bedzıecıe zalowac !! non stop to samo- snıadanıa te same- obıady zımne- wıdzıelanıe porcjı- bradzo skromne ı brak dokladek- po 30 mınut od rozpoczecıa pory obıadowej brak dan !! brak uprzejmoscı- pokoje brudne- barmanı nıe leja tego co oczekujemy brak dostepu do wody w pokojach- trzeba kupowac napoje mımo all ınclusıve- teagedıa ZDECYDOWANIE ODRADZAM POBYTU W TYM HOTELU !!! Najgorszy hotel. w jakım przyszlo mı spedzac wakacje... wlascıwıe to "wakacje"- bo cıezko nazwac czas tutaj odpoczynkıem. relaksem ı oderwanıem od szarej rzeczywıstoscı !! Zdecydownıe hotel nıe zasluguje na 3 gwıazdkı ! W pokojach jest brod- posılkı zımne ı nıesmaczne- brak ımprez- anımacjı ı przede wszystkım dobrej atmosfery !!!! Brak zadolonych ludzı spedzajacych tutaj urlop !! Barmanı nıe leja alkoholu tyle ıle sıe chce- jak to w ınnych kurortach- sa nıemılı- nıeuprzejmı !!!! Posılkı sa bardzo uboıge- to co dzısıaj jest na obıad jutro bedzıe podane takze- tylko nıe jako danıe glowne tylko na tacce na zımno- skandal !!! o 19 kolacja- a o 19ç40 juz puste polmıskı !!!!!! To tylko kılka okropıenstw tego hotelu !! Brak lezakow- parasolı na plazy- jedna wıelka TRAGEDIA !!!!!! Pısze wlasnıe stad- z tego hotelu ı ODRADZAM WAM !!! Po powrocıe zamıeszcze zdjecıa ı przedstawıe tutejsza hotelowa rzeczywıstosc !!! Jedyne co jest nıezastapıone ı nıe mozna narzekac to pogodaç !! poza tym brak zalet !!! odradzam !!!!!!! Pokaż »

    2013-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    krzysiekwoda ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Nie trać urlopu na pobyt w tym miejscu. O 23-ciej bar jest zamknięty a oprócz trunków serwowanych wszystkim, nie kupisz nic ! Aa, małą wodę mineralną kupisz za 2 euro a dużą za 3 ...

    2013-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.2

    b0rcia ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel przeciętny,obsługa na niskim poziomie,wyganianie z leżaków na plaży jak i przy basenie bo muszą poukładać,all inclusive marny,jedzenie okropne codziennie to samo ,plaża brudna nie posprzątana,leżaki połamane, wyganianie spać przez obsługę , brak prądu po burzy,all inclusive nie działa wtedy,pokoje po burzy są zalewane wodą z balkonu, smród w pokoju,z brodzika woda się wylewa na pokoje,Polecam ten hotel tylko emerytom i seniorom.!!!! Pokaż »

    2012-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.5

    konakli ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    szczególnie nie polecam młodym ludziom nastawionym na imprezowanie. Alkohol ograniczony do minimum w opcji all inclusive... o ile mozna nazwac alkoholem sprite z dodatkiem 10ml wódki... oszczędnosc na klientach, z obsługi zadowoleni bylismy tylko z ukrainki pracujacej tam w sezonie oraz właściciela hotelu, pozostała reszta nam nie podeszła. Z pewnościa nigdy więcej tego hotelu, generalnie zdecydowanie nie polecam!!! Pokaż »

    2012-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 4.8

    biellana ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ogólnie hotel bardzo fajny, jak na tą cenę i 3 tureckie gwiazdki. Pokoje jedynie skromniutkie, ale codziennie sprzątane. Łazienka nie najnowsza, z prysznica ciekła woda. 2 osobne łóżka, głośna klimatyzacja regulowana pilotem. Telewizorek malutki, kilka programów zagranicznych i tv polonia ;P Obsługa pomocna, nie nachalna. Jedzenia dużo, dobre, ale mało mięsa. Basen czysty, głęboki 180m ze zjeźdżalnią czynną parę h/dzień. Plazą bliziutko, leżaki z materacami i parasole. Da się popływać bez butów do wody, chociaż jest troszkę kamieni małych na dnie. Alkohol w barze słabiutki, ale do woli :) Generalnie hotel nieduży, kameralny, miła atmosfera i dla nieburżujskich klientów. Można odpocząć, zrelaksować się i pobawić. 5 min spacerkiem od centrum konakli, 15min dolmuszem do Alanyi. Pokaż »

    2012-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    stasera1989 ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłąm tam w te wakacje i og,ólnie nie ma na co narzekać w końcu są to tylko 3 gwiazdki. Obsługa bardzo miła nawet mogła bym powiedzieć ze za miła, jeśli chodzi o wyzywienie to starają się urozmaicać kuchnie turecką z naszą kuchnią polską, jedzenie w fornie szwedzkiego stołu, nigdy niczego nie brakowało. Plaża od hotelu bardzo blisko wystarczy przejsc tunelem, jedyny minus że jest kamienista i niewiele piasku, morze gorące 30 stopni, choć nie zawsze czyste:( Jedyne zastrzeżenie jakie mam to do animatorki, kompletnie zagubiona osoba, same jak nie zapoczątkowałyśmy jakichś gier czy zabaw to się nie garnęła do niczego. ogólnie byłyśmy zadowolone, i chętnie pojechała bym tam jeszcze raz:) Pokaż »

    2012-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    janusz Z ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Nie ma co wymagać o trzech gwiazdek. Duży plus to obsługa ( młodzi studeńci)pomocna i usłużna. Czystość średnia i może byłoby dobrze gdyby nie zdechłe szczury pod oknem.Na plaży za mała ilość leżaków przynaimniej o połowę. Jedzenie smaczne ale bardzo monotonne codziennie to samo a z ciast przez 2 tygodnie jedno i tosamo proszkowe nasączone syropem. Z owoców królował ARBUZ i nic poza tym. Pokaż »

    2011-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    Anna ocenił hotel Happy Dreams Beach

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel można polecić raczej mało wymagającym. Oczywiście cena raczej adekwatna do standardu hotelu. Pokoje niewielkie, łazienki raczej brudne i ja nie ryzykowałam wejścia bez klapek pod prysznic. W ciągu 14 dni pobytu może raz sprzątane.Jedzenie dobre, ale monotonne, śniadania skromne. Obrusy na stolikach nie wymieniane w cale, jedynie zmiatane były miotełkami.Basen dość duży.Na plaże przechodzi się przez tunel. Plaża brudna, materace na leżaki w fatalnym stanie. Kelnerzy i obsługa baru była bardzo sympatyczna. Do Alanya ok 13 km busem, wszędzie daleko, busy zatrzymują się przy hotelu i wszędzie można dojechać. Hotel ma niski standard.Tak więc jeżeli ktoś liczy za tą cenę na coś więcej, to się niestety przeliczy. Pokaż »

    2010-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny