Hotel Nefertiti Beach Hurghada ***

Nefertiti Beach

Ocena hotelu (18 opinii)

3.7
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 2.6
    • Atrakcje w okolicy 3.2
    • Komunikacja 4.0
  • Pokoje
    3.5
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 3.0
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.7
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 3.2
    • Różnorodność potraw 3.4
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.9
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    3.5

Rekomendacja

57% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.0

    GOLEK ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Ogólnie nie polecam.Pokoje nie sprzątane,pościel i ręczniki nie wymieniane,ręczniki na plaży nie prane,jedzenie beznadziejne i ciągle czegoś brakowało,basen okropnie brudny-oka jak w rosole,codziennie wypompowywane szambo za płot-smród nie do opisania,obsługa(kenerzy) nieuprzejma,pełno ciągle napitych rusków.To tak w skrócie. Pokaż »

    2011-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    justyna000 ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel w porządku niektórzy tu ostro przesadzają, może i jest skromny (ale w końcu to 3 gwiazdki). Karaluchy i brud to ostra przesada. Jedzenie w porządku choc po 2 tygodniach mieliśmy trochę dosyc. Jedyne z czym mogę się zgodzic to, że zdarzały się braki wody. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    gorolka ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nie warto sluchac opinii ,bzdury pisza ci niezadowoleni. zgadzam sie z tymi ktorzy pisza, ze 3* wystarczaja ,obsluga przemila,jedzenie nie najgorsze,pokoje nie sa brudne,animatorzy znaja sie na swojej pracy,jedyne zastrzerzenie to stoliki na stolowce nie za czyste. baseny czyste dziennie czyszczone,blisko morze ,niczego nie brakuje.jak najbardziej polecam!!! Pokaż »

    2011-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    Beata4220 ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Niestety hotel bardzo skromny,brudny, brudne i skromne pokoje.Brakuje wody, prądu a czasami nie było nawet co zjeść.UWAGA na złodzieji.

    2011-01-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.4

    bastek3510 ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ogólna katastrofa!!!!Pokoje koszmarne :mrówki, komary ,odpadajacy tynk,złodzieje ,95% gości to ruscy.Pijący dzien i noc! Jedzenie koszmarne, caly tydzien to samo.Na stołówce wszystko klejące i brudne.Braki w dostawach prądu i wody!Omijajcie ten hotel z daleka!!!!!!! Pokaż »

    2011-01-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Ireneusz D. ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel odpowiadający standartowi. Raczej dla ceniących spokój. Specyficzna plaża z szerokim płytkim brzegiem, gdzie woda podczas odpływów jest gorąca. do głebokiego morza daleko z przerwą klifu z bogatą fauną i florą /nie trzeba nurkować żeby obserwować życie rafy, ale trzeba dopłynąć ok 200m, można rowerkiem wodnym/. Słabo rozwinięta rozrywka w nocy po północy w hotelu nie ma już co robić poza pokojem. Pokaż »

    2010-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.4

    competitive ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nie polecam!lepiej zapłacić więcej i być zadowolonym z wyjazdu. Kiedy przyjechaliśmy na miejsce przez pół dnia nie mieliśmy wody w kranie(w całym 'kurorcie nie było')bo coś się popsuło.2 dni przed odjazdem mieliśmy dopiero ciepłą wodę w łazience, bo obsługa ciągle mówiła, że ciepła woda przecież jest. Jedzenie ohydne-mała różnorodność, śmierdzi, brudne stoliki, filiżanki były popękane i uszczerbione. Kiedy poszłam do łazienki w naszej 'restauracji' nie było papieru toaletowego i kiedy o tym powiedziałam to jakiś kelner przyniósł mi brudną serwetkę ze stołu!Daleko od miasta i nuuudy.. Pokaż »

    2010-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    marter ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Czytając opinie o tym hotelu można się przestraszyć.Nie wiem kto i po co takie bzdury wypisuje.Dla mnie 3* w zupełnosci wystarczyły i hotel ten faktycznie na tyle zasługuje.Szczury , karaluchy mozna włozyc miedzy bajki.Poza tym normalną rzeczą są odpływy i przypływy morza , więc co się dziwić ,że akurat morze sie cofnęło.? Animacje na super poziomie , jedzenie urozmaicone ,a kelnerzy i barmani na pewno zadbają o humor i zabawę.Polecam ten hotel również ze wzgledu na rafę , dla osób które lubią snorkeling.A dla niedowiarków i niezadowolonych polecam 7* żagiel w Emiratach. Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    BarKuf ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Bardzo skromny hotelik. Atutem jest bliskość plaży, gdzie bez problemu można znaleźć wolny leżak. Myślę, że na krótkie pobyty dla mało wymagających turystów lub dla rodzin z małymi dziećmi, które nie poszukują rozrywek poza hotelem jest OK Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    audrey1 ocenił hotel Nefertiti Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ludzie nie narzekajcie . W ofercie pisze że to hotel trzy gwiazdkowy a nie pięcio więc nie ma co sie nastawiac na super luksusy . Dla mnie było idealnie. Jedzenie pyszne , obsługa świetna , wesoła , miła , blisko do plaży , basen pod nosem . Ja jestem zadowolona w 100 % . Wiem że wracam tam za rok . Do Hurghady i do Nefertiti Beach. Do Sakali MC'Donads można dojechać taxi lub busikiem . Polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny