Hotel Caribbean World Borj Cedria ****

Caribbean World Borj Cedria

Ocena hotelu (236 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.2
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.0
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 4.4
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

57% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    KaKasia ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    naprawde hotel godny polecenia. Spędziłam tam świetne wakacje. Animatorzy prowadzą zawody w basenach, aerobik, show wieczorami- prowadzone pod dorosłych ale dziecmi tez potrafią się zająć. Jedzenia nigdy nie zabraknie, kelnerzy na bieżąco sprzątają i donoszą salatki, owocemięca-wszystko. Hotel zajmuje bardzo dużą powierzchnie i jest tam wszystko ponieważ w okolicy jest tylko jeden market i nowy meczet. Plaża hotelowa zadbana, czysta, kiedy nie wieje woda idealna i nie ciepla, tylko letnia a więc spokojnie można sie ochłodzić. Są w niej też kraby, ale nie kąsają :) poza plazą hotelowoą, jak w całej Tunazji jest troche śmieci i wokól nie ma żadnych używanych hoteli, także oprócz nie wielu miejscowych nie ma ludzi. Kilka metrów od hotelowej plaży (po dwóch stronach) kolo wydm jest pelno dużych i ciekawych muszelek . W wodzie przy hotelowej plaży, tez można znalezc ich troche. I obowiażkowo trzeba zrobic wycieczkę do Tunisu. Rzut beretem a jest pięknie, szczególnie w Sidu Bou Said (jest tam muzeum -wstęp 6zł. a wcenie oprócz pięknego domu i wyjścia na dach zielona herbata z opuncją pod baldachimem) i niezapomniane chwile z targu ( "suk"). Na hotel można by nażekać, jesli ktoś szczególnie upierdliwy. Ogólnie nie jest super wypasny i elegancki, ale czuć luz i wakacje, i Tunezyjski klimat (cały czas się dzieje), jest bardzo kolorowo, oprócz muzyki słychać ptaki i cykady. Jeśli ktoś chce poczuć wakacje to właśnie tam. Brdzo bardzo polecam, ale dla osób które nie szukają luksusów w Afryce, a chcących odpocząć, pobawić sie, coś zwiedzić albo wszystko za jednym zamachem :) Pokaż »

    2014-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    Renia73 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam z tego hotelu. Było super. Za taką cenę nie można narzekać :) Wstyd tylko za ludzi jak się zachowują w restauracji( bez komentarza....).masakra jakaś....plaża fajna,obsługa fajna,pokoje codziennie sprzątane :) Dla niewymagających osób polecam ;) Pokaż »

    2014-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.9

    turysta_4 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam, bardzo czysty i przyjemny hotel, szeroki wybór atrakcji.

    2013-11-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 5.5

    Julek XD ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wakacje były bardzo udane. Co prawda, musielismy 3 razy zmieniac pokój,bo na dole smierdziało, ale szybko załatwiliśmy sprawę. Jedzenie pyszne, plaza bardzo ładna. Jedynie jak sie wyjdzie to kompletna dzicz.

    2013-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.4

    Daniel ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z pobytu w tym hotelu - trzy rodziny z dziećmi w wieku 6 - 12 lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z samego hotelu jaki i obsługi. Negatywne opinie o tym hotelu jakie znajdują się na różnych portalach są bezpodstawne. Hotel jest czysty, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki itd. Obsługa w restauracjach i barach bardzo przyjazna i miła - był jeden wyjątek :) Być może to kwestia ramadanu, który był podczas naszego pobytu. Jedzenie dość urozmaicone, niczego nie brakuje. Może oprócz frytek w snack barze. Animatorzy rewelacyjni. Duże uznanie dla Oli, Magdy i Piotrka z SUN&FUN - nie wiem skąd mają tyle siły w tym upale :) Animacje z ich udziałem - rewelacja. Aqua Park płatny 6 DNT za osobę- bez rewelacji ale można się fajnie pobawić - dorośli i dzieci. Ogólnie pobyt uważamy za udany i polecamy ten hotel dla innych. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2013-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (3)
  • 5.7

    dorota1964 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wczoraj wróciłam z tego hotelu byłam tam z 14 letnią córką i powiem szczerze ze córka nie chciała z tam tąd wyjeżdżac..Baseny super,czystośc nie mam zastrzezeń,alle animacje to jest wyższość nad innymi hotelami byłam juz w Tunezji,alle takich przedstawień jakie są w tym hotelu jeszcze nie widziałam.Polscy animatorzy z sun7Fan sąsuper,oprócz nich okk 30 animatorów z róznych stron świata ogólnie jest bardzo fajnnie.Jedzenie jakk jedzenie,ale ludzie to ja nnie wiem co w domu jedzą bo tam na sniadanie było wszystko co ja mam w domu przez miesiąc wiec nie wiem czego ktoś się spodziewał.Ja i moja córka jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu w tym hotelu.Pollecam!!!! Pokaż »

    2013-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.5

    Maria Wojtylak ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Wyżywienie dobre i dużo. Codzienne ćwiczenia, aerobik w wodzie, nauka tańca, wieczorne show w amfiteatrze nie pozwalały się nudzić. Polecam osobom pragnącym odpocząć na miejscu, bez dodatkowego zwiedzania, lubiącym kąpiele i plażowanie, nie lubiącym wydawać pieniędzy. Dla rodzin z dziećmi i starszych osób. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2013-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    olusska ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    WAKACJE NAJLEPSZE W ŻYCIU!! Hotel idealny, panuje tam najlepsza atmosfera do wypoczynku jaka można sobie wyobrazić, jedzenie dobre, przy pożegnaniach z animatorami aż łezka mi poleciała. Wiele atrakcji dla dzieci oraz dorosłych(water polo, zawody w noszeniu jajek między nogami, mini golf). Obsługa miła, w razie kłopotów szybko reagują, znaja dużo języków. Jedyne co mi sie nie podobało to to, że tak krótko to trwało. Pokaż »

    2013-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)
  • 4.3

    Asia G ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam! Byłam w tym hotelu wraz z koleżanką w sierpniu 2012 ( 2 tyg.). Hotel lata świetności miał za sobą, ale ludzie! czy wy jedziecie spędzać całe dnie w pokoju? Do spania, wykapania się wystarczał. Baseny rewelacja, mega duże i to nie prawda, że określony basen dla określonego koloru bransoletek. Wstęp był na każdy. Nie dotyczy to restauracji, restauracje przeznaczone dla określonego koloru. I tu niestety największy minus- mianowicie jedzenie. Krótko mówiąc, miałam wczasy fitness- bez jedzenia :D tylko arbuz na zmianę z melonem. Animacje i animatorzy najlepsi na całym świecie! Zabawiają przez calutki dzień, organizują zabawy, ćwiczenia itd - nie ma chwili na nudę! Wieczorne show - majstersztyk! Codziennie coś innego, zabawnego. Naprawdę nie można się nudzić. Codziennie także dyskoteka do 2/3 w "bunkrze", ale atmosfera świetna, można pobawić się z gośćmi jak i animatorami ;) Serdecznie polecam! W razie pytań można pisać - asiaa.g@wp.pl , chętnie pomogę!! :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 1.3

    Martol ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Opinie negatywne są w pełni zasadne. Jedzenie okropne.Czasem zastanawiałam się, czy dla ludzi,czy dla zwierząt.Porażka dla dzieci,nie mają co jeść.Restauracja bez klimatyzacji z zaduchem,brudne serwety,chodzące koty przy stołach,a po stołach ptaki zjadające pozostawione okruchy.Podział turystów polakom nawet nie wolno przechodzić koło basenu i restauracji dla niemców i francuzów.ochraniarz zaraz wygania bo tam są inne opaski.Syf przy pokojach i w pokojach pokazany na zdjęciach odzwierciedla rzeczywistość.Nie ma gdzie wyjść.Nie polecam hotelu i biura oasis tours.Szkoda czasu i pieniędzy,jedziemy,aby wypocząc w miarę godnych warunkach,których tam NIE MA. Piszę,aby przestrzec przed zakupem tej oferty szczególnie rodziny z dziećmi bo cena i zniżki dla dzieci kuszą.Mając wiedzę po pobycie nie pojechałabym tam z rodziną kolejny raz nawet za darmo. Pokaż »

    2013-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny