Hotel Caribbean World Borj Cedria ****

Caribbean World Borj Cedria

Ocena hotelu (236 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.2
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.0
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 4.4
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

57% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    maciejdm1 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w 2010 r (w opcji wyboru daty nie ma możliwości wpisania wcześniejszej daty niż 2011r)Hotel duży i piękny,duzo zieleni składa się z dwóch części dostępnych dla wszystkich. Piękna plaża ,snackbar na plaży i disco-super. Nie przepadam za ,,egzotycznym'' jedzeniem , ale głodny nie chodziłem. Alkohole niezbyt dobre, ale mieszaliśmy Muskat z piwem i było o.k. Animacje ,zabawy sportowe i wieczorne występy na bardzo wysokim poziomie,nie można było się nudzić. Pokój miałem duży z piętrem w bocznym budynku głównym na pierwszym piętrze(zdjęcia są w opisach katalogowych).Poza hotelem nie ma nic ciekawego ,miejscowe budynki ze sklepikami podobnymi do naszych warzywniaków (można było kupić papierosy bez akcyzy za 7 zł).Ogólnie bardzo dobrze wspominam ten wyjazd i polecam wszystkim. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2013-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)
  • 2.5

    tomekgoebel ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Byliśmy na wczasach z OASIS Tours. Hotel mający swój najlepszy czas 20 lat temu.Teraz zaczyna sypać się i upodabniać do ruiny. Wokół hotelu jedno wielkie śmietnisko, nie ma gdzie wyjść na spacer. Obsługa nie reaguje na żadne reklamacje-brak TV, słaba klimatyzacja, połamane leżaki. Podczas dnia brakuje ręczników, gdyż hotel posiada jedną ich zmianę i zabiera je do prania. W jadalni epidemia Rosjan, którzy wszystko zjedzą i oczyszczą naczynia do czystego. Późniejsza reklamacja przebiegała długo, łącznie z wezwaniem do zapłaty - biuro OASSIS TOURS jest nieuczciwe i nierzetelne - NIGDY WIĘCEJ! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 2.0

    dora7211 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Koszmar !! Jedzenie masakra tylko pizza i makaron naprawdę nie było co wybrać do jedzenie.Jednego wieczoru wyszłam z kolacji bo nie było co zjeść a kolejka za pizzą i makaronem gigantyczna.Po 5 dniach mąż trafił do lekarza na kroplówki , następnego dnia koleżanka a ja zaraz po lądowaniu .Bardzo fajne animacje i animatorzy , basen i plaża ok , aha jest jeszcze możliwość zapisania się na kolacje tematyczne ale nic specjalnego może trochę lepsze jedzenie .Sam basen bardzo fajny ale nie polecam tego hotelu .Zastanówcie się dobrze czy tak niska cena o czymś nie świadczy .Mnie też skusiła cena.Byłam już wcześniej w Tunezji ale tych dwóch hoteli nie da się porównać jak 5 do 2 .Pozdrawiam wszystkich. Pokaż »

    2013-02-06
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 4.6

    Rajdowiec ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Najlepsze wakacje w życiu. Może nie jest za czysto ale da się przeżyć. Baseny rewelacja.POLECAM. PLAZA-boska,woda boska.POLECAM Obsługa na 4 Animatorzy świetni. Pokoje - dają rade(tylko do spania) Codziennie występy na scenach dla dzieci i dla dorosłych. Rano trzeba sobie zajmować leżaki na plaży i na basenie( ale to normalka ,jak wszędzie) Ośrodek duży ,można sobie pochodzić spokojnie. Bary przy basenach,plaży bardzo dobre. Plaża tylko dla hotelu,tubylcy nie mają wstępu (co jest wielkim plusem) Jedzenie troche monotonne, owoce za to pyszne. Piwo + sprite= smaczne :) Niestety lepiej dać na recepcji troche w łape :( Ale generalnie POLECAM.!!!! :D Pokaż »

    2013-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)
  • 2.2

    malgorzata_5 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.6
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    MASAKRA!!!! tak brudnego i zaniedbanego hotelu jeszcze nie widziałam. Ogólnie hotel składa się z 3 części. 1 - syf totalny - lokują tam Polaków i Ruskich, 2 - bungalowy - syf - Rosjanie, 3 - dość przyzwoita - Czesi, Włosi, Anglicy. W trzeciej części gdzie udało nam się ulokować jedzenie było nie urozmaicone ale dało się zjeść. Raz w tygodniu organizowany wieczór tunezyjski i wtedy można było naprawdę pojeść. Na kolacje a la carte nie warto iść bo podają to samo co na głównej restauracji. Obsługa - różnie bywało z uprzejmością, lecz w pokoju zawsze ładnie posprzątane. Wyjazd był we wrześniu i trafiliśmy na porę wylęgu komarów, obsługa nic nie reagowała i niczym nie pryskała. W nocy nie dało się wysiedzieć na powietrzu bo cali byliśmy oblepieni w komarach (OFF nic nie daje), kupiliśmy ich maść i to odrobinę łagodziło. Plaża czysta szeroka można powiedzieć, że ładna. W poniedziałki organizowany kurs wind serfingu. Podczas przypływu widziałam meduzy ale tylko w jeden dzień. Troszeczkę o pierwszej części gdzie byliśmy 1 noc :( Okno balkonowe zamykane na patyczek, w pokoju dużo robactwa, restauracja wyglądała tam jakby nigdy tam nie sprzątali, jedzenie było okropne, nawet wyglądem odpychało, obsługa nie zainteresowana niczym, wokół basenu otaczające nas plastikowe kubki i talerzyki, obdarte murki. Ah i jeszcze jedno zachowanie Polaków i Ruskich to było najgorsze co mogło być - ledwo ustojący na nogach, wulgarni i ciągle szukający zaczepki (ta część idealnie pasowała do nich) Pokaż »

    2013-01-23
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 1.7

    Jarek zwany Karlikiem ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Totalna masakra . Wszelkie negatywne opinie są w pełni uzasadnione , a te pozytywne to chyba piszą ludzie , którzy pierwszy raz wyjechali za granicę Brud , smród i ubóstwo . Dodajcie do tego wszechobecne komary , podpaski pływające cały dzień w basenie i plastikowe , niebieskie kubki wielorazowego użytku , które kelnerzy wyciągali z koszy na śmieci . O jedzeniu z recyklingu nie będę już pisał . Brawo Oasis za takie nabieranie klientów Pokaż »

    2012-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (3)
  • 2.1

    Bogdan P ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam. Nie będę się rozpisywał jak ktoś chce dokładny opis hotelu to widziałem na gazeta.podróże.pl w wyszukiwarce nazwa hotlu i znajdziecie. To jest mój 8 wyjazd do krajów arabskich. Wszystkie uwagi dot. hotelu to prawda. Brak klimatyzacji w pokojach, nie ma co jeść tylko makaron i bułki, animacje naprawdę średnie. Czystość żenada, wszyscy grupa 14 osób prez 10 dni z 14 byliśmy chorzy. Nie jedżcie do tego hotelu, nie patrzcie na to że jest taniej o 1000 zł czy 2000 bo będziecie żałowali. Prawda jest taka że trzeba wybierać dobrych operatorów. Ja zawsze jeździłem z TUI a coś mnie podkusiło z OASIS ( oczywiście cena). Żałuję stracone pieniądze. Ogólnie w Tunezji polecam Hotel Djerba Sun najlepsze animacje kabaretowe i kolacje jakie widziałem ( z czymś takim nie spotkałem się nawet w Egipcie). W Egipcie polecam Aqua Vista ( bardzo dobry hotel, restauracje tematyczne do dowolnego korzystania, śródziemnomorska pycha), Jungle Aqua Park pomimo parku wodnego coś mu brakuje, Alf Leila Wia Leila (niby jeden z najlepszych hoteli mnie się nie podobało, wszyscy wylondowaliśmy na kroplówkach, sprawy żołądkowe). Nie jedźcie do Carribean myślałem że u arabusów wszystkie hotele są podobne, ale nie czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Pokaż »

    2012-11-11
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (1)
  • 4.3

    majkelmajkel ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Na wstępie zaznaczamy, że jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i będziemy go długo i mile wspominać. Opinie na temat komfortu i obsługi w hotelu zamieszczone na portalach są wg nas mocno przesadzone. Faktycznie zakwaterowano nas w bungalowach o średnim standardzie i prawdą jest również, że Polacy korzystający z usług biura OASIS TOURS są kwaterowani w najmniej reprezentacyjnej części hotelu jednak wynika to raczej z umowy jaką ma OASIS z hotelem i ceny jaka mu płaci. Pokój nie był do końca przygotowany na nasz przyjazd, a klimatyzacja chodziła, acz z marnym efektem.Trochę śmierdział stęchlizną.Jednak zupełnie nie popsuło nam to wrażenia,bo to nie jest najważniejsze. obsługa pokojowa codziennie czuwała nad porządkiem(szczególnie jak się zostawiło kilka dinarów na stole). Na stołówce bez problemu można było znaleźć coś dla siebie, a desery wprost nie do przecenienia:)Fakt smaki specyficzne , ale jest wybór dań europejskich dla niejadków.Nie rozumiem czepiania się o byle co!!! warto spróbować pysznych oliwek. Z żadnego baru nas nie wypraszano jak to sugerują niektórzy!!. Codzienne atrakcje umilały nam czas, a na wieczorne kabarety,pokazy taneczne czekaliśmy przez cały dzień. Podsumowując, spędziliśmy bardzo mile chwile, poznaliśmy przesympatycznych ludzi i żal było wyjeżdżać... Jak się chce dobrze bawić to na prawdę nie wydziwia się i marudzi. Pokaż »

    2012-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (7)
  • 2.7

    DOROSIA ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.7
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    To co zobaczylam to horror brud smrod i ubustwo.Pokoj wymienialam za dodatkowa oplata 4 krotnie w zadnym nie dzialala klimatyzacja,zadna z wnd rowniez..4dni deszczu spowodowaly haos i balagan woda lala sie przez sciany i brakujace elementy dachow.Posciel czarna a reczniki niczym scierki od podlog.Porcje zywnosciowe wydzielane,a nalesniki z kazdym dniem malaly,za drugim sadzonym jajkiem stalo sie w kilometrowej kolejce.Ziemniaki z poprzedniego dnia znalazly swoje miejsce w fasoli, salatce a nawet sosach.Salatki to jedynie biala i czerwona kapusta,a zamiast fety zolty ser w kostkach.Na sztucce czekalo sie w nieskonczonosc,az odechciewalo sie jesc.To tylko namiastka tego co zobaczylam.Nigdy wiecej za tak duze pieniadze do takiego syfu.Uklony jedynie w strone animatorow,ktorzy bawili nas i nasze dzieci dzien i noc ,bo sa to ludzie na swoich miejscach i dzieki im za to. Pokaż »

    2012-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (2)
  • 3.8

    Agnieszka ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Spędziłam w tym hotelu 2 tyg w lipcu '12 z rodziną. Hotel jest już starszy co widać gołym okiem. Co ważne jest podzielony na 3części (Polacy w większości znajdowali się w tej najstarszej i najmniej zadbanej, ale to i tak zależy od szczęścia, bo bywa różnie z przydziałem) tzn. każda część posiada inny kolor opaski, a co za tym idzie każdy kolor ma swoją 1 restaurację (nie wpuszczają do innej chyba że się załatwi od kogoś inny kolor opaski ;D). Jedzenie w restauracjach jest takie samo. Różnią się one wyglądem, czystością.Przyznam, przez pierwsze 3 dni myśleliśmy, że będziemy głodować, bo jedzenie było OHYDNE! Później się nagle poprawiło i było już dobrze. Pizze, mięso, makarony, ciasta, lody, owoce, a la kebaby, naleśniki itp Drobna uwaga: Na pizze jednak poza restauracją czasami trzeba było czekać ok. 30 min nawet (ok 5 osób)...kucharzowi się nie spieszyło i to pokazywał. Pokoje-zależy jak kto trafił mówiąc szczerze. U nas w całym budynku akurat nie działała klimatyzacja albo była b. słaba, a upał niesamowity. Pokoje szare, puste, codziennie sprzątane (dla wymagających - niedokładnie), ale na szczęście nie przyjechaliśmy spędzać dni w pokoju.Dało się jakoś przeżyć. KOMARY!Bardzo fajne finezyjne baseny o różnych wielkościach (można korzystać z wszystkich dla jasności), sympatyczna piaszczysta plaża, piękne widoki, zachody. W hotelu znajdują się również różne gry, boisko, płatny (niestety)aquapark-6din/dzień. Animacje-perfekcja! Wszystko dopracowane! Dzięki nim wakacje były bardzo udane. Nie ma się kiedy nudzić. Wspaniałe wieczorne show dla dzieci i dorosłych. Dzienna rozrywka urozmaicona przy basenach, na plaży. Wieczorem dyskoteka.Śmiech i zabawa! Nie do opisania!Obsługa miła i wesoła.Są ratownicy pilnujący bezpieczeństwa. Ogółem hotel nie należy do luksusowych. Czystość średnia a nawet mniej(i to nie, że arabskie kraje. Widać różnicę porównując np z Egiptem), nie ma nic poza hotelem, ale jest i trochę plusów. Przyjazny i rodzinny, zapewnia ROZRYWKĘ i miłą atmosferę. Dużo opinii bardzo PRZESADZONYCH: wszystko na 1? ! A jak ktoś napiszę trochę pozytywnie to rzut jakiejś elity na: opinia niepomocna..bo? Powinni wystawiać to ludzie, którzy tam jeszcze nie byli a nie wierni krytycy! Pokaż »

    2012-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny