Hotel Caribbean World Borj Cedria ****

Caribbean World Borj Cedria

Ocena hotelu (236 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.2
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.0
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 4.4
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

57% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Monia78 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze mogę polecić ten hotel.Mieszkałam z koleżanką tuż przy plaży w pokoju nr 77,czysto,bez przykrych niespodzianek.Jedynie co przeszkadzało to hałas i gwar dobiegający z dyskoteki,która znajduje się na wprost pokoju.Jedzenie dobre,przewaga warzyw,makaronów,rybki smaczne,koleżance smakowało mięso-mnie nieszczególnie,bagietki,masełko,rogaliczki półfrancuskie z czekoladą i bez,ciasta,ciasteczka wyśmienite,kawa bardzo dobra.Piwo mają nawet dobre,wino-gdyby było schłodzone może byłoby lepsze.Nie chorowałyśmy tak jak się to przytrafiło innym.Morze było ciepłe nawet nocą,niestety zawiodła parę razy pogoda,ale i tak dobrze się opaliłyśmy.Polecam wycieczkę na wielbłądach za 40 dinarów od osoby,animacje udane,można potańczyć wraz z ekipą przy tunezyjskiej muzyce.Łezka mi popłynęła,gdy wczoraj wyjeżdżałyśmy (tj.15.IX.2012) ... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (14) »

    2012-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 0.0

    milosz762 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wróciłam z ośrodka wypoczynkowego Oasis tour w Borji Cedria w Tunezjii ostrzegam o złym wyposażeniu pokoi hotelowych DBL ( tzw bungalov ) w Starej cześci Hotelowej . Pokoje ciasne ciemne ( bunkry ) często bez klimatyzacji, bez czynnego telefonu brak ręczników itp plaga komarów!!!!!!!!!!!!!!! tak złe warunki hotelelowe zaproponowane były szczególności turystom Polskim . Nowa cześć hotelowa z wszelikimi wygodami była przeznaczona dla turystów Sowieckich!!! Poza tym wyżywienie all inclusiv wyśmienite obsługa miła , Przewodniczka Pani Małgorzata bardzo ciekawie i oprowadzała wycieczki Turystka z Krakowa 2012 Pokaż »

    2012-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 4.5

    panimani ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Tydzień spędzony w hotelu uważam za bardzo udany. Pogoda dopisała, woda w morzu cieplutka, plaża duża, piaszczysta. Leżaków na tyle dużo, że można zawsze znaleźć wolny. Zdarzają się lekko połamane, ale przy tylu ludziach to się zdarza. Dziwią mnie negatywne opinie niektórych ludzi na temat jedzenia. Moim zdaniem, jeśli ktoś chce jeść to co w Polsce, niech jeździ nad Bałtyk. Tunezja to inna kultura i inne jedzenie. W stołówce był naprawdę duży wybór, wiele potraw powtarzało się, ale nie trzeba przecież wszystkiego jeść w tym samym czasie. Jeśli zabrakło talerzy lub sztućców, wystarczyło chwileczkę poczekać, a kelnerzy zaraz przynieśli czyste. Ja nigdy nie byłam głodna, ani spragniona. Może jeśli ktoś pojechał do tego hotelu, żeby imprezować i nie trzeźwieć, to mógł być zawiedziony, chociaż alkohol lokalny ( taki sobie) był non stop do późnego wieczora za darmo. A że na ulicach brudno? No cóż, to nie Europa, inne zwyczaje. W Polsce jest jeszcze gorzej, bo my przecież jesteśmy tacy cywilizowani, a nie mamy oporów rzucać butelki, papierki i inne śmieci na ulicę, choć kosz stoi 2 metry dalej. Animatorzy bardzo mili, rozrywek w sam raz. Dzieciaki mają co robić; są wycieczki, korty tenisowe i inne atrakcje. Ale jeśli ktoś oczekuje luksusów, niech lepiej tam nie jedzie. Od razu lepiej na Hawaje, Karaiby albo na księżyc. Serdecznie pozdrawiam! Pokaż »

    2012-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 3.3

    xxg ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Na początku pare słów o biurze OASIS. Latamy co roku, w te wakacje zdecydowalismy się pierwszy raz skorzystac z usług tego biura.Nigdy w życiu nie miałam do czynienia z takim brakiem profesjonalizmu. Przy odprawie bagażowej dowiedzieliśmy się, że mamy międzylądowanie w Gdańsku. Droga powrotna to istny koszmar. 27.08 rezydentka nie posiadała żadnych informacji o wylocie(29.08 to dzien wylotu na umowie), musieliśmy na własną rekę dzwonić do biura Oasis do POLSKI i dzięki temu dowiedzieliśmy się, ze lecimy do WARSZAWY, a do Katowic mamy transfer busem. Oczywiście z hotelu wyjechaliśmy już 28.08, także oasis lubi skracać wakacje klientom. Co do hotelu - ogromny kompleks, składający się z 3 hoteli (Caribbean, Azur, Sun Beach Resort). Polacy trafiają do tego ostatniego (zielone opaski). Niestety, drodzy rodacy, nie dziwmy się temu :) Lokują nas tam ponieważ polscy turyści sprawiają najwiecej problemów, zachowują się jak totalne wieśniaki.. latają talerze, kłótnie itp. (kiedyś było inaczej, wszystko wyjasniła nam animatorka z Polski:)). Pokoje okej, duże, czyste, sprzątane dziennie. Klimatyzacja to poprostu mocny nawiew, ale gdy rano ją włączaliśmy, to do wieczora pokój był bardzo schłodzony. W pokoju nie znaleźliśmy żadnych mrówek i tym podobnych, natomiast komary pojawiały się tylko na plaży. Baseny duże, czyste. Plaża piaszczysta, sprzątana, darmowe kajaki i windsurfing. Animatorzy świetni, dzieciaki mają prawdziwy raj, ale i osoby dorosłe napewno nie będą się nudziły. Jedzenie dla mnie to istny koszmar, może to poprostu ich arabskie przyprawy i styl gotowania, dla mnie całkowicie niezjadliwe. Mały wybór potraw, na śniadaniu codziennie kolejki po jajecznice i naleśniki(stanie okolo 20minut), brakowało noży i widelców. Polecam chodzić na posiłki odrazu gdy otworzą stołówkę. Alkohol regionalny -ohyda, zaopatrzcie się dobrze w polskie trunki :)) Chorób żołądkowych nie mieliśmy, trochę schudliśmy, ogólnie wakacje udane, chociaż nigdy więcej nie wybiorę się do Tunezji. :) Pokaż »

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (2)
  • 5.9

    ryszard ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecam ten hotel! ;) wszystko jest na plus pyszne jedzenie duży i przestronne basen Animatorzy the best j :) plaża piękna i czysta obsługa bardzo dobra bardzo lubią polaków! ;)) pozdro

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (8)
  • 4.3

    agaada ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam z koleżanką i z dziećmi 29.08- 05.09.2012.- ja osobiście drugi raz w tunezji. Hotel na dużej powierzchni, 3 ogromne ładne baseny, plaża szeroka - atrakcje kajaki i windsurfing , morze cieplutkie,leżaki.Dużo polaków i rosjan. Na dzień dobry łapówka -dostałam pok na 2 pietrze nie było mrówek ale uwaga są komary warto zabrać coś na nie i po ugryzieniu. Pokoje skromne ale ok sprzątane codziennie z TV i suszarka. Jedzenie dla mnie masakra jedliśmy tylko płatki, naleśniki i bagietki obiad pizza i frytki, owoce a oprócz tego były ziemniaki ryż i różne sosy, spagetti. Napoje tradycyjne fanta cola sprite soda soki -na plaży tez, alkohole- ich whisky, wódka i piwo wiec niedobre. Dla dzieci mini klub i mini disco, animacje są raz lepsze raz gorsze trzeba trafić w basen na którym bardziej jest rozkręcone - dużo animatorów. Codziennie show wieczorne i dyskoteka do 2.00. na terenie hotelu kilka sklepików jedzenie i pamiątki, raz w tygodniu targ. Za bramą miasteczko dziura nic nie ma, do tunisu mówili ze warto taxi ale nie miałam na to czasu. Ogólnie było bardzo miło, pobyt udany, dzieci zadowolone. 7 dni za 1300 zł polecam Pokaż »

    2012-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.7

    mariusz pol ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam przyjechalem 30.08 moge polecic to miejsce,,negatywne opinie wystawiaja chyba ludzie ktorzy oczekuja w krajach arabskich zlotych klamek.Obsluga bardzo mila i kulturalna,pokoj sprzatany codziennie duzy czysty klima ok,jedzenie faktycznie monotonne makarony makarony i jeszcze raz makarony,duzo ryb,nigdy nie brakowalo talerzy czy widelcow,ciasta i owoce super,zawsze,nawet wybredny turysta znalazl dla siebie cos do jedzenia.Alkohol ich lokalny ale lal sie strumieniami od 10rano do23 tak samo napoje i drinki kolorowe codziennie wieczorem.Podziekowania dla barmanow,kelnerow i obslugi.Wielkie uklony dla animatorow poprostu rewelacja wypelniali czas na maxa zadne dziecko sie nie nudzilo poswiecali sie swojej pracy z wielkim sercem POZDRAWIAM i DZIEKUJE(MONICE,GABI,SCOOBI-DOO,JOJO,TITI,DJ-KIKOS,COCO,BIKO) i wszystkim pozostalym Trzymajcie dak dalej.Mini-Disco i wieczorne wystepy na duzej scenie REWELACJA.Bylismy w 2 rodziny z dziecmi 2-tygodnie bylo super nie chorowalismy korzystalismy ze wszystkiego oczywiscie w granicach rozsadku.Robactwa nie widzialem zgoda bylo troche mrowek na terenach zielonych przy basenie ale jak turysci zostawiaja po sobie chlew to niestety musza byc,jestem polakiem i czasami wstydzilem sie za swoich rodakow a później pisza negatywy BROD,SYF ITD.Lezakow nigdy nie brakowalo.Baseny duze czyste sprzatane.Za taka cene polecam wszystkim mniej wymagajacym. Pokaż »

    2012-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (9)
  • 0.0

    przem1sz ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Obiecałem sobie , że muszę napisać opinię ku przestrodze. Widzę jakieś pozytywne komentarze. Dla Polaków i Rosjan to miejsce zdrowotnie niebezpiecznie. Kompleks podzielony jest na trzy obiekty: paski zielone *** (tutaj niestety kwaterują Polaków i Rosjan), paski żółte ***+ i paski niebieskie ****(tylko dla włochów, francuzów i wybrańców). My pierwszego dnia po zakwaterowaniu w części zielonej postawiliśmy się , sami znaleźliśmy w części żółtej pokoje i wymusiliśmy przeprowadzenie nas, znajomi poznani w samolocie w czasie powrotu wymusili telefonem do konsulatu przeprowadzkę do niebieskiej, dwóm rodzinom nie starczyło determinacji i wyjechali karetkami do szpitala, pozostali mimo wszystko przeżyli. Istnieje uzasadnione podejrzenie, że niezjedzone żarcie z części niebieskiej ląduje w części żółtej a niezjedzone w żółtej ląduje w części zielonej- w przypadku mięs to już tylko żyły i kości. Nie dziwię się komentarzom pozytywnym dotyczącym położenia, basenów i animatorów - tu jest nieźle. Ale warunki sanitarne i żywnościowe gdzie kwaterowani są Polacy mogą całkowicie zmarnować urlop. Uważam , że oferta jest zwykłym oszustwem, ja wybrałem hotel **** ale nikogo to na miejscu nie obchodzi. Rezydentka wmawia , że różnic nie ma ale sama stołuje się w klimatyzowanej restauracji części niebieskiej. Np. dla lubiących ryby, w naszej żółtej serwowano ogony i głowy, w niebieskiej środkowa część ryb - czyli to co najczęściej jadamy w domu (informacja potwierdzona - nie wiedzieliśmy o tym wcześniej) a zielonej głowizna. Ci z zielonej nie mają prawa korzystać z innych kolorów, my z żółtej nie mogliśmy korzystać z niebieskiej a Ci z niebieskiej mogą korzystać ze wszystkiego (z oczywistych powodów rzadko korzystają z tego przywileju) i w ten sposób Polacy nawet nie wiedzą , że można jeść i żyć tam inaczej. Myślę , że jako klienci to my swoimi nogami i pieniędzmi wybieramy , którzy operatorzy i z jaką ofertą powinni pozostać na rynku. Udanych wakacji. Pokaż »

    2012-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (0)
  • 1.9

    Karolina ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      3.4
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byłam w tym hotelu z rodziną pod koniec czerwca. Ogólnie oszustwo ze strony OASIS TOUS. Zakwaterowali nas w części z zielonymi opaskami czyli tak naprawde w hotelu SUN BEACH RESORT ***. Wszystko niezgodne z ofertą. Stołówka bo nie mozna tego nazwać reastauracją - tragedia. Brudno, duszno, brak klimatyzacji, brak jedzenia, obtłuczone naczynia, brudne sztućce. Kolejki za wszystkim. Po omleta czy naleśnika trzeba było rano stać ok 20 min. Na obiad i kolacje ciągle to samo. Głównie jakieś sosy, bakłażany i cukinie. Mięso generalnie niezjadliwe, żylaste, twarde a w kurczaku znajdowaliśmy pióra. W menu dla dzieci tylko makarony.Z oferowanych Snack barów (kilku) mogliśmy korzystać tylko z jednego, w części zielonej. Dwa oddzielne stanowiska, jedno po pizze, drugie po frytki które zaczeli serwować pod koniec naszego pobytu (bo, to jak sie okazało jest luksus). W każdej kolejce trzeba było odstać jakieś 40-50 min. Pokoje śmierdzące, zagrzybiałe, w większości nie działająca klimatyzacja. Balkony zamykane na patyk. Teren wokół budynków (w części z zielonymi opaskami) brudny i zaniedbany, śmieci, wysyszona trawa, uszkodzone leżaki. Pomoc ze strony Pani rezydent - żadna. Wmawiała nam, że wszystko jest OK, że nie ma żadnych podziałów - wszyscy mamy takie same waruki. W części z czerwonymi opaskami (tej najbliżej plaży) nie mieliśmy w ogóle dostępu do niczego oprócz basenu. W tej części restauracja była najlepsza. Podsumowując to nigdy jeszcze nie byłam tak zniesmaczona i niezadowolona. Na pewno nigdy więcej nie wybiorę się nigdzie z biurem OASIS TOURS bo to co oni robią to czyste OSZUSTWO. Napisałam reklamację i oczywiście dostałam standardową odpowiedź negatywną. Ale na tym nie zakończę i dalej będę się domagać sprawiedliwości. Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (0)
  • 1.0

    Adam007 ocenił hotel Caribbean World Borj Cedria

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeżeli ktoś pisze, że jedzenie było pyszne to jest nienormalny. Są gusta i guściki, każdy lubi co innego, ale nie znam nikogo kto uwielbia jeść zepsute, a takie jedzenie serwują Polakom w Carribean World. Smród, syf, wyżywienie tragiczne, napoje śmierdzą chlorem, brak wody butelkowanej. Skandal ! W basenach rezydowała bakteria. Oczywiście nikt nie uprzedził wczasowiczów, jedynie jeden z animatorów poradził Nam aby nie wpuszczać do basenu dzieci. Po tym incydencie codziennie przyjeżdżała pani z sanepidu i zbierała próbki wody z basenu do badania. Jak można dopuścić do takiej sytuacji, gdzie zdrowie turystów naraża się na szwank, bo kilku leniwym panom nie chce się sprzątnąć basenu ? Ja tam nie wrócę. Nie łudźcie się, że będzie fajnie, nie wierzcie pozytywnym ocenom. Jestem również tego zdania, że są one pisane przez ludzi z biura, bo naprawdę niemożliwe żeby komukolwiek podobał się pobyt tam. Pokaż »

    2012-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny