Hotel Iberotel Serra Palace Manavgat *****

Iberotel Serra Palace

Ocena hotelu (16 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.9
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 5.9
    • Czystość 6.0
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.5
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.8

Rekomendacja

91% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    jorgos53 ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Wszystko by było OK ale ... no właśnie . Cztery osoby ( z kręgu 11 osób znajomych lub tam poznanych ) ZATRUŁY się jedzeniem !!! może miały ( w tym i ja ) pecha ?! Zna lepsze a za to tańsze hotele w Turcji (n p. Simena sun club !!) . Szkoda kilku dni straconych na to..cie ! Animatorzy kiepscy . Dysko trzy razy w tygodniu po 2 godziny ! Live muzyka - raz na tydzien . Barek uzupełniany raz na DWA tygodnie w systemie ULTRA ALl !! Jedna z poznanych na miejscu Pań ( z Wrocławia - pozdrawiam ) opowiadała że kilka lat temu to naprawdę był świetny hotel , a teraz to po prostu KLAPA . do 28.09 95 % to Rosjanie a po tej dacie 95 % to Szwajcarzy i Holendrzy w wieku" późnego Balzaca " .Żałuje . Jest powiedzenie: lepsze to wielki wróg dobrego ( byłe w dobrym hotelu jak w/wspomniałem i poco zmieniałem ? ) nie idźcie ta drogą a zwłaszcza do hotelu Calimera serra palace . Pokaż »

    2012-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.9

    kla ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjny hotel dla wymgających. Piękny zadbany ogród , duża , czysta plaża. Animatorzy biegają od rana do wieczora zabawiając gości, koło godziny 21 codziennie jest jakieś show, które przez 2 tygodnie powtorzyło się tylko raz. Jedzienie wyśmienite, dla każdego się coś znajdzie. Przykłądowo na śniadanie ok. 15 rodzajów płatków śniadaniowych, 6 rodzajó jajecznicy, do tego ogrom pieczywa i wiele innej żywonści, której nigdy nie zabrakło. Hotel posiada 3 restauracje(przy basenie, przy plazy, w hotelu(mozna zjesc na zewnatrz i w srodku) Jedynym mankamentyem,moze być odleglosć hotelu od centrum rozrywki, co jednak nam nie przeszkadzalo, poniewaz wszytskie atrakcje znalezlismy w hotelu. POLECAM . Pokaż »

    2012-03-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    booldok ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylem z rodzina i jest tam rewelacyjnie. Wokol basenow stoja lodowki z woda mineralna. jedyny mankament to plaza. Dla doroslch ok, ale dla dzieci moze byc problem, gdyz po ok.2m zaczyna robic sie naprawde gleboko. Jednak moj 3 letni syn plywal w rekawkach i bylo ok. Reszta absolutnie polecam. W czsie gdy tam przebywalismy byla tylko 1 polska rodzina z dziecmi, natomiast pod koniec pobytu przyjechala grupa a w zasadzie bydlo z polski i jak zwykle wstyd. Zaczeli poznym wieczorem skakac do basenow choc wtedy sa one chlorowane. Rozmawialismy z managerem hotelu tego wieczoru i zapewnial nas,ze tacy ludzie pojawiaja sie dosc rzadko. Poza tym incydentem cicho, spokojnie - typowa dla rodzin z dziecmi Pokaż »

    2011-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    RodzinkaW ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel! Choć na uboczu, to i tak nie miało wiekszego znaczenia, bo wszystko, czego potrzebowaliśmy, było na miejscu. Ogród pełen palm, bananowców, hibiskusów i innych cudnych roslin. Baseny (o różnej głębokości), zjezdżalnie i plaża nad cieplutkim, słonym (jak diabli!) i wciąż falującym morzem dawały wytchnienie od upału. Pokoje duże, zadbane, z pościelą i piżamką układaną codziennie w ciekawe wzory. Obsługa przesympatyczna i nastawiona na spełnianie życzeń gości:) Na dobrym poziomie komunikacji język angielski i rosyjski, gorzej niemiecki, ale też dawali radę :) Jedzenie w takiej ilości i różnorodności, że w ciągu 2 tygodni nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować, choć bardzo się staraliśmy:) Niejadki- również zachwycone - codziennie pizza, hamburgery, spaghetti, frytki, lody - nawet niejadki to lubią. Drinki różnorodne i kolorowe :) Absolutnym hitem była grupa animatorów, którzy wieczorem byli cudownymi artystami (tańczyli, połykali ogień, spacerowli po potłuczonym szkle, parodiowali...), w ciągu dnia zabawiali dzieciaki i dorosłych (water polo, piłka nożna, siatkówka, aeorobic, calanetics, mini disco i kidsclub dla najmłodszych). Co wieczór raczyli nas innym niesamowitym przedstawieniem, a na baśń o Alladynie sprowadzono nawet osły i krnąbrne wielbłądy... Towarzystwo bardzo miedzynarodowe, przeważali Rosjanie (zupełnie normali i nieuciążliwi), byli Niemcy, Francuzi, Słowacy, Belgowie, Francuzi, Norwegowie, Szwedzi, Włosi, a nawet Sri Lanca-owie, Polaków niezbyt wielu. Minusów nie stwierdziliśmy. Spędzilismy cudowne dwa tygodnie.Na pewno jeszcze wrócimy do Iberotel Serra Palace! Pokaż »

    2011-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    martinata ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel! Naprawdę godny polecenia! Bardzo ładne, schludne pokoje. A jakie wygodne łóżka. I widok z okna.. Jak w marzeniach.. Ja odpoczywałam, zajadałam się pysznym jedzonkiem, a dzieciaki w tym czasie wariowały na zjeżdżalniach. No naprawdę rewelacja. Pozdrowienia. Pokaż »

    2010-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    BEATA ZDANOWICZ ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel Fajny, duży, położony w bardzo spokojnym miejscu, z dala od miasta i hałasu. Można się wyciszyć, odpocząć. GODNY POLECENIA!!

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    Ewa Godziszka ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Piękny hotel, otoczony pięknym ogrodem, blisko do plaży, mnóstwo atrakcji dla dzieci, pokoje czyściutkie, bardzo miła obsługa, mnóstwo przepysznego jedzenia, hotel godny polecenia

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    szepietowski ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel idealny do wypoczynku. Wszystko na najlepszym poziomie. Jedzenie super - różnorodne - potrawa bez liku do wyboru do koloru dwie restauracje, pokoje czyste, duże komfortowe. All inclusive super - Można cudownie wypocząc!

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Bella_ ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duży i bardzo ładny. Na jedzenie i obsługę wgl nie narzekam bo było naprawdę dobrze. W łazience 1 zlew, prysznic , suszarka (żel pod prysznic i kubeczki są )Na terenie hotelu jest kilka sklepików w których jest praktycznie wszystko. Niestety Iberotel znajduje się na pustkowiu i nie ma gdzie chodzić. Dyskoteka jest chyba 3 razy w tygodniu ( w hotelu) zaczyna się o 23:00 , ale radzę przyjść dopiero o 24:00 bo wcześniej nikt nie tańczy i czasem dzieci jeszcze biegają. Na basenie jest 5 zjeżdżani , polecam pomarańczową. Nudnie prowadzone są zajęcia nad basenem ,ale dla dzieci jest dużo atrakcji. Nawet maluchy z Polski się bawiły i nie miały problemu ze zrozumieniem niczego :) Hotel polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2010-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    marcellfarow ocenił hotel Iberotel Serra Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja, wszystko na najwyższym poziomie, jedzenie - jak w raju, pokoje czyste przeogromne, baseny super, plaża bajka - jednym słowem POLECAM!

    2010-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny