Hotel Mrongovia Mrągowo ****

Mrongovia

Ocena hotelu (21 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.4
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.3

    Joanna ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel przeuroczy, idealny dla rodzin z dziećmi. Pokoje duże i wygodne, odnowione. Okolica przepiekna, można dużo spacerować i jest gdzie pojeździć na rowerze. Do stoku ok 7 km. (jakieś 10 min. samochodem). Jedzenie super i bardzo duży wybór. Polecam, mysle że wróce tam w przyszłym roku Pokaż »

    2015-03-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Joanna ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel super, jedzenie bardzo dobre, duży wybór i smaczne. Basen bardzo plusuje ponieważ jest duży, szkoda tylko że jest jedna sauna. Pokoje duże i bardzo wyciszone wiec nie słychać sąsiadów. Hotel może nie jest nowy ale wszystko jest po remoncie. Obsługa przemiła. Hotel przeznaczony dla rodzin z dziećmi wiele atrakcji dla dzieciaków, ferie udane.. Dodatkowym atutem jest to iz hotel znajduję sie w cichym i spokojnym miejscu, jest gdzie pospacerować i pojeździć na rowerze. Minus płatny parking. Pokaż »

    2015-02-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    CezaryRutkowski ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zlecilismy organizacje naszego wesela i nie zawiedziono naszego zaufania. Smaczne i urozmaicone jedzenie oraz obsluga kelnerska na najwyzszym poziomie. Wszyscy goscie byli zachwyceni oprawa wesela w calosci przygotowana przez pracownikow hotelu - nasz udzial ograniczyl sie tylko do podziwiania efektow tej pracy. Mielismy rowniez okazje skorzystac z noclegu w hotelu i mimo iz byl to wieczor kabaretonu w Mragowie oraz mnostwo gosci wtedy nocowalo caly czas czulismy sie jakby tylko dla nas byl w tym dniu zarezerwowany caly hotel. Polecamy wszystkim, ktorzy cenia profesjonalizm i chca cieszyc sie pobytem, a wszystkie przyziemne sprawy wola pozostawic sprawdzonej osludze hotelu. Pokaż »

    2013-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    olasiudaj ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Musze z przykroscia powiedziec ze jestesm rozczarowana kiedy z moim dopiero poslubionym mezem przybylismy do hotelu . Od 1 dnia pobytu spotalo nas rozczarowanie. Parking hotelowy bylt platny ale nikt nie poiformowal nas ile bedzie nas to kosztowalo za 2 doby. Bardzo drogo nas to wysioslo- radze miec dodatkowe zaskurniaki. . Hotel dla nowo poslubionej pary zaoferowal darmowy szampan - ktory byl cieply niestyty i niedojdzale zielone truskawki. Staralismy sie przymrozyc oko na takie male blachostki, zeby nie psuc sobie nocy poslubnej ale moj luby chcial abym czula sie jak bogini . Totez tego dnia chcielismy sie troszke zrelaksowac i zasmakowac jaccuzii ale niesty bylo w remoncie. Rowniez sauna byla nie do uzytku poniewaz byla nieczynna. Troche sie tego nazbieralo i musimy powiedziec ze owy hotel nie zasluguje na az tak wysokie opinie jakie daja inni uzytkownicy. Faktem jest ze wybor jedzeniu byl prze oromny i mozna bylo najesc sie do syta. Czystosc tez jest OK. Ale nie planujemy tam powrotu- niesteyty. Pokaż »

    2013-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    AnkaM ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam. Zaciszne położony. Bardzo dobra obsługa. Pakiety dla rodzin.

    2011-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.9

    Tomek Czerski ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobre miejsce na rodzinny pobyt. Spędziliśmy urlop w hotelu a dzieci nie chciały wracać. Rewelacyjny basen i animatorzy. Pokoje bardzo czyste a bufet śniadaniowy smaczny. Na pewno przyjedziemy ponownie na święta. Podziękowania dla pracowników za spędzenie udanego urlopu. Pokaż »

    2011-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 6.0

    RadoslawP ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam.Swietny hotel dla rodzin z dziećmi.Mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych ( super animatorzy - rewelacja ) . Bardzo miła i pomocna obsługa , brak tłoku na basenie ( jak to w innych podobnych hotelach ) rewelacyjna siłownia. Jeden malutki mnusik za kręgle :-( powinno być więcej torów i dłużej czynnych :-). Ogólnie na pewno tam wrócimy z rodzinką ( ferie już są w planach :-) ) Pozdrawiam. Pokaż »

    2011-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    Tomek Glinka ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W hotelu spędziliśmy miły i aktywny weekend. Był to wyjazd integracyjny z naszej firmy. Przez 2 dni mieliśmy zaplanowanych wiele atrakcji (paintball, quady itd) wieczorem impreza Hawajska na basenie i całonocna dyskoteka. Hotel zapewnił nam super obsługę i dobre jedzenie. Pokoje odpowiednie i dobrze wyposażone. Personel profesjonalny i bardzo miły, pomocny. POLECAM hotel na imprezy firmowe jak i na prywatne pobyty! Pokaż »

    2011-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.3

    Bartosz Boner ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Przyjechaliśmy do hotelu w piątek wieczorem. Od razu zauważyliśmy, że jest to dobry hotel. Recepcjonista mimo, iż restauracja była już zamknięta zaproponował posiłek z room service - żurek i sałatka była super! Cały hotel zrobił dobre wrażenie, szczególnie czystość hotelu. Fajny basen i SPA,,, zostawiliśmy sporo pieniędzy w SPA ale było warto - polecam masaż gorącymi kamieniami - rewelacja! Pokaż »

    2011-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (1)
  • 5.8

    stiszyn ocenił hotel Mrongovia

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dla mnie to najfajniejszy hotel w jakim byłem w Polsce. Bardzo fajny basen ze zjeżdżalnią i brodzikiem (ważne dla dzieci). Do tego jakuzi (najfajniejsze w zimie). Do jeziora w dół schodami około 50 metrów. następne 100 metrów i plaża. W samym hotelu świetna obsługa. Śniadania bardzo dobre i duży wybór potraw. Restauracja hotelowa również świetna (warto mówić co się lubi bo często można spoza karty różne rzeczy otrzymać). Pokoje naprawdę duże. Do tego naprawdę fajne animacje dla dzieci. POLECAM Pokaż »

    2011-03-15
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny