Hotel Zora Złote Piaski **

Zora

Ocena hotelu (35 opinii)

2.8
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 2.7
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 2.7
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 3.4
  • Pokoje
    2.4
    • Wielkość 2.2
    • Standard wyposażenia 1.9
    • Czystość 3.3
    • Łazienka 2.2
  • Wyżywienie
    2.3
    • Ilość i dostępność 2.3
    • Smak i jakość potraw 2.8
    • Różnorodność potraw 1.9
    • Obsługa 2.4
  • Hotel
    2.6
    • Basen 2.4
    • Udogodnienia dla dzieci 2.1
    • Animacje i rozrywka 3.0
    • Sport 2.1
    • Obsługa 3.4
    • Czystość 2.8
  • Jakość / cena
    3.0

Rekomendacja

60% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 1.1

    abcx ocenił hotel Zora

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel, hmm raczej hostel- MASAKRA to malo powiedziane. Naprawde nie polecam. Jedzenie okropne. A przy wejsciu stal ochroniarz zeby przypadkiem ktos czegos nie wyniosl, (jeszcze zeby bylo co).Na dodatek brudne naczynia.Pokoje małe, łazienka tragiczna: biorac prysznic cala pływała, zamiast brodzika wielka dziura w podłodze (na dodatek zapchana). Drzwi do lazienki wygladaly jak do kabiny. Spłuczka działała dopiero po kilku uderzeniach. Rzadko kiedy leciała ciepła woda. Szafa smierdzaca, nie radze cokolwiek w niej trzymac. Odradzam przewieszania racznikow, ubran przez porecz na balkonie, cala zardzewiala. Na papier toaletowy trzeba bylo czekac 2 dni. Basen rowniez nie ciekawy, 1,40m w dodatku z ruchomym dnem. Recepcjonistki wgl nie mowia w jezyku polskim co tez bylo problemem. Brak klimatyzacji byl naprawde uciazliwy. Przesada to juz bylo ze za lodowke, tv i internet treba bylo placic. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! Pokaż »

    2014-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    Wiktoria Zło ocenił hotel Zora

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Przed wyjazdem przeczytałam opinię , pomyślałam , że nie może być aż tak źle.. Myliłam się. HOTEL MASAKRA ! Nigdy nie jadłam tak okropnego jedzenia , codziennie zmielona parówka do wszystkiego, kurczak codziennie , puree jeżeli można to w ogóle nazwać puree wyglądało jak budyń i smakowało jak woda ! Nie chcieli nakładać większych porcji niż jednego kotleta i łychę ziemniaków. Pokoje bardzo małe, szafa w ogóle nie do użytku , toalety niezbyt ładne , spłuczka działała jak się 3 razy walnęło w nią. Basen malutki. Sprzątaczka umiała dwa zdania po polsku : Będziecie płacić i mało ręczników . Nic więcej nawet po angielsku , wchodziła o 7 rano bez pukania darła się na wszystkich w swoim języku i wychodziła . Nic nie sprzątała. Potrafiła zabierać ręczniki, a potem krzyczeć , że jest mało i kradniemy. Nawet jak czegoś nie dała do pokoju to chciała za to pieniędzy . Wykładzinę myła brudnym mopem. W pokoju były szczypawice , szerszenie , karaluchy .. obrzydlistwo . brudna kołdra , ręczniki . Papier toaletowy niczym papier ścierny , który mógł być wydawany tylko po jednej rolce na pokój i było to zapisywane w recepcji . Nikomu nie polecam . Pokaż »

    2014-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.0

    DawidTy ocenił hotel Zora

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Kompletna porażka! Wiadomo, że przy dwóch gwiazdkach nie ma co oczekiwać luksusów ale to co robi hotel przy wymeldowaniu zakrawa na kpinę! Doliczają gościom absurdalne opłaty jak np. opłata za zbyt zbrudzony ręcznik. W przypadku braku opłaty nie wydają dokumentów! W naszym przypadku było to o tyle zabawne że nie korzystaliśmy z hotelowych ręczników a doliczono nam opłatę za ich rzekome zniszczenie :) Banda oszustów. Trzymajcie się najlepiej z daleka od tego hotelu. Pokaż »

    2014-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.1

    Yagha ocenił hotel Zora

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Dwu gwiazdkowy hotel a ludzie oczekują luksusów. Jak dla nas było naprawdę ok. Co najważniejsze - było czysto. Pokoje skromnie urządzone: łóżka, biurko, stoliki nocne. Łazienka bez kabiny prysznicowej, a z samą słuchawką - nie przeszkadzało nam to w ogóle. Faktycznie spłuczka czasami nie działała. Codziennie było sprzątane. Obsługa naprawdę bardzo bardzo miła, łącznie z 'gorylami' jak ktoś poniżej ich nazwał. Śniadania raczej mało rozmaite ale można było się najeść. Irytujący był czas na śniadania: 8:20 do 9:00. Sam hotel położony naprawdę w fajnym miejscu - dużo drzew, ale niestety przy dość ruchliwej ulicy. Zejście na plaże schodach ale po dwóch dniach idzie się przyzwyczaić i nogi już nie bolą :) Plaża piękna, szkoda tylko, że większość plaży zajmowały leżaki i parasole pobliskich hoteli. Jeżeli chodzi o Złote Piaski to idealne dla rodzin. Słoneczny Brzeg o wiele bardziej polecam imprezowiczom - byliśmy 2 lata temu. Knajpy puby niezłe, dobre jedzenie i przede wszystkim naprawdę tanio. Średnio na bardzo duży obiad z piwami wydawaliśmy około 60 - 65 zł :) No i oczywiście Happy Hours na drinki choć ich ilość była mniejsza niż na Słonecznym Brzegu. Ogólnie polecam tym którzy chcą po prostu wyspać się w czystym łóżku w czystym pokoju, wykąpać w czystej łazience i iść na plaże oraz miasto. My wyjazd wspominamy bardzo miło :) Pokaż »

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    Lidia Kamińska ocenił hotel Zora

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Bułgarski standard za b.niską cenę.Gdyby nie schody, było by bez zarzutu. To był nasz 4 raz w Bułgarii i to , co zastaliśmy przerosło pozytywnie nasze oczekiwania.Dużym problemem jest kiepski internet.Jeśli ktoś szuka luksusów to nie do Zory, ale jeśli odpoczynek dla mało wymagających i średnio zamożnych to zdecydowanie polecamy. Pokaż »

    2013-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.6

    dorcia777 ocenił hotel Zora

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byłam tam. Hotel dla mało wymagających.Wczesny PRL Łóżka, biurko, dwie szafeczki i lustro - tyle. Ręczniki wymieniane w ciągu 7 dni raz( choć niektórzy nie dostali wcale), pościel nie wymieniana (za kołdrę jest koc włożony w poszwę) trochę podziurawiona. Łazienki (mieszkałam w starej części) stare i brudne, niby sprzątane codziennie ale z fug aż kipi od brudu i grzybów, podobno w nowej części jest ładniej) Ale ogólnie da się wykąpać i przespać. Taki hostel a nie hotel i nie wiem za co nawet te 2*. Mieszkałam w pokoju od ulicy okropny hałas. Basen blisko nie jest zły mały, ale w miarę czysty. Plaża dość blisko tylko dzieli ją jakieś 250 schodów włączając podejście do hotelu i schody na drugie piętro, ale akurat to mi nie przeszkadzało, lubię się trochę poruszać :) ODRADZAM wykupienie sobie jedzenia. Codziennie jest to samo mięso (nie wiem jakie ale robią z tego kotlety, pulpety, zawijasy nadziewane...smakuje tak samo). Sporadycznie jakieś małe udka z kurczaka. Ogórki i pomidory jako sałatki i ziemniaki albo ryż albo makaron tłuste jak diabli. Wszystko co może być jest rozwodnione, jogurt, keczup, sosy, nawet kisiel ohyda. Miałam wyżywienie FB najlepsze były śniadania. Nic nie jest doprawione i śmierdzi tak samo. W hotelu mało kto potrafi się dogadać po angielsku jeśli już to na zasadzie Kali jeść, Kali pić. Reasumując : można się przespać i wykąpać a cały dzień napawać się słońcem nad morzem. Jedzenie może wyjdzie trochę drożej na mieście ale w hotelu nie polecam (choć przeżyłam 7 dni )Ten hotel nie zasługuje na 2* Pokaż »

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 1.9

    ladyempathy ocenił hotel Zora

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Szczerze odradzam wizytę w tym hotelu osobom w każdym wieku. Właśnie wróciłam z wakacji, które spędziłam z chłopakiem i znajomymi w tym właśnie miejscu. BEZNADZIEJNA obsługa - nie dość, że nie mówią po angielsku to jeszcze wyganiają z basenu, traktują gości jak więźniów! Nie przesadzam ani trochę i doskonale liczę się z tym, że hotel ma 2 gwiazdki. Mieliśmy w cenie tylko śniadania, przychodziliśmy na nie ok. 8:45 i goryl przy drzwiach mówił nam lelawym angielskim TEN MINUT dając do zrozumienia, że tyle daje nam czasu na zdjedzenie. Pewnego razu podszedł do kolegi z grupy po upływie tego czasu i wyrwał mu talerz z ręki, na co ten -logicznie zaczął się buntować i goryl powiedział 'tumoroł ju not it' ŻENADA! inna skandaliczna sytuacja spotkała nas następnego dnia, gdzie ok godziny 23 (cisza nocna od 24) siedzielismy na balkonie grając w karty (4 osoby) i przyszedł goryl mówiąc, ze jak następnym razem przyjdzie w pokoju mają być 2 osoby, bo za tyle zapłaciliśmy (pozostałe 2 osoby były z innego pokoju!) no do czego to podobne, w głowie się to nie mieści! dorosłych ludzi traktować jak na koloniach!!! W hotelu miłe tylko panie sprzątaczki, które pracują tam najwięcej od świtu do nocy dbają o czystość i sprzątają - co widać! i za to jedynie plus. Jedzenie monotonne, ale jak na 2 gwiazdki- o ile cwel goryl da szansę zjeść- nie ma co narzekać. NIE POLECAM. Kurort Złote Piaski, dla młodych lubiących zabawę ludzi -extra! jeśli chodzi o biuro podróży GAMA z jakim byliśmy- większego pacana na rezydentkę nie dało się ustawić :) kobieta mówi po angielsku gorzej niż dzieci w podstawówce, próbuje swoją niezaradność tuszować uśmiechem, ale mimo próśb o interwencję w sprawie śniadań i ogólnie ochroniarzy - NIC kompletnie nie zrobiła. BEZNADZIEJA, ŻENADA! Pokaż »

    2012-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.9

    torun ocenił hotel Zora

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel bez klimatyzacji,bez podstawowego wyposażenia tj.lodówki,którą można było otrzymać podobnie jak wentylator za opłatą,brak windy.Wymiana ręczników co czwarty dzień.Jedzenie monotonne obiado- kolacje zimne,nie doprawione rozwodnione, powiedziałbym jedzeniopodobne.Obsługa[oprócz recepcji]przypomina strażników więziennych.I jeszcze jedna atrakcja-zatrucie pokarmowe całej naszej wycieczki.Była potrzebna interwencja lekarza.Więcej mnie tam nie zobaczą. Pokaż »

    2012-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    super_bolo51 ocenił hotel Zora

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Przestrzegam przed kupowaniem oferty w tym hotelu,ale od poczatku-podroz-36godzin,aby nie dojechac za wczesnie,jezeli dojedzie sie wczesniej to4-6godz.czekania na pokoj.w ofercje nie ma mowy o dystansie jaki trzeba pokonac do plazy-razem 231schodow,dla osob starszych i otylych tragedja.pPokoje-brak lampek nocnycy i z zadnego nie ma widoku na morze.Obsluga ok.Zarcje-bo nie da sie tego okreslic jedzeniem-do wszystkiego dolewana woda i wszystko zimne,herbata 2torebki na 10litrow wody,personel kuchni do bani,wiecznie nezadowolony,w ofercje jest opis ze stol szwedzki-bzdura,bufet gdzie wydzielaja porcje,owoce-tylko arbuz do kolacji,kolacja to zupa z obiatu i cos na drugie,czego nie idzie zjesc.Duzo by mozna pisac samychnegatywnych opini na temat pobytu w tym hotelu,najwazniejsze- wlascicielami sa dwaj bracia z Ukrainy,wiec o Bulgarskim jedzeniu mozna zapomniec.Co do zatruc pokarmowych-to diagnoza jest jedna Rota-wirus,moja zona tez sie zatrula tym niby jedzeniem.Ach ,ale skoro tam juz bedziecie nie dajcie sie namowic na zadne wycieczki np.Warna-delfinarium 22euro,samemu wychodzi 8 euro.Wymiana na euro na promenadzie w prawo Raifaizen bank,nie w Brizie i u ratownika.Najwazniejsze w ofercje jest 9 noclegow,a wychodzi 8.Wrocilem 24 sierpnia,wiec na biezaco opisuje i jeszcze raz przestrzegam,jezeli chodzi o rezydentow to ich rola ograniczasie tylko do zbierania kasy na wyczieczki fakultatywne.Wnosek jest jeden-najlepiej zaplacic i nie przyjezdzac to wtedy rezydencji i caly personel bylby szczesliwy Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.1

    faraonka26 ocenił hotel Zora

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    niestety zgadzam sie z negatywnymi opiniami hotel no skromny ale lozka polamane wiecznie spluczka zepsuta no ale tam sie tylko spi da sie przezyc ale stolowka i jedzenie koszmar jakis godzinne kolejki wiecznie czegos brakowalo brudne naczynia mikroskopijne porcje nie powiem niektore rzeczy byly dosc dobre ale niektore jak dla swin no i wszystko zimne wiecznie, jesli nie masz kasy a lubisz zjesc musisz dopchac sie suchym chlebem wczasy z wyzywieniem a na na jedzenie sie duzo i tak wydaje a obsluga fakt nie mila na stolowce ,syn moj sie zatrul tam ale ciezko powiedziec czy czyms ze stolowki czy czyms co jadl gdzie indziej aczkolwiek mnie ciagle tez brzuch bolal, ale same zlote piaski sa fajne ale nie zebym byla zachwycona zycie nocne fakt tam bogate ale jak wszedzie ,generalnie napewno juz tam nie pojedziemy bynajmniej nie do tego hotelu:) Pokaż »

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny