Hotel Royal Albatros Moderna Nabq Bay ****+

Royal Albatros Moderna

Ocena hotelu (61 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 5.3
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.4
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.2
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    Tomasz ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy we dwoje ( przedział 30/36 lat ), nastawienie na plażing :) Przy rezerwacji obawa o tak duży obiekt... Polecieliśmy w grudniu. Najpierw osiedlili nas w pokoju "na końcu świata" fakt obok kameralnego basenu(od wyjścia z tarasu do wody może było 5m ) wiec poszliśmy o zmianę pokoju - zamiana bezproblemowa, otrzymaliśmy pokój w połowie ośrodka - wszędzie blisko! Ludzi niby dużo ale nikt nikomu nie zawadzał (nie tak jak w polsce na plaży :P ). Pokoje wg mnie niskiego standartu, łazienka taka sobie ( tv płaski był, woda ciepła szybko się kończyła - ale ogólnie pokój dał radę ). Pokoje sprzątane coodziennie ( zostawialiśmy 1$ i mieliśmy dziennie nowe zwierzatka z ręczników ;) ). W pokoju sejf. Baseny czyste i ładne. Ośrodek ładny, wieczorami ciągle sprzątali i myli scieżki do chodzenia. Restauracji niby ( chyba ) 5 ale wszędzie mniej więcej to samo ;) Polecam pizze robioną na miejscu w italiańskiej oraz burgery! Dziennie można było zjeść ryby w różnych postaciach. Obsługa na barach i w restauracjach miła i bezproblemowa. Bardzo dużo ludzi z UK, Niemiec, Włoch, mało RUS ;) Koło basenów leciała muzyka i były animacje, tam były leżaki i takie wielkie łóżka z materacami ( ale my dziennie na plaży ). Plaża czysta ( morze kryształowe i ciepłe ). Dziennie koło 10 był odpływ i jakieś 400m można iść do kolan w wodzie! Jest długie molo z którego pod koniec są zejścia aby popływać i oglądać rybki , jeżowce i inne ;) Na samym końcu już konkretna rafa ale głęboko ( jest ratownik ). Rybki rewelacyjne! Za wakacje daliśmy 2000 na głowę - jak za ta cenę warto - jedyny minus że w grudniu już o 16 robi się ciemno. Te 5* hotelu mają tam na dyplomach z 2008, co jest przesadzone. Ale ja jestem wymagający i wybredny więc podsumowując. Jedzenie DB ( co drugi dzień to samo ) - ale dało radę, pokój to najsłabsze ogniwo tego obiektu, plaża całkiem ok. obsługa miła, czystość na BDB. Za 3500 bym narzekał ;) a za 2000 było sympatycznie i jesteśmy zadowoleni! Pokaż »

    2014-12-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    Dominika ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel Katastrofa.Trwający remont,kurz,walenie,wiercenie od 5 rano do 1 w nocy.Brud,syf,karaluchy,pokoje niesprzątane dokładnie,brudne ręczniki z podłogi składane ponownie,meble w pokoju stare,rozwalające się,pościel zmieniona raz na 15 dni,łazienka tragiczna.Napoje podawane w jednorazowych miniaturowych kubeczkach,wino i drinki w kubkach czerwonych po coca coli nawet do kolacji.Obsługa w barze nieprzyjemna,w recepcji owszem-miła i przyjazna.W basenie pływały śmieci,dno basenu nierówne,pełno Rosjan,molo nad morze w takim stanie,że można złamać nogę.Plusy hotelu-dobre zróżnicowane jedzenie i cudowna rafa koralowa przy końcu pomostu.Do miasta 30 km,jest to ostatni hotel w Sharm el sheikh-dalej już tylko piach.Taksówką do centrum po negocjacjach można dojechac już za 8 dolców.Byłam już 5 razy w Egipcie i to zdecydowanie najgorszy hotel w tym kraju w jakim byłam,a naprawdę nie wymagam wilele,za tą cenę polecam Alf leila we leila w Hurgadzie,też Picalbatros a warunki o niebo lepsze,naprawdę,chociaż byli ludzie,którym się hotel podobał. Pokaż »

    2014-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    ankasz ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam, wczoraj wróciliśmy z Royal Moderna, hotel spełnił nasze oczekiwania, pokój z tarasem , wyjście prosto na basen, pokój ok, czysto, jedzonko dobre, dużo barów i restauracji, obsługa na wysokim poziomie, w restauracji włoskiej pracuje polka, pani Ania, która serdecznie pozdrawiamy. Baseny fajne, kilka ślizgawek, które urozmaicają wypoczynek, no i super basen dla maluchów, do tego starający się animatorzy, dobra muzyka, udany urlop. Pokaż »

    2014-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 3.7

    Amelia Rybik ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w tym hotelu pod koniec czerwca.Hotel brudny.W pokojach karaluchy i pijawki.Obsługa fantastyczna.Plaża okropna,cały czas odpływy.Na molo nie radzę wchodzić,bo jego stan jest katastrofalny.Do kolacji barman potrafił podać wino w kubku po coli.Jedzenie takie sobie,cały czas się powtarzało.Pokoje straszne,małe i brudne.Był to najgorszy hotel w Egipcie w jakim byłam,a był to mój 4 raz w tym kraju. Pokaż »

    2014-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    grzegorz9876 ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel fajny, ale dużo mu brakuje do bliźniaczego hotelu w Sharmie. Przede wszystkim aqua parku, na który nastawił się mój syn. Przy basenach znajdowały się tylko cztery zjeżdżalnie. Po za tym spora odległość do plaży. Można jechać busem hotelowym. Pokaż »

    2014-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.2

    jerzol ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel piękny duży żeby dostać dobry pokój musicie dać w łapę i to sporo.Baseny piękne,plaża byle jaka bardzo płytko ze 300 m potem piękna rafa tylko głęboko.Jedzenie dobre tylko przez tydzień potem masakra byliśmy głodni.Wycieczka do Jerozolimy to horror z kierowcami egipskimi mały bus i śmierdzące spaliny o klimie nie wspomnę 5 godzin masakra.Ostatni raz u arabusów . powodzenia Pokaż »

    2013-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 5.7

    kasia7505 ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam serdecznie, Byłam w tym hotelu dwukrotnie,pierwszy raz byłam w 2008 roku i tak byłam zachwycona tym hotelem i obsługą,że postanowiłam sobie,że wrócę tram jeszcze i pojechałam drugi raz i się nie zawiodłam.Byłam z całą rodziną i byliśmy szczęśliwi,że tam znowu jesteśmy.Przywitano nas bardzo serdecznie,do niczego nie mogę się przyczepić,wszystko jak najlepsze,i postanowiłam sobie razem z mężem,że jeszcze tam pojedziemy ale już sami :) Zawsze wspominam pobyt w tym hotelu z wielkim sentymentem i osoby tam pracujące ( Mario - super gość,mój synek 2 - letni go uwielbiał,mamy z nim dużo zdjęć !! ). :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2013-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    diablo1331 ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam t ym hotelu na przełomie wrzesięn/pażdziernik 2012 r.Skusiły mnie pozytywne opinie.Jednak mam chyba wyzsze oczekiwania.Był to moj 5 juz pobyt w Egipcie,wiec mam skale porownawcza,obiektywnie rzecz biorąc to co mi sie podobało to piekne długie molo ,zakonczone naprawde ładna rafa,szeroka plaża.Duzy basen w miare czysty.Pokój mialam w idealnym miejscu(15 dolcow w paszport )z widokiem na morze.Z pokoju 2 min nad morze,lub w druga strone 1 minuta na basen.Żarcie pomimo kilku knajp obrzydliwe!Chodzilam po prostu głodna,jakosc.i wyglad,smak i urozmaicenie potraw FATALNE!animacja DO D...wieczorami po prostu nie robia nic!!!A...i hotel opanowany przez ruskich.Ruskie animacje,dyskoteka dla ruskich,masakra... Pokaż »

    2012-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    JOLABB ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel, byłam tam teraz w lipcu, ale jednak spodziewałam się - jak na j5* czegoś lepszego. Dużym atutem jest przepiękna rafa, do której z hotelu prowadzi molo, na prawdę powala i dlatego choć by warto tam jechać, Pokoje bardzo przeciętne ale czyste!!! MIeliśmy problem na początku, bo hotel dał nam pokój przedzielony drzwiami z dwoma Angielkami. Jeden pokój dla dwóch klientów tylko drzwi - cienkie z resztą wewnątrz pokoju- poprosiliśmy o zmianę pokoju i dzieki Bogu nie było problemu, no ale jeden dzień z głowy. Duży hotel , ale ciszę też można znależć- tak więc polecam Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Jolanta Pawliszyn ocenił hotel Royal Albatros Moderna

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odwiedziliśmy ten hotel drugi raz pierwszy w 2009 r a w Egipcie byliśmy 6 raz. i nadal będziemy odwiedzać ten kraj.Hotel rewelacyjny,mnóstwo restauracji ,barów jedzenie super,(codziennie owoce morza),rafa przy plaży,wraki statków do których można dopłynąć widok cudowny i wielkie ryby,soki,kawa na rózne sposoby,lody sheiki,owoce świata,herbata,kawa i czajnik w pokoju,agua park nowo wybudowany-zabawa super,pokoje prawie cały dzień nasłonecznionie(grudzień) od nr 200 na dole i na piętrze od 400 wszedzie od nich blisko ,za dwa lata ponownie tam będziemy,Świeta były uroczyste! Jeżeli pokój nie odpowiada zawsze można zmienić na drugi dzień.Do centrum Sharm mozesz dojechać biało niebieską taxi za dolara lub busem za darmo o godz.14 z hotelu.Najwięcej Rosjan trochę Anglików,Niemców ,Polaków trzy rodzinki.POLECAM !!!!!!!!!!! Siatkówka na poziomie graliśmy non stop mieliśmy swoją piłkę,siłownia za darmo i wiele innych gier. Jeszcze raz POLECAM Pozdrawiam Jola Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (14) »

    2012-01-05
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny