Hotel Gardelli Art Laganas ****

Gardelli Art

Ocena hotelu (23 opinii)

4.8
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 5.3
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.8
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.5
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 3.4
    • Animacje i rozrywka 4.3
    • Sport 3.5
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

91% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.5

    Agta ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel nowy, zadbany. Pokoje czyste.Jedzenie w miare smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa hotelowa b.miła. Grupa animacyjna najlepsza :))) Ogólnie atmosfera świetna.Polecam!!!

    2013-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    justi25 ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Właśnie wróciliśmy z Grecji. Byliśmy na Zakhyntos i na Kefalonii. W Laganas niestety nie poczuliśmy w ogóle klimatu Grecji, ale jedną wielką imprezę. Blisko hotelu jest centrum Laganas, pełne dyskotek i młodych Brytyjczyków, którzy mają inny rytm doby - w nocy imprezują w w dzień śpią…Sam hotel czysty i elegancki. Położony bardzo blisko plaży. Pokoje ładnie urządzone, łazienki niestety bardzo małe. Po prysznicu cała łazienka zalana była wodą… Jeśli chodzi o wydzieloną plażę hotelową, to jest baardzo mała, praktycznie parę drewnianych leżaków.Jedzenie jest bardzo monotonne. Może nie brakuje, cały czas kelnerzy (bardzo mili) donoszą, natomiast nie ma praktycznie wyboru… mało warzyw, te same owoce i desery (nie mówiąc o tym, że dań greckich nie było wcale…) To co było na gorąco w jednym dniu, w następnym było już w sałatce lub jakiejś przystawce na zimno… (nic się nie marnuje…) Na szczęście 7 dni spędziliśmy na Kefalonii – cuuudooo!!!Prawdziwa Grecja Polecamy! Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    hudy ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    hotel czysty jedzenie beznadziejne napoje tylko z automatu ,leżaki i parasole przy basenie bardzo stare bardzo mało miejsca na plaży hotelowej

    2013-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    olaolusia ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    1.Uprzejma obsługa najbardziej kelnerzy jeden nawet uczył się polskiego. 2.Bardzo czysty hotel zadbany i prawie nowy. 3Ale trzeba było długo czekać na zameldowanie się :-( 4.WI-FI Gratis więc super polecam wziąść laptopa 5. Bardzo czysta woda w morzu 6.Animacje dla osób w w wieku 11-13 są do bani 7.Przepyszne jedzenie a dla niejadków np. frytki kurczak sałatka z marchwi nutella wszystko 8. Gdy ma się all in clusive można lać np. piwo samemu ile si,ę chce tak samo napojów innych 9.Dużo PolakÓw nawet sami polacy 10. PLOECAM!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2013-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Piotrras9 ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel pozostawia bardzo dobre wrażenie jest czysto posiłki są smaczne w ciągu 7-dniowego pobytu sporadycznie sie powtarzały stoły nie uginają się od jedzenia ale jeśli ktoś zna Grecję nie rozczaruje się ja osobiście zawsze znalazłem kilka potraw dotyczy obiadów i kolacji śniadania są podobne alkohole dobre ale słabe co ratuje czlowieka podczas upałów animacja w języku polskim było troje animatorów zawsze skorych do pomocy w różnych sytuacjach nie ograniczali się tylko do zabawiania gości hotelowych pokoje czyste i schludne łazienki również moim zdaniem hotel załuguje na 4* jest położony na uboczu ale do centrum rozrywek czyli głównej ulicy Laganas jest jakieś 500 m tam to sie dopiero dzieje impreza 24h hotel polecam zarówno rodzinom z dziecmi jak i osobom szukający cało nocnej zabawy jesli ktos liczy na piekna plaze to sie zawiedzie hotel wyodrebnil kawalem miejsca dla swoich gosci gdzie leżaki są bezpłatne ale bez szału plaża jest piaszczysta ale ten piasek jest cały czas mokry morze cudowne oczywiści podłoże piaszczyste jak zwykle zawsze znajdzie się ktoś kto będzie niezadowolony ja w tym przypadku do tych osób się nie zaliczam polecam serdecznie bo warto i Grecos też spisał się na medal Pokaż »

    2013-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Jerzyk ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel fajny, miła obsługa, ładne pokoje, dobre jedzenie. Plaży praktycznie nie ma. Blisko do centrum.

    2013-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.0

    kamila2811 ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    wybraliśmy się do hotelu gardeli art z biura Grecos. Jeżeli chodzi o biuro nie mamy żadnych zastrzeżeń wszystko było tak jak ustalaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy animatorów w hotelu, pierwszy raz spotkałam się z polską załogą animatorów, młodych, wesołych, otwartych i bardzo, bardzo zaangażowanych w swoją pracę. Pomocni byli również dla pozostałych wczasowiczów służyli radą i tłumaczeniem z ekipą grecką. Moja córka była zachwycona wyjazdem po dziś dzień tęskni za wakacjami i animacjami. Naprawdę bardzo duży plus dla tego wyjazdu mimo że hotel i plaża nie były super piękne ale mogliśmy odpocząć jak dzieci chodziły na zajęcia z animatorami :-) polecam dla rodzin z dziećmi ! Bardzo zaangażowana i pomocna była również pani rezydentka. Pozdrawiamy gorąco! Pokaż »

    2013-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    honorka00 ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Zakhyntos to zdecydowanie nasza ulubiona wyspa, ma jakiś swój niepowtarzalny klimat. W tym roku byliśmy w Gardelli Art. i hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył. W centrum miejscowości, więc wszędzie było blisko, a zarazem od strony zatoki było bardzo kameralnie. Nowoczesne pokoje, miła obsługa, smaczne jedzenie – niczego więcej nie było trzeba Pokaż »

    2012-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    starska ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gardeli Art to czterogwiazdkowy hotel i na tyle gwiazdek zasługuje. Jest czysty i odnowiony, z pokojami mającymi ładne widoki na wyspę Marathonissi i piaszczystą plażą, której część była tylko dla nas, czyli gości hotelowych. Chociaż byliśmy w pokoju standard, warunki były więcej niż przyzwoite, podobno w rodzinnych i junior suite było jeszcze lepiej. Kiedy chcieliśmy się gdzieś przejechac, blisko był Lagansas – kurort, gdzie i dzieci i dorośli mają swoje atrakcje:). Sam hotel jest niewielki, dlatego tak różni się od tych ogromnych molochow, gdzie w ogole nie czuć wakacji tylko człowiek ciśnie się w tłumie. Także wyposażenie wewnątrz pokojów było nowoczesne i ładne. Pokaż »

    2012-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    Inga ocenił hotel Gardelli Art

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Plaża piaszczysta, ale zaniedbana, a szkoda i to jedyny minus hotelu, chociaż rekompensuje to bliskość hotelowych basenów do morza (z łagodnych zejściem), a lezaki nad tymi basenami zastępują leżakowanie na plaży (przeznaczonej w niewielkiej odległości od hotelu na wylęg żółwi Caretta-Caretta). Położenie hotelu bardzo ciekawe. Hotel zdecydowanie dla ludzi dorosłych - młodych, mających w zasięgu atrakcje gwarnej ulicy Las Vegas i dla czujących się młodo. Polecam. Pokaż »

    2012-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny