Hotel Artus Karpacz ***

Artus

Ocena hotelu (8 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.9
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.9
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.9
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 5.8

    ankasz ocenił hotel Artus

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Drugi pobyt w Artusie i drugi raz pełne zadowolenie. Mam wrażenie ze wysoki poziom świadczonych usług jeszcze wzrósł. Oby tak dalej😊

    2016-03-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Paula22 ocenił hotel Artus

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Piękny hotel, w cudownym miejscu. Pomimo tego, że ceny mogą wydawać się wysokie to za taki pobyt, z wyśmienitym jedzeniem (głodny nikt nie będzie :)), zapleczem SPA warto zapłacić. Obsługa bardzo miła a sam hotel czyściutki. Wracamy tam w tym roku na urlop. Polecam Pokaż »

    2014-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    kingla ocenił hotel Artus

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel Artus rewelacyjny. Dla rodzin, singli lub par. Obsługa na euro poziomie, a jedzenie szefa kuchni wysmienite. Hotel utrzymany w czystosci i porzadku. Dla dzieci mnóstwo atrakcji i miejsc do zabaw zarówno w budynku jak i na zewnatrz. Basen, sauna, kącik dla dzieci. Prawdziwie profesjonalne podejscie personelu Szkoda, że nie trafiłam lub nie miałam szczęścia na Grouponie lub podobnych portalach zniżkowych, bo można by troszkę w ten sposób zaoszczędzić.. Warto zobaczyć widok okolicy hotelu z góry, z lotu ptaka. Polecam : http://www.karpacz.net/noclegi/hotele-2/#zlotuptaka-artus Pokaż »

    2014-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.8

    ankasz ocenił hotel Artus

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel godny polecenia, czyściutko, jedzonko bardzo dobre, miła obsługa. basen, sauny, siłownia pozwalają aktywnie spędzać czas. Bogata oferta SPA, polecam masaż kamieniami, jeżeli wybierzemy się do Karpacza, to na pewno do hotelu Artus. Pokaż »

    2014-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    bezentuzjazmu ocenił hotel Artus

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Unikajcie pokoi z małym, wysoko położonym oknem, Zero widoku. Lepiej czekać jak będzie wolny np. z balkonem, ze względu na kiepski teren zielony wokół hotelu, a właściwie jego brak, pokój z balkonem to moim zdaniem konieczność. o Śłabe oświetelenie w pokojach, plus małe okno (pokoje z balkonemnie nie były już dostępne), było dla mnie dużym mankamentem. Ogólnie obsługa się stara, hotel przyzwoity, ale dla mnie w żadnym wypadku nie dałabym mu więcej ponad posiadane 3 gwiazdki. Aha i żwirowy plac zabaw dla dzieci,to moim zdaniem nie fajny pomysł. Ogólnie przyzwoity hotel, ale bez zachwytów, dla mnie do odwiedzenia na jeden raz. Pokaż »

    2012-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    isabelle1974 ocenił hotel Artus

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam tu po raz drugi z mężem i synem. Moją poprzednią opinię podtrzymuję. Fantastyczny hotel! Dałabym co najmniej 4 gwiazdki. Jedzenie wyśmienite. Po 7 dniach nam się nie znudziło. Bardzo duży wybór ciepłych dań. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo miła obsługa. Czuje się dbałość o zadowolenie gości. Jedyne, co można by poprawić to oświetlenie w pokojach, bo jest tak kiepskie, że nie widać, co leży w szafie ubraniowej na półkach. Za mało wieszaków w szafie i przydałyby się w niej też szuflady. Poza tym naprawdę fantastyczne, przyjemne miejsce:) Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.9

    isabelle1974 ocenił hotel Artus

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam w tym hotelu w lipcu 2011 roku 6 dni z mężem i 9-letnim synem. Jestem pozytywnie zaskoczona pod wieloma względami. Hotel rzeczywiście spełnia standardy 4-gwiazdkowego a zdjęcia na stronie internetowej nie oddają w pełni rzeczywistości. Choć jestem wymagająca, to naprawdę nie było się do czego "przyczepić": duży pokój, duża łazienka z bidetem, grzejnik elektryczny, dzięki któremu ręczniki po basenie mogły szybko wyschnąć, osobne ręczniki do kąpieli i na basen (i to nawet 5 sztuk na 3 osoby), oryginalne Dove pod prysznicem (szampon i odżywka i żel do kąpieli) a nie opakowanie z nie wiadomo czym, kapcie jednorazowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty, internet w pokoju, baseny, zjeżdżalnia dla dzieci, plac zabaw, bilard, biblioteczka skromna, ale wyposażona w ciekawe książki, dobre jedzenie i duży wybór, obiadokolacje do godz. 18.30 (za to duży plus! w Gołębiewskim np. tylko do 16.00), miła obsługa, no i bardzo gustowny wystrój, dużo żywych kwiatów. Pokaż »

    2012-02-03
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 5.2

    Martitka ocenił hotel Artus

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy tam z rodziną ( 4 osoby dorosłe plus dwaj rozbrykani chłopcy w wieku 1 rok i 3 lata) w tamtym roku. Wyjazd możemy zaliczyć do najlepszych z naszych urlopów. Pokoje i łazienki elegancko urządzone. Codziennie gruntownie sprzątane, podobnie zresztą jak cały hotel. Bardzo miła obsługa. Restauracja obfituje w różnorodne posiłki serwowane w formie szwedzkiego stołu. Basen i kompleks saun zachęcają do długiego relaksu. Hotel bardzo dobrze jest przygotowany na przyjęcie dzieci - łóżeczka w pokojach, krzesełka do karmienia w restauracji, brodzik na basenie, sala zabaw, plac zabaw na dworze. Korzystałam także z zabiegów SPA - obsługa bardzo fachowa, miła, dyskretna. Naprawdę odpoczęliśmy wszyscy i na pewno jeszcze tam wrócimy! Pokaż »

    2012-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny