Hotel Sharm Holiday Resort Naama Bay ****

Sharm Holiday Resort

Ocena hotelu (38 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.1
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 5.4
    • Atrakcje w okolicy 5.5
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 5.1
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.8
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.1
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.9

    Janina Simon ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Nie polecamy pobyt 13.062014 -27.06. 2014 brudno na terenie i w pokojach, monotonne jedzenie,all nie zawsze dokładane posiłki.hotel dyskryminuje gości z Polski napoje w szkle dla Rosjan i Arabów których pełny hotel marnują tony jedzenia brudzą wszędzie gdzie tylko się da.Jednym atutem położenie blisko centrum rozrywki i sklepów super animatorzy nasza Polska dziewczyna Edyta zajmie się pociechami i menadżer Sasza załatwia wszystko dobrze mówi po polsku reszta to porażka hotel zmierza ku upadłości!!! Pokaż »

    2014-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    IRENA zawierucha ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nie duży ale sympatyczny ja miałam pokój 333 więc wszystko bylo bardzo blisko .Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna w każdej sprawie ,turystów bardzo mało sporo arabów ale sympatyczni .Plaże bardzo fajne oddalone od hotelu ale dowoził busik Pokaż »

    2013-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Beata345 ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel, szczególnie Pani Natalia z Polski zatrudniona w hotelu naprawdę dba o gości, jest osobą bardzo pomocną w razie potrzeby , potrafi naprawde wszystko załatwić , a zarazem jest bardzo przyjazna i miła- czuliśmy sie bezpiecznie - jak u siebie, wyżywienie bardzo dobre- troche egzotyki- warto poznać nowe smaki, bardzo pomocni pracownicy recepcjii - jak ktos zna język angielski - ale jak ktoś nie zna - nie ma obawy - JEST PANI NATALIA - polecam ten hotel , mam nadzieję tam jeszcze pojechać- lokalizacja blisko miasta i blisko morza , dwie plaże , po prostu raj .... Pokaż »

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    _Karola_ ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel położony w rozrywkowym naaama, zejście do centrum zajmuje 5 minut. Przyjemne dwa baseny, nad jednym toczy się cała zabawa, przy drugim można odpocząć więc każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie naprawdę niezłe, różnorodne, słabym punktem były śniadania, ale jest to słaby punkt większości hoteli, dostępne późne śniadania i przekąski przy basenie. Przyjemne animacje, animatorzy na szczęście niezbyt natrętni, po wieczornych animacjach można pobawić się dodatkowo w hotelowej dyskotece. Pokoje przyjemne, spore każdy z balkonem lub tarasem, sprzątane codziennie jednak bez fanatyzmu, często niedoprane ręczniki, również te plażowe. Wspaniała hadaba beach w rafą koralową oraz naama beach, na której można się pobawić. Dojazd do obu plaż busami. Obsługa hotelu średnia, spotkała mnie niemiła przygoda ze skradzionym kluczem i niestety dopiero pomoc rezydentki przyniosła efekty, nie usłyszałam w zamian nawet przepraszam choć wina leżała ewidentnie po stronie obsługi. Pokaż »

    2013-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    krzysztof jest ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super*super*super właśnie przylecieliśmy z tego hotelu 10 raz w egipcie ale 1 raz było tak super super hotel super obsługa super pokoje super lokalizacja jedzonko smaczne duży wybór jeśli ktoś pisze inaczej po prostu nie widział egiptu była nas grupa przyjaciół jesteśmy zachwyceni i juz tęsknimy dopełnieniem tego co super jest polska menager Natalia kochana dziewczyna pomoże we wszystkim pozdrawiamy obsługe hotelu Natalie Suzi Ahmeda Mohameda i super masażystę za 15$ odmłodził nas o dobre 10 lat polecamy i do zobaczenia Pokaż »

    2013-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    wujo1978 ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam ,właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego urlopu w tym hotelu i mogę polecić go osobom , które zamierzają wyjechać na urlop do SHARM EL SHEIKH , hotel naprawdę zasługuje na 4 gwiazdki , plaża HADABA z przepiękną rafą koralową - 5 min. jazdy hotelowym busem , kilka minut pieszo od hotelu jest centrum rozrywkowe NAAMA BAY z duzą ilością sklepów , restauracji i dyskotek takich jak PACHA , SPACE , LITTLE BUDDA i inne, hotel posiada 2 duże baseny z czego jeden jest podgrzewany (29 stopni) i z dwoma zjezdzalniami dla dzieci ,kids klub ,kort tenisowy , jacuzzi , fitness club , masaże , codziennie animacje na basenie , obsługa hotelowa pomocna w kazdej sprawie , pokoje bardzo czyste sprzatąne codziennie , klima sterowana indywidualnie w pokoju , jedzenie w restauracji przepyszne naprawdę kucharze stanęli tam na wysokości zadania , najwięcej miłych słów trzeba napisać o polskiej rezydentce tego hotelu NATALII , jest to po prostu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku , kto odwiedzi ten hotel sam się przekona !!! pozdrawiamy. Pokaż »

    2013-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.8

    Bożena ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam z Sharm el Sheikh. Mogę polecić Hotel Sharm Holiday. W Hotelu zatrudnieni są bardzo kompetentni, sympatyczni ludzie. Szczególnie pomocną osobą jest Natalia, Polka która opiekuje się turystami. Jest bardzo miła, profesjonalna i skuteczna. Jedzenie w Hotelu doskonałe, pogoda piękna, czysto, schludnie, woda w basenie 29 stopni, super wypoczynek!!!!! Pokaż »

    2013-03-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Monika Boniecka ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Sharm Holiday byłam już drugi raz i na pewno jeszcze wrócę! Hotel polecam szczególnie turystom z Polski, gdyż opiekę nad gośćmi sprawuje przesympatyczna, urocza i zawsze pomocna Natalia- Polka. Jest zawsze dostępna dla turystów, służy dobrą radą i pomocą, szczególnie osobom, którzy pierwszy raz spędzają swoje wakacje w Egipcie. POŁOŻENIE HOTELU: Hotel znajduje się niedaleko centrum rozrywkowego Naama Bay, jakieś 5 min. spacerkiem od hotelu. PLAŻA Hotelowa: Hadaba- cudowna plaża, piękne widoki, błękitne morze, czysty piasek, leżaki oraz ręczniki do dyspozycji za darmo. Na plażę schodzi się schodami z klifu co ma niesamowity urok ( załączam zdjęcia). Piękna rafa koralowa! Na plażę kursuje co pół godz. busik hotelowy. Mniej niż 10 min. POKOJE: Pokoje czyste, dziennie sprzątane, ręczniki wymieniane wedle życzenia, nawet codziennie. W pokoju telewizor, telefon, duże wygodne łóżka, duża szafa, lustro, łazienka czysta, w łazience suszarka do włosów!! WYŻYWIENIE: W formie szwedzkiego bufetu. Jedzenie pyszne, różnorodne, niczego nie brakuje, kolacje tematyczne, rybki, mięso, sałatki, do wyboru do koloru! Do obiadu i kolacji pysze ciasta, torty, lody, polecam babkę:) Między obiadem a kolacją przekąski przy basenie. ROZRYWKA: W hotelu dostępny jest fitness, małe spa, masaże, codziennie wieczorem dyskoteka. Całodzienną rozrywkę zapewniają przede wszystkim zabawni i profesjonalni animatorzy : Zina, Regina, Brown i Ahmed :) Z nimi można pograć w siatkówkę, gry zespołowe, poćwiczyć aerobik czy nauczyć się taniec brzucha :) Codziennie wieczorem przygotowują dla gości niesamowite show! Pracownicy, bardzo mili, uśmiechnięci, robią wszystko, aby umilić gościom wakacje;) W całej recepcji pracują bardzo uprzejmi, pomocni i profesjonalni ludzie, jak również w restauracji, przy barach oraz przy sprzątaniu pokoi. Dziękuje szczególnie pracownikom Lobby Baru za pyszne drinki, i niespodzianki:):) Szczególne podziękowania dla szefa- Pana Ibrahim'a :) Do zobaczenia wkrótce:)) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    SZOPEN ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ...dziękuję, za miły pobyt i wypoczynek w Sharm Holiday. Nie będę powtarzał słów "och" i "ach" zachwytu moich przedmówców oceniających hotel, oraz obsługi pracujących dla pełnego zadowolenia gości. Był to mój piąty urlop w Egipcie i moim skromnym zdaniem decyzja o wyborze okazała się strzałem w "10", myślę o kategoriach 4****. Dziękując staramy się wymieniać jakieś nazwiska- ja tego nie zrobię, ponieważ wszyscy zasługują na wspomnienie, a nie chciałbym kogoś pominąć. Ważne!!! -jest tam bardzo miła p. Natalia, dzięki której możemy odczuć jej opiekę i integrację. Wspomnę o animatorach, którzy naprawdę wkładają w swą pracę dużo serca i chęć do wspólnej zabawy (niestety, czasem wybieramy leżenie na materacu i nic nie robienie) DZIĘKUJĘ (miałem nie wymieniać nikogo z imienia, ale nie udało się). Restauracja i jedzenie najmocniejszy punk hotelu - brawo dla kucharzy. Plaże ''rewelka" myślę o usytuowaniu, natomiast brakuje tam all inc. za to mały minus. PS. dziękuję, wszystkim poznanym osobom w trakcie mojego pobytu za towarzystwo i miłe spędzenie czasu. SZOPEN. Pokaż »

    2013-03-09
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    Józef Sowa ocenił hotel Sharm Holiday Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel, wszędzie czyściutko, obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, jedzenie smaczne i urozmaicone. Każdy znajdzie dla siebie to co lubi. Jedzenie bardzo dobre, w formie szwedzkiego bufetu, urozmaicone, nie nudzi się. Kolacje tematyczne. Wspaniała, bardzo pomocna Pani menager Natalia. Jest to dusza hotelu, która integruje gości. Zawsze służy pomocą. Emanuje od niej uśmiech i dobroć. Wypoczynek w tym hotelu polecam każdemu, nawet najbardziej wymagającemu klientowi. W holelu byłem już 3 razy i za każdym razem jestem mile zaskakiwany zmianami, nowościami. W hotelu Sharm Holiday zawsze spędzam niezapomniane chwile. Hotel zadbany, pokoje bardzo przytulne, duże, wygodne łóżka, telewizor, telefon, czyste (dziennie sprzątane). Dwa duże baseny. Bardzo blisko centrum rozrywkowego Naama Bay- ok 500m. Do plaży kursuje busik co pół godziny. Hotel posiada dwie plaże- w Naama Bay oraz w Hadabie ( 10-15 min jedzie busik. W Hadabie-piękne widoki, rafy, na które inni turyści przypływają łódkami i płacą za wycieczkę. Dziennie prowadzone są animacje, co wieczór specjalne show. Animatorzy bardzo sympatyczni w szczególności 2-j arabowie, Ahmed i Brown. Animacja rozwija się, zespół jest budowany i wymyśla nowe skecze i zabawy. Jedna tylko uwaga, że aby dobrze się bawić trzeba samemu aktywnie uczestniczyć w konkursach itp. a podczas całego dnia w organizowanych zabawach i grach. Za wyjątkiem piątku, codziennie odbywają się dyskoteki od godz. 23,30. W hotelu jest WIFI -darmowa -piękna plaża Hadaba - warto kupić w Egipcie maskę z rurką oraz buty na rafę Jeszcze raz szczególne podziękowania dla Natalii- Guest Relation i Generalnego Managera Ibrahima.. Uwaga końcowa- cena atrakcyjna, inne hotele w cenie wyższej proponują dużo mniej. POLECAM !!! Na pewno będę wracał do tego hotelu. Pokaż »

    2013-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny