Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    Ania ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel polecany i ja również polecam. Dużo atrakcji wodnych na terenie hotelu jak i w aquaparku. Jedzenie smaczne. Plaża kiepska. Blisko centrum handlowe Senzo Mall.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2015-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    katarzynapason ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.3
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    witam..czesc opinii zgodna ze stanem faktycznym. choć poza super aqua parkiem dobrym jedzeniem i fajnymi animacjami od 10 rano na duży minus zasługuje spychanie Polaków względem turystów z Egiptu do osób drugiej kategorii..jest ich tam zatrzęsienie co powoduje niemiłe wrażenie w barach i restauracjach gdzie obsługiwani są poza kolejnością co powoduje frustrację po kilku dniach pobytu..Rezydentka z Eximu równiez nastawiona na sprzedaz wycieczek i płynące z tego profity dopełnia szale goryczy ponieważ zwrócenie się do niej z realnym problemem natrafia na mur obojetnosci..mimo wszystko hotel spokojnie mozna polecic rodzinom z dziecmi w wieku 3-12 Pokaż »

    2015-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    ankasz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wczoraj wróciliśmy z jungli. Hotel super, zwłaszcza baseny i atrakcje wodne, jedzenie dobre, obsługa bardzo miła, na recepcji bardzo pomocna pani Ania, którą gorąco pozdrawiamy. Minusem jest brzydka plaża. Hotel ogromny, ale nie czuć natłoku turystów, momentami zastanawiałam się gdzie są ci ludzie... obłożenie podczas naszego pobytu było pełne...Dwa tygodnie minęły bardzo szybko.... Pokaż »

    2015-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    daga1889 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel bardzo duży, wiele atrakcji dla dzieci. Animacje ciekawe i różnorodne, jednak bardzo duszno w amfiteatrze, nie było dnia żeby jakaś osoba nie zasłabła. Bardzo słabe wyżywienie, kilka restauracji a w każdej to samo. W restauracji włoskiej tylko pizza, w japońskiej makaron ryżowy i nic po za tym. Plaża dla hotelu Jungle strasznie brudna i kamienista. W Aqua parku bitwa o pontony, napoje z dystrybutora śmierdzą chlorem, przez 12 dni słyszałam że jutro będzie naprawione do wyjazdu tak sie nie stało. Polaków wyrzucają na sam koniec hotelu, pokoje przy ulicy, jeśli chce się bliżej dopłata 10$ za dobe. Blisko market senzo mall i cleopatra bazar na którym trzeba uważać na małych beduinów podchodzą i kradną. W hotelu dużo sportów i rozrywek, możliwość korzystanie z sąsiedniego hotelu Alf Leila we Leila. Bardzo dużo leżaków, nie trzeba wcześniej rezerwować, brakuje muzyki na basenach. Podsumowując hotel bardzo fajny ale zbyt wysoka cena jak na taki standard. Pokaż »

    2015-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    jusiag ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Kompleks hotelowy ogromny, dlatego warto postarać się o pokój w dobrej lokalizacji czyli z numerami zaczynającymi się na 2 lub 3. Mieliśmy pokój rodzinny, wystarczający dla 4 osobowej rodziny 1 duże łóżko i 2 pojedyncze dla dzieci (łazienka fatalna). Duży kompleks basenowy, mniejszy aquapark dla dzieci (przy Orange bar) okupowany głównie przez Polaków, mój 5 latek mógł spokojnie się w nim bawić a ja leżeć na leżaczku i go obserwować :). W dużym Aquaparku ludzi z zewnątrz było bardzo dużo, kolejki do zjeżdzalń jeszcze większe, dlatego chodziliśmy tam o 16-stej (mniej ludzi,brak kolejek) 2 h zabawy dzieciom wystarczało. W dużych basenach (140cm) dla dzieci nie umiejących pływać obowiązkowe są kamizelki. Jedzenie smaczne, podczas posiłków można korzystać z 3 restauracji jednocześnie (trzeba się było nachodzić bo w każdej było po trochu..). Polecam pizzę na kolację z Mediterranen robioną na miejscu. A po kolacji drinki w Columbus bar i Jazz bar. Plaża, totalna porażka. Pokaż »

    2015-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    romcio ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kolejny raz w Jungle.Wspaniały hotel,nic dodać nic ująć.Z ciekawostek - właściciel sieci kilku hoteli dorobił się w Szwajcarii, jest właścicielem również SenzoMall .Przy recepcji pracuje Polka - Julia , super babka mieszka z chłopakiem w Hurghadzie + chyba z osiem kotów , w tym jeden polski , przywieziony przez nią do Egiptu.Wypoczynek bardzo udany również dzięki Julicie , z którą nie sposób się nudzić. Pokaż »

    2015-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    anna maliszewska ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel przereklamowany ogromny duzo basenow glosno malo lezakow .duzo restauracji maly wybor dan monotonnie .brak wifi niedziala .na aqua parku kelnerzy po przyniesieniu napoju wymuszaja napiwki.samolaty lataja nad hotelem .animacje dla dzieci nie profesjonalne .plusy to domek przy cichym basenie Pokaż »

    2015-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Borys33 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel cudowny, polecam wszystkim, duży przestronny a aqua park - marzenie, szczególnie jeśli jedzie się z dziećmi, choć ja miałem nie mniejszą zabawe. Pobyt urozmaicony udanymi wycieczkami z lm holiday. Jedzenie w hotelu dobre , duży wybór. Wiadomo ze wszystkim się nie dogodzi ale hotel czysty, dbający o gości, pełen atrakcji i naprawde łdny. Polecam hotel i lm holiday. Pokaż »

    2015-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    kamillaa ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dla dzieciaków raj na ziemi! Mnóstwo atrakcji - wieczorami po kolacji zmordowane padały;) Bardzo dobre jedzonko, super animacje - bylo tak dobrze, ze nie trzeba bylo wychodzic poza hotel

    2014-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Andrzej ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ladny przestronny, w recepcji pracuje polka Julia, polecam pokoje ok 2000-2200, aquapark bardzo duzy, brak kolejek lub krotko się czeka na zjazd, dostepnosc do kol oraz mat duza. polecam dla rodzin z dziecmi najlepiej.

    2014-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny