Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.5

    bimbelotta ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Chyba juz wszystko zostało napisane ;)) Ja dodam moją historię. Wyjazd z 2-ką dzieci: 4,5 lat i 1,5. Filipek, półtoraroczku, chłopak żywotny, w domu pierwszy do jedzenia. Zjada więcej niz siostra prawie juz 5 letnia. W hotelu Jungle Aquapark przez 2 tyg. odmawial jedzenia. WSZYSTKO OSTRE!!!! W domu jadl juz prawie wszystko - tu jechal na jajkach, naleśnikach bułkach i winogronkach. I bananach. W kąciku dla dzieci - mielone tak pikantne, ze dzieci pluły na odległość. Pewnie, ze można było wyłowić perełki, które nie były baardzo ostre. Ale 2 tyg. szukac i łowić to nie jest frajda. Mialam z Polski parę słoiczków i kaszek. Ale on niesłoiczkowy, zresztą skończyły sie szybko. Smutna historia. Wymiotował. POd koniec wyjazdu biegunka. Narzekanie na brzuszek. Więc go chyba dopadło ;)) Jednak dla mnie i moich dzieci kuchnia słabej jakości. Duzo lepsze w Egipcie spotykałam. Mimo pięciu restauracji w kółko to samo, przynajmniej smakowo. Dla mnie czy to kącik chiński czy tajski, czy tez pasty - w uzyciu te same przyprawy:))) Kuupa ludzi. Kuupa Rosjan. Myślę, ze raczej starsze dzieci mają tam więcej frajdy ;))) Pokaż »

    2011-11-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (9)
  • 5.4

    michal ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jednym slowem rewelacja polecam ten chotel jak najbardziej tylko rodzinom z dziecmi

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    Olivia ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej dla rodzin z dziećmi, wiecznie coś się dzieje ;) restauracje znajdują się w miarę blisko siebie, Aqua Park jest bardzo fajny, jednak szkoda, że nie jest on rozmieszczony, jest tak jakby w jednym i tylko jednym miejscu -.- jest pełno leżaków, dzięki czemu zawsze można sobie znaleźć miejsce. baseny, bardzo zadbane, pielęgnowane, i czyściutkie ;) ja akurat miałam pokój, bardzo bliziutko basenu, co było wielkim plusem dla mnie i moich rodziców. :D animatorzy byli zawsze obecni w wszystkich zabawach, aerobikach, fitnesa i tych sprawach ;) polecam, wizytę w hotelowym SPA, ponoć jest bardzo relaksująca- opinia rodziców :) jedzenie mi akurat nie smakowało, ale akurat jestem bardzo wybredna, jednak niektóre potrawy były przepyszne, obsług w restauracjach zawsze służyła pomocą. ;) a teraz trochę o pokoju, no jak już pisałam wyżej, mieliśmy pokój blisko basenu, bodajże pokój nr 5115, już nie pamiętam, więc łazienka nie była za ciekawa, jednak wystarczała nam w zupełności, mała lodóweczka, tv., suszarka, telefon, szafa, łóżko małżeńskie, oraz co mnie najbardziej ucieszyło, miałam tak jakby osobny pokój, odgrodzony piękną firaną, były 2 wyjścia, jedno zwykłe, drugie przez taras, opłaca się także zostawić 1$ gdyż, po pierwszym powrocie w pokoju, zastaniemy, piękne zwierzęta, z ręczników, na łóżkach. ;) no mi osobiście baaardzo podobał się ten hotel, pogoda była niewiarygodnie piękna! :) bardzo polecam, dziękuję za przeczytanie, miłych wakacji :3 Pokaż »

    2011-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    Elżbieta ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jest fajny. Jedzenie super, zjeżdzalnie też. Podsumowujac wszystko super1

    2011-11-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Waldemar ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak wielu wcześniej pisało hotel rewelacyjny w swojej wielkości, wielkość i wyposażenie pokoju w pełni zadowalają, dostępność basenów wszelka delikatna muzyka w tle. Jedynie głośna w aquaparku ale to normalne. Plaża w hotelu Dana Beach to zatoczka ale nie ma problemu przejść lub podpłynąć 10 -12 metrów i kąpiel w morskich falach. W samym hotelu fakt sześć restauracji ale wszystkie posiłki serwowane w Mediterran, Tagine i Zum Kaiser / w tej ostatniej jak podali kaczkę z modrą kapustką to była bajka/ w dwóch kolejnych Viking i Asian Plant śniadania i kolacje. Między poszczególnymi restauracjami możliwości uzupełnienia płynów. Sama obsługa bardzo miła i to ważne nie ma żadnej nachalności jeśli chodzi o bakszysz. A wiem co piszę bo w Egipcie byłem już czwarty raz. Generalnie hotel na dużą szóstkę. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    urszula ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jezdzimy dwa razy w roku i wiele hoteli widzieliśmy. Nigdy nie wracamy do tych samych hoteli. Ten hotel uznaliśmy za najlepszy z dotychczasowych pod prawie każdym względem. Domki (pokoje) duże przestrzenne. 2 pokoje w domku. Łazienka duża, czysta. Sejf bez opłat. Wyjście na taras przed którym jest zawsze na basen. 5 dużych restauracji. W chińskiej bardzo dobre kolacjie (krewetki, suszi,,,) soki wyciskane za darmo, Aqa parki rewelacyne. Można hulać cały dzień. Do morza jeżdżą busy ale na piechotę fajne się przejść. Obok hotelu (10min) hiper market z galerią. Do miasta czyli Hurgady można zamówić taksówkę w recepcji . Wycieczki proponuję kupować na mieście w biurach jest ponad połowę taniej np. wyspa Giftun (bardzo polecam, BAJKA!) u rezydenta 45$ w biurze 15$, Luxor u rezydenta 90-80$ w biurze 45$ ALE TRZEBA NEGOCJOWAĆ! My zawsze kupujemy w biurze po przeciwnej stronie hotelu See Gull czyli lewej jak się stoi w stronę miasta (trzeba się troszkę cofnąć) Polecam hotel w 100% Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 5.4

    Lukasz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po ponad roku piszę dopiero opinie bo jakoś czasu brakło.Hotel sam w sobie rewelacyjny, ogromny a przy tym również może być kameralny z powodu zabudowy.Restauracje tematyczne z różnymi kuchniami i dobrymi potrawami, dyskoteka, mini disco dla dzieci, kino, występy, wieczorki taneczne po prostu nie sp[osób się nudzić!Aqua Park super.Jedynym minusem to plaża wąska i woda też trochę brudna bo jest w zatoce.Pozdrowienia dla znajomych z Zielonej Góry, Jaworzna i Suwałk Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Kinger ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam! Byłam w Egipcie na przelomie maja i czerwca. Nie dawalam wczesniej opinie bo nie moglam sie pozbierac po tak ekskluzywnej wycieczce. To był dla mnie najlepszy odpoczynek w Egipcie. Na początku mielismy pojechac do innego hotelu ale ostatecznie wybralismy Jungle Aqua Park. Nie żaluje tej decyzji a najlepsze jest to ze do innego hotelu ni pojchalabym w zyciu. Mam wielka nadzieje ze na drugi rok rowniez tam pojade. Ciagle mam w głowie te baseny, aqua park, restauracje i ludzi:) Obsluga na najwyzszym poziomie. Codziennie cos innego do jedzenia, wycieczki ciekawe. Basenów mnostwo. Po prostu bajka! Bylam tam 2 tygodnie ale czas mijal strasznie szybko. Polecam rowniez biuro Oasis. Pozdrawiam! Pokaż »

    2011-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    WIKI2910 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Niedawno wróciłam z Egiptu i nie żałuję ,że posłuchałam znajomych , którzy rok wcześniej byli w hotelu JUNGLE AQUA PARK.Hotel wspaniały, obfitujący w przepiekne otoczenia:baseny, place zapaw, ogrody, restauracje godne polecenie : róznorodność potraw serwowanych w każdej z nich jest w stanie zaspokoic nawet najbradziej wrażliwe podniebienie. Jesli chodzi o dzieci to był to dla nich raj na ziemi, animacje sam aqua park, a przede wszytkim baseny małe i duże znajdujące sie przy każdych z bungalowów, umozliwiały beztroska zabawe w wodzie nawet w godzinach wieczornych. Obsługa wspaniała, a rezydentka biura BEE FREE CUDNA , A SAMO BIURO GODNE POLECENIA . W przyszłym roku wybieramy się ponownie do Hurgady do hotelu JUNGLE AQUA PARK. Goraco polecam!!! Pokaż »

    2011-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    natalcia_ ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam. 30 wrzesnia wrocilamz rodzina wlasnie z tego hotelu (POBYT DWU TYGODNIOWY). ogolnie hotel jak z bajki!!dzieci byly zachwycone my z resztz rowniez!!!polecam ten hotel zarowno rodzinom z dziecmi jak rowniez singlom-mozna sie wybawic na zjezdzalniach.jedynym minusem bylo monotonne jedzenie-ale glodnym sie nie chodzilo.jednym slowem REWELACJA!!!! Pokaż »

    2011-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1534 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny