Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    Adam ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Egipcie w jakim byłem.Raj dla dzieci.

    2013-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Ruda Monika ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wszystko OK choć lekki szok po wejściu do pokoju był. Pokoje były czyste choć wymagają już odświeżenia, podobnie drewniane leżaki które już maja swoje lata. Na plusa zasługują restauracje - na monotonie nie można tu narzekać ;) obsługa tez bardzo pomocna i troskliwa. Baseny i aquapark na 5 no i animatorzy tez dbają o turystów. Na szczęście mało nachalni są namawiający na różne zabiegi czy wycieczki - jedno "nie dziękuję" i spokój. Pokaż »

    2013-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kaletka ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byłam po raz 4 -ty w tym hotelu, co rok lepszy, wyżywienie -różnorodne - myślę że dla "francuskich" piesków tez jest wybór, plaża -nie potrzebna, wiele atrakcji,baseny czyste . Obsługa miła, za te cenę - the BEST . nie ma na co narzekać. Byłam w innym hotelu Sonesta Faraon 5 gwiazdkowy - tragedia - z dziećmi nie byłoby co robić 2 tygodnie - jeden brodzik i jeden basen , jedzenie -bez możliwości wyboru - więc jeśli ktoś narzeka na Jungla to niech wybierze sobie wakacje za 80 tys. wtedy może będzie zadowolony. Napewno tam wrócę ... Pokaż »

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    patiannap ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo przyjemna, nienarzucająca się obsługa, której było pod dostatkiem na każde zawołanie.

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Sylkamira ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dla osób nastawionych na wypoczynek na basenach. Hotel w stylu wioski z bardzo dobrym dostępem do basenów. Zjeżdżalnie, ilość i rodzaje basenów zadowolą każdego. Można wypocząć i zabawić się na zjeżdżalniach naprawdę doskonale. Obsługa hotelowa i w restauracji na dobrym poziomie. Wszyscy mili i pomocni. W hotelu czysto. Nie było żadnych insektów. Animacje wieczorne kiepskie. Jedzenie przeciętne, ale cały hotel ogólnie OK. Przed wyjazdem lub na miejscu polecam kontakt z Marią. Jest to Polka mieszkająca w Hurghadzie. Sympatyczna dziewczyna, która może urozmaicić wyjazd poprzez zorganizowanie tańszych wycieczek, wyjazd na zakupy, zarezerwować dobry pokój w Waszym hotelu. My korzystaliśmy z jej pomocy. Wszystko super zorganizowała nam. POLECAM GORĄCO!!! Tel. egipski + (lub 00) / 201121065313, email.marii266@gmail.com Pokaż »

    2013-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    qba_gruszka ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super wyjazd do super hotelu. Polecony prze biuro podróży i strzał w dziesiątkę. Było na prawdę bajecznie, nie zapomniane wrażenia i wspomnienia. Wspaniałe jedzenie, miła obsługa. Dwa dni zajęło nam wypróbowanie wszystkich atrakcji, nie starczyło czasu żeby wszystkiego spróbować. Na pewno tam wrócimy! Pokaż »

    2013-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Dawid ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w tym hotelu w maju 2012 zakwaterowali nas w bungalowie ok. 2 m od basenu. Recepcja i lobby bardzo duże. Aquapark dla dzieci wedłuk mnie w wieku od 13 lat. Były 4 zjeżdżalnie dla dzieci w wieku 6-12. Bungalow duży, łóżka wygodne. Polecam ten hotel ale jeśli z dziecmi to w wieku 1-6 lub od 13! Pokaż »

    2013-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 3.1

    maciejka30 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wrocilismy 26.07.2013 polecam hotel-dobrze sie w nim czulam.Duzo irytujacych rosjan...Obserwujac ich zachowanie stwierdzam ze ich niecierpie :) Ot takie dzikie swinie.Hotel,biuro wszystko bardzo fajnie.

    2013-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.6

    Melania Nowakowska ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel był rewelacyjny . Zjeżdżalnie , baseny na 6 + ! Jedzenie , przepyszne ! Bajeczny zamek ! Pozdrawiam i polecam ! :)

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Kasia ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu drugi raz ostatnio 3 lata temu hotel zmienił się dużo na plus jest najlepszym hotelem dla rodzin z dziećmi troszkę świata juz zwiedziliśmy i mogę polecić ten hotel w 100%,rewelacja domki,baseny,obsługa,jedzenie itp...cudownie pewnie jeszcze nie raz zawitamy do tego hotelu:):)wyjazd rodzinny2+2 Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny