Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Anna Przybysz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel i obsługa extra. Nowiutki, czyściutki z 34 basenami i pięknym aqua parkiem. Naprawdę polecam, nikt się nie rozczaruje !!

    2009-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Marcin Nowak ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę rewelacyjny, pomimo tego, że cały czas rozbudowuje się. Obsługa uwija się i staje na wysokości zadania. Polecam rewelacyjny Aqua Park, który dla gości hotelowych jest "free" wraz ze wszystkimi dobrami. Osobiście otrzyaliśmy pokoje "nówka sztuka"...Hotel podzielony na sektory, gdzie do dyspozycji gości jest własny basen, żadnego problemu z leżakami - zawsze są jakieś wolne. Rewelacyjnie rozwiazana sprawa z jedzeniem, w hotelu jest czynnych równolegle 5 restauracji (z kuchnią tajską, chińską, skandynawską, śródziemnomorską, typowo niemiecką). Takie rozwiązanie sprawia, że można równolegle zjeść to co nam się podoba chodząc od jednej restauracji do drugiej...Żadnych problemów z oczekiwaniem na miejsca. Ponadto "Jerzy Waszyngton - czyt. 1 $ " jest w stanie sprawić, że wakację staną się jeszcze ciekawsze... Jeśli ktokolwiek ma pytania pozostawiam e-mail i służe pomocą, względem poruszania się do Hurgady i kupna wycieczek za połowę, a czasem nawet 1/3 ceny rezydentki w hotelu. Pokaż »

    2009-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Basia Wałach ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    REWELACJA!!! POLECAMY RODZINOM Z DZIECIAKAMI -NIEZALEZNIE OD WIEKU!!! JESTEŚMY ZACHWYCENI PO URLOPIE W JUNGLE PARK!!!

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Tomek ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę świetny, osoby które wyrażają negatywne opinie są poprostu zmanierowane,,,,, w domu mają syf , bóg wie co jedzą a w hotelach mają wymagania. Śmiało jechac,,,,hotel jest świetny

    2009-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Aga06 Borowska ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zdecydowanie dla rodzin z dziećmi. My byliśmy z synami - 5 i 10 lat. Zarówno my, jak i oni - bardzo zadowoleni. Z dala od centrum, ale za 5 $ taksówka dowozi do miasta. Nad morze co 30 min jeździ hotelowy busik. Jedzenie pyszne i świeże w czterech restauracjach. Przy zjeżdżalniach barek z przekąskami (pizza, frytki, mięso, sałatki, owoce) i napojami.Brak animacji może niektórych zniechęcić. Przed każdym pokojem basen. Uwaga: woda mocno chlorowana (wrażliwi nabawią się zapalenia spojówek i zmian skórnych). Pokoje przestronne (suszarki, TV, sejf, słabo lub nadmiernie chłodząca lodówka). Za 1$ pokoje sprzątane perfekcyjnie:-) Faktycznie nastawieni są na Niemców (jedna z restauracji polecana jest, jako niemiecka i codziennie organizowane są animacje dla dzieci z niemieckojęzycznych), choć połowa gości to Polacy. Kilka razy dziennie nad głowami przelatywały nam samoloty podchodzące do lądowania, ale nie było to uciążliwe:-) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ELZBIETA WOSIK ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    NOWY WSPANIAŁY HOTEL.5 RASTAŁRACJI, MNUSTWO ZJEZDZALNI DLA DZIECI JAK I DLA DOROSŁYCH .MNUSTWO BASENÓW. SYSTEM ALL BARDZO DOBRY, WYZYWIENIE PYSZNE , ZARÓWNO W HOTELU JAK I NA PLAZY..ANIMACJE W HOTELU BARDZO DOBRE ,HOĆ NASTAWIENI SĄ NA NIEMCÓW, ALE MI TO NIE PRZESZKADZAŁO ŚWIETNIE SIĘ BAWILIŚMY. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2009-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    ELZBIETA WOSIK ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    PRZEPIĘKNY HOTEL ,MNUSTWO BASENÓW, ZJEZDZALNIE DLA DZIECI JAK I DLA DORPSŁYCH,MIMO ODLEGŁOSCI OD CENTRUM NIE MORZNA SIĘ W NIM NUDZIĆ ,KAZDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    monika jagielska ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byłam w hotelu w czerwcu 2009 byliśmy pierwszymi gośćmi przy nas było otwarcie hotelu hotel jak bajka polecam obsługa miła pokoje czyste wszystko nowe super jedzenie animatorzy i restauracje ogólnie hotel na 6

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (31) »

    2009-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.4

    remigiusz Kijewski ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Uwaga: Zdjecia prezentowane przy nazwie hotelu na tej stronie NIE SA ZDJECIAMI Z TEGO HOTELU !! Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Stosunek ceny do jakości hotelu wypada bardzo dobrze. Hotel ciagle w budowie ale wiekszosc rzeczy juz dziala. Aqua park duzy, az 19 zjezdzalni . Obluga nowa, ale sie stara. Jedzenie: 4 restauracje + plazowe, na otwracie czekaja 2 nastepne. Polozenie beznadziejne, bo zupelne odludzie, ale za 5 $ da sie wynegocjowac taxi do sakkali. Rozrywek i animacji nie ma praktycznie zadnych. Ale dla rodzin z dziecmi bardzo fajny i ciekawy obiekt. Baseny praktycznie przy kazdym pokoju, w pokojach klima, tV, suszarki, sejf, lodowka. Mozna korzystac z plazy hotelu dana beach, bus co chwile. Dobre spa na miejscu. Duzo much , w pokojach i calym obiekcie, nie radza sobie z ich deratyzacją. Ogolnie godny polecnia dla rodzin z dziecmi, ktore nie beda sie czesto euszac do centrum. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Jarek Ciarkowski ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel fantastyczny, mnóstwo basenów no i oczywiście świetny aqua park. Obsługa miła i uprzejma. Pokoje obszerne, czyste i dobrze wyposażone (lodówka, sejf, telewizor LCD, suszarka i klimatyzacja). Z każdego domku jest dostęp do basenu. 4 restauracje do wyboru, jedzenie smaczne, nie ma kolejek i można zawsze znaleźć coś dla siebie. Do plaży jest ok. 1 km ale co chwila kursuje darmowy bus. W barze na plaży obowiazuje pełny all. Według mnie naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam Pokaż »

    2009-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 226 27 28 29 30 31 32 33 34 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny