Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    lidka372 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny, jeden z niewielu hoteli, do których chciałabym wrócić, super baseny, niesamowite zjeżdżalnie i przepyszne jedzenie

    2013-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    ruda1041 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Właśnie wróciłam z hotelu jungle. Byłam z 5 letnim dzieckiem. Wybrałam ten hotel ze względu na opinie i 96% rekomendacji. Niestety troszkę się zawiodłam. W Egipcie byłam 1 raz ale nie jest to moja 1 wycieczka tego typu. Byłam już w hotelach 3,4 i 5 * więc mam porównanie. Obiekt jest ogromny i przy dużej temperaturze jest to dyskomfort. Jedzenie było fatalne! Wszystko przyprawione ta samą przyprawą smakowało identycznie. Poznałam ludzi którzy byli tam w zeszłym roku i mówili że jedzenie było zdecydowanie lepsze.Nie ma jednej restauracji tylko kilka 'niby' tematycznych ale ze swoim przeznaczeniem nie mająca nic wspólnego. We włoskiej np przez cały tydzień nie było spaghetti! To największy minus tego hotelu. Baseny super, wszędzie czysto. Codziennie głośna muzyka do późna też nie do końca mi odpowiadała.Ogólnie hotel ok jak na 4 gwiazdki ale w życiu nie dała bym mu 5 jak niektórzy piszą. Byłam w hotelu 5* w Turcji i różnica jest kolosalna! Pokaż »

    2013-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 2.8

    marketingmaszpol ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wróciłem wczoraj hotel ok , jedzenie tez bardzo dobre i jest duzy wybór, niestety na recepcji straszny bałagan pokoje mielismy dostac o godzinie 14 dostalismy o 18 a inni z naszego pobytu dopiero o 22. Pokoje jakie dostała polska grupa to numery 420 do 620 spytałem czy mozemy dostac pokoje w numeracji 2000 do 4000 odpowiedz pana z recepcji niestety NIE DLA POLAKÓW.. Pokój jaki dostalismy był ladny duzy z klima ale nie lezał w obiekcie JUNGLE a my zapłacilismy aby byc na obiekcie JUNGLE do wszystkich przyjemnosci musielismy dochodzic bardzo daleko ........................ OGÓLNIE FAJNY HOTEL CHOCIAZ BYŁEM W IBEROTELU ROK TEMU BEZ PORÓWNANIA LEPSZY W 100% . Pokaż »

    2013-04-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 6.0

    monika_8 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel jak bajka polecam obsługa miła pokoje czyste wszystko nowe super jedzenie animatorzy i restauracje ogólnie hotel na 6 więcej informacji pod nr tef 518313369 a wycieczki fakultatywne polecam tylko z mustafą WITAM jak byście chcieli jechać na jakieś wycieczki polecam u niego http://www.mojegipt.com/ Egipcjanin który świetnie mówi po polsku wycieczki z nim są rewelacyjne pełne humoru na każdą wycieczkę jeździ i super wszystko opowiada będą to dla Was niezapomniane chwilę Pozdrawiam Monika. J. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2013-03-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    marzena ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wg nas najlepszy hotel w jakim do tej pory bylismy w Egipcie,nic dodać nic ując z poprzednich opinii.Jesteśmy zachwyceni obsługą,wyżywieniem,napojami,animacjami.Jedyny minus to plaża-jest daleko i jest nieładna.

    2013-02-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.4

    julia102 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dwa lata temu byłam w tym hotelu i mogę powiedzieć że było SUPER! Zjeżdżalnie exstra ,baseny fajne i tylko moge polecać.

    2013-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Jurek ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy z rodziną w czerwcu 2012 w tym hotelu. Polecam go rodzinom z dziećmi. Mnóstwo zjeżdżalni dla małych dzieci. Hotel bardzo czysty a obsługa pomocna. Jestem wybredny jeśli chodzi o jedzenie jednak nie miałem problemu ze znalezieniem czegoś dla siebie. Na plaże do hotelu Dana beach nie warto jechać. Woda mętna a plaża żwirkowa . Byliśmy na niej może z 30 min. Pokaż »

    2013-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.0

    artur ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    w zależności od biura my pokój mieliśmy beznadziejny... poza tym wszystko ok

    2013-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (10)
  • 4.9

    B_Anna ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Doskonaly jesli sie lubi takie klimaty. Wesoly, pelen ludzi, przestronny. Minus jednak za to, ze nie przy plazy. Jedzenie jednak najgorsze ze wszystki 4 razach w Egipcie. Mimo 6 resteuracji wszystko smakuje podobnie, dodaja jakiejs specyficznej przyprawy wskutek czego wszystko smakuje tak samo. Ktos tu o tym juz pisal. Ogolnie jednak nie mozna narzekac bo wszyscy sie najadalismy. Polecam Pokaż »

    2013-01-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.3

    Piotrek691 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetne miejsce dla dzieciaków! Ostatni "sylwestrowy" tydzień roku. Pogoda prawie doskonała z temperaturami w ciągu dnia od 24 do 27C. Jak dla mnie ten hotel zupełnie nie potrzebuje plaży. Ilość atrakcji wodnych na terenie hotelu czyni plażę zupełnie zbędną. Aquapark jest podzielony na dwie części. Dla maluchów są podgrzewane brodziki o głebokości 50 cm z dużą ilością małych zjeżdżalni. Osobna część dla starszych dzieci i dorosłych to kilkanaście dość dużych zjeżdżalni i basenów. Oprócz aquaparku na terenie hotelu jest kilkanaście innych dużych i mniejszych basenów. Część z nich jest podgrzewana w zimie. Wyżywienie w kilku tematycznych restauracjach w dowolnych ilościach. Pomiędzy porami na główne posiłki jest otwarty bar "ClubMC" gdzie dzieci mogą na szybko zjeść pizzę, frytki czy hamburgery. Dla dorosłych 5 czy 6 barów czynnych od 10.00 do 24.00 gdzie można napić się dobrej kawy lub dostać przyzwoitego drinka. Pokoje duże i wygodne w formie bungalowów. Nie trzeba się martwić schodami czy windami. Klientela z całej Europy ze znaczną przewagą Rosjan (jak wszędzie). Prawdopodobnie ze względu na rodzinny charakter hotelu nie było widać pijanych w trupa od rana miłośników "all inclusive". Obsługa miła i kulturalna. Na plus można zaliczyć, że praktycznie wszyscy znają kilka słów po polsku. Serdecznie polecam ten hotel, głównie ze względu na fun dla dzieci od lat 0 do nastolatków. Pokaż »

    2013-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny