Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    DarekiWiola ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super Hotel super animacje i Pozdrowienia dla animatorki Natali jak i całej grupy animacyjnej.Czysto i smacznie Hotel naprawdę godny POLECENIA!!!!....

    2012-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (6)
  • 5.0

    Sławomir J. ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    REWELACJA!!! Polecany rodzinom z dziećmi -w różnym wieku. Jesteśmy zachwyceni po wakacjach w Jungle Aqua Park (dzieci w wieku 9 i 4 lata też są zachwycone ) Hotel godny polecenia!!!

    2012-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 3.9

    Nikifor12 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi, można miło spędzić czas. Niestety jedzenie jest ohydne, być może komuś kto nie ma porównania wyda się ono odpowiednie. Ja porównuję do innych moich wczasów a szczególnie do Turcji, gdzie jedzenie w skali 1 do 6 było na piątkę, a w Jungle Aqua Park maksymalnie daję dwójkę. Pokaż »

    2012-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (4)
  • 5.9

    lukasz4315 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Chotel niesamowity nie wiem kto pisze że jedzenie było słabe. Byłem w zeszłym roku w Albatros garden i porównujac to w jungle restauracje to poezja smaków kolorów zapachów jedzenia wbród i to kakretnego np kaczki po pekińsku pieczone indyki pieczona pyszna krucha wołowina i setki różnych potraw jest nie do przejedzenia dotego mnustwo barów, drinki super nie szczędzą na alkoholu, na stolikach w restauracjach i przed były pojemniki z lodem a w nich zmine napoje, wino czy piwo mozna było zabierać do pokoji niesamowita obsługa i klimat aż ryczeć się chciało jak z tamtad odjeżdzałem. Hotel fantastyczny nie znajdę lepszego a tyloma atrakcjami za taką cenę. polecam za rok jadę tam na 2 tygodnie i się nie ruszam z tego fantastycznego miejsca na ziemii, polecam fantastyczne masaże. stoliki czyściutkie higiena na każdym kroku, nie było faraona jadłem surowe warzywa piłem drinki z lodem. Fantazja Bajka brak słów Pokaż »

    2012-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 4.2

    mamamonia ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    O tym hotelu napisano już tak dużo, że ja od siebie mogę napisać tylko tyle, że jest ok.

    2012-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.1

    Lorelei ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    To mój drugi pobyt w tym hotelu.Rok temu byłam 7,w tym 14 dni.Rok temu byłam zachwycona ale w tym roku przyglądałam się dokładniej wszystkiemu.Wiele osób,co potwierdził rezydent, skarżyło się na pogorszenie jedzenia (w kąciku dietetycznym 3 dni pod rząd ta sama ryba itd) jego monotonię (naprawdę po dwóch tygodniach ma się dość odgrzewanego kurczaka czy wołowiny co dzień co raz bardziej pikantnej - wiadomo czemu ;),pokrowce leżaków brudne, stoliki w restauracjach lepiące chociaż widać,że były "myte",co chwilę wysiadała klima raz w tej raz w innej restauracji (w tym roku połączono dwie pierwsze i powstało kilka nowych,Jazz,lody,spagetti)pościeli nie zmieniano jak rok temu codziennie (przez cały pobyt facet raz zmienił poszwę i na dodatek z potężną dziurą, ale od spodu :)))) ),ręczniki już są mocno zużyte, poprzecierane,toalety już nie tak wylizane jak w zeszłym roku,jak weszłam w trakcie kolacji do WC w Asian Plant,pomyliłam wejścia i weszłam na kuchnię,nie daleko,jakieś 3 metry(bo mnie zaraz cofnięto)to to co zobaczyłam wyglądało jak klozet w centrum Kairu!Obsługa traktuje Polaków gorzej niż Rosjan czy Niemców,po nocy baseny średnio czyste,na trawnikach często walają się butelki, tacki,papiery.W tym roku woda w basenach była lekko słona,w zeszłym całkowicie słodka.UWAGA!MOJA CÓRKA DOSTAŁA POTĘŻNEGO UCZULENIA PO ZROBIENIU TATUAŻU W TAMTEJSZYM SPA!PROSZĘ WPISAĆ SOBIE "HENNA PPD" WIĘC PRZESTRZEGAM!OBSŁUGA KOŁO 16TEJ WSYPYWAŁA JAKIŚ PROSZEK DO FILTRÓW-NIE WIEM CO TO BYŁO.JEŻELI TO PROSZEK DO ODKAŻANIA TO NIBY MAJĄ TO ROBIĆ PO 20TEJ!Co do pozytywów:oczywiście pogoda,baseny przy domkach nie przeludnione,oczywiście cały aqua park.Ogólnie standard hotelu poleciał na łeb na szyję.Może to wina tego, że trafiliśmy na okres ramadanu i obsługa była "ospała",zmęczona ale nikt mi ceny za pobyt przez to nie obniżył.Reasumując,w porównaniu z innymi hotelami w Hurghadzie Jungle Park jest ok ale w porównaniu z zeszłym rokiem...Ja już tam nie wrócę. To już nie to samo. Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (5)
  • 5.3

    kkasiek77 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Raz do roku wyjeżdżamy do różnych krajów... Wyspy Kanatyjskie, Turcja, Tunezja itp... pierwszy raz byliśmy w bajce i to z trójką dzieci,.... polecam i w życiu nie zgodzę się z żadną negatywną opinią, plaża może nie nalezy do pięknych, ale sam hotel, pokoje, obsługa zasługują na szóstkę z plusem. Szczególnie polecam JEZZ i AZJĘ obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam gorąco z czystym sumieniem o czym świadczy nawet fakt, że w przyszłym roku ponownie się tam wybieram Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (6)
  • 2.8

    aga2 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    trochę się rozczarowałam tym hotelem. Baseny i animacje na 6 ale jedzenie katastrofa, czystość w pokojach pozostawia do życzenia i dolary nie skutkują, mrówki w łazience chodzą całymi grupami, klima bardzo głośna ale jest. brak barów przy basenach prywatnych więc po napoje trzeba chodzić do części głównej. Polecam osobom, które jadą pierwszy raz do Egiptu, bo ja będąc 5 razy w Egipcie rozczarowałam się tym hotelem zwłaszcza czytając wcześniej takie super opinie o tym hotelu Pokaż »

    2012-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (15)
  • 5.7

    moloko ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel z bogatym zapleczem rozrywki wodnej. Super, piękne baseny w ilości oszałamiającej. Aquapark ze zjeżdżalniami zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Jest to hotel dla każdego!!! Serdecznie polecam!

    2012-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Kinger ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam wszystkim! Z całego serca mogę polecić Jungle. Z pewnością każdy będzie zadowolony z wakakcji tam spędzonych. Osoby kochające sport znajdą dla siebie mnóstwo atrakcji, ale również osoby chcące odpocząc również będą mogli spędzić miło czas. To już mój drugi wyjazd do Egiptu i po raz kolejny wybrałam Jungle. O jedzeniu, animacjach już wszystko zostało napisane, ale jeżeli ktoś będzie miał ochotę o coś spytać, proszę pisać śmiało na priv :) Serdecznie pozdrawiam rezydentkę Marzenę z Summerelse (świetne biuro) i animatorkę Natalie :) Pokaż »

    2012-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny