Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    grzegorz zwierz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel super baseny jedzenie picie aqua park rewelacja polecam

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    aniaszydlik83 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia,bardzo miła obsługa,pokoje czyste,przestronne,klimatyzowane.Alejki,trawniki,baseny bardzo zadbane.Bardzo dużo zieleni.Polecam snurkowanie z miejscowym SKY AQUA CENTER i przewodnika Modyego,a Nie polecam wycieczki do Kairu z ALFA STAR,słaba opieka przewodnika,mało atrakcji,bardzo dużo napastliwych sprzedawców pod piramidami(nie było możliwości cieszenia się widokiem)cena nie adekwatna do całokształtu. Pokaż »

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    Alicja Walczewska ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny pod każdym względem. Pokoje duże, wygodne, wyżywienie smaczne, świeże, baseny nie do przepłynięcia, fenomenalne animacje, muzyka na żywo, bardzop bogata wersja all inclusine! Hotel godny polecenia w 100%

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.8

    Dorota_S ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel stworzony dla rodzin z dziećmi,praktycznie ciągle widac było kogos z mopem,czy to w restauracjach,w recepcji,lub na terenie obiektu.Bylismy z trójka dzieci, faraon nie zlapal nikogo z nas,nawet najmniejszego dwulatka,który jadl i pił wszystko z nami.Starsze dzieci(11l i 9 l.) po kilku dniach same puszczaliśmy do aquaparku,bardzo bezpiecznie,wszedzie ratownicy,naprawdę zwracający uwagę na dzieci.Jedzenie różnorodne,każdy znajdzie cos dla siebie,nasze starszaki nie jedzą wszystkiego,ale dały radę przezyc dwa tygodnie na pizzy,frytkach,.makaronie,nalesnikach i rogalikach :) Mały jadł wszystko :) Obsługa bardzo miła,przyjacielsko nastawiona do dzieci.Pokoje 1000 plus wcale nie takie atrakcyjne,nie ma blisko wewnetrznego basenu,ludzie lezakowali i kapali sie blisko chodnika uczeszczanego przez wszystkich.Fajny jest kompleks domkow zaczynajacych sie od 2086 ....jest tam kilkanascie domkow,w srodku mielismy basen, taki bardziej prywatny,nikt ''obcy ''tamtedy nie przechodzil.Dziecku po tygodniu zginely pozostawione koło lezaka ulubione zabawki krowa i kon.Dziwie sie rodzicom,ze nie zwracaja uwagi na to,co znosza do pokoju ich dzieci,mam nadzieje,że zlodziejowi zgniją ręce.Cieszko było wytlumaczyc dwulatkowi,że nie ma jego ukochanych iha i muu..Aha i pilnowac recznikow plazowych albo wykazac sie kreatywnoscia,sa ta reczniki widmo,ktore zostawione na lezaku moga zniknac,bo ktos sie musi z nich rozliczyc, wiec potem ten drugi musi ''pozyczyc'' od trzeciego i tak dalej.Odnosnie sokow z dystrybutorów,bardzo świeże, sama widzialam,jak po sniadaniu pozostalosci (całe wiadra) wylewano do zlewu,spytalam czemu,dostalam odpowiedz,że tak robia,myją urzadzenia i na obiad nalewaja znowu.,Slowo nie wiem,po co,skoro schlodzone tam stoją.Dla dzieciakow wieczorne minidisco,bardzo fajna alternatywa dla dzieciakow tak 4-7 lat,wieksze nie chcą isc .Dla doroslych muzyka na zywo oraz disco polo w stylu ''Żono moja''.Aqua park robi wrazenie.Drinki w barach i alkohole nie rozcieńczane :):) Pokaż »

    2012-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    Wuzzi ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie polecam i podzielam wszystkie pozytywne opinie na temat tego hotelu, byliśmy w nim tuż po otwarciu i wszystko było dobrze zorganizowane, różnorodność jedzenia, dużo basenów, piękne zielone wnętrze ogrodów, jedyny minus to nad morze busikiem i plaża słaba ale za to emocje przy snurkowaniu bezcenne :) Polecam dla rodzin z dziećmi aquapark się nie znudzi w tydzień na pewno... Pokaż »

    2012-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.9

    Patrycja Klim ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel piękny na bardzo dużym terenie, 21 basenów, Aqua Park, ale to wszyscy wiedzą. Nasz numer pokoju 4220, daleko od barów i restauracji. Obok dwa baseny 1,10 cm i 1,50. Ciężko powiedzieć, które pokoje są dobrze usytuowane, my mieliśmy daleko do lobby, ale za to spokojnie, bliżej barów - szum, mnóstwo ludzi. Wieczorami telebim z niemiecką telewizją. Restauracje - TŁOK , jedzenie dobre, miałam kilka sytuacji że nie było miejsca w środku i nie wpuszczają - w tym przypadku jesz na zewnątrz. Animacje - nie podobały się mojemu dziecku ( 8 lat) prowadzone w "kinie" - duszno, ścisk, nie wszystkie dzieci się tam mieściły. Plaża - nie zachwyca, woda brudna. W zeszły roku byliśmy w Al Nabila Grand Makadi - woda czysta, przy hotelu plaża, cudowna rafa - polecam. Jak najdalej od Hurghady. Aqua park wynagradza :). Wycieczki - polecam na Orange Bay, cudowna plaża, nurkowanie. Bardzo blisko centrum Senzo Mall- VODAFONE - można tam kupić kartę do internetu za 60 funtów egipskich, sprzedawca pomoże skonfigurować - i neta mamy za grosze, w hotelu za 1 godzinę - 10 $. Można by mnóstwo pisać, chętnie odpowiem na pytania. Wolę raczej spokojniejsze miejsca. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2012-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 6.0

    sonia122 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowny hotel podobało mi się wszystko jedzenie, baseny, pokoje czystość, obsługa i.t.p Wspaniały wypoczynek z dziećmi zabawa pełne dwa tygodnie,aż żal wyjeżdżać. Polecam w 100%

    2012-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    dibartas ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    witam Byliśmy na sylwestra. Podgrzewane były wszystkie dla dzieci oraz w aquaparku. Sylwester - zajebisty 3500 osób pod namiotem (z dwóch hoteli, nasz i ten obok). Żarcie na sylwestra - smaczne, piękne i ilość nie do przejedzenia. Animacje dla dzieci w czasie sylwestra było ok 2 godzin. Na imprezie DJ i animatorzy oraz dużo zabawy. Jeżeli chodzi o aquapark to większość zjeżdzalni była czynna ( chyba do godziny 16,30). Domki jak Egipcie ale naprawdę w porządku. Bardzo Gorąco Polecam ten hotel, nie będziecie się nudzić. Animatorzy już od 8 rano do 23 wieczorem cały czas coś organizują. Ja też sugerowałem się Oceniacz.pl. Drinki Ok tylko sączyć Pokaż »

    2012-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    olga791 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Holel naprawdę piękny.Pokoje duże i naprawdę czyste. Tak naprawdę uważam że numer pokoju nie ma znaczenia. Standard taki sam. Dla nas ogromny minus to brak podjazdów dla wózków, a wszędzie schody i wózek niestety trzeba nosić. Hotel duży. W ciągu tygodnia nie udało nam się całego zwiedzić.Woda w basenach ciepła jak zupa.Dzieci ciągle w wodzie. Plaża beznadziejna, ale w hotelu jest tyle atrakcji i basenów ze nawet nie odczuliśmy jej braku. Uwaga. Pilnujcie dzieci. Przy basenach nie ma ratowników. Podczas naszego pobytu utopiło się dziecko praktycznie na oczach ojca. Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    vii2 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ogólna ocena 4. Hotel rekomenduję przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Najmocniejsza strona - infrastuktura i miła obsługa (z wyłączeniem obsługi barów, gdzie uprzejmość kelnerów ujawniała się dopiero po otrzymaniu słonego napiwku), najsłabsza - smak i jakość potraw, plaża hotelowa oraz brak atrakcji w pobliżu hotelu.Największe rozczarowanie rezydent biura podróży ALFA STAR, który od chwili uzyskania ifnformacji, że nie zakupimy żadnej z oferowanych przez niego wycieczek fakultatywnych (po znacznie zawyżonych cenach) stracił zainteresowanie naszą grupą, odsyłając nas ze wszelkimi zapytaniami do hotelowej tablicy informacyjnej. Największe zaskoczenie biuro LM EGIPT z Hurghady, którego pracownicy w pełni profesjonalny sposób umilili nam pobyt w Egipcie dostarczając niezapomnianych wrażeń w czasie organizowanych przez nich wycieczek. Atrakcyjne ceny i polskojęzyczny serwis to ich największe atuty, bezcenne - troska, jaką otoczyli nas w trakcie całego naszego pobytu. Polecamy Pokaż »

    2012-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (6)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny