Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    kosmonautka ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel i sam Egipt bardzo mnie zaskoczył . Hotel piękny , na rozległym zielonym terenie , bardzo czysty , jedzenie (jestem bardzo wybredna ) bardzo dobre i w ogromnych ilościach. Fantastyczne zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych byłam z 5 latkiem ! Nikt nie chorował !!! Plaża nie jest zła !! Woda w basenie zimna i całe szczęście przy tych upałach trochę ochłody się przydało ! Miałam pokój w super lokalizacji ! Organizator Bravo Tours rezydent polak - bardzo dobrze się spisało ! Polecam super mini club z polską animatorką hotelową i super animatorem Kubą ze SKy Clubu. Pokaż »

    2012-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    rafcio33g ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny Hotel. Właśnie wrócilismy z tego hotelu z żoną i 8 letnim synem. Fantastyczny aqua park, mogliśmy z dzieskiem kożystać z wszystkich zjeżdżalni(naprawde super zabawa). Nieprawdą jest jak niektóży piszą że jedzenie jest monotonne, wybórdań w 7 restauracjach jest naprawdę duży i urozmaicony. Hotel czysty i zadbany. Jesli chodzi o biuro Viva Club wszustko super zorganizowane, miły i dostepny rezydent. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Adam ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po pobycie w Jungle jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zarówno Egiptem, jak i biurem Alfa Star które organizowało pobyt. W hotelu zwraca uwagę cała armia obsługi stale dbająca o czystość i zieleń. Sam hotel - rewelacja, po prostu trzeba zobaczyć. Jedyna wada Jungle - płatne (kosmiczne kwoty) wifi. Ale w Senzo obok jest za free ;) Pokaż »

    2012-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    mak2 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo fajny, tylko woda za zimna - jak na bałtyku. Dzieci po 15 minutach były sine z zimna. Plaża nieciekawa i dojazd utrudniony (dwa złomy na dwa hotele). Rezydenci firmy Oasis tragiczni. Żeby sprzedali wycieczkę, trzeba było się wykłucać (Pani Asia mówiła, że nie jest już w tym tygodniu rezydentem, a Pani Maria mówiła żeby zgłosiś się do Pani Asi). W sumie było trzech rezydentów, ale z żadnym nic nie można było załatwić. Pan Basam Michałowski(chyba tak się to pisało) to prawdziwy mistrz olewania. Zostawił w dziwiach mojego pokoju informacje, że jest moim rezydentem. Jak przyszedłem zapytać się o godzinę wyjazdu, to powiedział że nie jest, a kartkę pozostawił przez pomyłkę - nie przerywając rozmowy po arabsku przez telefon. Ze zwględu na rezydentów odradzam te biuro podróży. Pokaż »

    2012-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.5

    danka ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel czyściutki, ładny . Obsługa bardzo sie stara , dbaja o klienta ./Na nude nie mozna narzekać - duzo wycieczek ( dodatkowo płatne) w przystepnych cenach - polskojezyczny przewodnik!!.Byłam na wczasach z 10 -latkiem !!! POLECAM!!!

    2012-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    aardeg6 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ! Naprawdę warto ! Przystępna cena za świetnie spędzony czas !

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    pikos ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ANISZOL czy Ty aby piszesz opinię o TYM hotelu ??? Byliśmy wJungle dwa razy ( rok po roku) i jeśli wybierzemy się jeszcze kiedyś do Egiptu to właśnie do Jungle !!!!!!

    2012-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    BARBARA ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Kultura egipcjan tam pracujących nas zaskoczyła są wspaniali ( nie było mowy o jakimś bakszyszu - nikt za nami ręki nie wyciągał). Wszystko czyste, codziennie sprzątane pokoje, uśmiechnięci pracownicy hotelu. Baseny czyściutkie codziennie czyszczone. Jedzenie dla nas super nie było tak źle ( zatęskniło się za schabowym). Mieliśmy pokój 4081 i nawet się ucieszyliśmy gdyż mieliśmy wieczorami spokój ze względu na dzieci. Wrócimy tam może i w przyszłym roku. Już tęsknimy !!!!! Hotel opuszczałam ze łzami w oczach. Pokaż »

    2012-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    ANISZOL ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      1.0

    hotel mocno przereklamowany ,mam wrażenie że ta ilośc dobrych opini jest pisana przez turystów którzy pierwszy raz wyjechali z Polski. W Egipcie byliśmy pięć razy ale to najgorszy hotel w jaki byłem, zero animacji i oprócz zjeżdzalni i gier automatów żadnych atrakcji dla dzieci ,wieczorami hotel umiera , na disco tylko barman i DJ ,dużo restauracj ale wszedzie to samo (dobrze że mieliśmy chińskie zupki) półgodziny przed zamknięciem baru na wydrę zabierają wszystko ze stołu, łaske robią że dadzą drinka,żebrają na maksa dolary.Pierwszy raz w Egipcie mieliśmy po dwa razy "FARAONA".Hotel generalnie czysty opsługa i animatorzy masakra plaża -bez komentarza - polecam dla dziadków emerytów dobrze ,że byliśmy 14-osobowa grupą bo dwa tygodnie to masakra. ps. mimo negatywnych opini BIURO OASIS najbaredziej profesjonalne biuro z jakim byłem Pokaż »

    2012-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (23)
  • 5.8

    Laura ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel mnóstwo zjeżdżalni dla dzieci i osób dorosłych,jedzenie bardzo pyszne,nocne wieczory i mini disco fantastyczne wszędzie bardzo kolorowo,obsługa przemiła żaden z hoteli nie jest tak fantastyczny bardzo łatwo się porozumieć w języku polskim jak i w angielskim.Potrzeba dwóch tygodni i więcej żeby tak naprewdę móc zapoznać się z tym hotelem.Gwarantuje że nie będą państwo chcieli z niego wyjeżdżać.Polecam naprawdę :) Pokaż »

    2012-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny