Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    sonia ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam pod każdym względem, hotel rewelacyjny. Czysty zadbany, obsługa bardzo mila. Mój najlepszy hotel dotychczas. Dla dzieci - raj na ziemi.

    2012-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    gogiel ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel. Duży ładny aqua park dla dzieci jak i dorosłych. Obsługa bardzo miła, z porozumiewaniem się żaden problem (większośc obsługi zna język polski). Dla dzieci organizowane są dwa razy dziennie zajęcia z animtorami w kids club i o 20:00 mini disco, a po 21 są imprezy dla starszych. Na plaże dowozi darmowy bus, polecam rafę koło mola po prawej stronie, nie jest może duża, ale rybki też płyawają ładne i kolorowe a pozatym nie trzeba za to płacić. Pokaż »

    2012-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.9

    sławek ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jedzenie monotonne,po za tym super.Oczywiście pomijając arabów.Nie wiem czy jeszcze raz wybiorę się do Egiptu.Są wszędzie,są nachalni i umęczą więcej niż najdłuższa wycieczka.Po prostu straszne.Haracz, bo to nie bakszysz wymuszają nawet w bezpłatnej lotniskowej toalecie,za wizę itd. Pokaż »

    2012-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (6)
  • 6.0

    marek_w ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Plaża nad morzem oddalona od hotelu około 1 km. Dojazd i powrót darmowym, kursującym 30 min busem. Nie ma to żadnego negatywnego wpływu na opinię o hotelu. Ten kto w nim wypoczywał i poznał jego atrakcje może z czystym sumieniem zadać pytanie- a po co komu plaża? :) Idealne miejsce do wypoczynku zarówno dla singli, par jak i rodzin z dziećmi, które w razie potrzeby można pozostawić pod czujną opieką w przeznaczonych do tego miejscach. Nie jest prawdą, że hotel nastawiony jest na Niemców. Większość odpoczywających tam ludzi to, pod względem zaobserwowanej przeze mnie, liczebności: Polacy, Rosjanie, Niemcy, Anglicy, Skandynawowie oraz rodziny z krajów islamskich. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-05-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    HaniaZ ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciliśmy dwa dni temu z tego super hotelu. Polecamy do wszystkim. Bylismy tam w świetnym towarzystwie, dzięki czemu wiele nam do szczęścia nie było potrzebne. Mimo to w wielu hotelach bywaliśmy i ten robi wrażenie wielkościa ( 80 hektarów) ilością restauracji, różnorodnością potraw, brakiem kolejek do nich a także do zjeżdzalni czy po drinki. Alkohole są dobre, nie trzeba nic przywozić z Polski. Wypilismy tam morze wódki z Colą lub Sprite. Napewno tm wracamy. Jeden minusik to słaba plaża i wcale nie tak blisko jak piszą, ale i tak bus tam jeżdzi. Obsługa bardzo sympatyczna, nie jest tak że wyciągają ręcę po dolary. Jak się jest normalnym dla nich, odwzajemniają się z nawiązką. Naszą grupę z racji dobrej zabawy z pewnością zapamiętają. Wszyscy nas tam widzieli i wiedzieli że się dobrze bawimy. Nawet na zjeżdzalniach nas zapamietają, ponieważ jako jedyni przeskoczylismy po zjeżdzie basen co było 1 przypadkiem od istnienia tego hotelu tj 3 lat - bedzie z tego film na u tube wkrótce.Jednocześnie przestroga aby nie zjeżdzać za ostro przy wadze łącznej ok 200kg. Polecam. kontakt zimek.bydgoszcz@interia.pl Pokaż »

    2012-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    hisia ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Piękny i bardzo czysty hotel. Dużym plusem są niewątpliwie baseny i ogromny aquapark. Jedzenie i drinki bardzo dobre. Na dużą pochwałę zasługuje hotelowy staff, chłopaki naprawde sie starają, aby goście czuli się jak w raju. Gorąco polecamy i na pewno jeszcze tam wrócimy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.9

    ania03 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    The best holiday i ever have. We are so happy that we chose this hotel. Much entertainment, delicious food and greate service. Very kind and helpful people. Certainly we will come back

    2012-02-25
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 5.9

    agamiler ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super pod każdym względem. Jedzenie i obsługa rewelacja. Aqua park z podgrzewanymi basenami, ogólnie raj na ziemi.

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (0)
  • 5.2

    K.K. ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze polecam hotel rodzinom z dziećmi , animacje na najwyższym poziomie ( szczególnie dla najmłodszych ) , jedyny minusik zbyt duży hałas , ale tylko przy aqua parku ( co jest oczywiste :) ). Wybór jedzenia olbrzymi , z boku przejście do Alfa lejli wa lejli , czyli dodatkowe pokazy gratis :))) Polecam Pokaż »

    2012-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 4.1

    KK33 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ,jeżeli chodzi o infrastrukture ok.Basen przy pokoju.Natomiast jedzenie codziennie w kazdej restauracji takie samo.Są kolejki.Animacje tragiczne i amfiteatr skromny.D la nas bólem było to,że hotel był oddalony od plaży.Szczerze nigdy juz tego hotelu nie wybierzemy.Zjezdżalnie zrobiły wrażenie. Pokaż »

    2012-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (11)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny