Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurghada ****

Ocena hotelu (341 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    skarabeusz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super ośrodek; świetny aquapark; znakomite zagospodarowanie; extra obsługa; czystość na najwyzszym poziomie; smaczne i różnorodne wyżywienie

    2012-01-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.6

    kassia777 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dzisiaj wróciliśmy z Egiptu..hotel świetny ..baseny ciepłe aqua rewelacyjny,jedzenie dobre-tylko ciasta i alkohole średnie:) obsługa bardzo miła,ale zauważyłam że przez kilka dni nie zmienili pościeli:/ poza tym polecam bardzo! wypoczęliśmy i wygrzaliśmy się-na pewno jeszcze tam wrócimy:) Pokaż »

    2012-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    anitab ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel polecam dla rodzin z dziećmi, w listopadzie byłam w beach albatros garden i naprawdę pod każdym względem jungle o wiele lepszy, baseny podgrzewane, obsługa miła bardzo czysto

    2012-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.6

    krzysiek16 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam wszyskim rodzicom z dziećmi, i dorośli i dzieci będom bardzo zadowoleni z pobytu. My byliśmy z 11 i13 latkami i byli zachwyceni.

    2011-12-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (8)
  • 5.3

    Patss ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel, obsługa, restauracje, pokoje. Ciepło i pięknie.

    2011-12-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.8

    laguna7 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byliśmy z mężem, nianią i 3 dzieci: 11,10 i 2 latka. nie było żadych problemów abyśmy byli zakwaterowani obok siebie, na parterze, blisko aquaparku.dzieciaki miały mnóstwo frajdy. jedzenie było naprawdę tak różnorodne że każdy miał pełny brzuszek.jest kilka restauracji i w każdej jest mnóstwo potraw włącznie z dietetycznymi.zabraliśmy ze sobą profilaktycznie słoiczki i kaszki dla malucha oraz wiele leków na żołądek.jedzenie zostawilismy nie ruszone bo maluch jadał z nami. nie mieliśmy żadnych problemów związanych z klątwą. obsługa bardzo zorganizowana i na każde zawołanie lub nawet bez.codziennie pytali czy wszystko jest ok, czy pokoje są czyste itp.bardzo czysto.pełne wyposażenie plażowe :leżaki, ręczniki bezpłatne.do plaży ok.700m ale przez cały dzień jeździł busik bezpłatny. polecamy osobom z dziećmi oraz lubiącym spedzać wakacje w fantastycznie funkcjonującym aquaparkiem. Pokaż »

    2011-12-18
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (0)
  • 5.7

    danuta ellward ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeżdzę do Egiptu co roku w tym roku zdecydowałam się na Jungle Aquapark i nie załuję .Było wspaniale jest to opinia nie tylko moja ale równiez osób z którymi byłam ( 6 osób dorosłych). Zacznę od pokoju , wielki zawsze posprzątany , panowie sprzątający zawsze uśmiechnięci. Wyżywienie bardzo urozmaicone, śniadania wiadomo moga się niektórym znudzić ale było dużo różnych potraw można sobie było ułożyć memu aby nie było monotonnie. Natomiast obiady i kolacje to bajka w okresie 2 tyg. np zupy się nie powtórzy ły, 6 restauracji w każdej kilka dań można było jeść, jeść ktoś jest głodomorem, kaczki, indyki,kurczak w kilku wydaniach, przepiórki,dania z wołowiny, zawsze w każdej restauracji był zestaw obiadowy dla osób na diecie, woda butelkowana wszędzie w barach restauracjach i w lodówce w pokoju.Ogólnie od 7,30 do 24h non stop jedzenie. Mnóstwo barów kawa, koktajle % i bez % jak kto woli. W listopadzie baseny niektóre z podgrzewaną wodą, zjeżdzalnie rewelacyjne. Okolica spokojna , wszędzie blisko np do SENZO duży sklep, deptak ze sklepikami 15 minut. Animacje w hotelu dobre. Polecam odwiedzenie baru ORANGE .Mieliśmy w cenie wieczór 1001 nocy w Alf Leila szkoda czasu . Kupiliśmy jednak wyjazd na safari 45 USD 6 godzin na pustyni było fajnie. Ogólnie wspominamy wyjazd bardzo pozytywnie i planujemy w przyszłym roku znowu go odwiedzić ale wcześniej bo w listopadzie wieczory były chłodne i dzień krótszy . Pokaż »

    2011-12-12
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 5.5

    joanna_83 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    O hotelu Jungle Park wszystko zostało już napisane. Duży obiekt,w zależności co kto lubi cisza i spokój przy basenach przy domkach, lub ruch przy basenie głwnym i aquaparku. Sądze, że każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel głównie jest polecany dla rodzin z dziećmi, ja jednak polecam również dla par. Nudzić się nie można. Pokoje duże, przestronne i czyste. W restauracjach duży wybór potraw, co mnie miło zaskoczyło jedzenie było bardzo dobrze doprawione, co rzadko się zdarza w tego typu obiektach. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2011-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.2

    celuloz ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    zdecydowanie mogę polecić, nie warto tylko korzystac z WiFI /60$ za tydzień lub 5$ za godzinę/ - dziala dość slabo choć przynajmniej na terenie calego kompleksu. w recepcji warto przy meldunku dac napiwek - ja załatwiłem zamianę zwyklego pokoju na podwójny apartament - pewnie dlatego, że jest poza sezonem. Plaża do której dojeżdża się hotelowym busem nieciekawa. Viva club i biuro ostatniemiejsca.pl spisało się super. porównanie mam z innymi hotelami za podobne pieniądze w Egipcie i na wyspanach kanaryjskich - Jungle wypada bardzo dobrze - w opinii lokalnych taksiarzy to ścisła czołówka. Pokaż »

    2011-12-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.8

    malgosia8404 ocenił hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cokolwiek napiszę to słowa i tak nie oddadzą tego co tam przeżyliśmy!!!! Rewelacja :) to nie był nasz pierwszy wyjazd do Egiptu , ale pierwszy taki udany w poprzednich wypadkach i mieliśmy takich luksusów :)))) Jedzenie o 7 do 24 i to w takich ilościach , że uginały się lady!!!! zakąski pyszne pizza , kebab, makarony w różnej postaci!!!Woda tylko butelkowana, napoje drinki kolorowe, PYSZNE owoce, różne i dużo na okrągło torty, ciasta, lody naleśniki cały czas, Frytki i talarki do każdego posiłku!!!! Owoce morza krewetki i inne zawsze na kolacje. Codziennie na kolacje grill za każdym razem coś innego. REWELACJA!!!!!!!! Faraon tam nie dopada :P POLECAMY!!! Na pewno jeszcze tam wrócę:))) Aquapark super:)))) Pokaż »

    2011-11-17
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1434 35 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny